Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Idem uz fakt...paa vsektym
@urma ty si nejaka sportovkyna, ze mas take silne svaly??? Ty si teraz asi este na SK, ale sever FR hlasim hmlu, viditelnost na 50 m...nic neobvykle. Tento piatok nam uz v meste oficialne spustia vianocnu vyzdobu a vianocne trhy, sa mi vidi, ze tento rok dako skoro...ale to asi tym, ze je stale vlhko a do 10 stupnov... Akurat na choroby...bleeee
@urma 😀 😀 no len u mna bol ten problem, ze ja som to chcela ostriekat vtedy na krizovatke, aj som urobila cely ten ukon a stierac sa nepohol, tak som to nechala tak a on sa pohol potom neskor sam 😀
ale tak ja som strasna lama v tomto. Mm ked vymenil pre mna auto od svokra, to co mam, tak ked mi to povedal, tak som sa dva tyzdne budila na take sny, ze idem po racianskej podvecer (v BA, tam casto lapaju policajti) a okolo mna je dost rusna premavka a husto zacne prsat a uplne sa zotmie a ja neviem najst svetla a stierace a viem zapnut len dialkove a hovno vidim 😝 az to nakoniec odstavim bokom, treba mi na zachod a je mi zima a cakam ako na spasenie, kym pride niekto, kto mi ukaze kde su tie posrate svetla a stierace, lebo uz som vsetko vyskusala a nikde nic.. 😀 😀
brrrrrrrr, 73,8je dnesni verdikt na vaze, tedy oblecena, ale to se tak vazim vzdy a a zacinala jsem na 68,8..takze pet kilo, hmm
Babulky hamba-nehamba idem si uvarit ryzu a zohriat masko, musim papat. Ovocie mi nepomohlo, som este viac hladna ako predtym a ked sa dobre napapam sup-sup k zehliacej doske, snad sa mi dnes podari vsetko pozehlit (je toho veru riadna kopa). Priebezne, vsak, budem sledovat aj "MK".
@maxara 😀 😀 😀 😀 😀 juuj, no musim rii ze toto me nikdy nastesti nepotkalo, celkem mam rada auta aj je umim ovladat .
ale pravda je ze kdyz jsem sikoupila 206, tak hned prvni cesta a mlha a volam kamosovi, ze kde jsou mlhovky, no ldakove jsme zapla vypla, blikala jsem vssemi smery, nez jsme to nasla. ale predtim jsem mela fiat pandu a ta neznala mlhovky.-Dta byla radaze ma dve bocni zrkadelka😀
a mame na poste balik🙂prisel nam kojencky vankus🙂to se to bude spinkat🙂
😠 Babenky som zufala.... uz asi tretiu noc a den nemozem spavat... cez den sa po dome potulujem ako mutavka(som PN) a dokopy nic neurobim... vecer nie a nie zaspat... a ak nahodou zaspim tak o chvilku som zas hore... ☹ som zufala lebo pred tehu som bola KO a sup do postele aj okolo 20.00 a rano nie a nie zobudit do prace... a teraz... Cez den ked vyparavim muziaka a deti tak sa len tmolkam.... aj si lahnem ze idem spat a nic... a uz som fakt unavena... neviete nieco na to???
@palmarmj Nespavosť sa môže objaviť v tehotenstve, treba to nejak vydržať. Skús si dať teplé mliečko s medom, možno pomôže 😉 Ja síce nemám problém zaspať, len sa v noci cca každú hodinu budím.
Kočky, prišla mi tá váha pre malinkú, čo som si objednala na bazári, je perfektná, strašne sa z nej teším 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá... Veľmi dávno som tu nebola... Chcela by som sa vás spýtať, či aj vy niektoré máte neskutočné bolesti v krížoch? Niekedy (hlavne už večer) sa neviem postaviť zo sedačky a prejsť do postele... Viem, že sa rozťahuje panva, ale pri malom som nič takéto nemala... ☹
@dennkaa 😉 presne. niektorá priberie 20kg a schudne ich chvíľu po pôrode, niektorá nepriberie moc, ale naberie počas kojenia, niektorá priberie 20kg a nezhodí ich aj za dva roky,.... no proste každej organizmus iný. a samozrejme predispozície 😉 netráp sa váhou. pokiaľ ste aj ty aj bábo zdravé, tak sa nestresuj ničím 😉 mne zatiaľ váha stále pomaly klesá, ale tak je mi jasné, že už dlho mi to nevydrží 😀 😀 😀
@dida84 no me teda zada boli aj jsem s tim na pnke,, ale me tam zlobi nejaky kloub, ne ten klasicky,ale maserka mi to ukazovala ze to ani nevypada jako kloub a ze je to velmi ojedinele....a ja mam teda ja ve stoje se otocit v boku.☹
Baby jdu spat, taky maly poledni spanek, doufam, ze se brzo probudim hladem, uz ted ho mam , ale nemam sil si udelat obed, njeriv nabrat silu a pak se ladovat🙂
@dida84 nieco na bolest chrbta.... http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
Ozaj baby poznate nejaku stranku kde je podrobnejsie opisany výzam mien, alebo charakteristika... ja som nieco nasla.... ale to su tam mena len tak strucne charakterizovane....
ja som zatiaľ pribrala cca 4 kg 🙂 ozaj je to u každého individuálne a z vyššieho prírastku si netreba robiť príliš ťažkú hlavu 🙂
@efci no od sportovkyne mam dost daleko, ale burcho proste som mavala vzdy pevne a mozno je to aj prave tym, ze ho podvedome "nosim" neuvolnene. Ja neviem, myslela som, ze je to normalne...Proste ked vydychnem a uplne povolim brucho, je mi to odjakziva neprijemne ako keby mi tam vybehnu organy z dutiny bursnej 😀
A som este na SK, ale cez vikend idem do BE, zatial len do vianoc a bez psa.

@urma Teraz to závisí aj od teploty, pod 4 stupne to nefunguje. V lete Ti to pôjde celý čas 😉