icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
12. dec 2011

@amanda683 nieže by som neverila, nemám len tú istotu. chcem si to nehať ešte riadne potvrdiť a potom. nie zase potom zmeny nahlasovať. 😉

ivanka.7
12. dec 2011

Mne este nic netecie, nic nekupujem... len tie krize ma bolia, takze ked mozem, robim z domu a striedam stolicku - postel.
A najlepsie sa mi paradoxne lezi a spi na chrbte, ale snazim sa co najviac na lavom boku, lebo krpata je ulozena viac napravo a ked si lahnem napravo, tak kope - asi nema miesto :p

janulabb
12. dec 2011

@mia78 ja idem k Dr. Trškovi do Mammacentra nad Europou. Sestrička bola veľmi milá, keď som sa objednávala, nezabudla dodať, že to trvá cca 45 minút, a že môžem so sebou vziať aj partnera príp. maminu 🙂 A ty ideš ku komu?

mia78
12. dec 2011

@janulabb aj ja tam idem 😀 a syn sa chystá so mnou tak sa tam na sáčkujeme aj s mužom a synom asi 😀 som na 13steho objednaná okolo 14:30

janulabb
12. dec 2011

@mia78 jeejo ja tam idem 12.teho tiež o 14.30 :D strašne som na toho môjho drobca zvedavá 🙂

takitak
12. dec 2011

@teleranka no tak to mi je so psíkom ľúto.nám to trvalo rok kým sme sa rozhodli ... nášmu pomohola homeopatia -a to veľmi. Dávali sme mu ľudské lieky a fakt ožil. A potom sme mu doniesli malého psíka a on sa strašne pozviechal, doslova začal chodiť. On už dlho moc nevidel, ale myslím že malého vychoval. A potom prišiel výbuch v slovnafte a asi tlak (nie sme moc ďaleko) alebo tá rana ho proste zložila a už sa nepostavil. To sme už nemali moc na výber. Ten pohľad keď ho pichli mám pred očami, žiaľ stále v tých očiach vidím, ako nám veril, že keď ho pichnú potom bude dobre, ako predtým, keď sme ho brali k lekárovi... a sklamali sme ho ...

@maxara posielam stromček aj výzdobu. moc to na fotke nevidno tie zlaté a ružové gule, ale sú tam, naživo za svetla je to trochu iné ... neter kt. bude s nami na vianoce vraj ešte má nejaké veci na stromček, tak ona to ešte dozdobí (vlani to boli papierové blbosti - takže teraz si užívame eleganciu len gúl a potom príde díte a bude to veselé - papierové)

bambulka1010
12. dec 2011

Baby býva vám ešte ráno zle? Že vraj je málo takých prípadov, že aj po 3 mesiaci stále vracajú.
No ja som ten prípad ☹ Dneska som sa skoro ani z postele nepohla ☹

elfka.elfka
12. dec 2011

ahojte, ticho zavidim vsetkym, co sa cez vikend vyspali, nasa dcerka ma od piatka 40tky teploty, takze od piatka som spala asi 8 hodin dohromady a teplota nam stale neustupuje 😒 my stromcek ozdobime poslednu adventnu nedelu, ale v lidli mali take nalepky na okna, tak toto sme s dcerkou uz polepili, super ze sa daju pouzivat donekonecna kedze su to len folie, nie ozajstne nalepky 🙂
suhlasim s babami co cvicia jogu alebo pilates, posilnuju vnutorne svaly, ktore sa inak nedaju do pohybu, preto je to vynikajuce na chrbat a krize. mna prestane boliet chrbat uz druhy tyzden cvicenia, ked teda pravidelne chodim..
musim poklopat, ze aspon krize ma teraz nebolia, ale pamatam ako boleli pri prvom tehu, ked som sa roztahovala a telo - krize sa pripravovali na porod uz od piateho mesiaca. teraz som uz asi roztahana dost 😀 taktiez si pamatam ako ma bolelo, ked ma od siedmeho mesiaca bolel hrudny kos ako sa roztahoval...
mimochodom priberam 1 kilečko za týždeň, nabrala som zavratne tempo xixi

strihalka
12. dec 2011

@maxara no ja v tom nevidim probelm s tou tabulkou jen spusta se jich pta a ja jim rada odpovim, el kdyz napisu ze di IP aprilovek a vsichni to posilaji ku mne☹a hlavne tu nejsem cely den, nectu vse tak durazne kdyz mi chybi 4stranky... a pokud se tam nekdo zmini v jende vete, tak to fakt nemuzu videt a pak se to nam me hneva☹za to mi to fakt nestoji, aby se na me takto🙂 a pak mi posle aktualizaci ze nick, chlapec a tot vse, a zbytek si mam vycucat z prstu....no na mrtvici

salemi
12. dec 2011

Ahojte aprílovky, tiež sa k Vám pridávam. Dnes nám na sono povedali, že pravdepodobne to bude chlapček 🙂

giapetko
12. dec 2011

@janulabb

@mia78 ahojte...ja idem na 4D uz teraz v stredu o 13,00 hod.....no ja som z NZ a u nas to robia od 22 tt, za sumu 35 eur...som velmi zvedava, ze ake budu fotky...pridam na ukazku.... 😉

beronsche
12. dec 2011

@strihalka opss aj ja som tebe poslala... Mam ti info preposlat do apriloviek? Aby si to mala pokope?

