Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 to je velmi mile, ako sa Tvoj drahy prihovara miminku :D aj moj manzel dava obcas vtipne hlasky, ale najcastejsie drobcekovi rozprava, co vsetko budu spolu robit, ked uz bude pri nas 🙂
Minule som manzelovi hovorila, ze hladkanie kruzenim nie, tak vzdy teraz hladka zo strany na stranu alebo zhora na dol 🙂
Tak sa mi zda, ze nas drobcek si vprave teraz vyzaduje pohladkanie - tak mi vyduva brusino - musim sa na tom poriadne smiat, mam rada tieto chvile pocas dna, ked sa mrvi v brusku a dava o sebe vediet 🙂
Baby hlásim sa z nemocnice,mám si tu pár dní poležať aby sa upokojila maternica...nič viac zatiaľ neviem
@dennkaa no moj muzicek si to zatial nevie predstavit ale za dva tyzdne ideme na ultrazvuk tak drobceka konecne uvidime, starsne sa tesim 🙂
presne i ja milujem tie chvile ked ma stekli a presuva sa, nikdy som si nemyslela ze to bude take nadherne 🙂
@atreyu super, ze si radsej isla, ako nieco podcenit, drzkajte sa obaja 🙂
@vajanika27 my ideme na UTZ uz v stredu a tiez sme nedockavi, plni ocakavania. V utorok mam este aj poradnu, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne 🙂
No,podozrenie na slepák...super...dostala som infúziu a budem dostávať injekcie na udržanie tehotenstva,vraj sa neotváram,ale môžem sa začať...myslíte,že to je normálne?bojím sa veľmi,preveľmi :'( @dennkaa dúfam,že máš pravdu...@vajanika27 ďakujem veľmi pekne
@atreyu to je to ze oni maju stale podozrenie najprv na slepak,cystu vylucili?Ked som cakala dceru tak somnou lezala jedna co jej to neustupovalo a oni stale za slepak tak ju v 5mesiaci sli operovat na slepak,otvoria a tam cysta,tak volali gynekologa nech ju pride zoperovat.Malemu a nic nestalo a v pohode ho donosila.A koho mas izboveho lekara?
@atreyu och viem si predstaviť ako sa bojíš ale neboj len oddychuj ved si pod dohladom lekárov budem sa za teba aj maleho modliť nech ste v poriadku
Tak dievcence uspesne som zvladla moju misiu labak - lekaren 😀 tak dnesne moje zazitky o nicom ale co viem tu robit 😉 samozrejme ako vzdy na mna kukali ako na zjavenie, ked som spustila po anglicky 😀 Samozrejme odpovede vo fr 🙂 na to som si uz zvykla, ale v lekarni bol jeden mlady sympatak a ten speakoval tak sa ma dokonca aj opytal odkial som a ci tu zijem 😀 brusko si asi nevsimol 😀 no a potom v obchode som sa jednej mladej trubke snazila vysvetlit ze hladam skoricu ale celu, mali len mletu... ale aj ona asi bola pekne vymleta 😀 o zazvor som sa uz nepokusala potom 😅 ved jej hovorim este ze chcem canelle a ukazujem jej aj na obrazku ze ale celu este rukami ukazujem velkost a ako to vyzera .. no cumela na mna jak vyjavena, odpovedala si cosi popod nos, myslim ze nerozumela ani vete "do u speak english?" no nechapacky... no co uz by som asi tak mohla chciet, ked ukazujem na skoricu s obrazkom kde je krasne nakreslena cela skorica ze ... 😀
Inak sa idem snazit o nejaky ten adventny vencek sice neskor ale konecne sa mi podarilo osklbat zahradku priatelovej babicky 🙂 len mi chyba inspiracia celkom
Dievcata, rozoberali ste hladkanie a chytanie burcha...ked sa trebars zhodneme, ze nie kruzivo...tak potom ako si kremujete a olejujete brucha ? Tam je na tom mojom oleji dokonca v navote tie kruznice este aj nakreslene 😅 a druha aleternativa je take stipkanie a to mne pride horsia varianta.
