Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ava11 vidis mas pravdu obcas sa clovek myli 🙂 🙂 🙂
mna tak vo stvrtok dost intenzivne na jednom mieste straaasne steklilo ale az tak neprijemne tak som tiez bola v tom ze asi teda to bolo babatko, ktoremu sa nepacili nase nakupy v Ikee 🙂 asi sa nam snazilo naznacit ze nemame uz tolko kupovat do bytu ale ze aj pre nu/neho by sa nieco zislo 😀
ahojte tak moje babatko 🙂 🙂 🙂 sa dnes uz pekne rozbehlo s kopanim zda sa mi to troska skoro ale nevadi dokonca aj ked manzel dal ruku na brusko tak babatko citil potesili sme sa obaja stale to nik okrem nas este nevie 🙂 🙂 🙂 ani rodicia ani deti tesime sa len mi dvaja uz sice nosim tehotenske rifle ale som plnostihla tak to nik nepozna vsak uvidime dokedy
Dobre ranko
ja idem dnes na tu genetiku, uvidim, co mi povedia 😅 Kazdu chvilu ocakavam prichod nasich, no ale to je niekedy aj pol hodina po dohodnutom case 😀 oni zacali chodit do Bulharska na dovolenky asi pred 5 rokmi, velmi sa im tam paci.. a odvteyd vsade meskaju (ako Bulhari), tak ich tak aj volame 😉 😀
@maxara myslíme na Teba a bambulka v brušku 🙂
baby ja ešte dva dni v práci (ale hnusných) a idem do kúpeľov na týždeň ... teším ako kôň ... i keď žiadne procedúry nebudú ale aspoň stihnem kaderníčku, kozmetičku a budem mať na starosti neter ... len sa bojím aby som hladom nezomrela tak si musím spraviť zásoby - dúfam že 5* hotelu nevadí, že v kufri budem mať samé jedlo 🙂 ale už som si kúpila aj bolečenie na večeru čo sa vyžaduje - síce len jedno na celý týždeň ale kašlem na to ... ani plavky nemám tak dúfam že im nebude vadiť ak tam budem pobehovať vo vyťahaných teplákoch 🙂 bonprix nedorazil, tak to už nestihlo :( hlavne že sme zdravý a tehotný ... a že ideme aj s rodinou, takže bude sranda - hrajú tam každý večer živo na hudobné nástroje - tak idem naštudovať čo to deti majú radi - mozart, vivaldi ????
ahojte, my sme boli v nedelu na utz, aj ked sme boli stopro presvedceni ze to bude chlapec, bude to dievcatko 😵 takze lamem statistiku chlapcov pridavame aprilovu kočku 🙂 manzel musi trosku dalsiu kocku rozchodit, ale hadam to zvladne 🙂
@elfka.elfka gratulujem k babence, jak se citis, jak na babu, ci na chlapa?moc si prajem babu....
@maxara Drzime palecky a verrime ze to bude ok...
jaaaj, ja dnes v rpaci, ani se mi sem nechtelo, vedela ze v rpaci bude nuda, doma sjem si nabalila tasku jidla, v praci poklidila veskery pracha cekam co bude dal, prece nemuzu sist cele zasoby za dopoledne...jaj uz je po poledni, tak si neco uklohnim k obedu.....
porad se trapim kocarkem, porodnici.......nejak jsme se bavili s muzem, ze nema cenu davat 200€ prednsotovi, kdyz i na antolske jsou super a pokoje standart nadstandart v porovnani s kramary....no nevime, radeji si za ty rpachy zaplatime nadstandart na antolskej, budem to mit aj blizsi..... a kocarek....no jsme do nej porad zamilovana, jen 850€ je skara dost, i kdyz se vetsinu dalsiho nabytku a blbosticek chystam koupit cez net bazar.....mame cas do vanoc, pak se musi objednat...chtela jsem sice z anglicka maxi cosi, ale teutonie je mnohel lepsi , jen je to novy model a ten jeste ani v anglicku na bazarech neni☹coz se neoplati privezt sem , no jeste uvidime...
