icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
7. nov 2011

@darinkazv no ved ja kukaaam, ze si bez fotecky...no asi si na teba posvietili 😝

jennyna
7. nov 2011

Ahojte bambulky!! Tak konecne som docitala vikendove novinky... Nemajte obavy zo slabnucich pohybov, mne Brunko robil to iste, a vsetko je ok. Teraz pohyby este necitim (asi kvoli placente na prednej strane), no pri prvom tehotenstve som ich citila uz od 16tt.

takitak
7. nov 2011

@danka.chomka no a u nás presne opačne, včera manžela kopol 2x, ten tak sa tak tešil a vytešoval a ja nič ... ruku tam mám celý deň skoro a nič ... ono je to aj na hlas... ja mu niečo hovorím a nič. manžel mu začne niečo šepkať do pupku (to používa akože ako mikrofón) a hneď sa mrvý ...

a dnes mi teda nie je dobre, neviem či som nafúknutá alebo čo ale všetko ma bolí, cítim a som zlá ... 😝

stassa
7. nov 2011

@carrie84 a @darinkazv aj mne ju zrušili. Trápny sú. Ale ako si darinka napísala, tak iné veci si nevšímajú a takú skoro nepodstatnú vec jak fotky riešia...asi sa tu nudia 😠

stassa
7. nov 2011

U mňa nič nové. Pohyby zatiaľ v nedohľadne. Už sa aj strachujem či je všetko ok. Ale v 20tt budem až koncom mesiaca takže neviem či to vydržím. 😒

rene82
7. nov 2011

@beronsche zvonku natreť môžeš pokiaľ viem. aj kamoška v 10tt používa

rene82
7. nov 2011

@certica22 to, že pri dievčati oškaredieš, nie je vždy pravda. ja som mala práveže peknú pleť a narodila sa tami. a poznám tak viacej báb, že skôr oškaredeli pri chlapcovi. ale neni to pravidlo. a sóda ani mne nepenila, ale pohlavie zatiaľ neviem. a inak dala som to robiť kamoške pred termínom. sóda nepenila a narodil sa chlapec. takže asi to nefunguje 😉

atreyu
7. nov 2011

@urma možno je to tým, aj bruško mi trošku narástlo 🙂
@carrie84 nie, nie vetry ani nič podobné to nebolo...pocit sa nezmenil len to nie je až také citeľné 🙂

dennkaa
7. nov 2011

@ludmila25 urcite dam info, ak sa nieco dozvieme
@certica22 ja mam super doktorku, takze ak bude nieco vidiet urcite mi to povie, len ak by sa fakt nedalo zistit. My chceme obaja vediet pohlavie miminka, sme taki nedockavci 🙂)

anabelleee
7. nov 2011

Ahojte, dnes som bola u zenskej a chcela som paragraf este na zajtra, kvoli tej chripke a myslela som, ze v stredu uz pojdem do prace ale ona nechcela o tom ani pocut a automaticky ma vypisala na cely tyzden. Vraj mozem aj paralen, tak som si nakoniec jeden dala a taaaak som sa vypotila, ze som sa az cudovala a pritom teplotu nemam, ale uz ziadne lieky. Je mi leepsie, ale asi ma pravdu, neoplati sa riskovat, lebo ked sa prechodi chripka, moze to byt potom o to horsie. Takze az v pondelok budeme merat babatko a tak, dnes ma prehliadla len zbezne.

certica22
7. nov 2011

@dennkaa AKO moja doktorka je tiež dobra len ona sa takymi vecami zaobera až na 3dcku ked vidi lepšie ako na obyčajnom ultrazv .🙂.... a tak ja tiež to chcem vediť verim že priatela presvedčim 🙂)

certica22
7. nov 2011

@rene82 no ako to su podla mna povery a kazdemu vyjdu inak ..tak asi je tazko sa spoliehat na to 🙂 a tak niekedy ani Ultrz .nie je 100% :( ..ale tak musíme si počkať hlavne nech su naši drobci zdravý 🙂)

