icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
13. nov 2011

@ancovicka30 aj tebe gratulujem teda. 🙂

andrejka1974
13. nov 2011

tak amnio mam uz za sebou bola som na nom v piatok na kramaroch rano o siedmej sme sa hlasili v ambulancii potom nas poslali prezliect potom na oddelenie tam nas nechali cakat na chodbe na stolickach asi o 9.00 nas postupne zacali brat na odber vsetky sme sa bali aj ja hoci pred 3 rokmi som to uz absolvovala vsetko prebehlo ok ani to skoro vobec nebolelo potom nas opat dali na oddelenie nemali pre nas miesto a tak sme skoncili na chodbe na stolickach stihli sme obed a o druhej nas pustili domov potom odddych doma v postielke 2.12 si idem pre vysledky verim ze vsetko bude ok

danka.chomka
13. nov 2011

tak a uz sa hlasim k tym z vas co maju svoje vozidla doma 😎 nadsena som, za smiesny peniaz uplne novy kociar a este sa zmesti do mojho mikrokufra fabiovskeho 😎 uzasna kupa, som maximalne vytesena 🙂

belissima85
13. nov 2011

@danka.chomka a akej znacky mate faroo🙂)?

danka.chomka
13. nov 2011

@belissima85 mame britax b-smart 3. sklada aj rozklada sa na prvy sup vsetko komplet, je lahky skladny a to ze sa mi zmesti do hatchbackoveho kurfa je uplna utopia 🙂 uz len pasaziera do nho 🙂 bars som rada ze o dalsiu ,,poivnnost" menej. 😉 uz nam vlastne chyba len postielka (aj ked mimco bude spat so mnou v posteli, ked by bolo nahodou velmi vzorne a pekne spalo a spal by s nami aj manza tak by sme ju riesili balkonovo k nasej posteli, aby som v noci nemusela vstavat. oblecko dedim, aj kyblik na kupamnie takze nam ani uz tak vela nechyba.

lillienn
13. nov 2011

@katkarv ja som bola tiež na konizácii a keď som sa svojho dr opýtala či sa nezačnem kvôli tomu otvárať, keďže krčok je zrejme oslabený, tak mi povedal, že nie. Vraj by mohli byť problémy naopak pri prirodzenom pôrode, pretože tou operáciou môže byť krčok zjazvený a nemusí byť taký elastický a to bude potom dôvod na cisársky...

belissima85
13. nov 2011

@danka.chomka no tak oblecko ,postielku ,vanicku,stloicku za stol,dedim aj ja🙂a na kocik si myslim ze mame este cas,,. 🙂

ludmila25
13. nov 2011

tehulky v utorok idem na krvne testy kedy ste vedeli vysledky myslim do kolkych dni

ivanka.7
13. nov 2011

@ludmila25 podla toho, na ake🙂 ale ja som mala vzdy do tyzdna u svojho doktora🙂

ja som zvedava, ci nepadnem nakoniec do marcoveho terminu :D ale uz sa mi nechce prehadzovat do druhej temy, takze mate smolu :p

strihalka
13. nov 2011

@ludmila25 ja do tydne okud se jedna o AFP, cili druhy screening

strihalka
13. nov 2011

Dnes koncime 4.mesíc, jak hrozne to utika, kde jsou ty casy, kdy jsme sledovali mrchu ci prijde, bo ne....kdy jsem ocikavala testy a hlidala HCg ci stoupa, strach z prvniho UTZ.....boze jak to vsechno leti, vzdyt za chvili opravdu rodime🙂

strihalka
13. nov 2011

a dobra zprava, muzicek uz pokukuje po oblecku pro babo...jupiiii uz ho to chyta🙂, hned jak zjistime pohlavi ideme na to🙂

darinkazv
13. nov 2011

@danka.chomka jejo, super. hoď potom foto 🙂

danka.chomka
13. nov 2011

@darinkazv dnes sa k tomu nedostanem nakolko sa kocikujem po byte 😀 😀 mame atrakciu doma 😀 ale urcite nahodim. 😉 a este mi ta mamicka k tomu prihodila zadarmo aj fusak na zimu tak som opat usetrila 🙂 sa vytesujem jak decko na mikulasa 😀

katkarv
autor
13. nov 2011

@lillienn uf tak to si ma nepotesila,radsej by som rodila prirodzene,ale to je este vo hviezdach.

