Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu Ty urcite nevysadzuj, oni vedia preco ho mas uzivat - urcite aj kvoli tym krcom a tvrdnutiu. A drahemu odkazem, ze vybral pekne meno - bude este pysnejsi ako doteraz, hi :D Ale meno sa paci aj mne, chceli sme hlavne take, z ktoreho sa da spravit pekna zdrobnenina. A vas Martinko bude po ockovi??
@atreyu Myslíš tú úplne klasickú? Kde si ju kupovala? Takú by som chcela, ale nikde som ju nevidela. Inak, včera som bola v Babylande pokukať ten Slalom, je fakt vymakaný. Od januára už budú mať zľavy a moc sa na novú kolekciu neoplatí čakať, farebne to nie je nič extra, ale Ty čakáš chlapčeka a bola tam taká kombinácia s blankytnou. Tá bola celkom pekná.
@sunday1 myslim, ze je to pri kazdom dietatku individualne. Braskova dcerka mala 4 zavinovacky a stale ich prali dokola - vyuzili ich veru vsetky. A co sa tyka zavinovaciek, u nas v rodine najradsej pestovali malu, ked bola v zavinovacke, vedeli, ze jej nijako neublizia a aj to bolo jednoduchsie na manipulaciu.
@dennkaa áno náš Martinko bude po tatovi 😀 on sa nosí ako páv, že bude mať syna a o inom mene nechce ani počuť 😀 tak nech bude po ňom, len nech je zdravučký...ja som ináč chcela Denisa alebo Olivera...
@sunday1 no nie až takú klasickú 🙂 takéto niečo mám doma http://www.steggi.sk/steggi/zavinovacky/zavinov... a ešte niečo podobné chcem kúpiť...veľa báb mi na suchý zips neodporúčalo, vzhľadom na to, že malé raz vystrie nohy a je z nej vonku...a myslíš také niečo klasické? http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1132817 (túto by som chcela na krst) alebo úplne také aké sme mali ešte my?
@katkarv mňa neposlali ani k internistovi. neviem, ako to funguje, lebo prvú dcérku som prenášala. bola som 5 dní pred skutočným dňom pôrodu už hospitalizovaná a tak mi tieto vyšetrenia robili v nemocnici. takže neviem, ako to bude teraz. ale ani predtým ma nikam neposielali. až teda keď som bola hospitalizovaná kvôli prenášaniu
@sunday1 ja som mala pre Ninku 3, ale stacili by mi dve. Jednu som mala klasicku perinku, ako v porodke, taku na zaviazanie snurkami, ta je na nezaplatenie (maju vo wenice a za super cenu) a dve som mala tie suchozipsove, z nich by mi stacila jedna v pohode.. tu som mala hlavne na den.. Nina v nich spavala a bola asi mesiac.. ale daju sa potom tie suchozipsove krasne vyuzit ako podlozky.. aj ked davas na zem na brusko lezkat, alebo aj pod hrazdicku.. Inak @dennkaa vo wenice maju aj na krst, maju aj cele take supravy na krst, capacky, oblecko, decka, kosielka.. zlatunke
@sunday1 http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=2730500
ináč ten kočiar...ja by som chcela v tej žltej farbe, ale uvidíme...nemám problém ani s červenou ani s čiernou... a ten Nurse majú v takej peknej zelenej...uvidíme 😵 a ty chceš obyčajný alebo reversný?ten revers sa mi zdá na môj vkus malý, úzky
@atreyu
@dennkaa
@sunday1 vidím, že riešite zavinovačky. my máme jednu, čo bola v balíku, čo máme súpravu do postieľky, jednu máme na krst a ešte jednu chcem kúpiť s kokosovou vložkou. ale ktovie, či využijeme. prvá sa mi narodila dlhá 56cm, takže zavinovačka sa u nás možno mesiac používala. a to som mala vtedy klasickú, ešte po mne. mám ju aj odloženú asi ešte niekde v skrini. no tam mi už ako mesačná vykopla nôžky, keďže bola taká dlhá, takže hold smola. 😀 uvidíme, aká dlhá bude táto princezná 🙂
@atreyu Pôvodne som chcela ten klasický, ale už som sa rozhodla pre reverse. Tá vanička nie je až tak strašne malá, keď to porovnám so Stokke, čo má švagriná, tak je to obrovské. Ja uvažujem tak, že to bude v podstate letné dieťa a vtedy fusak netreba, takže ani tá vanička nemusí byť obrovská. A po pol roku dám nánožník na športiak a mám v podstate hlboký kočík 😉
@maxara wenice je u v pezinku, však?
