Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@peka13 Zložitejšie je to potom s umytím. Vo vaničke máš k všetkým častiam tela prístup, môžeš ich namydliť a potom spláchnuť. V vedierku je bábätko kúpať predovšetkým čistou vodou a malo by ísť do vody už čiastočne umyté. Niekde som to čítala že je to skor ako relaxačná pomocka, že sa tam bábetko cíti ako v brušku, ale zas v pol roku sa ti tam už neszmestí, však uvidíš , ja osobne si to neviem predstavit, a to videjko je zlaté, ale to dietatko sa mi nezdá vobec ako 7 týždnové...
@teleranka takže som sa pýtala, a za otca sa bude považovať "SK" a ten by musel platiť výživné. Ak nechce, má právo poprieť otcovstvo žiadosťou na súd, čosi mi hovorila o 6-mesačnej lehote, ale teraz neviem, že či odkedy sa dozvedel, že si teho alebo od pôrodu. To by asi znamenalo, že v rodnom by si mala napísané, otec neznámy. Ty ale môžeš dať na súd žiadosť o určenie otcovstva pre "Usa" - asi by som si na ďalšie postupy našla advokáta, isto sa bude zdráhať a zároveň si uplatni aj tie náklady nevydatej matky a výživné na seba aj dieťa. Ja to robiť nebudem, nakoľko ja mám určite väčšiu istotu ako ty, my sme sa o tom porozprávali a vysvetlili si to. Možno by si nemala čakať, máš už len 4 mesiace, kým sa dieťa narodí, a aby ti niekam aj nezdrhol, vieš, stratíš kontakt na neho, a tak..Vzor žiadosti by som ti poslala mailom, zajtra by som ju oskenovala v robote, ak chceš, pošli mi kontakt alebo sa dá poslať aj cez modrykonik v IP???
@andrejka1974 jáj, tak to trošilinku vysvetľuje, prečo ešte nevedia.. 😉 ja to viem tiež od augusta, doma som povedala v septembri, len som sa bála, aby to nezobrali až priveľmi tragicky, keďže som vyšla práve z vš..na štátniciach mi bolo veru neslávne, aj pre stres, aj pre teho-nevoľnosti 😝
caute, no ja som dopadla s anginou, zapalom ocnych spojiviek a zapalom stredneho ucha, musim brat atb aj kvapky do oci a do nosa, schudla som teraz za tyzden 2kg, no snad bude vsetko ok
babenky mate aj vy take čudne pocity ked vam treba na wc- na velku potrebu že vam tak stvrde bruško a pocituje taku bolesť ako keby to bola kontrakcia- potom to samozrejme prejde
prave sme sa vratili z ultrazvuku, vsetko je v poriadku, sme zdravi a mala som dobreho tusaka ze budeme mat chlapceka 🙂 akurat som sa zabudla opytat kolko drobec vazi ☹
@vajanika27 gratulujem,a nemas to napisane v knizke kolko vazi?Ja to tam mam.
@katkarv nemam lebo teraz som bola u ineho gyndosa a ten to do papierov nenapisal, co som si myslela ze napise, co uz budem si musiet pockat do 3O tyzdna ☹
@katkarv dakujem, ja som strasne tuzila po dievcatku,ale som velmi stastna ze malicky je v poriadku a uz sa tesime na Jakubka 🙂
@vajanika27 nebud smutna,urcite je to valibuk 🙂 To si bola na 4D?
@katkarv no valibuk dufam ze nie 🙂 nie na morfologickom
@mimabulka ja mám niekedy také stavy ale to je len zápchou alebo tým že mi male tlačí na močový mechur
@zuzanka2905 no ja mam zapchu v poslednom čase stale
@vajanika27 ja idem 20.12. tak som zvedava ci nam ukaze tvaricku 🙂
@katkarv nas maly si stale cuckal prstek 😀 no a potom otvaral pusinku jak zabka, no srandovny bol 🙂
@vajanika27 verim,silny zazitok,mate aj CD?
nie mame len fotky 🙂 ked nam prepol na 3D tak som ani nevedela rozoznat na co sa pozerame 😀
@mimabulka dačo mi hovor ved mne to už lezie na nervy hocičo zjem a už je zápcha alebo ma nadúva a riadne, z toho tá nepohoda v brušku no čo už musíme to nejak vydržať
@peka13 nooo pekne videjko.. ale pozerala si aj tie druhe? mne ti malinke deticky v tom vedierku pridu ako maciatka.. a musis ho drzat pod krkom.. a neviem si ani presne predstavit, ako ho dokladne poumyvas... ved vies vsetky zahyby... a tak... ja som za klasiku... vanicku... alebo lepsie povedane... ja som mala pri oboch detoch prebalovaci pultik s vanickou a nedam na to dopustit... pekne som sa naucila sama okupat aj pobliekat... muz bol casto prec... tak ze bolo to pre mna super prakticke mat vsetko pri jednej ruke.. 😉

@takitak My sa dáme na kýblik....presvedcilo ma toto videjko 🙂 iba 7 týždňové dieťatko 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=OntdwiKFOrQ