icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
7. dec 2011

Jak si tam vesele kopka. Nikdy bych neverila ze je to taky nadherny pocit

elfka.elfka
7. dec 2011

jeeeej samá Simonka pribúda a to som si myslela že tá naša bude jediná 😀

darinkazv
7. dec 2011

@andrejka1974 ja čakám na peniažky a potom pôjdeme staršej kúpiť veľký domček pre bábiky. drahému som knihu objednala, ale ešte stále neprišla :( teraz mám obavy, aby som mu mala čo vôbec dať. my máme dohodu vždysi po jednom darčeku dáme. a babulke v brušku by som už tiež dačo kúpila na oblečko, tak pre moju radosť skôr, ale chcem počkať na to 4D sono, či mi tam pohlavie potvrdia. a to ideme až 30teho. tak si potom asi na narodky (3.1.) kúpim darček. mám vyhliadnutú jednu krásnu zavinovačku ružovú aj s kokosovou vložkou. tak po nej túžim. ale nádherná je aj v bledomodrej farbe, tak čakám na to potvrdenie pohlavia 😀

andrejka1974
7. dec 2011

@darinkazv no super mna caka 4D az 5.1. vtedy mam meniny tak krasne dvd k meninkam a tu capicku som musela kupit som strasna neodolala som to budu vsetci v soku ked to bude medzi darcekmi my sme to ani detom ani nikomu este nepovedali dam to pod stromcek s jej menom a potom im to povieme 🙂 🙂 🙂

janka273
7. dec 2011

@darinkazv ahoj ciculka som rada, že ti je už lepšie, ja mám posl.deň dovolenku- bola som tiež chorá, a zajtra šup do práce 😉 , doobeda som navarila, poupratovala, požehlila, teraz Tami zaspala - konečne je v dome tichooooooooooo 😵 , pre cicku mám psíka Cookie, knižku Dino, nálepky, pečiatky, veci na oblečenie, pre nás posteľ.bielizeň, vankúše, pre muža pyžamo, a on pre mňa parfém...sestra akože kúpi malej chorú CHarlie a pyžamko - ale kupovala som to ja, ona si tiež kúpi pre Miška, a darčeky si vymeníme 😉 , našim rodičom ešte nemám nič, svokrovcom - vamkúše a paplóny, a malému chrústikovi v brušku, mám 1 deku, 1 osušku, a chcem ešte lehátko - tak uvidím aké sa mi podarí zohnať....kupovala som to priebežne, aby toho naraz nebolo veľa 🙂 ...a Tami dáke farbičky, alebo ešte niečo pozriem v Kik.

darinkazv
7. dec 2011

@andrejka1974 jaj tak deťúrence nevedia, či budú mať sestričku alebo bračeka? ja som to zase celej rodine obvolala 😀 to budú reakcie, ak na 4Déčku vykukne pipík a budem ich obvolávať, že lucinka bude matejko alebo filipko 😀 ale tak keď ma dokiny dvakrát ubezpečila, že keby bábo malo pipík a vajká, bola by minimálne jedno z toho videla 😀 tak uvidíme. veď ja sa budem tešiť rovnako. to len tie ružové vecičky ma lákajú 😀

evatko
7. dec 2011

Ahojte, po dlhsom case sa hlasim. Vcera som bola na poradni a na sone. Okrem toho, ze to v nemocke bolo take kadejake, moj dr ma nutenu dovcu, tak ma zobrala nejaka druha anjelska mladucka doktorka, tak morfo sono trvalo tri min., lebo ten dr sa ponahlal na sekciu, ani mi mrnuska neukazal ☹ . No a este k tomu mam ist o dva tyzdne na kontrolny utz, lebo 😢 babatku nebolo vidiet jednu rucinku... 😒 . No a na pohlavie som sa odvazila spytat az na konci, ked odlozil sondu, ze ci nahodou nevidel. A on, ze tusim chlapec a potom ju spat prilozil a zmenil to na DIEVCATKO, tak sa vytesujem, baby budu u nas v prevahe...
Dufam, ze ta rucinka bola schovana za chrbatikom, aj on vravel, ze to tak asi bude

dida84
7. dec 2011

@darinkazv nejaké darčeky už mám... ale veľa mi toho chýba... ☹ vôbec neviem, čo pre našich a svokrovcov... a nejaké to prekvapko pre manžela by som chcela, ale neviem, čo by to malo byť... ☹
ale ty si veľmi šikovná, keď aj vypekáš aj vyrábaš... 🙂 naše prvé medovníčky sa zjedli... takže tie musím ešte raz... ale tak to býva každý rok... a ostatné som si ešte ani nerozmyslela... čo dobré pečieš?

