Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
.......no sono mi včera doktor nerobil, takže zatiaľ nevieme či bude mať Peťka sestričku alebo bračeka, na sono idem až 21.12 a hned aj na 4D, tak to bude pekný darček pod stromček 😀
tak ja sa mam super teraz mam najmensiu uz druhy tyzden doma kasle teploty nema tak nic nestiham co stihnem upratat za 5 minut je ako po bombe 🙂 🙂 🙂 akurat som vyvesila pradlo predosle zlozila a ona zatial stihla celu stavebnicu pekne porozosypat po celej posteli detom pustila pocitac a ziadne ikony na ploche sikovna nastastie nic nevymazala len to schovala neviem to spravit ani ja a ona to uz vie 🙂 🙂 🙂 tak mam o zabavu postarane ale nevadi aspon viem ze aj 3 rocne deti su skvele a sikovne 🙂 🙂 🙂 inac babatko sa ma skvele dcerka kopka jemne decentne ako kazda slecna viacej sa puci zatial je priecne vsak uvidim ci sa neskor otoci ked dam ruku na brusko tak vie ze je to moja ked da manzel sa smeje mna nechce kopnut iba obcas a mna predtym kopne aj desatkrat ale kope velmi jemnucko ako dievcatko
Babulky ja som sa dnes zobudila vlastne uz niekolko noci za sebou s bolestami chrbtice, najprv krizov a teraz uz aj cely chrbat, tak sa hadzem celu noc a hladam polohu v ktorej zaspat ☹ A nad ranom sa snazim akoze "popukat" do stran nejako ale to mi uz nefunfuje moc od kedy som tehulka a ani nechcem sa moc do stran vykrucat, len ked ja citim kazde rano ze sa potrebujem "popukat", no ale nejde to 😖 Ale dnes ma teda dost bolela chrbtica, prejde to az ked sa posadim a zacnem chodit a fungovat, tak som cela taka rozlamana a nevyspana.
@maxara Tak to by som asi mojho m zaskrtilaaaa keby ma takto zobudil trasenim a vypraval mi o psovi a potkanovi 🙄
@ludmila25 Ani ja som bublinky nemala vobec a len steklenie takze sa naboj a az od soboty kopkanie, skus si obcas prilozit tak nizsie ruku trosku pritlac, mozno ucitis nieco 🙂 ja si to tiez neuvedomim nejako az ked ruku prilozim 🙂
ahojte babulky...tak vcera sme po prvy krat citili maleho krpca kopanceky...velmi sa z toho tesime.... 🙂
@atreyu ja som pisala ze 2D lebo tak mi povedala sestricka do telefonu.Dnes mozmo budem mat aj ja usg,bola som v poradni a moj dr.povedal ze on ma kvalitnejsi usg a bude mi ho robit dr.Olejar.Ked som bola unho v 11tt tak som snim nebola spokojna lebo nic nerozpraval,nic mi neukazal,ale vraj snim moj dr.hodi rec nech nieje taky odmerany.Este cakam na telefonat ci sa to dnes kona ak nie pojdem do Gynstaru o tyzden.
@ivetka1981 no ja padobne. Pri prvom som citila uz skor pohyby a teraz niekedy sa mi zda, ze uz aj citim, ale potom zase nic.. uz sa tesim na ultrazvuk 3D a budem spokojnejsia a dufam, ze sa aj dozvieme, co to bude 🙂
@ludmila25 no ja mam asi podobne pocity, ale niekedy uz mam pocit, ze to bude babo..pri prvom som mala pohyby skor a teraz neviem, aj ked sa hovori, ze pri druhom zacne zena citit pohyby ovela skor ako pri prvom...ale moj pripad to nebude. Uz aby bol stvrtok, ideme na 3D ultr., tak sa tesim a budem ovela kludnejsia.
@teleranka hoj na studenou vlnu a jakoukoliv formu klasicke trvale zapomen, pokud nechces mit znicene vlasy.
Ja bych urcite odporucila headlines, kazda firma ma svuj nazev pro ni, tohle je nazev od welly, se kterou sjem pracovala nekolik let.....je to trvala, ktera se postupne vymyva, neco na bazi prelivu, nekomu vydrzi tri mesice, nekomupul roku, me prvni dva mesice vydrzela super, pak povolila a uz jsem tem vlnam musela pomahat stylingem..nekomu vydrzi aj pul roku..zalezi od kvality vlasu, ale pokud ty si je nebarvis tak budou asi zdrave a je i moznost, ze ti tonechytne tak jak ma, proto vzdy kazdemu doporucuji tuto headlines udelat silnejsi, pevnejsi, vlnitejsi, a ona casem povoli...to povoleni zalezi prave hlavne od te kvality vlasu.
