icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
7. dec 2011

@strihalka ja myslym,ze dievcatko 😉

efci
7. dec 2011

@danka.chomka tiez uz niekolko rokov len cez net...a skoro na kazdu prilezitost nie len Vianoce 😉

zlatulienka
7. dec 2011

@vajanika27 merania robil v 2D zobrazení, ale pomeral naozaj všetko a aj pekne vysvetlil, potom na chvíľku prepol aj na 3D, ukázal tváričku a vytlačil fotečku 🙂

efci
7. dec 2011

@strihalka mne by sa k tebe hodil chlapcek 🙂

vajanika27
7. dec 2011

@zlatulienka naozaj a to urobil sam od seba, alebo sio to poziadala,ze by si chcela vidiet dobceka aj v 3D?

pimpilla
7. dec 2011

@palmarmj nie to nebolo ono,už som ti poslala ten link 😉

zlatulienka
7. dec 2011

@vajanika27 sám od seba 😉

danka.chomka
7. dec 2011

@strihalka ja tipujem chlapceka 😉 aky je kurz? 😀

strihalka
7. dec 2011

@amanda683
@efci a vsem ostatnim za tipy, ja osobne si myslim, ze bricho spicate nemam, tak by to mohla byt i baba, ale zase podle vsech testu chalan, vyhadzana jsem stndartne ted v tehu velkymy bolaky na azdech coz je zase baba, aj v rdoine se z partnerove strany rodi jen baby...nooo, zitra to bude jeste zajimave🙂

strihalka
7. dec 2011

@danka.chomka jo holka tak kurz nevim .-Dale vsak uvidime🙂

strihalka
7. dec 2011

jsem taka trubka jsem si obejdnala tu od jedne hlciny nausnice, fakt pekne take ulitle ale ja mam tento styl rada, jenze obalka, ktera prisla byla napul rozlepena, opet slepena a nausnice zlomene....tak jsem ty babe napsala, ze teda ako se k tomu vyjadri a no uvidim..☹ale sjem fakt zklamana

atreyu
7. dec 2011

@strihalka moja ak sa ti niečo so zásielkou nezdá máš právo ju neprebrať...takto ona nemôže niesť následky...a v akej obálke bola poslaná?tie náušničky vyzerajú dosť krehko asi by som ich len tak do obálky nehodila...určite do nejakej krabičky pretože na pošte sa s vecami nemaznajú 😒

@strihalka ináč ja netipujem nič...len nech je malinké v poriadku...skôr ty povedz aký je tvoj vnútorný pocit, ten by mal vyhrať...ja som od začiatku tušila, že to bude chlapček aj keď všetci tvrdili, že to bude dievčatko...hold materinský inštinkt nezlyhá 😵

strihalka
7. dec 2011

@atreyu bolo to poslenae obycejnou obalkou ael naprosto obycejnou.......-(vis ani zadny papir, ja bych to apson zabalila do papiru, la pak do obalky a ne ona to hoidla do obalky a nazdar bazar, amte to poslene☹
@atreyu
jojo moja jinak ja nevim muj pocit, je to zvlastni ja vzdy chtela chalana ted bych chtela babu, rada bych aj tu, ale nejake extra pocity....ee, to nemam, ani nevim jak bych je pozznaala, bo na to mluvim jeden jako na chalana, druhy den jako na babu

strihalka
7. dec 2011

http://www.zlavadna.sk/Slovensko/Zlava_4921_kom...
jen kdyby nekdo nevedel co by chtel 😀 ale nic moc ja jen ze jaka cena...

atreyu
7. dec 2011

@strihalka no tak dať to do obyčajnej obálky 🙄 keby aspoň do bublinkovej, ale aj tam nie je zaručené, že sa to nepoláme...
ja som bola na tom presne rovnako... ale keď mi mama povedala, že to bude určite dievča ja jej na to, že to bude chlapec už len kvôli tomu, že ty tvrdíš, že to bude baba...od začiatku som pokukovala po kopačkách - capačkách a pod. a keď manžel básnil o chlapcovi nejak som ho ani nešla presviedčať o opaku...no veď zajtra uvidíte a možno ani nie ak nebude chcieť 😀

strihalka
7. dec 2011

@atreyu no jdem na normalni poradnu kde bude itz a pak tri hodky na to na morfo, hadam aspon na jednom nam roztahne nozky..🙂

lussymusi
7. dec 2011

dievcata v ktorom tyzdni vam povedali pohlavie miminka? ja sa uz neviem dockat...🙂

ivanka.7
7. dec 2011

@lussymusi mne prave asi v tom 21om, co si teraz ty🙂 resp. 9. novembra som bola na poradni, tam mi doktor povedal, ze si mysli, ze je to dievca (aj to zapisal do knizky), dva dni na to som bola na 4D, tam to potvrdila ta doktorka a nakoniec som este 23ho bola na morfe, kde mi to dalsi doktor potvrdil znovu :D ale teda ten prvy impulz prisiel pred tymi 4 tyzdnami a dnes som zacala 24ty tyzden... takze v 20tom tyzdni vlastne 🙂