beronsche
7. nov 2011

@rene82 Ja som myslela ten canesten na vnutorne pouzitie. V krabicke mam 2 tuby - external a internal cream... Ale dakujem, aspon viem, ze ten na vonkajsie mozem pouzivat.. 😉

beronsche
7. nov 2011

Inak zienky, ako tak citam, uz vsetky citite babatko... ja som v 18tt+ 3 a nic... ☹ Raz vecer som cosi citila, asi pred tyzdnom a odvtedy absolutne nic.... Akurat tak bolest brucha, to ma pobolieva v kuse, raz krce, potom pichanie, potom pobolievanie... 😢

elfka.elfka
7. nov 2011

@beronsche z toho si nic nerob, ja zas citim pohyby casto a silno, ale vkuse behame do nemocnice, lebo mi stale nieco je, komplikacie, vcera som mala krce, tak sme utekali, zatial vsetko vporiadku, ale sleduju mi uz aj krcok maternice a zas som na dufastone. bud rada ked nie su tazkosti a problemy,to je najhlavnejsie, babo sa za chvilocku ozve uvidis 😵
kosicanky, co sa pytali kde ktora rodi, tak ja jednoznacne saca a konkretne Dr. Dosedla.

ludmila25
7. nov 2011

@beronsche no ani ja este necitim baboi a som len v 16tt asi je este skoro vraj prvorodicky citia pohyby baba neskvor

peka13
7. nov 2011

AHojte dievčatá,....konečne som si prećitala, ćo máte nové za víkend 🙂 fu bolo toho dosť na ćitanie 🙂

Ja sa chcem pridať k stresujúcej skupine, ktorej slabnú pohyby alebo je uplne ticho celý deň.... aj ja som sa bála, či sa dačo nestalo, ale ked som si vás prečitala, ukludnila som sa, že je to asi v pohode...
Dokonca som si cez víkend dopriala vyrazenie s manželom, na koncert, spievala moja sestra so skupinou...bolo to super po tolkých mesiacoch sa zabavat 🙂, len skoda, ze na takychto akciách sa fajcí, na druhý deň som sa cítila, ako keby som fajcila ja a este mala aj opicu , a to som robila šoféra 🙂 no asi som si odvykla 🙂

Tak to teraz prikladám ponocovaniu a hovorím si, že náš uzlíček asi dospáva, keď o ňom málo viem 🙂
Držkajte sa

andrejka1974
7. nov 2011

tak ahojte buduce maminky dnes som bola na tom morfologickom ultrazvuku a panovi doktorovi Holanovi sa nieco nepacilo nebolo vsetko vidiet a tak mi radsej odporucil aj k mojmu veku este amniocentezu mam uz 37 rokov myslela som si ze sa tomu vyhnem ale nepodarilo sa uz som ju absolvovala pred 3 rokmi mala som vtedy zle afp ale vsetko dopadlo ok a mam zdravu dcerku ja verim aj teraz ze vsetko bude ok a chcem mat 100 percentnu istotu a tak na amnio pojdem ale srdiecko chrbtica vsetky kosticky vsetko bolo ok iba oblicky su troska vacsie ale to mame v rodine a povedal mi ze na 99 percent to bude dievcatko u mna len baby robia problemy 🙂 🙂 🙂 chalani ti boli vzdy v pohode inac boli ste uz niekedy u neho v medifere ja som bola prvykrat a bol velmi mily oproti lehatku kde vam robi ultrazvuk ma velku telku kde vam to vsetko poukazuje aj pomera vsetko tak vidite ako on vy lepsie telka ma 85 cm jeho monitor menej 🙂 🙂 🙂 aj mam peknu fotku tvaricky ale neda sa mi sem dat mozno neskor pomeral vsetko vsetky kosticky vsetky organy pozrel mala sa stale hrala s rukami s ockami stale sa schovavala aj si zivla asi ju to nudilo 🙂 🙂 🙂 no proste uzasne fotecku mam 3d krasnu tvaricku s malym nostekom asi po mne 🙂 🙂 🙂 maminky zajtra ma caka este poradna a rychlo zvladnut amnio a kolko sa plati za rychle vysledky a kolko sa caka na vysledok normalne aj zrychleny ja si to uz nepamatam aby sme to stihli verim ze vsetko bude ok

