icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
20. dec 2011

@dennkaa cd nam kazal doniest 🙂 ale na morfo sme boli dnu dokopy asi 10min mozno ani tolko nie,je kus cudny ale vraj odbornik.Vy sa este nacakate do toho 16.1. ☹

katkarv
autor
20. dec 2011

@strihalka myslim ze nie ale pre istotu to spomen v poradni.Ja sa uz tiez zadychavam,a to aj pri par schodoch 🙂

dennkaa
20. dec 2011

@katkarv neboj, ked vam to bude aj nahravat, nemyslim si, ze vas bude chciet hned poslat prec. Nemysli na to a tes sa, ze dnes uvidis Adelku.
@strihalka neskusala si pozriet ich stranku?? Ale ked tam zavolas oni Ti urcite povedia - tak nech to vyjde, aby Ti dali nejaky skory termin - nech nemusis cakat tak dlho ako my.

katkarv
autor
20. dec 2011

@dennkaa urcite dam vediet ako bolo 🙂

strihalka
20. dec 2011

@dennkaa no ja se ci objednat tak od 16.1. To byl prelom 25,26tt
@katkarv poradnu mame 11.1.2012:-( tak musime vydrzet

dennkaa
20. dec 2011

@strihalka ja som sa v Kochu objednavala na 4Dcko 7. 12. a to mali najblizsi volny termin az 16.1. - uz budem zacinat 27 tt podla PM - ale vraj nie je problem...

strihalka
20. dec 2011

@dennkaa ja jsem objednana na 18.1. Tonje u me akorat aje meli cas drive 🙂) tak super se nemuzem dockat

dennkaa
20. dec 2011

@strihalka juj veru, uz aby to bolo, tesim sa na fotecky, na CDcko ... A spolieham sa na to, ze to rychlo ubehne.

urma
20. dec 2011

@strihalka tu je podla mna vidiet, ze tehotenstvo je tak neskutocne individualne v priebehu 🙂 Niekto skapinal na zaciatku a u teba normalny zivot pokracoval, druhy ma teraz kopu energie a tebe akosi dochaza 😉

beronsche
20. dec 2011

Ahojte zienky! Ako sa mavate?
Nejako som ani nemala cas prispievat... Chrbat ma stale boli, hlavne krize a uz aj noha, lebo mam vraj zaseknuty nerv... A robit sa s tym neda nic... 😠 Viem, ze ste niektora pisala, ze to tiez ma, len uz nieviem, kto to bol...

A chcem sa opytat, ci vsetky vase babatka kopu? Nasa mala ani velmi nie, len sa tak prevracia a ja to citim ako steklenie alebo ako tie uz spominane bublinky a ked kopanceky, tak velmi, velmi jemne, aj tie skor citim zvnutra ako na brusku. @strihalka hlavne teba som sa to chcela opytat, lebo viem, ze mas tiez placentu vpredu... Tak hadam to ta placenta tlmi, alebo co....

beronsche
20. dec 2011

@katkarv nedajte sa odbit! Dufam, ze sa vam malinka ukaze! 😉 To CD je dobry napad. My sme ho odmietli, lebo si zan zapytali dalsiu dvacku navyse, okrem toho, co sme uz za scan platili a teraz to strasne lutujem... Keby ho mam doma, tak to asi stale pozeram.. 😅

strihalka
20. dec 2011

Baby jedem na pohotovost snad to nic nebude

efci
20. dec 2011

@beronsche ja mam tiez vpredu placentu a jasne citim pohyby, ale ked to porovnavam s prvym tehotkom kedy som mala placentnu zadnu a triaslo sa mi cele brucho od rana do vecera 😀 Tak si myslim, ze za to moze ta placenta, ze su tie pohyby take odtlmene. Lebo na taketo lezerne ja veru nie som zvyknuta 😝

beronsche
20. dec 2011

@strihalka A co sa stalo? Myslim na teba, drzte sa!

efci
20. dec 2011

@strihalka drz sa!! A co sa stalo???

beronsche
20. dec 2011

@efci teraz si ma potesila, uz som si myslela, ze som nejaka cudna... 🙂

peka13
20. dec 2011

@beronsche AHoj , ja mam tiez placentu v predu na bruchu a je pravda ze tam menej citim kopance...menej napovrchu ale znutra ich citim dobre. Naša slečne je veľmi aktívna, keď sa rozčertí tak sa smejeme obaja s manželom. Ale posledne tri dni je asi viac unavena alebo sa jej nechce, citim ju menej...ale pripisujem to tomu, ze som teraz v predvianocnom strese a stale niekde lietam nemam na nu čas. ...ale uz sa tesim, ze si oddychnem a povenujem sa nasej krasavici.
Este ti poradim, neviem ci to aj ty nerobievas, ja ked viem ze je placenta v predu, skrabkam ju tak z boku, jedneho alebo druheho, odpoveda mi na pohladenie aj na potukanie...mam pocit ze chce po mne opakovat 🙂 ale ked spinka nevyburcujem ju k nicomu. Sama musis citit kedy je hore.
Hlavne je, ze ju citis, nemusi byt butbalistka 🙂