zuzujan
7. dec 2011

@maxara 🙂 no ja urcite ziadne dvd nechcem, pri nelke som si ho dala urobit a ani neviem kde je, podla mna je to zbytocnot, staci ked mi obrazok vytlaci 😉

a darceky uz mam kupene, nech zije internet🙂🙂

darinkazv
7. dec 2011

@janka273 tak som rada, že si už zdravá 🙂
teeeeeda, ty už toho máš nakúpeného 🙂 my len svokrovcom dáku drobnosť a kalendár s fotkami julinky, mame mojej tiež, otcovi so ženou nič, lebo sme sa tak dohodli, že len deťom sa budú dávať darčeky. aj s bráchom sme tak dohodnutí, lebo furt to bolo len o vymieňaní darčekov, tak sme povedali, že je to zbytočné 🙂 sestra moja je bezdetná, tak jej som objednala tie jelly hodinky, čo boli v reklame na funrádio. a s mužovym bratom sme tiež dohodnutí už niekoľko rokov, že si nič nebudeme dávať. oni majú tri deti. bolo toho strašne moc finančne. každý mesiac minimálne jeden člen rodiny mal sviatok. len v apríli sme nikoho nemali, inak bol každý mesiac vykrytý niekoho sviatkom. no v apríli sme zase my vždy výročie, takže tam tiež sme načreli do peňaženky 😀 takže takto to bude lepšie. 😝

darinkazv
7. dec 2011

@dida84 no, my už tiež máme po perníčkoch. takže tiež budem zase piecť. ale už spravím medovníčky. lepšie mi chutia. tiež už máme upečené medvedie labky. ono to tiež musí zmäknúť tak, ako medovníčky. lenže môj drahý do nich vkuse chodí, takže idem piecť ešte raz. no a to všetko dvojmo, bo aj pre mamku. ale tak netlačí ma čas, keď som doma. minulý rok som ledva všetko stíhala. lebo to naše sprosté metro je zatvorené len 25.12. a 1.1. takže som bola vkuse v robote. a my máme zakázané čerpať dovolenku v decembri. musíme byť všetci k dispozícii. takže som rada, že tento rok je taký pohodový. tak, ako to má byť. nie samý zhon a stres, ale rodinná pohodička a vychutnávanie si prichádzajúcich sviatkov 🙂

jennyna
7. dec 2011

Ahojte bambulky, tak idem sa teda pochvalit aj ja, vcera sme boli na 4D UTZ - a nadhera, sa este ani dnes neviem z toho spamatat, uzasny zazitok a cakame dalsieho chlapceka!! ma cca 485g a vsetko vyzera byt ok, tak verim, ze aj je. bol so mnou aj mm, mame krasne fotos, joj, super vec ten utz. a bude to asi Norbert, odjakziva sa mi paci toto meno. dnes som vymiesila dalsie dve davky pernickov, z tej prvej tam uz nemame skoro nic a rozmyslam, co budem piect dalej, su to vlastne prve vianoce, kedy sama peciem, doteraz nas vkuse kolacikmi zasobovala mamina. darceky mame nakupene tak napoly, ale nejako ma to moc netrapi, stihame 😉.

janka273
7. dec 2011

@darinkazv my sme min.rok tiež zrušili darčekovanie 4 synovcom - puberťáci od 12 - 15 rokov, ani som už nevedela, čo im kúpiť a tiež to vyšlo naraz dosť, lebo i keď oblečenie som im dala, tak len pre 4 , ma to vyšlo 100eur, a ešte ostat.darčeky....svokrovci nám dajú vždy peniaze, - nikdy nič nechcú, mm súrodenci im síce nič nekúpia, ale mne to zase nedá, tak som vedela, už od júna, že si chceli kúpiť vankúš a paplón, tak im spravíme radosť 😵 , a naši nám tiež dajú peniaze, tak im tiež niečo kúpim 🙂
Ja som už piekla medovníky z 2 dávok, ale Tami ich stačila pojesť za 6 dní....takže musím zase odznovu-

darinkazv
7. dec 2011

@janka273 tak naši svokrovci tiež nič nechcú. ale tak mne to nedá. tiež od nich dostávame vždy peniaze na každý sviatok. deti ešte okrem peňazí samozrejme ešte aj nejaký darček.
vidím, že v každej rodine, sa medovníčky pečú na viac rázy 😀 všade sú mlsné jazýčky 😀

palmarmj
7. dec 2011

joooj babenky... tie vianoce... ja mam doma dve deti a vobec netusim co im mam kupit pod stromcek... zatial mame iba jeden mobil nachystany... pre starsieho syna a jednu snowbordovu vystroj... tiez pre starsieho...ale aj mladsi pisal jeziskovi ze chce snowbord, tak to dame ako ze spolocne, ze si ho budu pozicaivat, kym bude jeden bordovat druhy bude lyzovat a naopak..Ale inak nemam nic... lebo ....ja tapa im kupujem drobnosti.... hracky aj priebezne cez rok... ked nieco vidia v telke alebo v skole ja im to bezim kupit a vzdy to za nejaku dobrotu .....dostanu ako odmenu....Tak ze co sa tyka hraciek netusim co im kupit... A oblecko to pre nich nie je darcek... ale nutnost, co aj tak potrebuju... Pre mm nemam nic... kukala som po pyzamach... a tak... ale vcecera dosiel s takou a v nej polovnicke gate nove.... ze vraj.... kupil som si pod stromcek.. 🙂 .. tak neviem ci mam aj ja este nieco pre neho spekulovat...

