Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Do kelu ja ešte nič necítim a tak sa na to hlavne večer sústredím a prdky ☹
@atreyu no ja som tiez teraz v 14 tt amavam az teraz tie bolesti no a co sa tyka toho duphastonu tak a som zacala brat 2 tabletky denne potom mi znizil na 1 tabletku denne tak ja som ho neprestala brat z dna na den ale ja som bola v tom ze mam este jedno balenie doma ale nemam ☹ tak som bez tabletiek a predpisat si ch mozem az v pondelok ked bude robit moj dr
@ava11 a možno aj cítiš len si to ešte neuvedomuješ 🙂 ja som si do včera myslela,že sú to črevá 😀 lebo som to ťuknutie pociťovala len pár krát do dňa a v noci keď som si ľahla na brucho...až včera nám malý dal o sebe vedieť poriadne 🙂 a teraz sa to stupňuje pretože už viem čo mám čakať tak to ťukanie cítim aj počas dňa
mne dnes zacal 16 tt a tiez necitim este pohyby. Ale mozno sa mi stratili medzi tymi vacnymi pohybmi cirev 😉 Zato mavam v poslednej dobe furt kyselinu, teda nie az taku dramaticku kuckavu, ale pali ma zaha v bruchu. Neznasam to, nikdy som tym netrpela a teraz stale castejsie. Tak aby aspon mala dovod, zozrala som prave 280 g tresku s jednym pecivom 😕 Prvykrat za tehu som ju jedla a dost mi chutilaaaa ako vidite. Bojim sa, co bude do vecera 😀
@ludmila25 ja este beriem duphastom ze az do 16teho tt sa ma brat
V zkratke, bo citim, ze si me tu stejne nikdo nevsima...
pohyby stale necitim, jedine co tam v bruchu j etak take tikotani,ale to stale prisuzuji te tepne, co prochazi brichem a tvari se to jako kopanceky....
Od zitra desate padla a volno 4dny...Babulky krasny vikend, kdyz bude chut a nalada, budou se aktualizovat tabulky
@strihalka ale všíma, ja tu čítam všetko 🙂 , len mne je už 3 dni zle / tak sa mi nič nechce/ - , ráno ma napína, cez deň mi je z jedla aj bez jedla zle ....už som si myslela, že mi to odchádza a teraz sa mi to zase zhoršuje....pohyby necítim asi ani ja a to budem druhorodička / pri Tami až v 20tt/, ale mám maternicu obrátenú dozadu , tak to asi aj s tým bude súvisieť....pekný víkendík aj tebe Janulka, krásne si oddýchni 😵 😵 😵 😵 aj všetkým dievčatám 😵
@janka273 @strihalka aj ja čítam všetko, ale niekedy nevládzem reagovať na to, čo sa tu píše. Aj mne zase začalo bývať zase zle, ale nie je to také hrozné, niektorý deň je to oukej a dnes som napr. grcala ráno a teraz predchvíľou večer, večer bývam unavená, dnes sa mi v robote poobede tak strašne chcelo spať...ani ja pohyby necítim, zdalo sa mi že aj áno, ale viem aké to má byť, tak také to ešte nebolo, a to som treťorodička, dcéru som cítila v 18tt, syna už v 16tt a teraz akosi nič, no nestresujem, akciu srdiečka cez angelsoud som zachytila a aj ako sa hýbe, tak verím, že je to OK.
A vy, čo ste prvorodičky, máte kopu času, prvé pohyby môžete cítiť až po 20 tt a je to tak tiež v poriadku 😉
Všetkým vám prajem pekný víkendík, oddychujte, ja sa teším, že mám 4 dni voľna 🙂
@zlatulienka ja v podstate nestresujem, keby tu necitam, ze uz aj prvorodicky citia niektore, tak ma to ani nenapadne dako..sak v literature sa pise skoro vsade 18-20 no nie? 😉 Ja vzorna idem podla tabuliek hehe
ja som v 16 tyzdni a pohyby tiez zatial necitim,nestresujem ved si ich este uzijem dost🙂zle mi uz nebyva...🙂prajem vam pekny den🙂
dnes nikto nic? 🙂 Vyvarate vypekate asi...ja tiez, mam na ceste muzicka, chudak celu noc taha za nami na par dni aspon ☹ Tak pekny den vsetkym zelam
som chora a som z toho na nervyyyyy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😝
a ja tiež. aj s malou. soplíme, kašleme ☹
@rene82 najhorsie je,ze si nemozme ani poriadne lieky dat,aby to cim skor preslo 😒 😒 😒 Som bola vcera v lekarni,ze nieco do nosa chcem a lekarnicka,ze toho moc pre tehotne nie je vhodne,nakoniec mi dala detsky sanorin,ale ze si ho nemam davat casto.Tak potom ako si ho mam davat???A na co,ked mi nepomaha,ked si ho nemozem davat,kedy potrebujem 😖
Inac vcera som sa napchala cesnakom,ze som sa skoro zadusila 😝 😝 😝 😝 😝 a je to o nieco lepsie 😀 😀 😀 Musim zopakovat aj dnes 😝
@amanda683 no ja si nedávam vôbec žiande lieky. ani keď som nebola tehu, tak liekom moc neholdujem. a do nosa môžeš max. tak morskú soľ, vincentku alebo dačo podobné. to sa inak odporúča mať so sebou aj pri pôrode, lebo vtedy sa zvykne upchať nos. ja som to v pôrodnici nemala a tak sa mi upchali obe dierky, že som nevedela vôbec dýchať. mama mi šla kúpiť a pomohlo. no keby som si nedala, tak tami nevytlačím ani do dnes.
a od kašla neviem či je dačo vhodné.
ja som si včera tiež dala trochu cesnaku a dnes dám tiež.
inak nám ako deťom robila mama cibulový čaj, prípadne sa pretlačí cesnak, zaleje medom a potom sa to po lyžičkách je tak 3xdenne
@amanda683 ja mám z lekárne PNOSOL a tam píšu, že je vhodný aj pre tehotné...ja som si ho kúpila nedávno keď som mala tiež upchatý nos a nakoniec som si z neho nedala ani kvapku lebo mi to začalo prechádzať...veru čaj,citrón,med...véééľa cesnaku, cibule, zeleniny, ovocia a teplo sa obliekať...mne toto pomohlo 😵
Ahojte baby 🙂
Co sa tu deje noveho? Ja som komplet odpalena silnym nachladnutim a je mi na umretie 😝
Ale aspon moje dieta mi robi radost - momentalne spi 😀 Ale nieee (teda tesi ma aj to) - od minuleho tyzdna zacal chodit, tak mam radost 🙂
@janka273 - ty si blazen! 6?!!!! A nemate problem ich zjest? By som prisla na navstevu, ak nebyvas daleko 😀 😀 😀

@ludmila25 ja som mala rovnaké kŕče v 14tt a trvalo to asi týždeň...ináč som počula tak ten duphaston by sa nemal prestať brať zo dňa na deň,ale mali by sa pomaly znižovať dávky lebo obsahuje veľké množstvo hormónov...ale neboj sa všetko bude dobré 🙂