Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
no vcera sjem zjistila, po te uzasne kosmetice se kterou pracuji mam tak vysusene ruce, ze uz ani indulona nepomaha, bo s tim delam kazdy den, vypada to jakyo bych mela nejkou nemoc, ci co......porad to mazu a nic, anvic to hrozne pali, nevim co dal☹
tak ja mam doma Jurka po tatovi , Simonka, Matuska, Sindusku a v nebicku Dianku teraz mam vybrane mena Andrejka po mne 🙂 🙂 🙂 alebo Kristinka manzel chce Juliu a pre chlapca sme uz vycerpali ale sa zasmejem ked mi 7.11. na ultrazvuku povie ze chlapec 🙂 🙂 🙂 uz neviem ake by sme vymysleli 🙂 🙂 🙂 ale o tom potom obaja verime ze to bude dievcatko uz sa neviem dockat 🙂 🙂 🙂 uz aby bol ten den inac vtedy mame uz 19 vyrocie svadby dobre to padne ta spravicka pre nas oboch ale tesime sa a budeme sa tesit co to bude Andrejka alebo neznamy neskor znamy chlapcek 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 ty brďo...klobúk dole pred toľkými detičkami 😵 veľa starostí a veľa radosti čo?
mna dnes milo prekvapil mm rano som vstala so strasnou bolestou hlavy tak som len vychystala syna do skolky a mm ho odviezol zbehol do obchodu a ked sa vratil poslal ma lahnut si a nechal ma spat az do 11tej 🙂 to uz som sa zobudila aj sama a sla mu varit obed do prace 🙂 este asi 2x som ho poslala do obchodu a bez protestov siel moj zlaty 🙂 inak mena mame zatial natalka a lukasko no uvidime ci to ostane.. dievcenske urcite lebo to chce mm uz par rokov a chlapcenske budeme na isto riesit az ked by sa potvrdilo ze to bude chlap 🙂
vidim zienky ze tu riesite mena. My mame pre dievcinku Olívia a pre chlapca Simon (bez makcena) ale nie naisto este. preto by nam viac bodlo to dievca 😀 lebo tam sme dohodnuti a spokojni 🙂
Prave mi muz oznamil, ze vybaveni pokoje je ciste moje vec a kecat mi do toho nebude.....super, jen bily nabytek nejak nemuzu najit☹
@strihalka napriklad aldo ma dve biele detske izbicky na stranke...
@rene82 glycerinove s vonou a farbou ake chcem 🙂 a prisadami.. urobila som si zelene s bylinkami, takeho motyla, potom kvetinku zltoruzovo zelenu, zaujimava mi vysla 😀 a aj kokos som tam pridala, nech mam peeling
@urma @strihalka moja mama ma sesternicu, 60tnicku Vikinu a znie mi to divne na takom starsom cloveku 🙂 mi to pride ako dedko Enrico 😀 a mam ich aj v okoli strasne moc, ale to aj Nin 😅 ale tu som chcela od malicka, takze .. ale inak je to pekne meno, rozhodne jedno z tych, ktore by som kludne mala na zozname
@miselita Timona sme mali aj mi velmi dlho v uzkom vybere. krasne meno.
@strihalka Janulka, skús v lekárni si kúpiť umývaciu emulziu / je to aj na celé telo vrátane rúk/ Oilatum EMOLIENT / asi to má 500ml/, a zakaždým, keď si pôjdeš umyť ruky tak si to daj namiesto tek,gelu - krásne ti to premastí, a umyje - uvidíš pomôže - ja som mala taký problém min.rok a zabralo.....izby detské, a naozaj sa oplatí / odtiaľ dováža i Drevona i Galan - ale oni sú proti tomu predražení, na jednej komode majú zisk i 100eur/, takže
www .mojnabytok .sk / neviem , či tam nie je pomlčka - ale hoď si to do vyhľadávača/, sú ochotní, spolahliví 🙂a naozaj sa to oplatí 🙂
Ahooj holky ako sa máte ?? 🙂 a ako drobčekovia ? ja tiež necítím ešte pohyby myslela sopm v piatok že cítim ale od vtedy som nezareagovala na nič podobne tak asi som sa zmylila.... včera som si skúšala robiť s prstenom ake pohlavie mi výjde ..to teraz mi vždy prvé vychádzal chlapec dievča chlapec a včera diieevča krúutilo sa ako o život tak žeby predsa to nakoniec bolo dievča?? a tak ja neviem som zmetená už aj z vlastných pocitov :( každý na okolo mi vraví že budem mať chlapca podľa tvaru bruška aj že som speknela myslííte že predsa by to mohla byť holka ?? 🙂)lebo chute mam skor na dievča tak neviem :(
A čo sa týka mien: bábätku vravíme Riško, a dievčatko ešte nemáme celkom vymyslené, mne sa páči Margarétka - Grétka, ale mužovi nie...tak spoločné máme : Adélka, a Barborka - ale toto mne veľmi nesedí....a doma máme Tamarku, ktorej vravíme Tami, Tamuška, Taminka 🙂
@miselita my máme doma Tinka...celkom sa mi to Tvoje meno páči..
ak sa môžem pridať,tak my máme vybraté tieto mená: Stella a Maxim...
@certica22 mne sa chute vôbec nezmenili len v prvom trimestri som mala stále chuť na sladké čo u mňa nebývalo zvykom a toto je znak dievčatka a vidíč čakáme chlapčeka...ináč šéf mi povedal, že to bude chlapec lebo som opeknela, ale to bude podľa mňa tým, že som pribrala 2 kg a zaokrúhlila sa mi tvár...do teraz mi všetci totiž vraveli, že som chudá a zrazu som vraj pekná okrúhla a to vravím iba + 2 kg, čo ja na sebe vôbec nebadám...keby ma netlačili nohavice na brušku trošku, čo sa bojím, že tlačím mimčo tak nosím stále svoju veľkosť 34-36, kúpila som si aj dvoje tehu 36-ky, ale tie asi oblečiem až v deviatom mesiaci pretože sú mi široké od spodku po vrch 😀
@ivetka1981 Stelku som chcela aj ja 😵
Mojej kolegyni dcéra má 3týždňovú Vikinku, Stelku tiež poznám - má ju kamoška, mne sa páči i Nela - len môj švagor pomenoval tak psa - takže to neprichádza do úvahy 😀
@atreyu no ja Martinka mám,takže Stellka ak bude,budeme radi 🙂

@urma u nás je tiež príšerné počasie a ráno som vypustila psa nech sa ide vybehať tak do teraz neprišiel...takže asi taká zima až nie je 😀
@strihalka kúp si rumovú arómu a daj si ju do čaju...a aspoň si predstavuj, že piješ čaj s rumom 😀 a hneď ti bude teplejšie 😀