icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
11. nov 2011

@sunday1 presne tak.. 😠 som normalne na to nasrata, lebo najest sa mozem aj doma, aj napit, kvolu tomu na vystavu nechodim a toto je polovica z tej piditrosky vystavovatelov 😖 a aj z toho polka bola o hovne 😠

darinkazv
11. nov 2011

@takitak tak potom prečo mi bolo povedané, že budem mať nárok len na pomernú časť dovolenky? nechápem. ako mám o tom presvedčiť personálnu? potrebujem mať niečo v rukách, kde jej to jasne otrčím do tváre, že aha, ja mám nárok na 20 dní dovolenky ☹

maxara
11. nov 2011

@darinkazv lebo rodicovska uz nie je ako ze si zamestnana.. a ked ti materska vychadza od marca do cojaviem septembra, tak za oktober november december by si nemala podla mat narok na dovcu 😒

sunday1
11. nov 2011

@maxara Ja so bola na prvom alebo druhom ročníku a vtedy sa mi to celkom páčilo, aj som synovcovi veci pokúpila, no ale teraz 😠 A teraz vysvetli chlapovi, prečo som ho na takú blbosť ťahala 😅

darinkazv
11. nov 2011

@maxara no, ja nastupujem až 4.3. na MD. a 34týždňov je do konca oktobra. tam ide o to, že nesmieš prekročiť tých 100 dní neodpracovaných. a za november a december to nie je ani zďaleka 100dní.

maxara
11. nov 2011

@sunday1 😀 tak mojmu netreba vysvetlovat, ked vidi moje rozhorcenie 😅 ale nasere to vzdy

maxara
11. nov 2011

@darinkazv no neviem, ja teda toto presne nemam preluskane, viem, ze tych sto dni je na kratenie dovolenky, ked si vlastne ako zamestnanec.. ale ked sa rodicovska tak nerata, tak by ti nemal ani narok na dovcu vzniknut 😅 ale kazdopadne, ja fakt neviem, len si toto myslim, takze kto ma pravdu ozaj netusim

darinkazv
11. nov 2011

@maxara lenže materská sa ti ráta do odpracovaného. tebe nastáva nárok na celú dovolenku, ak odpracuješ min. 60 dní. krátenie nastáva po 100 dňoch neodpracovaných. lenže keďže ja na RD nastúpim až 29.10.2012, tak mi nemôžu krátiť, nakoľko do 31.12.2012 to 100 dní nebude a tak nie je dôvod na krátenie dovolenky. preto tu baby písali, že máme nárok na 20 dní.

nelicefo
11. nov 2011

@sunday1
@maxara ste boli v tej inchebe kocky? 😅 😝

maxara
11. nov 2011

@darinkazv nie draha.. narok na dovolenku mas ked odpracujes 60dni ale to je za predpokladu, ze ostavas v pmere az do konca roka. Ak by si nahodou odisla, strhnu ti to, co si vybrala navyse..
Kratenie je po 100 dnoch od zaciatku napr PN alebo neplateneho volna..
ALe pointa je, ze rodicovska sa nerata ako ze si zamestnanec, lebo za teba plati odvody stat, nie zamestnavatel. No ale vravim, netvrdim, ze je to tak.. mne pri Nine vysla materska do 15.12. cize som mala celu dovcu.. a preto si uz toto presne nepamatam.. mozno je to naozaj tak ako hovoris ty.

maxara
11. nov 2011

@nelicefo ja nie, ja som bola predtym a potom uz iba na inej vystave.. a uz som s inchebou skoncial 😝

darinkazv
11. nov 2011

@maxara ja ale v pomere ostávam do konca roka. mne pomer nekončí. mne ďalej trvá, aj keď od 29.10.2012 budem na rodičovskej, keď platí odvody štát. je to to isté ako PN. tiež platí odvody štát, ale si stále v pracovnom pomere. ale ti to nie je rátané do odpracovaných dní. a ja v roku 2012 budem na RD len 64dní, čiže krátiť dovolenku nemôžu.

