icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

dennkaa
1. dec 2011

@eviko25 ja som na tom podobne ako Ty, minuly rok som si kupila zimnu bundu - je takeho uzsieho strihu. Zatial sa do nej este ako tak vmestim, ale opasok si uz nezapinam. ale ked som pod nou naobliekana, tak je to len tak tak. A nie som moc nadsena myslienkou kupovat si nejaku novu.
Jedine ci mi poradila mamina, ze si mam kupit, taku co bude vacsia, ona mi ju zaplati a buduci rok ju bude nosit uz ona. 🙂

urma
1. dec 2011

No a na kabatoch pesit gombiky? 😉 Ja som si teraz nedavno kupovala kabat tak som to predavacke zavesila na nos, ze ocakavam prirastok v urcitych partiach a ona vravela o tych gombikoch. Tosku to bude vidno tie dierocky ale, ked budete naspat zmensovat. Ja sa zatial tymto netrapim, podla mna do lyziarskej bundy sa mi vprace burcho aj ked narastie. Ten kabat to ee. Ale asi by som si ju mala pre istotu vyskusat 😀 kolko tam mam volu.

certica22
1. dec 2011

Ahooj dievčata 🙂 tak predsa dnes na poradni som sa dozvedela čo čakáme bumdeme mať chlapčeka 🙂)

eviko25
1. dec 2011

@efci Vo Zv alebo v BB začínajú zimné výpredaje v marci 😅. Asi si spravíme výletík do BA a spojíme to s obkukovaním a možno už aj nakupovaním malinkých praktických vecičiek do izbičky v IKEI 😀

ivanka.7
1. dec 2011

Kabaty co mam dva, ani neskusam, tie som si kupovala obtiahnute ako svet🙂 ale mam bundu z minuleho roka, to je S-ko, tiez obtiahnutejsia (neznasam "vytahane" bundy a kabaty), ale sestra si vtedy kupila taku istu, ale M-ko (ona potrebovala hlavne pohodlie, vela je vonkou s fenkou, robia dog-dancing) - no a ja som pribrala a sestra schudla :D Takze cakame a ked uz nezapnem svoju (vidim to tak do mesiaca), tak vymenime🙂 a ak nezapnem uz ani to M-ko, tak na ten mesiac si najdem nejake provizorne riesenie... novu bundu sa mi fakt kupovat nechce, hlavne ked som zvyknuta na tuto, ktora je nepremokava, neprefuka mi cez nu a je velmi tepla, aj ked nie je hruba. Dalsich 70 eur za bundu sa mi fakt nechce davat a chodit v lacnej bunde co mo nevyhovuje - to najdem v rodine alebo po kamaratkach aj zadarmo :D

dennkaa
1. dec 2011

@certica22 gratulujem k chlacekovi, takze k vam pribudne Alexander 🙂

certica22
1. dec 2011

@dennkaa dakujem 🙂 tak tak Alexander keď sa mi do aprila nezapači nejake iné meno 🙂

danka.chomka
1. dec 2011

@certica22 jeeej tak nie len ze mame rovnaky termin ale aj rovnake pipiky cakame 🙂 gratulujem 🙂

dida84
1. dec 2011

@certica22 gratulujem 🙂

certica22
1. dec 2011

@danka.chomka dakujem 🙂 a najlepšie na to bude ked budeme ešte aj v jednej nemocnici 🙂

certica22
1. dec 2011

@dida84 dakujem 🙂

nana80
1. dec 2011

@certica22 gratulujem 🙂

vajanika27
1. dec 2011

@eviko25 ja mam jednoduche riesenie, mam kabat s dvojradovym zapinanim,budem postupne presivat gombiky 🙂

certica22
1. dec 2011

@nana80 dakujem 🙂

andrejka1974
1. dec 2011

mna babo kopka na vsetkych moznych miestach raz na boku raz dole zalezi ako sa otoci vcera sa hmyrila a robila mexicku vlnu 🙂 🙂 🙂 z jednej strany na druhu akurat ma kope do pupka 🙂 🙂 mala nezbednicka inac vcera som si trufla na vahu a doteraz som pribrala 4 kg za posledny mesiac 2 kg moc nejem ale sladke to by som jedla furt zajtra si idem pre vysledky z amnio tak sa urcite ozvem ako som dopadlo ale to rychlo ubehlo tie 3 tyzdne cakania 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
1. dec 2011