huterika
7. dec 2011

@lussymusi Mne presne v 22tt 🙂

maxara
7. dec 2011

Ahojte krasule
bola som dnes malovat a som na seba pysna 🙂 obraz bude sice hotovy az zajtra, ale uz teraz sa mi velmi paci.. az som nemohla uverit, ze som ho malovala ja.. podla mna ho maloval malinky z bruska 😅 😅
INAK dnes osm neskutocne nadavala v aute, ale naozaj strasne.. zacalo to uz v PK, kde ma ignorovali vsetci na ceste a chodci si len tak vchadzali predo mna, autobus zo zastavky pekne vysiel s jednym bliknutim smerovky a pod.. 😖 a v BA, 20 minut som cakala v aute pred mm robotou na mm, kym sa vytrepal, hoci sme boli presne dohodnuti a aj samozrejme meskal a este boli v meste aj take zapchy, ze som ozaj bola uz nervozna, nestihala som a uplny klinec, co mi teda absolutne rozviazalo jazyk, bolo, ze mi jedna slepica nedala prednost, natrepala sa mi do cesty z vedlajsej a ja som kvoli nej ostala visiet na zeleznicnom priecesti.. alebo som mohla do nej naburat 😠 😠 😔 Samozrejme , ze zapcha bola taka, ze som sa nepohla z priecestia asi dve minuty 😔 a ja sa na priecesti strasne bojim. Chytam zachvat hystericky, az plakat sa mi chce.. (som raz cestovala vo vlaku, co zrazil auto a videla som tam skaredo umierat troch ludi.. odvtedy panikarim). Aj teraz ako to pisem mam uplne ladove ruky a striasa ma. 😔 A potom som este skysla v 1 minutovej zapche, na 250m cesty 😖 proste otras.. ale teda mam pocit, ze mi to pomohlo a vyburcovalo k maliarskemu vykonu 😅

zlatulienka
8. dec 2011

@lussymusi my sme sa to dozvedeli v 19 tt na genetickom UTZ 🙂

takitak
8. dec 2011

@maxara ďakujem za srdiečko 😀 ...

maxara
8. dec 2011

Dobre ranko
my klasika spievankujeme a ranajkujeme. Dnes ideme upratovat a varit, prat.. uff, ale tak vecer ma caka odmena.
Som rada, ze vcera som si tu precitala same dobre spravy 😵 a dnes dufam, ze sa konecne dockam @strihalka inho bruska odhalenia

maxara
8. dec 2011

@takitak mas zac 😀

takitak
8. dec 2011

@maxara s tým priecestím železničným si môžeme podať ruky, ja panikárim už keď vidím električku a nehovoriac že sa vlakovým snažím vyhnúť úplne ...

ja som včera bola na poradni. krvné výsledky dobré, železo vraj super, moč dobrý,váha výborná, tlak ok. včera mal na mňa lekár náladičku. bola som tam asi hodinu. kecali sme. ohmatal mi bruško, vraj ho mám celkovo tvrdé, ale konštatoval len že to vyzerá že som asi naozaj tehotná (neviem - ostatné nemáte ???) je pravda že ja som tam vždy mala napätú kožu ... potom mi ohmatal nohu či nepuchnem. pozrel mi krčok, vraj dobrý - aj mi ho ukázal, ale tomu ja nerozumiem. potom kukal malého - meral, štuchal a čo ja viem čo a všetko je vraj dobré. urobil mi detailný záber na vajká a pindíka 😀 je zvláštne že keď už viete to pohlavie, tak Vám ho ukazujú ako keby sa menilo každý týždeň ... no fakt sa teda s ním vyhral a tešila som sa že všetko zapíše do knihy - lebo klasicky akonáhle vidím malého tak som úplne v tranze ... tak začal do knihy vypisovať ako divý (zapísal aj minulé poradne a všetko) ... ani som za ním nezavrela dvere kukám do knižky a ľudia, ja to neviem prečítať, nič, nič, nič - hrozné písmo ... akurát že cervix - asi ten krčok 3cm. ani váhu nevieme rozlúštiť - začína to ale 6.. tak neviem ... no fakt mi bolo ľúto ... ale hlavne že drobec je ok. Keďže najblišia poradňa mi vyšla medzi sviatkami, tak mi ju dal o dva tt, a urobia mi aj glukózu ... no tak aspoň do vianoc budem mať toto za sebou ...

a ešte pikoška ... v 21tt mi povedal, že nasl.dva týždňe sú dôležité, včera mi hovorí, ešte tri týždne a ste za vodou ... tak neviem čo to bude nabudúce a hlavne neviem čo znamená za vodou ...

maxara
8. dec 2011

@takitak no super, ze sa ti dr takto povenoval, pokecali ste a ze je bambuliak v poriadku 🙂 ja si myslim, ze tymi tyzdnami a byt za vodou myslel asi to, ze po 25tt je babo uz akoze zachranitelne

takitak
8. dec 2011

@teleranka ako si dopadla včera? nenašla som

urma
8. dec 2011

@takitak k tej vyske MD...ta moja suma nie je maximum 😉

urma
8. dec 2011

@dennkaa blahozelam k chlapine 😉
@atreyu odlahlo mi,ked tu citam po par dnoch, ze ste v poriadku 🙂 a verim, ze uz ten strach o maleho nezazijete