icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
27. nov 2011

@beuska88
@giapetko no tak my ho zamisili v kuchyni 😀 a rekla bych ze to bylo v dobe, kdy jsme ji akorat bourali😀 😀 😀

strihalka
27. nov 2011

ty pandulaky muj manzel miluje, no minuly rok jsem z nich nemohla, letos uz si na ne zvykam s predstihem:D
jinak taka mala ukazka, no neni to moc videt v obyvke, tak apson trocha

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka a mate vobec v zalohe nejake chlapcenske meno?? My sme chceli dlho predtym Samka, ale uz mame v rodine dvoch Samkov ... takze nic z toho. Na meno Lukas natrafil manzel a fakt sa mi moc toto meno zapacilo 🙂 Pre dievcatko mame vybrate Vaneska.

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa mame vybrane toho Samuela:D a holcici Viktorka, predbehla Natalku, ktera byla dlouho na prvnim miste, ted uz ne.D

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka tak ti pandrlaci su podareni 🙂 Milucke.

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa Jinak koukam ze letis na lentilkach?ja milujem ovocne cocky lipove🙂

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa jsou uchylne nejsou podarene😀

strihalka
27. nov 2011

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.zlavadna.sk/vianoce/Zlava_4523_versa... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! casopis maminka za 50% na pul roku 🙂

urma
27. nov 2011

@dennkaa aj my budeme mat druhe spolocne a prve ako manzelia 😀

@strihalka tiez sme sa takto pred rokom zariadovali este len, resp. kolaudovali, zariadeni nie sme dodnes 😅

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka vidim, ze mame dost podobny vkus na mena 😉 A letim na lentilkach teda dost - manzel ich nestaci nosit z obchodu ... ale ani ovocne cocky Lipo, by nemuseli byt zle :D A pandrlaci vobec nie su uchylni, aj moj drahy skonstatoval, ze su podareni.
Inak prave som dotlacila moravsky kolac a uz mam chut na nieco s cibulou a slaninou - je toto mozne?

urma
27. nov 2011

@dennkaa @beuska88 @giapetko aj ja mam v bursku dovolenkove mimi z Malty 😀 Dobreee sme planovali tie dovolenky 😉 s ohladom na plodne dnicky. A este je nas tu isto viac, co plodili na dovolenke

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa paci se mi, ja vcera zbouchla tlacentku s cibuli, na to oriskovou deli, ovocne cocky jeden pytlik a zmrzlina.....😀, vecer jeste na tajnacku 4 platky sunky.D

dennkaa
27. nov 2011

@urma aka haluz :D Takze minulorocne Vianoce boli vynimocne a tohtorocne budu este vynimocnejsie a o tych buducorocnych ani nehovorim - zivot je prosto uzasny 🙂

urma
27. nov 2011

@strihalka jeeezis to je srandovne ty panderlaci, hned som si predstavila, kolko by vydrzali u nas v obyvacke len tak postaveni...pes by ich hned uchytil, ze to je pre neho hracka 😀 😀

strihalka
27. nov 2011

@urma 😀 a jeste maji natahovaci nohy:D muzou byt aj velci aj mali 😀

urma
27. nov 2011

@strihalka 😀 😀 urcite by sa aj mojemu mm lubili.

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka tak si mala vcera dobry vecer, ked Ti isli na chut taketo kombinacie. Keby som ja toto vsetko spapala asi by som travila noc na toalete. Ale dnes tej cibuli urcite neodolam, ale najprv musim poupratovat kuchynu, lebo po tom peceni akoby tam bomba padla.
@urma som rada, ze aj Tebe sa pandrlaci pozdavaju, ja by som hned takych uvitala, len som ich nikde v obchode nevidela.

urma
27. nov 2011

Baby, ako to, ze vam nie je z cibule spatne?? Ja teda nie som vobec citliva na hamanicu, ale cibula a cesnak v surovom stave je moja smrt 😀 Jedine tak pazitku vytrovim relativne bez problemov. Ostatne spominane delikatesy citim este na druhy den 😖

urma
27. nov 2011

Idem zapalovat v krbe, drzte mi palce, nech sa nevyudim 😉

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa pandrlaky mali v tescu, asi dva roky dozadu 😀

dennkaa
27. nov 2011

@urma mne byvalo spatne z cibule pred tehu, vzdy mi strasne lezala v zaludku a nechcelo mit travit, ale od kedy som tehu, je to v pohode - nejem ju velmi casto, ale ked uz tak poriadne a na druhy den som tiez v pohode 🙂

strihalka
27. nov 2011

@urma ja jsem milovnik cesneku a cibule a nejak mi to nevadi, vlstne od zacatku tehu nemam problem s jedinym jidlem🙂, tak mozna proto mi ted ani nic nevadi....futruju do sebe vse co se da...no po vcerejsku vecer jsem se zmerila a mela jsem brocho nafouknute na 105😀, no dnes rano jen 103😀

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka tak to by som ich teraz asi marne hladala, ale neva - mozno ked budem najmenej cakat tak na nejakych podobnych natrafim 🙂
No babulky trielim ja do tej kuchyne a pokracovat mozeme zajtra, ak tu niekto bude ... 🙂 Ja som totiz stale PN.

strihalka
27. nov 2011

@dennkaa ja jeste dva dny pnka🙂 v utery na kontrolu:D
jiank ja se teda chystam po cockach dat pribinaka:d a pak hura s maminkou do vany a k tomu jedno male pivo 🙂

urma
27. nov 2011

no. narobila som smradu,ale neviem neviem, ci bude aj ohen 😎 Tusim idem aj ja radsej pratat riady

lillienn
27. nov 2011

@dennkaa neverííím 🙂 práve teraz som ich dokončila a keďže mám po všetkom dnes, tak som sem nakukla a čítam, že máme rovnaké chute dnes :D u nás vnútri s tvarohom a hrozienkami a hore so slivkovým lekvárom a mrveničkou..

urma
27. nov 2011

doruuu noc

dennkaa
27. nov 2011

@lillienn tak to je parada 🙂 My mame presne take iste, len bez hrozienok. Je to poriadna mnamka 🙂

strihalka
27. nov 2011

jooj, tak jsem dojedla pomelo a moc me nezasystilo☹, nevim co toto bricho jeste nasyti .-D toto se objevilo cez vikend

dennkaa
27. nov 2011

@strihalka ja som si teda dala tu cibulku so slaninu a predchvilou dve mandarinky a stale mam hlad. A brusinko mam asi take podobne ako Ty.
Volakedy davnejsie som riesila ci mam dost chude brucho a stale som sa trapila cvicenim a teraz sa tesim z rastuceho bruska - je krasne sa zagulacovat 🙂