Cicušky dnes som bola na AFP testoch - výsledky budú vo štvrtok alebo v pondelok,do poradne si ma objednanú podľa toho ako testy dopadnú / asi v 17tt/, prírastok za celé tehotenstvo 1kg / ale bola som tak naobliekaná, že možno 0,5kg/, takže, len dúfať, že výsledky budú dobré.... 🙂
@maxara cicuška ako si dopadla na genetike?
pýtala som sa sestričky, že prečo pri AFP testoch sa berie do úvahy hmotnosť? Odpoveď: lebo to súvisí s krvou, veľkosťou bábätka podľa posledného sona, a tt podľa ms, a dňa poslednej ms...ale vraj tie tabuľky sú už 20 rokov staré- takt ten priemer niekedy nevychádza.....hmmmm len prečo potom nespravia nové tabuľky, alebo AFp testy nech zrušia -....vraj aj tak podstatné je NT. 😉
@janka273 ja mam uz rpirustek prsom 3,5kg 😀
no tak ja pak budu uplne mimo tabulky😀
no ted se smeji, uvidme pritit tyden......juuuj, uz se to blizi a ja zacinam mit strach, ale tesim se na sono, jsem zvedava jak je velke babetko, ci se zrychlil jeho rust, bo kdyz jsem tam byla naposeldy malo 38mm a vy vsichni jste meli kolme 60mm
@elfka.elfka jeeej tak vy to už viete..to je odo mňa úúprimná závisť 🙂))
Ja som na posl.UTZ (cca pred 2týždňami) videla tiež dievčatko,aj lekár to videl),ale lekár bol opatrný,vraj je to ťažko posúdiť,nakoľko vraj miešky ešte nemusia byť zostúpené a je to možný aj chlapček 🙂
@atreyu popravde receno kazdy ma asi iny naroky a podle toho se odviji hodnoceni nemocnice, proto clovek musi dat jen na svuj nos a dle toho se ridit, vsak v kazde porodnici, je ta moznsot se s nimi popovidat ze co jak probiha, jake jy porodni sal videt ho, co je v moznost a co ne...?ci se pletu taky to pristup neni?
ne oni podle me, jen aby clvek mel obrazek jak t tam chodi
@ivetka1981 ako sa vravi, len chlapcek je isty, ale uz druhy krat vraj videl ze baba 😵 citila som sa na chlapca, lebo od prveho dna je to uplne opacne tehotenstvo ako pri prvej dcerke, opacne veci mi chutia - nechutia, ine tazkosti, uplne inak sa aj telo sprava a aha zasa baba 😀 Dr. Jonáš sa riadne sekol teda.... 😀 ja som vravela, ze ked bude chlapec budem hrda a ked dievcatko tak dojata, takze som od vcera namakko 😵 😵 😵
@elfka.elfka ale povedzme si úprimne,aspon máš o jednu starosť menej...máš veľa vecičiek po dievčatku a nemusíš dokupovať chlapčenské veci 🙂 🙂 🙂
@ivetka1981 hahaha, no to som vravela manzelovi, ze pozri zlatko, aspon usetrime, a on mi na to vravi, jak usetrime, ked chlapec bude az do tretice, tak by sme uz skoncili pri dvoch 😀
@elfka.elfka milý ten Váš manželík...ale rozumne uvažoval...typický chlap...tak len aby všetko dobre dopadlo tentokrát a potom šup-šup na tretie 😅
@takitak vdaka draha a ty si uzi tie kupele.. 🙂 podla mna v 5hviezdach by si mohla chodit aj v prsiplasti 😀
@elfka.elfka joooj, gratulujeeem 🙂 ja by som brala hned 🙂
@ava11 no ja som to prve tehu tiez nevedela stlacit.. neviem vysvetlit, co mas ako stlacit, ale tak akoby zvnutra do von, bradavku ako taku nie.. skus tak, ze dvoma prstami tak nasirsie okolo bradavky stlacis, ten dvorec a ako keby si chcela z toho dvorca vytlacit cez bradavku.. no pisem ako dement, ale boli ma strasne hlava 😒
