Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma oki draha, len sondujem co a ako 🙂 tak to posunieme, nie je problem.. na ten dalsi tyzden? ja idem 7.11. na poradnu a do konca tyzdna pracovneho uz nic nemam, takze ja mozem okrem toho opndelka hocikedy, co? @carrie84 @nelicefo
@evatko ako pisu baby, najlepsie je ist v 20 az 22 tt a mozno ako to ktoremu dr vyhovuje.. ja som bola pri Ninke v 19tt (18+5) a dr vravel, ze ona je v skutocnosti v 18tt (17+3 tusim), videl vsetko, ale ma sfukol, ze naco som sa tak skoro trepala 😖 a pritom mi ten termin ratala sestricka co ma objednavala, podla udaju o tt od mojho gyn, ktory to urcil iba podla sona, kedze kramy som pred otehu tri mesiace nemala 😅 ale akoze asi som to mala vediet alebo co.. 😠 bozsky syndrom, darmo
@ludmila25 tú Cam cortinu ti plne schvaľujem, ten je namakaný, má obrovský šporťák, čo je nedoceniteľné!!! ten je krásny. Ten druhý mi príde taký /prepáč za výraz/ tuctový, lebo takých na ulici stretávam stovky iba tu v TT. A potom tie Bexa a BabySmile či jak sa to volá, to je také všetko na jedno kopyto a každá z kamošiek čo mali tento typ nadávali že je to strašne ťažké hebedo a do pol roka kupovali iný (športový alebo golfáč), tak si to dobre zváž 😕
dievčatá máte niektorá skúsenosti s takýmto vozíkom? Moj mužík ho strašne chce....bicykluje vždy keď môže, aj na korčule chodí...ale neviem ako sa v tom to bábo cíti a či je to dostatočne bezpećné....je to až od 10 mesiacov a dá sa to zapojiť aj na také lyže a ťahať to za bežkami, na to sa mm najviac teší..... http://www.sportservis.sk/product/detsky-vozik-...
ešte som zistila, že sa tam daju voziť aj uplne malinke detičky, len tam treba dokupiť takú vložku...
testy z genetyky na vybornuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀
@ludmila25 aká je to prosím Ťa značka?
@ivetka1981 znacka kocika ja Cam cortina
@ivetka1981 ma ho svagrina je velmi spokojna 😉
@atreyu no to presne by chcel dosiahnut aj moj manžel....chcel by najradsej iba tento vozíko(kočik) a normálny nie, ten sa mu zdá zbytočný....keď ho používajú často, asi sú spokojní však? Mne by to bolo v konečnom výsledku jedno, len potrebujem vedieť, ći v tom dieťatko môže aj v klude spinkať asi to nebude uplne náhrada za klasický kočiar.
ja idem na afp az v pondelok. Pytala som sa na morfo,lebo ho chcem v ten isty den ako mam poradnu(lebo to mam velmi daleko a nechcem chodit hore dole) a to budem 21+4, tak dufam, ze mi termin daju
@ivetka1981 velmi pekny kociar
tehulky chcem sa spytat zvyknete raz za cas aj vy mavate krce v brusku ci mam nastivit dr alebo to je normalne
@ludmila25 veru aj ja ich mávam...hlavne nad ránom a potom večer...je to vraj normálne,pokial denne nevykríkneš od bolesti min 5x...stačí magnézium a je po kŕčoch...aspon na čas...
ozaj má vajíčko ,všetko je najklikavacie...má peknu prebaľovaciu tašku,veľký košík,slnečník...sada s vajíčkom stojí na nete 340 eur..
@ivetka1981 tak si ma aspon ukludnila uz sa tolko nebojim no aj ja ich mavam len sem tam najme pri pohybe ked nieco robim
@ludmila25 ja mám cam cortina x3 celý v červenom, som maximálne spokojná, nič by som na ňom nemenila 🙂
a drobec sa tiež nesťažuje, ešte aj teraz sa rád povozí, len som zvedavá, či ho bude ochotný "požičať" aj bábätku
@zlatulienka no a mne znami poradili cam kocik ze su s nim maximalne spokojni jeden som si nasla za dobru cenu a ked je pouzivany ale vyskusam o nic nepridem

@ava11 Ved prave mne sa zda, ze najlepsieje byt v 20TT, ale urcite viem, ze minule som nebola presne v 20 a ze ma poslali znova, lebo im nieco nesedelo podla tabuliek, ale ze to preto lebo som uz po "termine". Nemalo to logiku, ale museli si to "ochranit". Ale dne som citala na nete , ze 18 az 22...