urma
12. dec 2011

@salemi ahoj 🙂 stale nas pribuda po troche, tak vitaj

mius.brcko
12. dec 2011

ahojte, my sme cez vikend tiez velmi nepospali, ale splnom to teda nebolo (ani sme nevedeli, ze nejaky je) - manzela od piatka bolel zub (osmicka) a v noci to bolo najhorsie - tak som s nim bola hore ked trpel a skrabkala som mu chrbat - to velmi miluje, tak aspon takto som mu to trosku "sprijemnovala"... viete si predstavit, ze sa niekto tesi, ze konecne skonci vikend a je pondelok? nanestastie bol zub uz opravovany a v tak zlom stave, ze mu ho dnes zubar vytrhol :(

vidim, ze uz stromcekujete - mate naozaj pekne stromceky, aj nam by ste mohli prist vyzdobit :D ja ozdobovanie nemam velmi rada... ked som bola mala, tak som vzdy chcela, ale babka ho vzdy ozdobila skor, ako sme prisli k nej (doma sme strom nemali, kedze cele sviatky sme boli u babky)... teraz sa ozdobovaniu vyhybam :D
u nas sa ozdobuje asi den pred vianocami - az vtedy je cas, alebo chut, resp. konecne sa k tomu dotlacime :D tento rok sa manzel ponukol, ze rad vyzdobi, ak sa nemusi zucastnit pri vareni, peceni a upratovani (aj tak to doma robieval vzdy on, tak nema problem).. takze sa tomu tento rok asi zas vyhnem jupiiiii :D

strihalka
12. dec 2011

@beronsche moja budes tak zlata?lebo ja se pak musim prehasivat odhlasovat a takhle to mam vse na jendom nicku a ver ze je ptravne neustale se dohasovat.) velke vdaka a pusu k tomu🙂

beronsche
12. dec 2011

@strihalka preposlane 😉

katkarv
autor
12. dec 2011

@strihalka ja som vcera v snahe napisat Aprilovkam IP poslala sama sebe IP,ze som sikovna? 🙂

evaharg
12. dec 2011

Dievcata aj ja som aprilovka 🙂 zapojila som sa este uplne na zaciatku a potom az teraz ked ma chyta nakupovacia "mania". My cakame chlapceka a dnes som sa na morfologickom ultrazvuku tak vyplasila, ze som preplakala pol dna....tak pisem ci aj vy mate niektora podobne skusenosti pripadne nejake info....Uz druhy krat kontrolovali malinemu zaludok (zaludocnu bublinu) a vraj ju tam ma len minimalnu a splostenu....precitala som si o tom jeden prispevok tu na konikovi a dievca co malo podobny problem ma dnes polrocnu princeznu doma...ale aj tak sa bojim..... ☹

mia78
12. dec 2011

@janulabb aj ja sa teším a hlavne sme zvedavý čo bude lebo ešte nám nepovedali 😎 ...a máme skoro spoločný termín tak sa možno aj v pôrodnici stretneme 😉
tak ja o velkú noc mám postaranú 😝 preležím v nemocnici lebo idem na sekciu 😝

efci
12. dec 2011

@katkarv najsikovnejsia 😀

maxara
12. dec 2011

@evatko no tak som rada, ze si sa pobavila 😀 ja som sa najprv tiez, ale nakoniec mi je luto, ze Ninku som uz od bublinky volala Ninka a toto babo som nejako od bublinky tusila, ze je chlapec a tak som ho nijak nevolala a ani teraz ho nijak nevolam, iba drobcek, krpcek, babo .. 😒

@amanda683 no tak mozno Sofia je kompromis medzi Zofiou a nejakym relativne normalnym menom 😅
som zvedava, ako vam to dopadne.. aj nam 😅

@urma no prajem vela zdaru pri hladani.. akoze su aj pekne mena, aj take, ktore sa nam obom pacia, ale zial su pouzite v blizkej rodine.. mozno vy mate viac moznosti 😒

@beronsche to hej, nech prestane boliet.. ale najhorsie je, ze to len tak neprejde.. skus si krize drzat v teple, to ti urcite neuskodi a obcas sa skus tak pilatesovo ponatahovat. a momentalne nechodim cvicit, iba kazdy vecer sa tu doel pred telkou ponatahujem a trosku pocvicim. Cvicim si len tak pre seba tie cviky, co sme cvicili na predporodnej priprave, hlavne take, co mi dobre robia 😅 a potom nejake pilatesovi, co zvladama a aj cviky z rozcvicky a zacvicky z brusnych tancov. Ale teda nie vsetko na jeden krat, ale proste chvilku, takych 10 minut a co ma aktualne napadne. Joj a plavat urcite mozes, ak nie si nachylna na mykozy

maxara
12. dec 2011

@takitak draha, super, velmi pekne, jemne a decentne 🙂 ja som mala minuly rok taky pekny strom. Aj tento rok bude pekny 🙂 uz cuci v garazi.

