Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
tak jsem si zaridila babybonus v DMku...tak uvidme jake vyhody nam to ejste prinese bo ta knzka tedda nejake suepr akce neprinasi ☹
Babulky, prosim veskere informace k aktualizaci..dakujem
VŚE POSÍLEJTE NA IP APRILOVKY2012, AJ ZADOSTI O PRATELSTVI, POKUD MI TO POSELTE NA STRIHALKA, NEBUDE VYHOVENO, BO SI TO NEPAMATUJI 😀.....
TAKZE VESKERE INFO A ZADOSTI NA APRILOVKY2012 DAKUJEM
no aspon viem ze viacere buduce mamicky beru vitaminky calibrum mami a su spokojne s nimi 🙂
daj si na google stranku baby svet je to kombinovany kocik znacky sprint plus baby design a je vo velmi dobrej cene stoji len 140 eur super cena
@strihalka no ja som tiež bola sklamaná z dm ... ☹ hádam nabudúce ...
práve som dopiekla asi 50 palaciniek takže idem do toho ... a na večeru mi otec v peci pečie zemiačiky ... mňááám
ináč ja teraz kade chodím kukám na kočíky a už som videla aj ten čo máme vybratý ... mala som chuť sa pani spýtať čo a ako je s ním spokojná, ale hanbila som sa 😀
@ludmila25 to je kombinovaný? za takú cenu ? vyzerá veľmi elegantne
@ludmila Ja som teda na kociky uplny lajk...pozeram aj ja tu stranku a niektore kociky teda nerozumiem preco su tam take nizke ceny v porovnani s ostatnymi... Ale ten co si si vybrala vyzera pekne,ja by som si vybrala zeleny 🙂 len nie je tazky? A tie autosedacky su univerzalne ze idu dat na vsetky kociky? Ja musim vybrat nejaky lahky a do mesta lahko ovladatelny, pretoze byvame na 3.poschodi bez vytahu 😠 pozeram tento ale neviem ci to je v cene aj hlboky kocik aj autosedacka aj normalne ako je na obrazku (neviem to ani pomenovat 😀)
http://www.babysvet.sk/produkty/kociky/kombinov...
@teleranka
to je prave to co by aj mna zaujimalo 🙂 je to ale v kategorii kombinacie, tak ma to trochu matie.. ved prave ze my mame take strasne debilne stare drevenne schody krive 😀 uz sa vidim jak to trepem hore dolu.. a len po svojich to mam problem vyjst nie este s kocikom...premyslala som ho nechavat pod schodami dolu ale bojim sa ze jedneho dna ho tam nenajdem 😒 jedine ho zamknut ako bicykel 😉 ale zasa aby sa tam mysi alebo nieco nenastahovalo....joooj dilema
Dievčatá moje, dnes je nejaký naprd deň. V robote jeden problém za druhým, neviem, čo mám skôr riešiť a vyzerá to tak, že budem robiť 9 dní za sebou 12-ky. Krava kolegyňa sa dala zo dňa na deň na dvojmesačnú PN+rovno aj výpoveď a druhá je na dovolenke. Tak sme tu ostali traja a totálne sa nestíha. Som unavená ako sviňa a to je ešte len prvý deň. Vyrevala som sa drahému do telefónu, nič iné sa nedá, len to nejako prežiť. Keby aspoň maličký konečne kopol, hneď by mi bolo lepšie na duši ☹
juuuuj ake su tie babatkovske zavinovacky chutnučkééé 🙂
http://www.babysvet.sk/produkty/zavinovacky-glu...
az doteraz som zila v predstave ze to je jedna duchna a kopec snurok 😀 ako mali nase mamy 😀
@ludmila25 krasny kocik. aj mne sa taketo pacia, len s vacsimi kolieskami. lebo tie nase uuuzasne cesty. hruuza.
ahojte tak dnes som volala ohladom vysledkov na AFP a robila mi aj opakovane na stitnu zlazu vraj na stitnu zlazu mam zvysene a mam k doktorke prist v strdu mate s nim niekto skusenosti v juni som bola u endokrinologicky a bolo vsetko ok inac AFP mam ok co som velmi rada mam uz 37 rokov este za tyzden mam morfologiu a ak bude aj tam vsetko ok tak sa snad vyhnem amniocenteze vsak uvidim drzte mi palceky za kazdu radu ohladom zlych vysledkov stitnej zlaze pocas tehotenstva budem rada vopred dakujem
@andrejka1974 ahoj..poradiť ti neviem, ale držím ti palčeky ...všetko bude ok 😉
@zeta123 ja verim tiez vzdy nejaka pomoc musi byt v stredu dam vediet ako som dopadla babatko krasne kopka je stastne my tiez a verime ze vsetko bude ok

baby, teraz taká odveci otázka do éteru. chcem predať náš kočiarik, lebo som dostala ponuku na jeden úžasný kočík. je zeleno tyrkysový a mne sa tie farby hrooozne páčia. je to typovo ako ten náš, je super. vedeli by ste o niekom, kto by kúpil kočík? viem, že niektoré tu máte už po prvých detičkách kočíky, niektoré chcete iný typ, než mám ja, ale tak ak by ste vedeli o niekom známom alebo z okolia, kto by mal záujem? 😉