nelicefo
11. nov 2011

@maxara 😝 😝 😝 aha. inak sa mi ako mavas? 😅

maxara
11. nov 2011

@darinkazv asi ano, asi mas pravdu.. lebo mne tiez ostala cela dovolenka.. tak to takto musis vysvetlit personalnej a je to 😉

@nelicefo inak celkom uz fajn 🙂 a ty ako draha? kedy dame to rande aj s @urma a @carrie84 ?

nelicefo
11. nov 2011

@maxara Ja? celkom fajn...ibaze cez tyzden nic nestiham 😝 😀 😀 No musime dat ja sa prisposobim...🙂 vy sa dohodnite.🙂

darinkazv
11. nov 2011

@maxara veď uvidím, čo dohodneme. skúsim si vytlačiť články o tom, kde sa o týchto veciach píše, aby ma nemohla zmagoriť. 😝 pôjdem za ňou na konci novembra, keď budem zanášať prechodku na december. 😉 oki, krásne sníčky. dnes ste toho popísali, že nestíham ani prelúskať, ale keď nebudem mať čo robiť, tak to poprečitujem 😉

sunday1
11. nov 2011

@nelicefo Tak ja som bola a som veľmi-veľmi sklamaná 😝

maxara
11. nov 2011

@nelicefo no veru, mali by sme sa dohodnut.. ja idem v piatok 18teho do TT, na 17tu, ale kedze mam varovanie a mozno aj mm bude nakoniec doma, tak by som mohla prist skor a do tej 17tej poklabosit niekde na kave 🙂 ( @urma @carrie84 )

nelicefo
11. nov 2011

@sunday1 citala som od viacero kociek ze boli sklamane 🙄 preto som sa spytala i teba 😉

nelicefo
11. nov 2011

@maxara Piatok 18? Podla toho o kolkej lebo mala ma trening 😝 😝 😝 a to s nou chodim aj ja sa pozerat 😉 lebo mala si mysli ze je hviezda sveta 😀 😀 😀 😀 🙄

maxara
11. nov 2011

@nelicefo no a o kolkej ma ten trening?

nelicefo
11. nov 2011

@maxara o 16:00 do 17:00 😉 Ale sefka v piatok nechodi nas pozerat tak okolo 14:00 by som si mohla odskocit 🙂 🙂 😅

maxara
11. nov 2011

@nelicefo nooo, ved ked sa baby ozvu, tak to doladime.. ja by som ta o tej 16tej uvolnila 😀 ja mam tu moju aktivitu o 17tej a chcela by som tam prist trosku skor, takze to by mi vyhovovalo

nelicefo
11. nov 2011

@maxara 😀 😀 no ked skrotis tu moju prdolku veeeeelmi rada. Dnes si skoro nohu dolamala.......tak ju ma fest narazenu 😝 😀 😀 😀 😀 no na nervy 😝

maxara
11. nov 2011

@nelicefo no tak vyberies take miesto, aby mohla niekde bujacit a my pokecame 🙂

nelicefo
11. nov 2011

@maxara uff. Ale to je v centre. 😅 Nechcem aby ste bludili po TT 😉 😅
Ale ja nieco vymyslim. 🙂

maxara
11. nov 2011

@nelicefo no ja osobne idem na halenarsku a tam trafim, lebo tam som uz bola minule 🙂

nelicefo
11. nov 2011

@maxara na halenarsku????? tam chodi moja prdolka do skolky a ja robim na ul. Horne basty(2 ul. dalej). 🙂))

maxara
11. nov 2011

@nelicefo 😀 no vidis, aka je TT mala 😀

nelicefo
11. nov 2011

@maxara draha idem ja do postele....zajtra popiseme. Pekny vecer a bru noc 🙂