icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
24. okt 2011

baby pojedávate takto večer niečo? ja som objavila pribináčka a miláčika - nejedla som to od hádam od 7 rokov, ale aké je to dobručké 🙂

strihalka
24. okt 2011

@takitak ja jsem na totmto ulitavala prvni dva mesice, ted uz mam chute irnejsi ale porad msuim jist at je to ovoce zelenina ladke..jedine co mi fakt moc nechuti tak je slane, chipsy moc nemusim🙂ted do sebe cpu zlate venecky🙂

rene82
24. okt 2011

tak vďaka za radu. zavolám jej, nech si to nedáva.

a ja som dnes poobede pojedala jahody so šľahačkou a nutelou 😀

certica22
24. okt 2011

@strihalka ako keby si hovorila o mne mám úplne tie iste chute ... ovocie a sladke by som jedla od rana do večera ... zase nemôžem cítiť maso a vlastne ani ma nejako za nim teraz netaha ...radsej si dám ti ovocie 🙂a posledne dni jem na ranajyk chlieb s dzemom a kakao ako detičky v školke :DD

takitak
24. okt 2011

@strihalka no ovocie ani nehovorím, dnes som si spravila len tak malú misku ovocia na prevečeru (2banány, 2 jablká, 4 mandarinky, 1 granátové jablko a 4 slivky) a manžel chcel ochutnať, tak som mu treskla po prstoch ... išiel teraz na pivko tak vyžieram jogurty a objavila som mliečnu ryžu ... ináč chipsy ani ja vôbec nemusím - vždy mi z nich vybehnú vyrážky a keďže mi nechutá kola, tak čo už je to za chipsy bez koly ...

@certica22 no čo už môže byť lešie ako rohlík s maslom na raňajky .... už nech je ráno 😎

certica22
24. okt 2011

@takitak tak tak :DD nám sa vari teraz kapustnica tak sa neviem dočkať len dufam že ma nebude bolieť brucho z nej ešte :D a inak ja kolu by som pila na litre 🙂)

baranovadanka
24. okt 2011

ja mam v poslednom case strasnu chut na sladke ale vyberam si momentalne boduje deli cokoladova v tej by som spala mam citak ze to bude baba :D inak sa chcem opytat aj vam lezi babo len na jednej strane? lebo ked si lahnem na chrbat v 90% mam vypuklinu len na lavej strane ako vyzera to fakt zaujimavo na jednej strane kopcek a na druhje priehlbinka :D a zistila som ze som schudla znova mam povodnych 46 kil takze predpokladam ze babo si berie moje tukove zasoby ( huraa ), inak na to ze kolko vazim mam uz brusko poriadne :D takze uvidim co mi povie doky dalsi stvrtok v poradni :D

danka.chomka
24. okt 2011

@janka273 dakujem za tie linky, nehodis ich aj do sukromky do linkov nech to mame nakope? inac ma uplne dostalo ze napr v mojom veku je sanca ze sa triple test myli 65 % (falosna pozitivita) 😠 tak naco ho akoze robia? preco nezohladnuju indikaciu na take nieco, presne ako sa tam pise ze- rodinna historia, vek, zdravotna kondicia, lieky uzivaane v tehotenstve. ach...

janka273
24. okt 2011

ja večer už nepapám, najneskôr asi o18hod, a to je ovocie / večer mi býva ešte stále zle 😖 /....dnes mi sestrička povedala, že na nízky tlak je dobrá cocacola - vypila som za celý deň 2dcl - ale mne to nechutí....radšej mám tehot.čaj s citrónom 🙂 alebo obyčajnú vodu, či zázvorový čaj bez cukru 🙂

takitak
24. okt 2011

@certica22 bude a čo ... 😀 😀 😀 mňááám ja už nevládzem ani myslieť na jedlo, ale dala by som si aj kapustnicu

@baranovadanka že tukové zásoby pri 46 kg ???? ja zase na pravej strane

@danka.chomka pre tých minimum % ktorým tú radosť pokazia úplne ...

strihalka
24. okt 2011

Baby koupila jsem prvni tri bodycka🙂)na aukcii🙂) za eurko🙂)

nelicefo
24. okt 2011

@strihalka super cenaa...🙂 to je ako zadarmo. 🙂

strihalka
24. okt 2011

@nelicefo to hej plus teda psotvne 1,20 ale aj tak🙂
jsme to jen zkusial🙂
co se stalo dcerce?

nelicefo
24. okt 2011

@maxara drahá moja...vy sa dohodnite a mne iba dajte vedieť. 🙂 Ak sa bude dať prídem...prípadne mi pošli tvoje tel.čísielko a pisnem SMS či dobehnem. 🙂 lebo v stredu má kočena tréning. 😝

janka273
24. okt 2011

@danka.chomka celé tie testy sú podľa mňa veľký omyl - dnes mi sestrička u mojej gyn.povedala, že tam majú 20 ročné tabuľky podľa ktorých sa riadia....a ak niekomu nesedí veľkosť bábätka / či je menšie alebo väčšie/ v danom týždni tt, alebo podľa ms - tak má smolu - tak nechápem na čo sú dobré takéto testy....idem to tam hodiť 🙂

danka.chomka
24. okt 2011

@nelicefo ty si mala tu krasnu inglesinu kočiar? velky štýl. nadherne su tie klasik kociare. 😉
@janka273 dakujem za info este raz, velmi uzitocne. 😉

certica22
24. okt 2011

@takitak chceeš??? môžeš príísť 🙂

janka273
24. okt 2011

@danka.chomka nemáš cicuška za čo 🙂 🙂 🙂 🙂 rado sa pre všetkých stalo 😵 😵 😵 😵 😵

nelicefo
24. okt 2011

@danka.chomka ahoj moja. kamoska ho ma. a obcas chodim pokocikovat. 😉 a ano je to Inglesina 😉 mne sa strasne paci tento honosny styl...takze verim ze coskoro aj u nas bude nejaky taky parkovat. 🙂

strihalka
24. okt 2011

No baby vecer hermelinovy salt, zlate venecky, hermelin samotny, a nic mi neni, to co je za chute????

