icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
18. nov 2011

@andrejka1974 Ďakujem Andrejka - si zlatučká, uvidím ako dopadnem v pondelok na morfo, a podľa toho sa rozhodnem 🙂či pôjdem alebo nie. A morfo ti dopadlo dobre, však? a to sono v 26 tt ti odporučila dr?

pimpilla
18. nov 2011

@katkadz , no ako vidím nie som sama, práve že ja som sa cítila dobre, ani trošku som nekrvácala a ani mne neprekrýva krčok, vravel mi že ju mám nižšie, a ani sex mi nezákazal, vravel len že velmi opatrne, tak neviem ako to je vážne, snád sa nám to napraví🙂

maxara
18. nov 2011

Caaaaauteee
veru, dnes sme mali s @urma rande a super sa nam kvakalo.. aspon dufam, ze som ta neunudila mojimi vylevmi 😀 a dufam, ze stihneme este aspon jedno rande kym pojdes prec.. a dufam, ze to vyjde aj ostatnym, resp pridaju sa k nam ostatne 🙂

nelicefo
18. nov 2011

@maxara Zlaticka tak ste boli nakonic iba vy dve? 😅 A carrie84 tiez nemohla? ☹

maxara
18. nov 2011

@nelicefo carrie nemohla chudatko, lebo jej vybuchlo varovanie a maly jej teplotuje zo zubkov 😒 a bola veeelmi nestastna a nasrata 😅

nelicefo
18. nov 2011

@maxara joj ☹ ☹ ☹ Dufam ze sa nam to este podari zorganizovat ☹ ☹ ☹ 😉

maxara
18. nov 2011

@nelicefo no ja dufam tiez.. ja sa do TT niekedy teraz chystam este, lebo tam kde som bola, tak tam este asi pojdem po nejake veci.. MOZNO ale ked nie, tak nevadi, TT je v pohode.. akurat v tej arkadii sme nenasli kaviarnicku v ktorej sa nefajci 😒

nelicefo
18. nov 2011

@maxara Tak potom dajte kocky vediet hadam sa mi to uz konecne podari. 😉

katkadz
18. nov 2011

Ahojte bruza vyse tyzden naordinovanej "dovolenky" som si ustrikovala tuniku...sice sa mi az tak nepozdava, lebo v nej vyzeram nejako divne - ako tehotna 😕 😀 ...ale na sestre vyzera dobre, takze asi mozno premozem a budem ju snad aj nosit, Chcela

katkadz
18. nov 2011

Ahojte bruskrasky 🙂 Tak za vyse tyzden naordinovanej "dovolenky" som si ustrikovala tuniku...sice sa mi az tak nepozdava, lebo v nej vyzeram nejako divne - ako tehotna 😕 😀 ...ale na sestre vyzera dobre, takze asi mozno premozem a budem ju snad aj nosit. Chcela som pokracovat s papuckami pre malicke, ale nemam potrebne ihlice, tak som dnes zakotvila na konovi. Kym som strikovala, neostaval cas...
No a s okrem milych spraviciek zase aka hrozna sprava ☹ Tiez som si myslela, ze sme uz za vodou... Pocity mam vselijake, lebo tiez na tom nie som bezproblemovo...moje babo je z tych lenivsich, sem tam citim nejake hmyrenie v bruchu, ale ci je to, co ma byt alebo creva alebo rast maternice? No a este som sa tu dnes nahodou dostala aj k takym temam...ze radsej sa nebudem rozpisovat...
No ale aspon jest mi chuti - hlavne vecer - dnes mi mm na objednavku spravil rybaciu pomazanku a spraskala som hned 2 rozky....a este by som si dala, keby sa mi chcelo rozmrazovat dalsie...
A vcera som sa tuho zamyslala nad tym, do coho vlastne to malinke babo budem obliekat, ked v sade vidim len body alebo potom overaly na spanie a potom uz len ponozky, nohavice, pancusky a suknicky? Co si pamatam, tak kedysi sa deticky obliekali aj do dupaciek (nie ako overal ale len na nohy a boli ako keby na traky)...a teraz to male mam akoze od narodenia obliekat do rifliciek s ponozkami a sukniciek s pancuskami? Akoze je to zlate, ale nebude mu, chudatku, zima? Ale zatial nenakupujem, kedze zatial nevieme, co to bude...aj ked mam citaka od zaciatku na babu a aj minule na UZV sa mi zdalo, ze vidim kavove zrnko - len nie som si ista ci to, medzi cim to bolo, boli nozicky 🙂 ..a moj najdrahsi to aj tak stale vola Majek :-/ 🙂

strihalka
19. nov 2011

Babulky z Bratislavy, kam se chystate chodit cvicit ? Velmi me opet chytli zada asi uz bych mela zacit, ale nechce se mi samotny. Tak napiste

ivanka.7
19. nov 2011

@strihalka chodim do maternitycare, teraz konkretne na gravid jogu, este su tam iste volne miesta, ale maju aj pilates a fitlopty🙂 ale to som neskusala🙂 teraz do vianoc si dam tu jogu a po vianociach skusim este fitlopty asi🙂 tu jogu maju na Rastislavovej (pri Mileticke), to mi vyhovuje, lebo robim asi 3 minuty odtial, takze idem 15,55 z prace a 16,10 uz mozem cvicit prezlecena🙂 ale maju to aj dni (ja chodim utorok) a v rozne casy🙂

ivanula
19. nov 2011

Ahojte, tak ja som bola vcera na morfo a cakame chlapceka juchuuuu a teda hlavne je, ze drobcek je v poriadku, vsetko ma na svojom mieste. Termin porodu mam o tyzden skor, takze 28.marca, tak uvidime. Velmi prevelmi sa tesim, nech sa nam tie deti len pekne vyvijaju a krasne sa narodia.