sunday1
7. nov 2011

@andrejka1974 Výsledky sa dajú aj za 24 hodín, stojí to cca 300 eur 😉 Držím palce 🙂

andrejka1974
7. nov 2011

@sunday1 vsak uvidim vsak vysledky su aj do 3 tyzdnov si myslim vsak amnio budem mat bud tento tyzden alebo urcite buduci vsak uvidim zajtra cim skor tim lepsie dakujem

anabelleee
7. nov 2011

@beronsche Ja takisto necitim pohyby, len sem tam pichnutie v podbrusku, dnes mi lekarka povedala, ze u prvorodiciek to moze byt aj po 20. tyzdni

takitak
7. nov 2011

@andrejka1974držím palce, ja som za amnio platila 299 a boli do 24 (ale pravdu boli do 26 hod.) 😀 v tom mám ešte jedno morfo ... to som ešte nebola ... držím palčeky a určite to dobre dopadne ...

beronsche
7. nov 2011

No tak som pre istotu volala porodnej asistentke, kvoli tym divnym krcom a vraj to mozem mat kvoli mykoze. Mam pouzit ten nestastny canesten a ak to za par dni neprejde, tak mam prist na vyter, lebo by to mohlo byt aj nieco vaznejsie... ☹ A teraz mi je do placu, ani neviem preco... 😢

beronsche
7. nov 2011

@andrejka1974 Drzim palce na amnio! 😉

takitak
7. nov 2011

@andrejka1974 ak si nezaplatíš tak to budú 3 týždne. Ináč na rázštep nám výsledky povedali už v ten deň do 2 hodín ... a výsledky musia byť do 24 týždňa tehu ...

ava11
7. nov 2011

@andrejka1974 Andrejka, ja idem k Holanovi v pondelok, som už celá nedočkavá. Takže je naozaj taký príjemný, ako sa o ňom hovorí? A čo si tam platila? Mne povedala recepčná, keď ma objednávala, že budem platiť len 10 € za termín, inak nič, keďže mám papier od môjho gynekológa. A pozeral ťa v 3D celú dobu, či len kvôli tej fotke? Ďakujem 🙂

nelicefo
7. nov 2011

@darinkazv hej oni vidia aj do ip a mazu ked tam prebieha obchod 😠 😠 😠 😠 akoze tiez sa nevyjadrujem. a o fotkach mi nieco hovor 😠 😠 😠 😠 😠 😠 vrrrr.....tiez ma maju pekne v zaludku 😝 😝 😝

nelicefo
7. nov 2011

@teleranka zlatik drz sa. neboj vsetko je ok. budem na teba mysliet a neoj vysledky budu na vybornu 😉 😉 😉 😉

peka13
7. nov 2011

@beronsche Nebuď smutná :(, viem ako sa cítiš...ležala som v nemocnici so zápalom obličiek, bola som na nervy a do toho mi povedali, že som dostala z ATB mykózu...vedela,som že to nieje horšie ako ten zápal ale rozplakala som sa lebo mi prišlo, že je to bližšie k bábu a že za to môžem ja...ale doktor povedal,že to postihne skoro každú ženu v tehotenstve aspoň raz...len to netreba podceniť...dokonca aj z parfumovaného toaletného papiera si ju môžeš privolať...no ale neboj, canesten ti pomôže....nepapaj sladké aby si si nepohoršila ...držím palce

andrejka1974
7. nov 2011

@ava11 ahoj nie len tu fotku mi spravil 3D inac mi vsetko robil 2D a tiez som mala papierik a stalo ma to 9,96 eur aj fotecka tu mi asi spravil gratis 🙂 🙂 za nu som nic neplatila ja som bola u neho len teraz vsak uvidis vsetko ti povie aj popise