zlatulienka
24. okt 2011

ahojte babule 🙂 🙂 🙂

už som dávno nepísala, vôbec nestíham ☹ , len Vás vždy večer prečítam a idem spať

pred týždňom v utorok som bola na poradni, UTZ mi Dr. nerobil, len ma vyšetril, pochytal brucho a skonštatoval, že pekne rastieme, krčok zatvorený, drží pevne, takže OK, budúca poradňa 15.11

dnes som bola na AFP, výsledky budú v piatok alebo pondelok, tak sa tiež obávam, či vyjdú dobre, už len kvôli môjmu veku, každopádne aj tak s tými výsledkami pôjdem na genetiku a potom sa rozhodne, či amnio alebo len morfo

od minulej stredy som začala opäť chodiť do robotky, tak to je naozaj veselé, počkalo si tam na mňa kopec vecí, tak neviem čo skôr riešiť, domov chodím uťahaná ako kôň...

inak k tomu mliečku Vám ja moc nepoviem, lebo ja ešte stále kojím toho môjho 3-ročného cickoša 😉 vyzerá to po pôrode na tamdem 🙂 no sem-tam ma to bolí, keď ťahá, zrejme mu to začalo ísť ťažšie, lebo mliečko je hustejšie a začína sa meniť na kolostrum, zloženie sa prispôsobuje potrebám bábätka
jedine, čo si pamätám, v prvom tehu, sa mi asi od tohto týždňa občas objavili žlté fliačky na podprsenke, tak som bola zdesená, že čo to je, či nejaký zápal a hnis, ale potom mi niekto múdry povedal, že je to kolostrum 😉
žiaľ pred trinástimi rokmi ešte net nebol a nebola som tak informovaná, na druhú stranu som podstatne menej stresovala

držkajte sa, všetkým prajem len pozitívne správy o babulkách
pekný večer 🙂 🙂 🙂

nelicefo
24. okt 2011

@strihalka 😀 super chute moja. 😀 ja tu požieram skittles cukríky....😝 😀 😀 😀

takitak
24. okt 2011

@certica22 akože do KE ? už mám obavy aby som sa dokotúľala hore schodami do postele ... nechápem ako môžete byť takto dlho hore ja chodím spať už o 20,00 ... a to som nestihla ani dokončiť robotu, ráno si privstanem ...

@strihalka no kapustnica, salat ... idem prasknúť a som hladná že by som všetko jedla ...

@nelicefo krásne foto ... krásny kočiarik

dobrú noc ...

nelicefo
24. okt 2011

@takitak kujém. 😉

evatko
24. okt 2011

prestante sa bavit o jedle 😠 , ja taka spokojna, ze s prepacenim nezerem len ja, a potom tu lietaju take vahy ze 46 kg a 5o cosi. pomooooc 😲 ja mam zachvilu dvakrta tolko, fuuuj

maxara
24. okt 2011

@urma no ved to je jasne .. uz ked nejde len o nas tak sme trilion krat zodpovednejsie, teda za seba hovorim ☹ u nas take problemy nemame a aj som bola sledovana, kvoli tucnote, ale bola som ok, tak som sa na to vykaslala v dospelosti..

@strihalka no mne tam prepisal tie hodnoty, a do poznamok napisal, ze skrining pozitivny ☹ My tu randime ale verejne 😉 a este k tomu v TT, tak ma ani nenapadlo sa pytat BA, ci nahodou nechce na vylet.. ale jasne ze kludneeee 🙂 ja sa potesim, velmi.

@janka273 no ved tak nejak 😉 uvidim, co bude..

motylicek123
24. okt 2011

baby je mozne aby som vobec nemala chut do jedla ja proste papam tak ako by som ani tehu nebola a to sme v 17tt a este som ani gram nepribrala papam vsetko to co aj pred tehu, ani ziadne pojedacke chutky nemam, ani zle mi nebyvalo, zeby mi z toho nechutilo nechapem som akasi cudna :D

huterika
24. okt 2011

@certica22 mnaaaam chlebik s dzemom a kakafkom to aj ja som jedla kazde rano na ranajky mnaaam a tiez strasne by som len ovocie a zeleninu jedla... chudaka priatela trapim brokolicovymi, karfiolovymi a zeleninovymi polievockami 🙂) (neni zvyknuty tu vo FR polievky moc nejdu a unho zelenina ee) :D

strihalka
24. okt 2011

@maxara jaj TT, no to je z ruky🙂)
☹ tak snad nekdy sporadame aspon zapadni cast slvoenska nejaky velky sraz

maxara
24. okt 2011

@takitak draha, ja pozieram gastany uz asi mesiac 😅

@nelicefo tak my sme sa tu uz medzicasom dohodli, ze nam to viac s urmou vyhovuje buduci tyzden, tipujem niekedy po utorku, kedze mame sviatocek.. hoim ti do IP