nelicefo
19. nov 2011

@ivanula gratulujem moja. 🙂

ivanula
19. nov 2011

Nas maly "Bonifac"

janka273
19. nov 2011

@ivanula nádherný chlapček 😵 😵 😵 😵 , ako si spinušká 🙂 🙂 🙂 🙂

ivanula
19. nov 2011

@nelicefo dakujem

nelicefo
19. nov 2011

@ivanula krásna fotočka. 😵

efci
19. nov 2011

Pekny den sa praje 🙂
Ja som sa prave vratila zo syncekom z basketbaloveho turnaja, sranda taketo male deti ked uz hraju 😎 Su to to sice miestami zmatky, ale je to mile. Tak je teraz dolezite, na krku zavesena medajla 😀
Som sa sice bala, ze bude v hale kosa a hlavne, ze tam neobsedim 3 hodiny, ale nakoniec OK... uz sme aj doma a obedujeme 😝

Kocik uz vybraty mam, kupujem az niekedy vo februari, uz potrebujem len farbu zvolit podla pohlavia, dufam, ze sa mi moja druha laska ukaze 9.12. Inak my rodine a znamym a vlastne vsetkym naokolo vravime, len pohlavie, ked uz su taki nedockavi. Na meno si musia pockat az do porodu, ved uz nech maju dake prekvapko 😎

No idem si dorobit druhy chod, dneska lososa, mne ryby celkom idu, aj u nas bola predvcerom rybacia pomazanka na veceru 😉

dennkaa
19. nov 2011

Ahojky, tak nakoniec u mna nejde o ziadne prechladnutie ale o poriadny zapal priedusiek ☹ Predchvilou sme sa vratili z pohotovosti - som fakt z toho nestastna. Opat idem na PNku ☹ Musim uzivat antibiotika Amoksiklav, dost sa bojim, aby neublizili miminku - uzivali ste ich niektora?? Od teploty mi dali Paralen cipky a od kasla Mucoplant sirup. Takze mi neostava nic ine, nez poriadne zabojovat s touto prekliatou chorobou. Vsetkym ostatnym aprilovym tehulkam prajem vela zdravicka.

huterika
19. nov 2011

Asi ma dnes prvykrat kopkalooo malickeee 🙂 🙂 🙂 nie som si ista ale ked som tak prilozila ruku tak nizsie napravo tak take tukanceky akoby aj 4-5krat sa nadvihlo cosi troskuuu 🙂 Len mi pride ze je dost dolu 😒 Ale aj tak sa tesiiim 🙂 teraz len ciiiham ci zasa nekopne, len ho nechcem nejako pritlacat furt 😀
Som rada lebo doteraz ani len steklenie len obcaaas asi raz do tyzdna mozno 2krat, ani pohlavie nevieme naposledy sme boli na uzv v 13tt a teraz az 5.12. tak som sa uz aj bala ci je vsetko v poriadku

andrejka1974
19. nov 2011

@janka273 nie ja sama chcem ist na 3D este som to nevidela na ziadnom mojom dietatku a budem mat aj dvd tak sa tesim skoda ze az 5.1.

belissima85
19. nov 2011

@ivanula gratulujem k chlapcekovi nech ste zdravucky🙂

urma
19. nov 2011

ahojte kocky, pekny dnik mam za sebou, bola som na vystave psov v NR 😀 Takze som pre zmenu oplieskavala prasulky na psie vecicky 😅 Vcera v TT zas trochu na seba...a na babo dufam ze od utorku aj vo farbe prislusnej k pohlaviu budem 😎

urma
19. nov 2011

@huterika tak si na tom tak ako ja, aj to utz aj to ze steklenie akosi nic a zrazu az kopanceky tukanceky a tiez na pravoooo 😀 Prvykrat v noci, ked som si lahla na brucho...to uz chudak nemalo na vyber,ked som ho pritlacila. a aj vcera vecer som citila podobne. Dnes som este nemala cas 😀 😀

urma
19. nov 2011

@maxara veru ja som za dalsie stretka, a som aj mobilna 😀 jediny zavazok je baxinko a ked prezil vcerajsok, tak uz prezije snad...este ako sme sa rozisli, tak som behla k svokre sa postazovat na zivotne okolnosti no a prisla som dom asi az po 19 vecer 😅 Neni este zvyknuty ostavat sam v dome, u nasich v byte ano, to berie ako normalne, ale tam ma aj dalsich 2 psov 🙂 na moralnu podporu

janka273
19. nov 2011

@dennkaa ja som pri 1.tehot.užívala 3 antibiotika za sebou / mala som zvýšené Crp hodnoty/, ale aj tak mi tie antibiotika nepomohli /Crp som mala zvýšené preto, že moje telo malo takú reakciu na tehotenstvo/. Inak som nemala ani teplotu, ani kašel - proste mi nič nebolo, iba zvýšené zápalové hodnoty. Užívala som dáke antibiotika na "Z", názov si nepamätám, pretože to bolo viac ako pred 4 rokmi. Antibiotika môžu užívať i tehotné, ale musia byť pre ne určené / ale nie všetky/. Bábätku neublížia - neboj, tebe pomôžu. 😉 ...len oddychuj, ležkaj, čajíčkuj sa, aby si to rýchlo prekonala, papaj veľa ovocia....Prajem ti rýchle uzdravenie 🙂

dennkaa
19. nov 2011

@janka273 ahoj, mam kludovy rezim, cajikujem poriadne a tiez papam vela ovocia .. takze bojujem ako sa len da. A mam skvelu opateru - starostliveho manzela, ktory navaril aj popral a povesal pradlo. Je to moje zlaticko.

urma
19. nov 2011

Dnes to tu dako nezije, co porabate vsetky tehulky ? 😕