@janka273 jeeej si zlata, si na mna myslela.. no trapne.. mne teta na genetike len povedala to, co uz davno vieme, to co bvolo na papieri napisane, nic nove som sa nedozvedela.. akurat ze mi dala zas chrobaka do hlavy. ☹ normalne som mala pocit, ze chce, aby som isla na amnio a hned na to zas zacala vyzdvihovat vsetky negativa, ako ze som tucna, tak to moze byt aj komplikacia.. a podobne.. rozhodla som sa ze zajtra urcite nejdem a tak mi povedala, nech aspon idem na UTZ v 20tt,lebo sice som teraz bola a vsetko bolo okej, ale to este neznamena, ze aj v 20tt to bude, ked uz bude viac vidno 😒 Aj som jej oponovala, ze ved dr by mi predsa nenapisal, ze je to v poriadku, keby nebolo.. by napisal, ze sa neda vysetrit kvoli malosti babatka.. 😒 ale tak nejak sme to skratka uzavreli, ze pojdem na to sono a potom sa rozhodnem. 😒
Baby to aj vás teraz všetko tak rozcitlivie???? 😔 mne stačí málo a už sa mi slzy tlačia do očí...včera som revala pri talente dnes pri Monkovi...
pridavam sa k Vam babenky..termin mam 18.4.12 a bude to dievcatko..🙂 🙂 🙂..pekny dnik
@maxara tak to bolo fakt trápne - na tej genetike.....tetulka nech sa stará o svoju hmotnosť 🤐 ....cicka, istotne bude všetko v poriadku,,,,inak zbytočne ťa tam poslali, čo ťa len darmo postrašili 😕 ....ešte som ťa ťa chcela opýtať na toho dr. v Hlohovci - on je asi skúsený odborník, však? Ja rozmýšľam, že by som išla v 24tt do Trnavy Ilavskému / bola som aj pri Tami/.....teraz ma napadlo, mám kolegynku , ktorej tiež dr. vraveli, že bude mať post.dieťa, maličké, nedonosené- bude mať ledva 800g /pri pôrode mala hneď pristavený inkubátor/....a jedine tento dr. Ilavský jej vravel , že bábätko bude o.k....Saška sa narodila úplne v poriadku, zdravá, krásna 3600g.
@strihalka - tak mimo tabuľky budem i ja, lebo som stará....mojej kamarátky AFp vyšli zle, dôvod - vysoký vek matky a to mala 28 rokov 😕 , ....ja som už 3 roky za ňou, ak uvidíme 😉 , a tá moja váha - no neviem, pri Tami mi výsledky vyšli dobre, len som mala 64 - 65kg, a teraz 57 kg ....naša bábätka by mali mať okolo 10 - 11cm- uvidíme, ako chrobáčiky podrástli - veľmi sa teším
Na Antolskej som rodila aj ja : vybrala som si ju preto, že tam poznám jednu pôrod.asistentku,pôrod som mala zlý....a myslím, že to nikto neovplyvní - neotvárala som sa....teraz tam pôjdem znovu 😉
@strihalka som tie témy doplietla 😉
@maxara ktorý lekár Ti už čo povie na 100%, prisahám že za celé tehu som nepočula jednu 100% odpoveď snáď iba že som tehotná a to asi tiež až v 13tt keď už to asi bolo jasné ... veď aj amnio je len na 99% ...
@janka273
baby aj ste videli tie výsledky ? myslím tie grafy a výpočty ?

@kvila ja som už zopárkrát skutočne mala pocit, mohla by som odprisahať že som ho cítila, ale potom som si hovorila že to nemože byť ešte, že to je skoro. A okrem toho ma stráááášne nadúva- som dnes uvarila fazulu s trenčianskym párkom - takže dnes bude tých pohybov až až. By som naplnila za dnešné poobedie aj teplovzdušný balón pre 5 ľudí mojimi pohybmi 😀