Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte bruza vyse tyzden naordinovanej "dovolenky" som si ustrikovala tuniku...sice sa mi az tak nepozdava, lebo v nej vyzeram nejako divne - ako tehotna 😕 😀 ...ale na sestre vyzera dobre, takze asi mozno premozem a budem ju snad aj nosit, Chcela
Ahojte bruskrasky 🙂 Tak za vyse tyzden naordinovanej "dovolenky" som si ustrikovala tuniku...sice sa mi az tak nepozdava, lebo v nej vyzeram nejako divne - ako tehotna 😕 😀 ...ale na sestre vyzera dobre, takze asi mozno premozem a budem ju snad aj nosit. Chcela som pokracovat s papuckami pre malicke, ale nemam potrebne ihlice, tak som dnes zakotvila na konovi. Kym som strikovala, neostaval cas...
No a s okrem milych spraviciek zase aka hrozna sprava ☹ Tiez som si myslela, ze sme uz za vodou... Pocity mam vselijake, lebo tiez na tom nie som bezproblemovo...moje babo je z tych lenivsich, sem tam citim nejake hmyrenie v bruchu, ale ci je to, co ma byt alebo creva alebo rast maternice? No a este som sa tu dnes nahodou dostala aj k takym temam...ze radsej sa nebudem rozpisovat...
No ale aspon jest mi chuti - hlavne vecer - dnes mi mm na objednavku spravil rybaciu pomazanku a spraskala som hned 2 rozky....a este by som si dala, keby sa mi chcelo rozmrazovat dalsie...
A vcera som sa tuho zamyslala nad tym, do coho vlastne to malinke babo budem obliekat, ked v sade vidim len body alebo potom overaly na spanie a potom uz len ponozky, nohavice, pancusky a suknicky? Co si pamatam, tak kedysi sa deticky obliekali aj do dupaciek (nie ako overal ale len na nohy a boli ako keby na traky)...a teraz to male mam akoze od narodenia obliekat do rifliciek s ponozkami a sukniciek s pancuskami? Akoze je to zlate, ale nebude mu, chudatku, zima? Ale zatial nenakupujem, kedze zatial nevieme, co to bude...aj ked mam citaka od zaciatku na babu a aj minule na UZV sa mi zdalo, ze vidim kavove zrnko - len nie som si ista ci to, medzi cim to bolo, boli nozicky 🙂 ..a moj najdrahsi to aj tak stale vola Majek :-/ 🙂
Babulky z Bratislavy, kam se chystate chodit cvicit ? Velmi me opet chytli zada asi uz bych mela zacit, ale nechce se mi samotny. Tak napiste
@strihalka chodim do maternitycare, teraz konkretne na gravid jogu, este su tam iste volne miesta, ale maju aj pilates a fitlopty🙂 ale to som neskusala🙂 teraz do vianoc si dam tu jogu a po vianociach skusim este fitlopty asi🙂 tu jogu maju na Rastislavovej (pri Mileticke), to mi vyhovuje, lebo robim asi 3 minuty odtial, takze idem 15,55 z prace a 16,10 uz mozem cvicit prezlecena🙂 ale maju to aj dni (ja chodim utorok) a v rozne casy🙂
Ahojte, tak ja som bola vcera na morfo a cakame chlapceka juchuuuu a teda hlavne je, ze drobcek je v poriadku, vsetko ma na svojom mieste. Termin porodu mam o tyzden skor, takze 28.marca, tak uvidime. Velmi prevelmi sa tesim, nech sa nam tie deti len pekne vyvijaju a krasne sa narodia.
