Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
My máme termín 1.apríl 2012 🙂
ahojte. ja len na skok. dnes bola poradňa a utz. brali krvičku na afp, výsledok budúci týždeň. utz v poriadku, BPD34,4, TAD 106,3, FL 18,4, vážime 143 g a stále sme o 3 dni väčší. keďže mi 4 dni tvrdlo brucho, vyfasovala som magnézium a ešte na mykózu clortizol al 100 (či tak dáko sa to píše). snáď mi to už rýchlo prejde. inak som sa bála, že či to tvrdnutie brucha a k tomu tá mykóza nezačala spôsobovať otváranie krčka, našťastie nie.
@darinkazv kokso to co je gris, vobec neviem 😅 Ja som si spravila babovku a prave som polovicu zjedla. Inak som cez den skoro nic nejedla, lebo som nemala co 😀 😀 ani chleba nemam a do obchodu az 300 m no a taka som ja gazdninka...Ale uznajte, piect jeden zemiak a robit 2 dc polievky, sak to je trapne a komu sa to chce, radsej si dam orechy, tie ma fajn zasitia.
ahojte tehulky aj ja mam termin v aprily som v 17.tt aj 3dni 🙂
@strihalka no ja som prvykrat zacitila steklenie den po mojich narodeninach 🙂
Baby, kde mate ulozene svoje babo? ja ho mam stale na lavej strane, neviem ci je to v poriadku...
kočky a nieste tu niekto z Trnavy? 🙂
@takitak no, aj s grankom je dobrý. ja si zvyknem kombinovane robiť. aj granko a na to pre vôňu škorica. tak hádam by štipka škorice nič neurobila. hm? ja som dnes zjedla len ráno chlieb s perlou, obed som nezvládala, jesť, tak som len o 16tej zjedla dva rožky so salámou. tak hádam nezaškodí grísik. 😝 mňaaam
@vajanika27 aj ja na ľavej strane 🙂
@amore61 18tt ti vyhodilo preto, lebo si 17tt aj nejaké dni tehotná 😉 to ti nahadzuje podľa toho, aký dátum pôrodu hodíš. 😉
@vajanika27 a aj ja mám bábo ešte na ľavej strane. ono nie je ešte také veľké. neboj, ako bude rásť, tak sa to celé bude posúvať a onedlho ho máš plné bruško 😉
@takitak noooo, tak ja s malou na posedenie zjeme 2kg mandariniek. samozrejme, že kým malá zje jednu, ja mám v sebe 4 😀 milujem, keď sú dobré, sladké, šťavnaté a bez jadierok. 🙂 aj pomaranče som dnes super kúpila. mňaaaam. 😀 ja som si užívala, keď sme boli 3 mesiace na zbere mandariniek. mňam 😀
@vajanika27 ja nemam sajnu ☹ baby vy tu davate take veci, ze kde mate placentu, maternicu, dieta...ja teda len dufam, ze je v bruchu 😀 a ze je v poriadku stale. ale nemam na to ziadne dokazy 😒

@ava11 ja už chcem🙂