icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
18. nov 2011

@ivetka1981 no ja tiez nepotrebujem mat vsetko,hlavne nech je v poriadku 🙂

vacica59
18. nov 2011

Ahojte 🙂 dnes som mala poradnu aj Utz konečne 🙂 Bol somnou aj drahý 🙂 Bábenko bolo krásne všetko tak ako má byť.. a doki nám povedal že na 90% dievčatko 🙂 tak sa teším 🙂

darinkazv
18. nov 2011

babule, idem sa vás opýtať, či nechcete v podstate novú zimnú bundu teraz na tehu? ja som si tu cez mk kúpila, lenže pani ma dobre ofúkla v rozmeroch. ☹ takže bunda mi je úzka ☹ šírka cez prsia je 2x55cm. je tyrkysovej farby doplňaná bielou a šedou. kto by chcel, pošlem fotku. ☹

ivetka1981
18. nov 2011

@darinkazv rada pozriem...pošli mi prosím foto...

mimabulka
18. nov 2011

@darinkazv ahoj môžeš poslať foto 🙂

ivetka1981
18. nov 2011

babenky ako ste na tom s kočiarikom???Už máte??? 😉 😉 😉

belissima85
18. nov 2011

@ivetka1981 my zatial kocik doma nemame ale teoreticky vybraty mame asik camarelo🙂

ivetka1981
18. nov 2011

@belissima85 to je pekný kočík..a plánujete nový,či z druhej ruky??

darinkazv
18. nov 2011

@ivetka1981
@mimabulka dávam sem foto, lebo neviem, či mi to pôjde cez ip. Ona je taká pekná tyrkysová, len pri umelom svetle mi to nejde lepšie cvaknúť. cena 15eur

belissima85
18. nov 2011

@ivetka1981 dakujem.🙂 kedze to bude nase prve babo chceme funglac🙂a ty mas nejaky vybraty?

ivetka1981
18. nov 2011

@darinkazv je to taká klasická bunda,ako bežne vidieť v meste...dakujem zatial pekne...

ivetka1981
18. nov 2011

@belissima85 jooj ani mi nevrav 😠 ..nahnevaná som,bola som dohodnutá s jednou pani na krásnom takmer novom kočíku,dohodli sme sa,že mi počká do decembra s platbou a si predstav,volám jej už týžden,píšem sms,maily a milá pani sa vôbec neozýva..jooj šľak ma ide trafiť... ☹ ☹ vyzerá to tak,že sa idem kuk po inom...asi niečo takéto

belissima85
18. nov 2011

@ivetka1981 ten je krasny .to ma mrzi ze ta pani takto okaslala ale snad najde este nico podobne🙂budem drzat palceky🙂

ivetka1981
18. nov 2011

@belissima85 dakujem Ti za podporu..dnes mi fakt znepríjemnilo celý de..a pritom som toľko šetrila,aby som si ho mohla kúpiť

belissima85
18. nov 2011

@ivetka1981 je to smutne to ti verim ale mysli pozytivne mozno najdes aj nieco krajsie🙂

ivetka1981
18. nov 2011

@belissima85 tak snád áno...čo už.stávajú sa aj horšie veci

janka273
18. nov 2011

@ivetka1981 práve pozerám kočíky, a našla som taký podobný, po akom si pozerala 🙂
http://kociky-kombinovane.babybazar.sk/kocik-id...

ivetka1981
18. nov 2011

@janka273 je takmer podobný,len to vajíčko sa mi akosi nepáči...idem aj ja kuk ešte nejaké varianty 🙂

ivanka.7
18. nov 2011

@ivetka1981 Kociky pozeram, nebranila by som sa bazarovemu, keby bol v dobrom stave, ale kedze mam iste poziadavky, tak asi nakoniec pojdeme do noveho. Ale vyberieme az po novom roku, ked bude mat aj manzel viac casu, na neho sa spolieham, ze osetri take tie prakticke veci 🙂
Ja totiz potrebujem kociar, ktory a) sa mi zmesti do maleho vytahu (sirka cca 60 - vchod, vnutri je sirsi trochu a dlzka cca meter, mozno 110 cm)
b) ktory je dostatocne lahky na to, aby som ho od toho vytahu (alebo k tomu vytahu) zniesla/vyniesla 8 schodov pri kazdej prechadzke - a kedze mam psa, potrebujem, aby sa do toho vytahu zmestil aj on spolu so mnou a kocikom; je sice stihly, ale stale ma v kohutiku 50 cm :p
c) tym, ze mam psa, musim byt schopna kociar riadit jednou rukou, tzn. vsetky "golface" su out

