Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ludmila25 u mna je to uz od zaciatku,bolesti mam stale a zistila som nielen tu na nete ze je to normalne aj doktorka mi to potvrdila, takze sa nemas preco trapit, je to vraj normalne 🙂
ahojte kočky, už som dlho nepísala ale poctivo čítam 🙂 Tak dnes som bola aj ja na morfo sone, všetko vyzerá byť v poriadku, akurát ma riadne nasrala doktorka, všimla som si to v knižke až keď som vyšla za ambulancie. Napísala mi do výsledkov čo všetko pozerala, všetko pravdepodobne OK ale že úspešnosť merania odhaduje na 30% vzhľadom k vyššiemu BMI pacientky a teda že odporúča ešte 3D sono - zaujímavé že mi to nepovedala len napísala do knižky. Som skoro odpadla. Teda viem že modelka zrovna nie som ale ako slon sa tiež necítim :( Stalo sa vám to niektorej? No a stále nevieme čo to bude, bábo odmieta ukázať 🙂 dnes otrčilo zadok a keď sa konečne pretočilo tak medzi nôžkami pupočná šnúra :D
Tak zienky dnes som bola na morfo ultrazvuku a vsetko vyzera byt v poriadku. 🙂
Akurat som mala zmiesane pocity, ako kratko to trvalo... Mozno takych 10 -15 min aj s kecanim a bolo po vsetkom... Nezda sa vam to prikratko??
@beronsche bud rada mna na morfo ani neposle ze staci to co mi robil v 16tt teda vlastne robil mi este v utorok ked mi braly kontrolne triple testy a pokontroloval a vsetko ok ... rozmyslam nad 3D ale sa mi nechce vyhadzovat tolko penazi za to ... 😒
@katkarv ja som z toho zostala dosť zaskočená, pripadá mi to, ako keby si tou poznámkou robila alibi keby náhodou niečo v poriadku nebolo tak sa môže vyhovoriť že niečo nebolo vidno :( Ja som aj tak rozhodnutá na 3D ísť lebo chce ísť mm ale aká som bola spokojná keď mi do očí povedala že všetko je OK, tak som zasa neistá že čo ak niečo fakt prehliadla :(
fú, baby, koľko je tých ultrazvukov na Slovensku povinných? :-X
@urma @nelicefo @carrie84 ja budem s bruchom 😀 uff, no neviem.. ako sa spozname.. ja sa urcite nebudem nikomu prihovarat, musite sa vy mne 😀 zavolame si? ja mam cislo na vsetky, teda okrem Nelicefo.. btw stara tucna vraskava.. uff chcela by som byt tak tucna ako ty 😉 kedze do mna by si vliezla dvakrat 😅 Urma draha, tak si hod nejaku foto do albumu, si to hod len pre priatelov a je to.. ja nejaku tam aj mam, ci nie? aaaale mna spoznate 😀
@jennyna ahojky, dakujem za opytanie. Dnes som bola na kontrole, tak ma potesili, placenta uz nie je tak velmi nizko, ako bola. Brusko pobolieva, beriem stale tolko magnezia, ale je to uz omnoho lepsie, ako minuly tyzden. Priznam sa, ze dnes som nelezala, pol dna v nemocnici a potom som pozerala po obchodoch nejake veci pre babo 🙂 vy sa s babatkom ako mate?
@urma ja chcem chrtaaaaaa 😀 😀 ale aj Laru si necham, nech chyta tie hovada 😀
@adik109 no ja som ten slon a mne vsetko vysetril, popozeral, ale jednu vec nemohol poriadne pozriet, tak mi napisal do papiera, ze z technickych pricin 😀
@jennyna ano to ano.. myslim si, ze mam teraz asi take iste riziko ako vsetky ostatne tehulky, mozno malinko vyssie ako tie po amniocenteze, co uz maju vysledky 😒 tak preto som taky spokofon 😉
Ahoj 🙂 čo nové ? ako sa maju drobci ?? chcela som sa spýtať tie čo ste už bolia viete čo čakate ...ked vidi doktorka na ultrazvuku pohlavie zapisuje to niekde? lebo priatel nechce vedieť..ale ja by som aj rada vedela lenže ide somnou na 3D takže ked sa ma spyta či chcem vedieť poviem nie ..lebo inak by somnou nešiel priatel ak by povedala čo to je ..a to nechcem tak sa obetujem :D ....tak či to niekde zapisuje alebo nie....)
@adik109 😀 😀 😀 to uz co by bolo aby ta nepresvietil ultrazvuk 😀 😀 fakt mozes byt kludna, urcite presne ako si pisala, robila si křoví keby sa preukazalo, ze je slepa.. 😒 😖 mne tak napisala porodnicka pri porode, ze som maximalne nespolupracujuca pacientka, ked ma sila za ziva a to doost dlho a rozsiahlo.. a ja som len tisko plakala a zatinala som sa do stola, aby mohla sit.. a ona po mne vrieskala, ze vela krvacam (tak prepacte pani doktorka) a ze jej uhybam pri kazdom pichnuti ihly (fakt?preco asi..) Tak vsetko nejako som prekusla, ale toto ked som sa dozvedela, tak som ostala znechutena a nasrata 😠 a aj tak som musela potom na kyret, lebo mi ostali vnutri v maternici plodove obaly 😠 😖

@maxara Nuz moja mate doma polovnikov, darmo...plnia si svoju robotu 😀 Chrt ten mal v minulosti uzasne povolanie, kontrolovat horizont 😎 a ten moj to tiez robi na plny uvazok. Sedi pri plote a cumi do daleka a do blba. tvari sa pritom strasne zaneprazdnene.