Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janka273 no, veď už aj to som jej napísala, tak uvidíme. janul, kukni tieto dva linky, ktorý by si mi ty skôr poradila?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11939176&tab=2
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/itp6/koc...
len pri tom x-landeri sa bojím, keď som ho predtým ešte nevidela na živo. je už používaný a či na ňom nejak moc nevidno používanie. na fotkách vyzerá super, ale tak realita je väčšinou iná 🙂
@takitak Moj manzel sa sprava rovnako. 🙂 Takmer od zaciatku sa mi "vykecava" do pupka, lebo tak vraj babo najlepsie pocuje.. 😀 Tiez mi stale hladka brusko, dava na mna pozor, vyvara mi, co si zmyslim... Je to taky moj pokladik... 😵 Tiez je to nase prve babo.. 🙂
@huterika ja tiez!! Vcera som prinutila manzela si otvorit pivo, len aby som sa mohla napit.. 😅
@darinkazv ty si zlatá 🙂 , ešte dobre, že som odhadla to, čo si chcela 😵 😵 😵 😵 😵 , ale napísala som ti pravdu 🙂 , to čo som si myslela....inak naozaj pri tých športových koč.treba myslieť, aby sa tam zmestili i väčšie deti...dúfam, že ti to pošle, a budeš mať o jednu starosť menej a dušu v paperí....a ten caramelo sa ti podarilo predať?
@janka273 🙂 no, ja kočík vyberám hlavne podľa športového. lebo tie vaničky majú všetky približne rovnaké aj veľkostne aj výzorovo. veľa kočíkov je nádherných s vaničkou, no šporťák potom vyzerá.... 😝 tak už som jej 3 správy napísala, tak dúfam, že sa mi ozve a že bude súhlasiť. len ešte musím zistiť, ako treba ten kočík zabaliť, aby ho kuriér zobral. viem, že do krabice nie, ale či to netreba nejakou foliou obtiahnúť. lebo keby som aj auto zohnala, ale tak ísť do pezinka 181km od nás a potom 181km späť, tak asi dosť preplatím ten kočík 😀 radšej dám 10eur na kuriéra 😝
a ten camarelo asi áno. pani sľúbila, že v piatok pošle peniaze, takže v pondelok by som ich mala mať na účte. 🙂
@teleranka fuha tak toto som neriesila este.
Ale nasla som nieco tu:
http://www.porada.sk/t157437-mam-narok-na-porod...
@darinkazv možno by to stačilo zabaliť do takých čiernych igel.vriec / v Tescu ich majú/, sú veľké a priestrané, alebo do vreca na separovaný odpad / aj to je dosť veľké/...autom, to by sa neoplatilo....vyskúšaj toho kuriéra, držím päste, aby sa to podarilo 🙂 a kočík bol u Vás doma 🙂
@darinkazv smiem sa spy ty si mala (alebo mas)kocik camarelo?ako si s nim spokojna?Bo mne sa paci chcela by som taky🙂
@mimabulka ahoj ja cakam piate vlastne sieste vsak aj Dianka je nasa Jurko bude mat o tyzden 18, Simonko o 3 tyzdne bude mat 14, Matusko ma 11 a Sinduska uz oslavila pred mesiacom svoje 3 narodeninky takze mam 3 velkych chlapov 🙂 🙂 🙂 a malu princeznicku 🙂 🙂 🙂 🙂
@darinkazv no aby ten x lander nebyl foceny, kdyz ho maminka koupila bo vypada fakt jako uplne novy, rekla ybch ze foto neodpovida skutecnosti nataz taketo cene, mozna proto chce pani osobni odber, aby jsi vedela co kupujes...jinak x lander je kvalita... takze bych nevahala, ale rikam, ze tuto cenua takto krasny jak novy kocik....foto asi nebude aktualni:-/
@darinkazv ja som si prave dal poslat jeden kocik z liptovskeho mikulasa, aj s vanickou a vajickom (nepytaj sa preco dalsi 😀 ) a baba mi pisala, ze to posiela postou, vyjde to 10,80e a tusim zato, ze kurier pride po to je 2,50 a plus nejake poistenie. Ideme s postovnym napolovicu.
@teleranka 😀 no lebo aj fotecku mas taku, ze vyzera ako odniekial 😉 aj @danka.chomka ma taku, ako z nejakej relacie 🙂
😀 Huraaaaa... tak podarili sa aj spenatove halusky so syrovou omackou a dokonca aj spenat s kasou a vajickom muzickovi smakovaaaal 😉, som rada lebo spenat neluuuubil predtym, ale to asi tu vo FR nevedia dobre pripravit tak sa vytesujem ze mi taketo jedla prejdu aj v buducnosti 😉 uz len karfiol a brokolicu nejako naucit a bude 😀
@andrejka1974 no veru tak to mate veselo 🙂
@janka273 no, akurát mi tá z popradu odpísala, že ona predáva len vaničku a vajíčkko. bez športiaku. takže nič 😀
@strihalka no, tá cena asi preto, lebo bol kupovaný už v roku 2008. proste to nie je najnovší typ. ešte čakám na fotku rúčky kočíka, lebo že je ošúchaná, tak som zvedavá nakoľko. zas za každú cenu ho nechcem kúpiť
@maxara tak to ja nechcem moc, aby šla s poštovným na polovicu, keď som ju teraz ltt prehovorila, že to vyriešime poštou. najradšej by som ho predtým videla, ale fakt do pezinku je od nás 181km. takže 362km zacvakať benzín niekomu, kto by šiel so mnou, tak to by som preplatila 😀
@belissima85 áno, mám. predávam ho kvôli tomu, že nie som spokojná s farbou. nehala som sa na ňu nahovoriť od muža 🙂 ale ako kočík je super. po každej stránke
vy uz veselo nakupujete, ako vidim 🙂
Nuz, cely moj nakup zatial obsahuje 6 body v mensich velkostiach 🙂 Na kocik sa idem pozriet k sesternici niekedy buduci tyzden, postielku mam vyhliadnutu (k nabytku sa mi hodi totiz len jedina) a zvysok... to budem riesit neskor🙂

@beronsche nechce nijako. že len osobný odber ☹ ešte uvidím, čo mi odpíše na poslednú správu