@atreyu 😕 😲 preboha.. drzim vam obom velmi palce, nech je to vsetko ok, nech to utichne a ak je to slepak, tak nech sa upokoji a nevymysla ☹
@urma draha a ako casto si natieras to brusko? 😉 hadam nie kazdych 5-10 minut.. pekne natri a hotovo.. obcas ked ta napadne, kludne pohladkaj.. ked ta napadne, poloz ruku, aj obe, aj tvoje aj muzove, kludne.. len nie nadlho a stale 😉
@maxara niee, ja tak raz za dva dni natieram, ale aj to len teraz ked mi zacina viacej rast. No ja si ani az tak casto nechytam a ked, tak nie na kozu, ved je zima 😀 takze cez tricko. Ja mam skorej dilemu s kupanim, pretoze ja v zime proste sprchu neznasam a kym mi to asi lekar nezakaze /ako poznam mojeho tak urcite nie ani keby neviem co je sommou/ tak sa musim kupat v tepluckej vodicke 😅
jeej prave som prvykrat vymakla moje male "zvonku" 🙂 nikdy sa mi nepodarilo zachytit ho rukou az teraz. muz sa na to uz vytesuje, tak dufam, ze za ten tyzden co budeme spolu sa mu to tiez podari 🙂 On uz snad od zaciatku nacuva, ci bude pocut srdiecko 😅 , potom ked uz som vravela, ze kazdu chvilu uz budeme citit pohyby, tak cihal na to, ale nepodarilo sa mu...odkedy citim ja pohyby este nebol doma 🙄 ale uz dnes prideee a asi neda ruky z brucha dolu 😅
@urma no tak napr ja osobne sa kupavam.. a to tak, ze si napustim prijemnu vodu, asi do pol tela, nie horucu, ale taku prijemne, urcite je teplejsia ako vlazna 🙂 a potom si chvilku polezim na chrbte, samozrejme, ze mi brucho a prsa trcia von 😝 😅 a potom sa normalne prijemnou vodou sprchujem docista 🙂 a aj pri Ninke som to tak robila a prenasala som. A dokonca mi v porodke sestricka povedala, nech si supnem horucu sprchu, ale nijak to nehlo s Ninou, styri dni asi tri styri sprchy denne, plus vonku 40tky horucavy 😅 ale si myslim, ze to je individualne a ked sa napr niekto neciti po vani dobre, tak hoci je na nu zvyknuty, tak by si ju mal odopriet
@maxara cooo vodu do pol tela, to je dako malo 😝 😀 Ale v poslednych dnoch sa priznavam, ze koncek bruska trci z vody ale to je podla mna skoro jedno, lebo zas mas krize v tej vode, tak ak by to malo male prehriat. tak aj od zadu...
Kukala som tie naplaste na krize, ked uz tolko reklamuju, a jasne ze su nevhodne pre tehotne. Prehrievaju na 40 C udajne. No tak si ich kupim po porode 😀
@urma @maxara ja som sa kupavala normalne pri prvom, lebo som dako nezachytila to info, ze sa nema, nie nejako casto, ale zato v teplej vode veru, aj ked som prenasala som sa kupala a ucinok ziadny...taktiez horuca sprcha co mi radili uz viacmenej pocas porodu mi nespravila nic...takze tak si myslim tiez ako @maxara pise, ze je to individualna vec, na niekoho to asi ucinkuje, ale na mna nie...i ked je pravda, ze teraz pri druhom sa kupem menej, ked viem ze sa nema...
@atreyu drzim palce nech je vsetko oki coskoro
@urma jaj to ja nie kvoli tomu mam brucho vonku 😀 ale my mame dost velku vanu a tak som si zvykla napustat pomenej, aj ked je to trosku viac ako pol tela, tak po hranicu 😀 .. ale na druhej strane, cim viac mas vonku, tym viac sa ochladzujes.. tak akurat ti vznikne nepomer teplot.. uff a tie naplaste.. obsahuju kapsaicin , co je to, co obsahuje paprika a ja som si to dala raz a mala som pocit, ze mi zhorel chrbat.. ja si to uz nikdy nedam.. 😅 radsej kocura nejakeho fajnoveho vlneneho 🙂
@ancovicka30 inak kupanie vraj sa nedoporucuje aj kvoli moznej infekcii zospodu.. ale to si hovorim, ze ved hadam.. 😒 nemala som infekcie pred tehu, tak ani teraz by som nemala mat

@dennkaa jasne urcite ked je zena v takej situacii ze by mohla prist o babo ale ho niejako ohrozit tak robi vsetko tak aby sa nic nestalo ☹ podla mna dietatko potrebuje citit dotyky nielen nase ale aj ockove, my takto komunikujeme s nasim babom a nas drobcek nam odpoveda steklenim 🙂
inak moj skvely muz si robi srandu, ze pride k mojmu brusku a povie drobcovi, ty budes maminku steklit z vnutra a ja zvonka 😀