Pekny den sa praje 🙂
Ja som sa prave vratila zo syncekom z basketbaloveho turnaja, sranda taketo male deti ked uz hraju 😎 Su to to sice miestami zmatky, ale je to mile. Tak je teraz dolezite, na krku zavesena medajla 😀
Som sa sice bala, ze bude v hale kosa a hlavne, ze tam neobsedim 3 hodiny, ale nakoniec OK... uz sme aj doma a obedujeme 😝
Kocik uz vybraty mam, kupujem az niekedy vo februari, uz potrebujem len farbu zvolit podla pohlavia, dufam, ze sa mi moja druha laska ukaze 9.12. Inak my rodine a znamym a vlastne vsetkym naokolo vravime, len pohlavie, ked uz su taki nedockavi. Na meno si musia pockat az do porodu, ved uz nech maju dake prekvapko 😎
No idem si dorobit druhy chod, dneska lososa, mne ryby celkom idu, aj u nas bola predvcerom rybacia pomazanka na veceru 😉
Ahojky, tak nakoniec u mna nejde o ziadne prechladnutie ale o poriadny zapal priedusiek ☹ Predchvilou sme sa vratili z pohotovosti - som fakt z toho nestastna. Opat idem na PNku ☹ Musim uzivat antibiotika Amoksiklav, dost sa bojim, aby neublizili miminku - uzivali ste ich niektora?? Od teploty mi dali Paralen cipky a od kasla Mucoplant sirup. Takze mi neostava nic ine, nez poriadne zabojovat s touto prekliatou chorobou. Vsetkym ostatnym aprilovym tehulkam prajem vela zdravicka.
Asi ma dnes prvykrat kopkalooo malickeee 🙂 🙂 🙂 nie som si ista ale ked som tak prilozila ruku tak nizsie napravo tak take tukanceky akoby aj 4-5krat sa nadvihlo cosi troskuuu 🙂 Len mi pride ze je dost dolu 😒 Ale aj tak sa tesiiim 🙂 teraz len ciiiham ci zasa nekopne, len ho nechcem nejako pritlacat furt 😀
Som rada lebo doteraz ani len steklenie len obcaaas asi raz do tyzdna mozno 2krat, ani pohlavie nevieme naposledy sme boli na uzv v 13tt a teraz az 5.12. tak som sa uz aj bala ci je vsetko v poriadku
@janka273 nie ja sama chcem ist na 3D este som to nevidela na ziadnom mojom dietatku a budem mat aj dvd tak sa tesim skoda ze az 5.1.
@ivanula gratulujem k chlapcekovi nech ste zdravucky🙂
ahojte kocky, pekny dnik mam za sebou, bola som na vystave psov v NR 😀 Takze som pre zmenu oplieskavala prasulky na psie vecicky 😅 Vcera v TT zas trochu na seba...a na babo dufam ze od utorku aj vo farbe prislusnej k pohlaviu budem 😎
@huterika tak si na tom tak ako ja, aj to utz aj to ze steklenie akosi nic a zrazu az kopanceky tukanceky a tiez na pravoooo 😀 Prvykrat v noci, ked som si lahla na brucho...to uz chudak nemalo na vyber,ked som ho pritlacila. a aj vcera vecer som citila podobne. Dnes som este nemala cas 😀 😀
@maxara veru ja som za dalsie stretka, a som aj mobilna 😀 jediny zavazok je baxinko a ked prezil vcerajsok, tak uz prezije snad...este ako sme sa rozisli, tak som behla k svokre sa postazovat na zivotne okolnosti no a prisla som dom asi az po 19 vecer 😅 Neni este zvyknuty ostavat sam v dome, u nasich v byte ano, to berie ako normalne, ale tam ma aj dalsich 2 psov 🙂 na moralnu podporu
@dennkaa ja som pri 1.tehot.užívala 3 antibiotika za sebou / mala som zvýšené Crp hodnoty/, ale aj tak mi tie antibiotika nepomohli /Crp som mala zvýšené preto, že moje telo malo takú reakciu na tehotenstvo/. Inak som nemala ani teplotu, ani kašel - proste mi nič nebolo, iba zvýšené zápalové hodnoty. Užívala som dáke antibiotika na "Z", názov si nepamätám, pretože to bolo viac ako pred 4 rokmi. Antibiotika môžu užívať i tehotné, ale musia byť pre ne určené / ale nie všetky/. Bábätku neublížia - neboj, tebe pomôžu. 😉 ...len oddychuj, ležkaj, čajíčkuj sa, aby si to rýchlo prekonala, papaj veľa ovocia....Prajem ti rýchle uzdravenie 🙂
Dnes to tu dako nezije, co porabate vsetky tehulky ? 😕

@andrejka1974 Ďakujem Andrejka - si zlatučká, uvidím ako dopadnem v pondelok na morfo, a podľa toho sa rozhodnem 🙂či pôjdem alebo nie. A morfo ti dopadlo dobre, však? a to sono v 26 tt ti odporučila dr?