@ancovicka30 tak to mas dobru vahu ja som pribrala 4kg ale mam teraz 93 kg a zijem dycham vsetko v pohode

nana80
1. dec 2011

@andrejka1974 sladke by som jedla aj ja stale prave idem robit lievance uz som normalne ako zavislačka 😅

nana80
1. dec 2011

to už čo je moje baby asi hraju schovku alebo nahánačku 😀 😀 pravu stranu mam vydutu asi az za chrbticou 😲

peka13
1. dec 2011

@atreyu hlavne sa neboj, ja ju mam tiez pod pupkom, ale ja som zase trosku do sirky, takze sa este mozno nevytiahla do hora ale do bokov....a nestrachuj sa zbytocne, iba si to privolas, treba pozitivne mysliet...citala som ze dietatko robi podvedome to co si ty prajes...aj pri porode ked je zle otocene, nesmies lamentovat,ze boze ako idem ja rodit, ale motivovat ho v tom aby sa spravne otocilo...na 80% to vychádza... 🙂 neboj sa

svistinka
1. dec 2011

caute, dnes som bola na kontrole, vsetko ok, a v pondelok idem na uzv morfologicky

darinkazv
1. dec 2011

@certica22 jejo, gratulujem k vrabčekovi 😉

darinkazv
1. dec 2011

babule, po utorkovom sone som sa tak vytiešala, že som neodolala a keď som bola obzerať darčeky pre julinku v dráčiku, tak som neodolala špz-ke pre bábo 😀

darinkazv
1. dec 2011

baby, môžem piť medovkový čajík? alebo materinu dúšku? mám zapálené hrdlo a strašne dusivý "tuberácky" kašeľ. ☹

teleranka
1. dec 2011

@darinkazv ahojky, vcera mi lekar povedal, ze v druhom trimestri sa uz nemusim bat a s mierou si mozem dat aj bylinkovy caj, aj mat.dusku. ale ze neprehanat. aj paralen mozes. a hlavne medíííík 🙂 skore uzdravenie moja.

teleranka
1. dec 2011

dievcata, co je to HRDLO???? to je krcok maternice? lebo vcera som bola u Dr. a mi napisal do spravy, ze mam hrdlo 2cm, ze mi plod zasahuje do DS. mne povedal, ze to neni moc dobre, ze mam lezat, vyvysena panva, ze mi babo tlaci na krcok. ale hrdlo je krcok? tu na Mk citam, ze 2cm v 20tt je zufalo malo.... :/

darinkazv
1. dec 2011

@teleranka joj, ďakujem. ja akurát čakám už tretí deň na medík. kupujeme od manželovho kolegu. každý rok nám nosí. len ešte ho nedoniesol, tak som bez medzu. posledný som minula na pečenie perníčkov s malou. 😝 idem si teda uvariť čajík. na hrdlo mi zvykne pomôcť med s citrónom, tak som nešťastná bez toho medu. ale tak aspoň citron si žmýkam a po malých dávkach pijem 😝
a to HRDLO by mal byť krčok maternice. mňa kontrolovala včera dr. kvôli tomu pádu a povedala, že hrdlo je pekne zatvorené, neotvára sa. len tie cm ti neviem povedať. 😒

certica22
1. dec 2011

@darinkazv dakujem 🙂

darinkazv
1. dec 2011

@certica22 😉

urma
1. dec 2011

@certica22 supeeer, po dlhsej dobe medzi nas pribudla spravicka o chlapcekovi 😉

certica22
1. dec 2011

@urma tak to sa tešiim 🙂) zo začiatku bolo počuť len o chlapcoch a do teraz len o dievčatkach 🙂