icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janulabb
30. nov 2011

@huterika ak mi nešibe, tak mi ukazuje 1h 29minút aj nejaké drobné. No fakt ma picne ak tam nebude koniec 😒
Škoda, že na ulozto.sk to nebolo... tam sú vždy spoľahlivé linky

huterika
30. nov 2011

babulky neviete co je dobre na ekzem nejake tie prirodne lieciva, od babiciek pripadne? akurat som zbadala ze sa mi zacina robit na ukazovaku 😕 taka jedna mini bublinka ale poznam ten pocit ako sa to zacina 🙄

dandelion18
30. nov 2011

@pifina no, ja nechcem sirit nejake dezinformacie, ale niekde som citala/pocula, ze vyvolava tiez tie stahy maternice, resp. hrozi predcasny porod..ale fakt neviem, co je na tom pravdy, ja, posero, ho radsej vynechavam..

pifina
30. nov 2011

@dandelion18 dik za info, skusim to pohladat ... ja mam take striedave obdobia, najprv to boli citrusy, teraz ananas a mrkva ... som rada, ze konecne mi z niecoho nie je zle a ze som aj daco pribrala ...

danka.chomka
30. nov 2011

@pifina ja tiez som nepocula o ananase ale rada sa dozviem 🙂

danka.chomka
30. nov 2011

@janulabb sraanda ten dokument co som videla ja mal 43 minut a sprevadzala nim ta herecka co hrala moniku v priateloch, je to ten spravny?

dandelion18
30. nov 2011

@pifina no, ja som vraj ta stastna zena, ktorej z nicoho nie je zle a tak aj vyzeram.. + 6 ci 7 kg..ale tak co uz, ine veci su teraz dolezite, nie moja "modelkovska" postava 😀

danka.chomka
30. nov 2011

a ospravedlnujem sa vsetkym dufam ze vam link nenarobil sarapatu, moj PC je uplne v poriadku po tom stiahnuti, ziadny virus. niektore lepsie antiviraky odmietaju stahovat z torrentov prave kvoli tomu ze tam hrozi riziko tak radsej nechcu prepustit nic cez take ,,pochybne" stranky. Dufam, ze nemate s tym ziadna starosti.

pifina
30. nov 2011

@danka.chomka
@dandelion18 no tak mam par clankov, v kazdom sa nieco ine pise, tak si vyberte 🙂
http://www.otehotnenie.sk/post/liecive-rastliny...
- je to fibrinolytikum (zatial som nenasla, co to presne znamena, ale suvisi to so zrazanlivostou krvi, bud ju podporuje alebo potlaca), zaroven zroj enzymov a mineralnych latok
http://www.zdrava-dieta.info/myty-v-tehotenstve...
- tu je to ako mytus, ze ananas sposobuje potrat, ale nic viac k tomu
http://www.edusan.sk/mam_problem/texty.php?id=8...
- diskusna otazka a 4 rozne odpovede, 2 pozitivne, 2 negativne, vysvetlenie ziadne
http://www.jewel.sk/forum/index.php?topic=2611....
- len tolko, ze sa v tehu neodporuca, ale nic o tom, ze preco ...
ostatne odkazy boli v podobnom duchu, neviem, ci ste z toho mudrejsie, ja moc nie 🙂 len musim zistit, co je to to fibrinolytikum 🙂

pifina
30. nov 2011

tak uz to mam: Fibrinolysis is a process that prevents blood clots from growing and becoming problematic. to znamena, ze uz viem, preco mi chuti ... inak mozno prave preto sa normalne v tehu neodporuca, lebo ak som spravne pochopila, tak riedi krv ... to robi aj cesnak a tiez sa neodporuca vela v tehu ... ale ak niekomu hrozi injekcne riedenie krvi ako mne, tak je to asi lepsia volba 😵

dandelion18
30. nov 2011

@pifina si zlata, ze si takto pohladala..ja ti neviem, mozno som si to len nejako spojila,cosi sa mi mari, ze niektore tehosky, ktore prenasaju, podla tych "babskych" receptov behaju po schodoch, kupu sa v teplej vode a piju ananasovu stavu..

ale ako vravim, mozno to je hovadina - no kedze ja som asi az velmi opatrna, vynechavam aj ananas..

huterika
30. nov 2011

nejako to tu o takomto case nezije 🙂 tak som dovarila sice ale asi urobil cookies mam na ne strasnu chut, snad sa mi podaria lebo recept co som mala som stratila kdesi.

urma
30. nov 2011

@ava11 jejda mi sme zacinali na rovnakych cislach, vaha a vyska 😉

ava11
30. nov 2011

@urma okej, tak s tebou sa budem porovnávať a nadávať :D a v akom si stave teraz?

teleranka
Odpoveď bola odstránená
danka.chomka
30. nov 2011

@teleranka smutne videjko ☹ ako tvoj pribeh. zelam ti aby to cim skor prebolelo a aby ti tvoje babatko vynahradilo vsetky boliestky a nestastia ☹

urma
30. nov 2011

@ava11 vies ze ani nevie? Naposledy som mala 67 kg vahu, ale zacalo mi dost rast brucho 😅 v poslednych dnoch a nemam doma vahu. isto uz man viac..

teleranka
30. nov 2011

@danka.chomka dakujeeem Danka!

