Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivetka1981 aj ja som sa objednala 29.11. o 10.45h,ty kedy ides?Mozno sa stretneme 🙂
@belissima85 Podľa mňa sú to výborné správy, gratulujem 😉
ahojte tak dnes som bola u svojej doktorky ta ma poslala do preventivnej poradne na kramare tam mi doktor spravil ultrazvuk a k mojmu veku mam 37 odporucil mi amniocentezu ta ma caka uz tento piatok nevaham a idem radsej nech som si ista ze vsetko bude ok amnio mi budu robit v piatok mam tam byt o 7.00 rano a na dalsi den cize v sobotu rano ma prepustia niekedy pustaju aj v ten den poobede vsak uvidim potom kludovy rezim este ze bude vikend vysledky budu do 3 tyzdnov pytala som sa ako to je s tymi rychlimi testami a povedala mi geneticka ze tie rychle su do 3 dni ale vysetria len 5 genov a pri vysledkoch za 3 tyzdne vysetria vsetkych 46 genov javi sa to urcite ako presnejsie oni mi povedali ze ak by tam bolo nieco zle tak zavolaju skor ja verim ze dcerka je ok 🙂 🙂 🙂 🙂
@katkarv mňa objednala 16.11. o 11hod.mooc sa teším
@katkarv tak ja idem na morfo 22.11. 🙂 ...čo som bola v tom 16tt mi robila len v čiernobielom...neviem či to je 2D či aké 🙂 malého mi len na chvíľku ukázala v 3D?4D? lebo ako podľa jej slov ešte vyzerá bábätko ako IT 😀 samá kostička...
ale čomu nechápem je cena...na nástenke je napísané 66€ a mne povedali, že si mám doniesť 20€ 😨
@ivetka1981 ideš na morfo?prečo si sa neobjednala až po 20tt?
@ivetka1981 @katkarv a idú s vami mužíčkovia?ten môj sa teší ako malé dieťa 😀
@sunday1 dakujem ustila si ma ze si dobre myslim🙂ze si to len nenamyslam🙂
@atreyu aj mne povedala,že si mám doniesť 2Oeur..a čo sa týka mužíčka,tak ak mu dajú voľno,rád pôjde..
ahojte kočky, tak a už som tu aj ja 🙂 doteraz som vás tu len šmírovala...náš termín je 20.4... Dnes som sa dozvedela výsledky afp a mám ich negatívne 1:4000. na morfo idem 28.11. k Holáňovi, tak dúfam, že drobček bude v poriadku a hlavne dúfam, že sa mi ukáže riťkou 🙂 držím vám všetkým palce nech si tu v máji píšeme ako nám bábatka krásne rastú.
@certica22 @ludmila25 Tak som sa dnes dozvedela vysledky z AFP - su negativne, z coho sa moc, moc, moc tesim. Dalsia sprava je, ze ked som sa opytala na pohlavie, zacala pani doktorka badat na 2D UTZ a oznamila mi, ze to vyzera na chlapceka, ale ze 100%-ne nam to potvrdia na 3D sone, na ktore ideme 7.12. a ked to bude potvrdene zacneme s nakupovanim vybavicky 🙂
Den plny pozitivnych sprav, to mam velmi rada a dalsia poradna nas caka 6.12.
@sunday1 ja to robím jednoducho - vajíčka na tvrdo, ale nie úplne, bambino, trochu cibule alebo pažitka, trochu horčice, pomiešaš a natieraš na teplý toast ...soľ, korenie ako Ti chutí ...
@atreyu môj manžel sa so mnou chystá na morfo 😀 a teší sa viac ako ja - ja začínam stresovať 😉
@lillienn
@dennkaa obidvom super správičky - zdravé detičky 😀
@huterika ja z tych dvoch pracovnych dni co tam budeme (pondelok uz neratam lebo sa vraciame) ak som nechcela obidva presediet po kozmetickych a kadernickych salonoch tak som si na SK nechala len kozmeticku 😎 Uz teraz to vidim ze to bude zhon aj si povybavovat nieco, stretnut sa zo znamymi, obist rodinu... 24 hodin na den bude malo 😀
Ahojte babulky,
tak my sme donavstevovali, uz som aj upratala, a som taka spokojnaaaa 🙂 tak super to padne, ked sa takto stretneme a pokecame o vsetkom mozno, sice aj o plienkach sme dnes prehodili, ale to len aby sa nepovedalo 😀
Ninka zalahla okamzite, bez protestov hned ako sme vyprevadili posledne julovca, aj to ho Ninka vyprevadzala svojsky, zavretim brany pred nasimi ksichtami a s revom, kedze bola ocividne hladna a usipocujne unavena.
Teraz spi, ja som sa najedla, ale prave dosiel mm, tak uz aj musim ist vylozit nakup 😒
Opat som vas necitala, lebo toto nemam sancu 😅 ale tak ked som prebehavala ocami, vsimla som si, ze tu varite dobrotky 🙂 a podaktore mate dobre spravicky, ku ktorym vam veeeelmi gratulujem.
dievcata,
gratulujem k uzasnym spravickam z dnesneho dna 🙂))))
kazdej jednej z Vas prajem len to najlepsie..... a nikomu, ani najvacsiemu nepriatelovi neprajem zazivat to, c ja dnes zasa...ani Vam nebudem kazit naladu svojimi vylevmi, lebo sa to tu nehodi, aspon trosku so slzickami v ociach sa tesim, ze vy ste vsetky ok !!!
strasne Vam to prajem, len to naj, aj ked Vas vobec nepoznam, ja viem, je to smiesne....
ahojte, hlásim sa po dlhšej dobe 😒
dnes som bola na genetike, bola to v podstate taká konzultácia, dr. hodila všetky moje výsledky z jednotlivých odberov a merania NT do PC a vypočítala riziko DS 1:20000, amnio mi teda vôbec neodporučila, vraj vek kedy to odporúča sa posúva na 38 rokov a výsledky som mala vraj absolútne OK, tak naozaj nevidí dôvod na to...poradila mi ísť pre istotu na morfo, to už som mala dohodnuté tak či tak na 14.11.
som teda maximálne spoko, nemusela som sa tam vôbec dohadovať, lebo bez ohľadu na to čo by mi povedali, som bola odhodlaná amnio odmietnuť
už len nech morfo dopadne dobre a budem kľudnejšia, verím, že to bude OK a dozvieme sa pohlavie, mangelík tam plánuje ísť so mnou tiež 😉
@darinkazv
napichali ma a poslali domov , emali volne ani jedno lozko. ak to neprejde pojdem do inej nemocnice, volala som teraz podvecer s lekarkou, povedala, ze mozme skusit uplne kludovy domaci rezim a mega davky magnezia...babo bolo podla ultrazvuku ok, krcok pevny, ale strasnu mykozu mi zistili. a to brucho si nevedeli vysvetlit, uplne cela maternica vystupena v popredi a tuha :(
@zlatulienka si mala lepší výsledok na downa ako ja 🙂 a blahoželám

@ludmila25 Neviem, čím to môže byť, možno je to niečo iné, čoho sú sprievodným javom malé alebo veľké epileptické záchvaty, ale toto som špeciálne konzultovala s niektorými neurológmi a tí tvrdili, že epilepsia ako taká sa nededí, nie je totiž daná geneticky. Proste z nejakých neznámych dôvodov v hlave vznikne niečo ako elektrický skrat 😉