@strihalka draha, ja viem.. ale na porazku toho bude viac.. ja som ti len moje postrehy pisala a veru tabulkovat uz nechcem.. malo to sice aj vyhody, ze som mala najlepsi prehlad z nickov a spol a aj som bola v kontakte cez IP s babami, ktore k nam patrili, chceli byt v tabulke, ale nepisali .. a akoze som tomu rada. ALe na druhej strane ma to stalo kopec nervov 😒

carrie84
12. dec 2011

@urma - u nas bude stromcek urcite pri dverach na terasu - esteze mame dvoje dvere 😀 A si pis, ze prsia budu megavelke! Btw: mne sa podprsenky na kojenie nikdy nepacili a nosila som ich snad len cez 6nedelie - potom som si jednoducho kupila podprsenku normalnu a ked som kojila, tak som len stiahla a hotovo 😝 Tie na kojenie su strasne skarede 😝

carrie84
12. dec 2011

@maxara - este stale premyslas nad menom? Ja som sa rozhodla pre dievcenske, ale ak sa objavia gulky, tak som v prdeli .... Pri malom som vedela hned ako sa bude volat, ale keby to mal byt teraz chalan, tak mam megaproblem - okrem toho, babu stale hovorim v dievcenskom rode 😀

efci
12. dec 2011

@darinkazv myslim, ze ty si pisala, ze si 8 h vcera piekla, no klobuk dole teda. Mne by po osmich hodinach statia a pecenia mohli rozobrat krize na suciastky 😀 Mne stacila tam moja hodka a pol v piatok pri van. rozkoch a v sobotu pri lineckych. Mna to akoze dako neboli ako tu baby pisu, ale teda pohybujem sa horsie ako dochodkyna tiez, hlavne takto na vecer a este ked nahodou lezim pred telkou a potom, ze pohnut sa... dovi dopo 🙂 Ale mna toto uz "trapi" od stvrteho mesiaca, vtedy sa mi uplne tam vsetko povolilo, rozobralo a prichystalo na babo 🙂

Inak baby mne ked zacne byt treba velmi cikat a som mimo dosah WC, mne normalne uplne stuhne brucho a normalne sa zdvihne. Ja neviem co toto ma s mechurom plnym. Ved teraz uz je maternica vyssie, nie ako na zaciatku ked som aj na sono musela mat mechur plny, aby bolo vidno daco.

urma
12. dec 2011

@carrie84 aj my mame take terasove dvere, ze jedny su len sklo, tak tam je teraz supnuty ten strom 🙂 Ale tam aj pes sa lubil natiahnut, aj vykukat von, tak je teraz nestastny 😅 z toho.
Mas pravdu, su skarede...ale reku asi na noc by sa aj hodili...ci v noci nie je nevyhnutne nosit?

carrie84
12. dec 2011

@beronsche - mna boleli krize a noha az tak, ze som musela k neurologovi (tiez som az plakala, napr. ked som zle stupila) a teple mi doktorka vyslovene zakazala 😝 Samozrejme, mam posunutu platnicku a tlaci mi na nu maternica + to zhorsuje tehu hormon relaxin. Ale dr mi ukazala cvik presne na toto, kt. mozem ako tehotna + dala obstrek a pomohlo to kusok. Mozno by si mala behnut aj ty - aspon ti ukazu cviky, kt. mozes. Lebo ja som sa pytala aj na fitloptu a tu mi zakazala tiez 😝

carrie84
12. dec 2011

@urma - tak v noci som nosila len 1. mesiac - este ked mi tieklo samovolne mlieko, lebo by som mala komplet mokre pyzami, potom uz nie .Ono to nie je ani velmi pohodlne 😉

urma
12. dec 2011

@maxara presne ako pises, ze pekne mena mame v rodine pouzite a ja to nechceeem opakovat ani za nic, lebo nase dietatko je predsa original 😀 Moj mm by chcel meno ako ma jeho brat a moj synovec 😝 to ja nezvladam. Mne sa pacil vzdy aj Filip, asi sa k nemu vratim. Lenze moj brat je Filip, ale to by hadam slo, lebo priezvisko mam uz inee 😀

urma
12. dec 2011

@carrie84 super, to rada pocujem...je mi jasne, ze to nebude moc pohodlne, len som nevedela, ako to mlieko vyteka...