ivetka1981
7. dec 2011

babenky nevie náhodou niektorá z Vás taliansky???Resp.potrebujem niečo preložiť so slovenčiny do taliančiny a neviem si s tým rady☹ 😒 😒

dida84
7. dec 2011

@darinkazv tiež sa vôbec nestresujeme... a veľmi sa už tešíme... hlavne kvôli malému... každý rok vníma Vianoce inak... tento rok už to bude opäť o inom, pretože už je rozumnejší... bez detí si sviatky už ani nedokážem predstaviť... je to hlavne o nich... keď je spokojný Samko, tak som najspokojnejšia aj ja... 😉

amanda683
7. dec 2011

@strihalka ozaj tebe nopovedali co to bude??? 🙂

amanda683
7. dec 2011

@ivetka1981 no skus prekladac v googeli 😉

palmarmj
7. dec 2011

@ivetka1981 Mas toho vela... ja mam jednu kamosku co vie taliansky....

dida84
7. dec 2011

@palmarmj a čo nejaké spoločenské hry? Samko písal Ježiškovi šialenú myš... možno by ich potešila nejaká... teraz je ich na výber kvantum... 😉

beuska88
7. dec 2011

@maxara dakujem 😀

giapetko
7. dec 2011

@atreyu velmi si ma potesila.......drzim palceky...a klop, klop, nech je vsetko uz v poriadku. 🙂

darinkazv
7. dec 2011

@dida84 no, nám malá tiež píli uši o tej myši a prasiatku pigy pop. lenže myš stojí kol 25eur a prasa kol 22eur. to mi príde prehnané za takú kravinu. a tiež pyrane by chcela. ale to je tiež kol 20eur. je to choré. ale tak zoznam má pusinka trošku dlhší, tak máme z čoho vyberať 😀

palmarmj
7. dec 2011

@dida84 no tak spolocenske hry sme kupovali po dvoje vianoce spat... je to super vec, ale bavilo ich to tak pocas vianocnych prazdnin a potom to cely rok stalo v polici...tak ze mame uz doma... opicky, pirane, veverricku co rozluskuje orechy.. . tvister, dostihy..., subor spolocenskych hier... puzzle, lega... o bojovych postavickach kazdeho druhu ani nehovorim...autodrahy.. knihy... PS2...PSP... no co len chces.. cize co sa tyka tohtorocnych darcekov... netusim co by este mohli dostat... som v koncoch....

giapetko
7. dec 2011

@adik109 no ved to...ale vcera som vypila asi pol litra mlieka a dnes si dam salsiu davku....celkom mi teraz chuti.....uz dufam, ze po piatkajsej oprave zubov, bude vsetko ok a po porode pojdem len na preventivku a nic mi nenajde.... 🙂

tetapetra
7. dec 2011

je to chlapec, cinsky kalendar sa mylil, tak ako v mojom pripade 😀

dida84
7. dec 2011

@darinkazv tiež si myslím, že je to dosť drahé... tú myš sme nakoniec kúpili, ale to bude jediná drahá vec, ktorú dostane... v Alltoys ju mali za 22,90... kúpila som mu knižky v Tescu... mali Disney knižky za cenu 1+1 zadarmo a vychytila som ešte aj 20% na všetky knihy... takže som dve knižky dostala za 4,19... tak som kúpila štyri, ale dve odložím na narodeniny, lebo ešte mám aj Pata a Mata... a mám ešte odloženého takého malého interaktívneho škrečka... a pôjdem ešte niekde pozrieť šálik a rukavice, lebo to tiež dal na zoznam... ale inak žiadne 50 eurové hračky...

dida84
7. dec 2011

@palmarmj no v tomto prípade ti teda veľmi neporadím... a s čím sa najčastejšie hrávajú? lebo krstný syn napr. s tým PSP-čkom, takže on dostane nejaké nové hry do toho...

giapetko
7. dec 2011

ahojte, no tak ja idem na nakupy tiez cez vikend a asi to vsetko vybavim v NR, v nejakom nakupnom centre...u nas v NZ mam uz vsetko obehane...inak, ak vam mozem poradit, strasne sa mi lubila hra Geomag / tak nejak sa vola /...je od 3 rokov a viac, podla toho, aku narocnost si vyberiete....ide o skladanie roznych tvarov, pomocou magnetu...videla som to 1. krat vcera v Draciku........
chcela som sa este spytat, ci mate skusenosti niektora s tvrdnutim bruska......vypisali vas po tom na PN...?
Ja este chodim do prace, ale lekarka mi odporucila PN-ku. ☹