U klasicke trvale je dost velke riziko ze ti kadernicka pototo a nepodarena trvala bude muset odrust, na dlouhych vlasech je otazka nekolika let☹
Kdyby jakekoliv otazky, ptej se🙂
Joj, a preji dobre ranko, tedy vlastne poledne, spala jsme presne do 13:20hodin vzdy jsme se jen behem dopoledne probudila, a pokracovala zse dal 😀 😀 😀 no super, cely den v haji, idem si zavolat na masaz se objednat, nekde v Karlovce jak je Billa, tak sjem zvedava..🙂
Juj, aj se nam to uz blizi, uz jen 16dni a jdem na morfo, tak snad budem vedet co tśe to tam schovava a reknou ze je vse ok, bo vcera mi brucho ztvrdlo asi 4 za vecer..☹
A dnes zaciname 20tt, a slavime tremi chlebiky se sunkou k snidani😀
Tak baby hlásim,že morfológia dopadla maximálne dobre 🙂 akurát drobec nemal snahu sa nám ukázať poriadne tváričkou lebo ju mal celý čas zaborenú v placente...musela som veľa kašlať a dr.veľa štuchala aby pomerala to čo mala :-P ale máme potvrdený pipík tak výbavička sa nemení 🙂
Taaak a ve ctvrtek se jde na hodinou masazicku 🙂)
my s nakupovanim vybavicou zaciname az po novom roku ved do aprila casu dost 😉 a vela veci podostavame tak vela toho nakupovat nebudeme
Ja som bola v nedelu u maminy, dala mi nejake veci pre babo, co vytiahla z kufra poklady este po mne alebo po najmladsej sestre (narodila sa v roku 1999). Ale niektore su tak krasne, ze som nevydrzala a hned zbalila do tasky a doniesla si domov :D hlavne take pre malu, kosielol par, veci na spanie a teplejsie do kocika. Ruzove, zelene, biele, krasne🙂
A zajtra idem na morfo, tak som zvedava🙂
Aj my se chystame nejvetsi vecoi ako kocik, hnizdo do postylky a pokoj az po morfu, ze az budem co to se skryva v brsuanku..oblecko nejak nepreahnim, ame kamrady co jim akorat odrustaji deti, plus svagrina ma obrovsky vak po krpcich schovany plus maina z neco nakupuje v cechach a pochybuji ze nikdo nic nekoupi nove, az to sladoucke v obchode uvidi🙂takze my se do oblecka vuebc nehrneme
@strihalka jeej dakujem, uz som sa objednala na zajtra rano 🙂 no ta to som veelice zvedava, ako to bude vyzerat 🙂)))) vlasy mam asi celkom normalne, akurat konceky sa mi stiepia. nefarbila som si ich rok, mam taku stredne hnedu farbu, slnko mi ich ale furt vytaha az do medenej. tak uvidime, drz palxce, nech to dobre dopadne haha 🙂 ta kadernicka ked som sa objednavala hovorila nieco o tom, ze mi to urobi objem a ked chcem len jemne vlny, ze budu len jemne... a je to salon wella, tak snad tam budu mat ho headlines. to maju v kazdom kadernictve, kde robia trvalu?
AHojte dievčatá, konečne som sa sem dostala po 5 dňovej odmlke...bola som doma u rodičov a bolo toho veľa aj na stavbe a tak...vidím , ze vás nedočítam do konca týźdňa priboudlo tu 14 stran od mojej poslednej navstevy 🙂
No ale toto som chcela: včera sme mali morfo sono...všetko super ako má byť...dokonca sa nám to naše malé drobča ukázalo a pán doktor povedal že vidí kávové zrnko🙂 s manželom sme sa usmiali a potom to ešte potrvdil, rýchlim 3D-čkom takže MÁME MALÚ PRINCEZNÚ V BRUŠKU !!! tešime sa moc...a dokonca vraj bude mať dlhé nohy, čo som ja vždy chcela, preto sa tešim eśte viac 🙂 Má takmer 400 g podľa počitača 🙂
Inak ak aj vy máte takéto snímky a neviete si rady so skratkami tak toto znamenajú :
BPD (priemer hlavy),
HC (obvod hlavy),
AD (priemer brucha),
AC (obvod brucha),
FL (dĺžka stehennej kosti).
G.A. (vek plodu podla meranej časti tela)
EDD (predpokladaný termín pôrodu)
len neviem co je ten percentil 🙂 vy viete?
Tu pridávam fotky našej krásavice a jej kávového zrnka 🙂
@jalinka ja som bola minulý týžden na 2D a tam mi povedala p.doktorka,že to bude chlapček...sme mooc spokojní 😉 😉 😉
@peka13 velmi prevelmi ti gratulujem ku krasavicke zriecnkovej 🙂 mienko mate?

@ludmila25 - ja mam zajtra poradnu, tak aj ja budem vediet. Ale kedze mi nikto nevolal, tak predpokladam, ze vsetko je ok 😉