lenka3103
30. nov 2011

@ava11 myslim, ze zbytocne stresy . . . ja som pribrala cca 10kg, najviac prvy trimester kedze som prestala fajcit a nahradzala som si to sladkostami . . este sa mi nestalo, aby lekar komentoval moju vahu a uz vobec nechodim do poradne so strachom, aby ma nahodou nevykrical za to kolko som pribrala . . . nastastie mam lekara, ku ktoremu chodim s radostou, usmevom, s ktorym si dobre pokecam a ktory mi odpovie na kazducku moju otazku, aj ked je to nejaka banalita . . . pre mna je dolezitejsie zdravie mojho dietata a ked ho porodim zdrave tak potom sa budem zaoberat chudnutim a zhadzovanim kil, ktore som nabrala pocas tehotenstva.

ava11
30. nov 2011

@lenka3103 ja som tiez prestala fajcit zo dna na den uplne, ked som zistila, ze som tehotna. Jasne, mimi je najdolezitejsie, aj keby som mala pribrat 30 kil 🙂

janka273
30. nov 2011

@ava11 cicuška ja keď som 1x otehotnela tak som mala 60kg a do pôrodnice som išla so 78kg / pribrala som všade, nohy , ruky, chrbát, zadok/ , do pol roka bola o 22kg ľahšia, teraz pri 2.tehot. som mala na zač.56kg / 170cm/ a teraz mám o 3 viac, /naobliekaná aj s čižmami o 4kg viac/, priberám zatiaľ iba do bruška a mám i veľa plod.vody.......vôbec sa netráp koľko priberieš, po pôrode kilá pôjdu dolu.....ale zase napr.moja sestra pribrala v tehotenstve 9kg, a po pôrode ďalších 9 kg / lebo v noci jedla pravidelne slad.rožok s pribináčikom 😵 /, ale taktiež do roka to schudla 😵

urma
30. nov 2011

@janka273 kokso toto asi aj mne hrozi, ked budem stale vstavat v noci, ze budem aj zajedat 😅 na energiu

peka13
30. nov 2011

@anabelleee ja si myslim, ze si nepribrala skoro vobec...nemusis sa bat...ja mam uz 8 kg navrch a to doktor povedal, ze je v poriadku...
...a ja sa budím tiez stale na kazde suchnutie....aj len ked sa v noci zapne kotol na chodbe tak sa zobudim....asi naozaj materinsky cit 🙂

urma
30. nov 2011

@peka13 ja som sa tak budila dnes v noci kazdu chvilu a neviem moc preco 🙂
Ale vcera som citala, ako by mali spavat tehotne na lavom boku a nie na chrbte, tak som si to zobrala a zaspala som na boku, zobudila na chrbte, zas sa pretocila na bok, zobudila na chrbte a toto som jak sibnuta robila celu noc 😅 Asi som mala vycitky na tom chrbte ci co a budilo ma to 😀

teleranka
30. nov 2011

@atreyu citala som, co si pisala o priberani. no ja mam 170cm a 48kg som mala v nejakom 11tt tehotenstva, predtym som sa nevazila pol roka, takze netusim. teraz mam 50kg. mne zas lekar povedal, ze ja podla neho vela nepriberiem, ze mam taku postavu, ze ked pojdem z porodnice, nebude vidno, ze som bola tehotna. takze zasa nespadam do nejakej kategorie :(((((((
baby, chcem sa opytat, ako si mam merat obdov pasu? okolo pupka, ako ma merala napriklad krajcirka pred tehu? alebo tam, kde mam najsirsie brusko? lebo ak okolo pupka, tak zasa len depka, ze nespadam do "normalu", ale do kategorie podvyzivena :((

ivanka.7
30. nov 2011

@teleranka este ani raz som si nemerala obvod pasa odkedy som tehotna (a aj predtym velmi zriedkavo), takze myslim, ze sa bez toho obidem aj nadalej 🙂 doma ani krajcirsky meter nemam, len taky z IKEA papierovy :D

urma
30. nov 2011

@teleranka ja neviem napr.kolko som mala "normalne" okolo pupku, takze ked si chcem porovnat daky prirastok, tak si meriam pas, cize kde som byvala najtensia. Len sa mi to akosi zacina stracat toto miesto 😀 Ratam par tt a budem ako valec. Mne nejde moc brucho do popredia ale celkovo hrubnem a moc dobre to nevypada 😀
Minule u zubara som stala v cakarni, obtiahnute tricko a brusiiim sa tam aby ma niekto pustil sadnut a asi si mysleli, ze henta jaka vyzrata, nech si len postoji, jej neuskodi haha.

janka273
30. nov 2011

@urma" hrubne a valcujeme "sa väčšinou všetky 😵 😵 😵 😵 , ja mám cez pupok 85cm, / teraz večer/ ale bruško mám vpredu / do bokov m zatiaľ nejde nič/

dennkaa
30. nov 2011

@teleranka tak uz? Je mi to moc luto. Prajem Ti vsak vela sil kvoli babatku - to si zasluzi teraz vsetku Tvoju lasku a pozornost. Drzkaj sa.

dennkaa
30. nov 2011

@janka273 ja mam tiez okolo pupka 85 cm (tiez mam brusko viac dopredu).