Tieto dve poziadavky mi vylucuju vacsinu kociarov :D
Na rozmery a vahu ma zatial najviac presvedcila Inglesina Avio, ale je to vyslovene mestsky kocik, tak uvidime🙂 Casu dost.

ivetka1981
18. nov 2011

@ivanka.7 tak to áno,času máš dosť..len dobre a z rozvahou vyber..predsa len,pohodlie dieťatka a Teba je to prvoradé...tak veľa šťastia pri výbere...

huterika
18. nov 2011

@janka273 mne sa ten kocik velmi paci 😉 aj farbicky

nelicefo
18. nov 2011

@vacica59 gratulujem. 🙂

urma
18. nov 2011

Zlaticka, ja sa idem tak potichu pochvalit, ze uz som aj ja zaznamenala pohyby dietatka 😀 na 90 percent to uz bude ono. Myslim, ze som to fakt citila aj predtym, ale vzdy zaroven aj s crevami, takze sa mi to nedalo oddelit jedno od druheho. Ale mozno to predtym boli len cisto creva...neviem. Ale to je jedno, co bolo, teraz uz budem sledovat prave tieto 'pukance" tukance 😉

A inak dnes sma sa s maxarou mali velmi dobre 😀 super sme pokecali a strasne rychlo to uslo, ja by som este aj doteraz asi kvakala 😀

andrejka1974
18. nov 2011

tak moja kraska v brusku dnes santila pocas dna viackrat inac dnes som sa objednala k holanovi este na 3D ultrazvuk termin az 5.1. ja mam u neho osudove datumy morfologiu som mala 7.11 vtedy sme mali 19 vyrocie svadby a 5.1. mam meniny skvele vtedy budem 26 tyzden este som nikdy nebola na 3D ultrazvuku hoci mam 4 deti tesim sa zatial po amnio je u mna vsetko ok vysledky budu o 2 tyzdne uz tyzden presiel tesim sa na vsetko a stale to este tajime uvidime dokedy 🙂 🙂 🙂

urma
18. nov 2011

@andrejka1974 to si neviem predstavit tak dlho tajit, by som nevydrzalaaaa. Ja teda chcem, aby vsetci o tom vedeli a nalezite k tomu sa ku mne spravali 😀 Pre mna je to fakt "druhy stav" a vsetko teda musi byt ine ako predtym, vratane mojho okolia.

janka273
18. nov 2011

@andrejka1974 môj chrobáčik celý deň v brušku hajkal / keď sa dlho neozýva, tak mám aj o neho veľký strach/, ale teraz sa chrústik prebral - konečne sa aj ozval kopkaním.
Andrejka, a k dr. Holanovi musíš mať papier od svojej gyn., / či sa môžeš objednať i súkromne/ a on ordinuje v Ba a kde? Mňa čaká morfo u svojej gyn. v pondelok, uvidím ako dopadne, a podľa toho sa rozhodnem, či ešte dakam pôjdem 🙂
Tebe sa to riadne darí tajiť, a kedy prezradíte tajomnstvo? Či to bude prekvapenie a nádherný darček pod. Vian. stromček?

andrejka1974
18. nov 2011

@urma ahoj vies je to nase uz piate babo tak radsej to tajime ale raz to prepukne ja im to poviem az ked bude naozaj vsetko ok este 2 tyzdne pockam a potom sa uvidi ako vianocny darcek to bude pekne ak to dovtedy vydrzime a neprekuknu nas deti nic netusia predosle deti sme povedali hned ale teraz tajime drzime sa 🙂 🙂 🙂

katkadz
18. nov 2011

@pimpilla ahoj, ja mam nizko placentu - ale mne zasahuje az na krcok a aj som krvacala, takze som PN, naordinovany kludovy rezim a zakaz sexu... dufam, ze sa to este napravi...

andrejka1974
18. nov 2011

@janka273 tak ja som dnes mu volala len na to 3D a nemusim mat papier bude ma to stat 62 eur aj s objednanim a na morfo som mala papier od svojej gynekologicky a vtedy ma to stalo len 10 eur ak nemas papier tak tych 62 eur a robi v medifere v auparku a o babatku povieme asi az na vianoce zatial to vie len moj manzel par priatelov a vy tu 🙂 🙂 🙂

urma
18. nov 2011

@andrejka1974 noo tak na druhej strane uz to mozete povedat aj s konkretnostami a fotkami vratane mena a pohlavia 😀 Hned od zaciatku bude rodina vediet, s kym bude mat do cinenia 😉