@atreyu no viem si predstavit 🙂 No my sme sa zhodli na tom, ze nebude mat krstne meno po nom, lebo aj svokor je Stefan a to mne sa uz moc nepaci, takto dedit meno. Manzel s tym problem nemal, povedal, ze pre neho je hlavne to, ze bude mat pokracovatela rodu 🙂 A presne ako pises aj Ty, najdolezitejsie je, aby boli nasi drobci zdravucki.
ahojte, tak sa hlasim po dnesnej poradni, maly je ok, ma 630g, ale uz je hlavickou dole a zda sa, ze by sa pomaly rad pretlacil von :( vraj mam skrateny krcok a zmaknuty, ale aspon sa zatial neotvara...kazdopadne, ze mam mat kludovy rezim, co najviac lezat, a vianocne upratovanie vraj ma mat na starosti manzel....no ja ti neviem...;) a lezat pri 2 rocnom dietati je tiez vcelku problem, ale skusim co to da 🙂 aha, a este aj magnezium mi predpisala a mam sa objednat na tu cukrovku, sa mi nechce do toho...
@sunday1 nestihla som este vsetko precitat, ale riesite zavinovacky, tak len prispevok k teme, ze take ja nekupujem, pri prvom som mala a nevyuzila, tak som ju predala a teraz neriesim...ale urcite su najlepsie ked uz, tak take tie co sme este my mali a co dnes maju v nemocniciach, akurat to zrejme bude uzkoprofilovka, ako hovoris...
@sunday1 nie, ten zakladny "sklad" je v BA na hranicnej, je otvoreny od 8-16 a ceny tam maju uvedene bez dane. Ale da sa tam v pohode pokupovat aj po jednom kuse a aj platit kartou.. a su tam velmi tety, hned su k dispozici, ty len ukazes alebo povies a oni hned skacu 🙂 minule som tam bola, teda asi pred tyzdnom a maju tam kraasne vecicky. Este stale maju akciu na malinke bodynka tielkove alebo s kratkym po 1e. Overaliky, cize pyzamka, minus 20-30% takze super ceny, okolo 3e za kus. Ja som tam kupila Ninke svetrik za 1.9e .. a dokonca teraz som si vsimla, ze tam maju aj pre predcasniatka vecicky, take ze mensie ako 50tka. Super.
@ancovicka30 taku presne maju v tom wenice 😉 a tu si ja nemozem vynachvalit. Ja mam obdlznikovu..
@dennkaa @sunday1 wenice nema taku stranku, kde sa daju tie veci pozriet, lebo ten obchod je mega velky a maju od 0 do dospelosti.. Ja proti veciam z tesca nic nemam 😕 kupujem aj tam, hlavne pyzamka a bodynka, alebo tricka.. teraz mame odtial aj bundu zimnu a oteplovaky. Mne trosku vadi len, ze tie veci su rovnake a vsetci take maju 😅 ale mame aj my. Tak preto kupujem aj inde. A napr vo wenice maju iba par kusov z jedneho vzoru, to sa mi paci 🙂
@efci ja som chcela moc dievčatko, lebo som nechcela mať doma dvoch "pivkárov".. chalani okukávajú otcov, v niektorých veciach je priateľ taký nevybúrený napriek jeho veku a dievčatká sú rozumnejšie.. 😀
no už dlho som cítila, že to bude mať ďaleko od dievčatka a fakt..takže pripravená som na to bola a ani neviem, ako by som reagovala, keby mi povedia dievčatko..ale keď som videla tie vecičky pre malé parádnice, tak ma to dojalo..no, ale mňa dojíma už väčšina vecí 😀

@sunday1 no mam vsetky na suchy zip,a to vyuzijes je to velmi vdacne si myslim aj na prenasanie babätka,aj ked si ju chcu ponosit 🙂 ja som v tom sesternicu stale vlacila 🙂