beronsche
20. dec 2011

@peka13 Tak to nasa je lenivec... Uz som sa aj bala, ci je v poriadku, tak sme kupili angelsound, aby som jej mohla srdiecko kontrolovat... Jedine, co ju vyburcuje k pohybu (ak nespi) je manzelov spev... Stale jej spieva "ja som budik, budicek" a na to ona odpoveda jemnym stuchnutim.. Tak nevieme, ci sa jej to paci, ci nie a preto kopka.. 😀
Ale skusim ju skrabkat z boku... 😉

dennkaa
20. dec 2011

@beronsche ja mam zaseknuty ten nerv - niekedy boli moc, niekedy vobec

dennkaa
20. dec 2011

@strihalka ostala som teda zaskocena Tvojou spravou, ved este pred par hodinkami sme si tu vymienali infosky. Snad sa nic vazne nedeje a budete v poriadku. Urcite nam daj vediet - drz sa.

katkarv
autor
20. dec 2011

@beronsche
@dennkaa tak uz sme doma,konecne som ju videla 🙂 lebo doteraz videl vsetko len manzel kedze nebol dobre otoceny monitor ☹ Joooj aj nam zivala,len nevedel nam urobit dobry obraz,myslim ze za to mozu aj moje tukove zasoby 🙂 Nieco nam napalil,ale nie je to bohvie co,ked urobi manzel z toho foto tak prilozim.Zabudli sme sa spytat ci to bude ozaj Adelka 🙂 ale mali sme ine starosti,kedze moja dcera predtym nemala polovicu srdiecka tak sme sa zamerali na toto a placentu mam este stale tam kde bola cize praevia marginalis ☹

katkarv
autor
20. dec 2011

@strihalka cakame info ci ste o.k.

giapetko
20. dec 2011

ahoj tehulky..ja som bola dnes na glukozovom teste a nebolo to nic strasne...rano som naklusala nalacno k lekarke..uz o 6,45 som tam bola...zobrala mi krv normalne zo zily a potom z prsta...glukozu som si zarobila doma....po odbere som ju vypila tak za 5 min. a potom cakala 2 hodinky...pocas toho som nic nesmela jest a pit......alezobrala som si casopis a krizovky.....po 2 hodinach som sa ohlasila a zobrala mi opat krv z prsta....zajtra mi zavolaju ci je vsetko ok, ci sa mozem prezierat zakuskami.... 😉

atreyu
20. dec 2011

@dennkaa aha, len som myslela, že potom ako vieš, že si dostala kurát kopanček do mechúra alebo do rebier? 😝

atreyu
20. dec 2011

@strihalka júúúj moja dúfam, že sa nič vážne nedeje...držím pršteky

katkarv
autor
20. dec 2011

tak prikladam nasu Adelku 🙂

mius.brcko
20. dec 2011

ja mam tiez placentu v predu.. a pohyby sice citim, ale mame tiez maleho lenivca (je uplne po mne 😀 ) lebo vacsinou sa len trosku pomrvi, maximalne raz alebo dva krat kopne (velmi slabucko) a na pol dna si da pauzu 😀 ..mm musel mat ruku aj hodinu na bruchu (ked sme si v sobotu citali knihu) aby konecne aj on citil, lebo ked kopne a rychlo prilozi ruku, tak uz ma smolu, lebo viac sa uz "neozve", az o par hodin... ale citim ho/ju (nevieme), takze som spokojna a ze je kludas, je tiez uplne ok - hadam take ditko bude aj ked sa narodi 🙂
akurat dnes ma par krat kopkal niekde dovnutra - ako je mechur, tak to nebolo velmi prijemne, esteze to bolo fakt slabe..

uz sa neviem dockat sviatkov - konecne si oddychnem 🙂 odpocitavam dni

glukozovy test ma tiez caka 29.12.2011 - tak uz sa neviem dockat 😒 a tiez mi nic nepovedali, ze by som si mala nieco priniest (pitie, citron), len knihu - aby som sa dve hodiny nenudila... ale je to sukromna klinika, tak dufam, ze nic navyse nebudem musiet nosit a oni to budu mat.. ci mam si pre istotu zobrat ten citron?

dennkaa
20. dec 2011

@atreyu tak bolo to urcite do rebier alebo tesne okolo nich a potom do mechura - ale nebolelo to, ani nechcem aby to bolelo - nech je to takto prijemne stale. Inak tak vysoko okolo rebier som kopanceky citila prvykrat.

ivanula
20. dec 2011

@strihalka drzim palce

urma
20. dec 2011

@strihalka aj ja drzim paste