Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ludmila25 inak. aj mna to brusko kazdy den boli. dnes ma to boli uz od obeda v jednom kuse. ale vcera som bola na hodinovom ultrazvuku 3D/4D, vsetko je v poriadkua lekar ma uistil, ze aj tie bolesti..jednak, ze sa roztahuje maternica, potom ak ta boli po stranach dole pod vajednikmi, ze nejake slahcy ci vazy sa tam natahuju...dokonca mi aj povedal, preco este na mne nevidno tehotenstvoa nepovedal somarinu typu, ze som chuda...normalne sa ma opytal, ci som predtym svicila brusne svaly a ja som ich svicila veru dlhe roky..takze je to vraj tym..dost ma ukludnil, ale aj tak mam bolesti. beriem na to MAGNE B6. a duphaston uzivam stale...
babule, držte nám palce. zajtra ideme na AFP testy. mám aj obavy aj nie. viem, že nech sú výsledky akékoľvek, bábo si neháme. ale tak aj tak sa asi každá obáva ortieľu 🙂
@ludmila25 noo vcera sa nam babatko nechcelo velmi ukazat, ale tak na dve sekundy dalo nozky od seba a videli sme tam pipika 🙂) ale nechcem este sa velmi tesit, tiez idem v decembri na dalsi 3D ultrazvuk, tak snaaad sa babatko uz natoci lepsie 🙂) verim v chlapceka, tak snaaad... 🙂
juj zeny neviem co to moje dieta dneska stvara ale uz som zozrlaa dva taniere celozrnnych cestovin a tri taniere hraskovej polievky 😀 a to sme este neskoro poobede boli na zmrzku a zjedla som trojitu aj s jumbo oplatkou 🙂 a velmi ma kare ist si dat stvrty tanier polievky 😅 budem si s nim musiet dajak urobit poriiadky 🙂 inac stava sa vam co uz cititte pohyby ze niektory den len velmi zriedka? posledne dva dni je dajake lenive len fakt parkrat si vsimnem ze stuchlo. menej intenzivne jak trebars v piatok abo sobotu 😒 ako to mate vy?
@danka.chomka to s tými pohybmi je normálne. ono je ešte veľmi maličké na to, aby si intenzívne a stále cítila pohyby. ono sa pohybuje dosť, len mi to nie vždy ešte zaregistrujeme 😉
@danka.chomka moj chrobáčik dnes sa asi tri krát za deň ozval, tak isto i včera, a predvčerom som cítila prvý krát pohyby a to bolo 2x....ale neboj sa ty nič cicuška, oni sú dakedy menej aktívny a inokedy budú až moc 🙂 ....ale zase niektoré bábätká sú pokojnejšie - kľudnejšie, iné majú viac energie 🙂
@danka.chomka môj malinký mal včera asi diskotéku pretože som ho cítila od rána ako som vstala až do 18:00 v kuse a od vtedy len pár pohybov...tak ja si vravím, že oddychuje po včerajšku 😀 ale je mi jasné, že to je len preto lebo má tam ešte dosť miesta tak keď sa dobre uloží nemusím ho cítiť...
@darinkazv mne robila afp v stredu a vysledky boli v piatok boli ok este zajtra vyriesime stitnu zlazu a v pondelok sa tesim na morfologiu a potom hura to uzasne cakanie 🙂 🙂 🙂
Upeceny merunkovy kolac a livance, nejak se mi vali chut na sladke...:-dmaso se zmensuje a sladke pribuda.....ze by preci jen holcicka???
ahojte bambulky mam taku otazku pred chvilou sa mi hrozne kychlo az som do podbruska dostala taky silnejsi krc..po chvilke presiel myslite ze to vadi?teraz ma uz nic neboli,neviem co to bolo....:(
@belissima85 neboj. mávam to aj ja. prvý raz ma to tiež vystrašilo, ale už som kľudná. 😉
darinkazv dakujem si ma trosku ukludnila🙂
@belissima85 😉

@huterika no tak sme na tom velice podobne, som zvedava, ako to bude... ak mas draheho, tak budete na to dvaja, ja som a budem na to sama, to bude ina psina 🙂)