huterika
13. nov 2011

@katkarv @lillienn aj ja som po konizacii a navyse zle vysledky aj teraz takze ma to mozno caka znova po porode 😒 davali ste si niekedy teraz robit cytologiu ze ako ste na tom? tiez ma strasili doktor na SR
ze sa budem skoro otvarat a predcasne porodit mozem, a dalsie hrozostrasne scenare ktore mi dodali "optimizmus"... ale cisarak nikto nespominal. Dr. vo Francuzsku dokonca ani krcok velmi neriesila len dvoma prstami naposledy skontrolovala krcok ci drzi a to bolo vsetko, kazdy mesiac len skontroluje, takze dufam ze nam nic take nehrozi a zbytocne nas len stresuju.

huterika
13. nov 2011

@strihalka mne minule povedala sage-femme (porodna sestricka) ze mam pocitat vzdy koniec dalsieho mesiaca vzdy k 18temu, teda kedy mam termin porodu 😒 tak neviem ako sa tie mesiace pocitaju

strihalka
13. nov 2011

@huterika ja to mam stejnak posunute jete deset dni kvuli ovu🙂)takze je to upe rozhazene🙂ale jen tak, abych zapadala d tabulek 😀

nelicefo
13. nov 2011

@andrejka1974 moja budem na Teba mysliet. 🙂 neboj tfuj-tfuj budu dobre vysledky 😉

@danka.chomka krasnucky kocik moja. 😉 a super. 🙂 mas o starost menej aj s fusakom. 🙂

nelicefo
13. nov 2011

@strihalka veru leti to. 🙂 Ako sa mavas? Dlho som o Tebe nepocula. 😅 🙂 Ved pockaj ked ta chyti nakupna mania...😀

strihalka
13. nov 2011

@nelicefo mja ahoj, mam se dobre, jen v praci mi zatrhli pc , zacinaji delat naschvaly, to co jim rok nevadilo, tak po oznameni tehu se vse memni🙂 a na iphone sem si jeste nevuykla, ale zacinam si zvykat.....
a popravde se tesim az budu doma, slysela jsem ze na rizikove me muze poslat i obvodni ta snad s epodari...je to nase znama, tak snad to enjak zaridi, gyndarka chce asi obalkua to ji fakt nedam

evatko
13. nov 2011

@strihalka paci sa mi Tvoj optimizmus. Ja to tak vobec necitim. A pamatam si ze po 20tom tt sa to vlecie este pomalsie ako doteraz.Uz by som chcela byt o 10 tyzdnov vpredu. Baby, ale v marci sa nebavme o porode a bolestiach, ok? 😎 Mne sa normalne predvcerom pripomenula ta strasna bolest, ked som cupela, mala mi stala medzi kolenami a ja som jej zavazovala snurky. Taky tlak som mala tam dole, ako ked som tlacila 😀 . Som bola v soku, lebo tuto bolest si nijako nepripominam, normalne toto bolo realne a bolestive, az som sa musela v sekunde postavit a drzat nohy, co najviac pri sebe 😅

strihalka
13. nov 2011

@danka.chomka krasny kocik

strihalka
13. nov 2011

@evatko prada, prostor na zavazovani tkanicek🙂)je ozaj maly🙂
neboj, ja se porodu vubec nebojim, mam pposunut prah bolesti, takze se na porod dokonce hrozne tesim🙂

nelicefo
13. nov 2011

@strihalka Aj nam v praci zablokovali net 🙄 🙄 🙄 Na nervy mi to ide 😝 Mas Iphone? 🙂 Aj mojej dcerke sme pred 1 tyzdnom kupili. 🙂 A nech ti to teda zariadi moja. Budem na teba mysliet 😉

strihalka
13. nov 2011

@nelicefo no ja si tam nosila svuj..... a ten mi zatrhi takze tam kolikrat sedim devet hodin a do niceho enpochnu☹
tak uz je lepsi, ale dovolenou od nich dostat je tez probelm, poslednich 50% co mam, tak mi chteji dat az po novem orce....apod veci

andrejka1974
13. nov 2011

@nelicefo ja verim ze bude vsetko ok

nelicefo
13. nov 2011

@strihalka Jejda no pekne. ☹ Dokaze potesit cloveka. ☹ A co robis? (profesiu) ? 😅 Ak mozem byt zvedava. 😅

nelicefo
13. nov 2011

@andrejka1974 bude moja! nebojkaj. 🙂

andrejka1974
13. nov 2011

@nelicefo nebojim sa uz pred 3 rokmi som to postupila a vsetko dopadlo ok mam krasne zdravu slecnu