Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@katkarv neboj, ked vam to bude aj nahravat, nemyslim si, ze vas bude chciet hned poslat prec. Nemysli na to a tes sa, ze dnes uvidis Adelku.
@strihalka neskusala si pozriet ich stranku?? Ale ked tam zavolas oni Ti urcite povedia - tak nech to vyjde, aby Ti dali nejaky skory termin - nech nemusis cakat tak dlho ako my.
Ahojte zienky! Ako sa mavate?
Nejako som ani nemala cas prispievat... Chrbat ma stale boli, hlavne krize a uz aj noha, lebo mam vraj zaseknuty nerv... A robit sa s tym neda nic... 😠 Viem, ze ste niektora pisala, ze to tiez ma, len uz nieviem, kto to bol...
A chcem sa opytat, ci vsetky vase babatka kopu? Nasa mala ani velmi nie, len sa tak prevracia a ja to citim ako steklenie alebo ako tie uz spominane bublinky a ked kopanceky, tak velmi, velmi jemne, aj tie skor citim zvnutra ako na brusku. @strihalka hlavne teba som sa to chcela opytat, lebo viem, ze mas tiez placentu vpredu... Tak hadam to ta placenta tlmi, alebo co....
Baby jedem na pohotovost snad to nic nebude
@beronsche ja mam tiez vpredu placentu a jasne citim pohyby, ale ked to porovnavam s prvym tehotkom kedy som mala placentnu zadnu a triaslo sa mi cele brucho od rana do vecera 😀 Tak si myslim, ze za to moze ta placenta, ze su tie pohyby take odtlmene. Lebo na taketo lezerne ja veru nie som zvyknuta 😝
@beronsche AHoj , ja mam tiez placentu v predu na bruchu a je pravda ze tam menej citim kopance...menej napovrchu ale znutra ich citim dobre. Naša slečne je veľmi aktívna, keď sa rozčertí tak sa smejeme obaja s manželom. Ale posledne tri dni je asi viac unavena alebo sa jej nechce, citim ju menej...ale pripisujem to tomu, ze som teraz v predvianocnom strese a stale niekde lietam nemam na nu čas. ...ale uz sa tesim, ze si oddychnem a povenujem sa nasej krasavici.
Este ti poradim, neviem ci to aj ty nerobievas, ja ked viem ze je placenta v predu, skrabkam ju tak z boku, jedneho alebo druheho, odpoveda mi na pohladenie aj na potukanie...mam pocit ze chce po mne opakovat 🙂 ale ked spinka nevyburcujem ju k nicomu. Sama musis citit kedy je hore.
Hlavne je, ze ju citis, nemusi byt butbalistka 🙂
@peka13 Tak to nasa je lenivec... Uz som sa aj bala, ci je v poriadku, tak sme kupili angelsound, aby som jej mohla srdiecko kontrolovat... Jedine, co ju vyburcuje k pohybu (ak nespi) je manzelov spev... Stale jej spieva "ja som budik, budicek" a na to ona odpoveda jemnym stuchnutim.. Tak nevieme, ci sa jej to paci, ci nie a preto kopka.. 😀
Ale skusim ju skrabkat z boku... 😉
@beronsche
@dennkaa tak uz sme doma,konecne som ju videla 🙂 lebo doteraz videl vsetko len manzel kedze nebol dobre otoceny monitor ☹ Joooj aj nam zivala,len nevedel nam urobit dobry obraz,myslim ze za to mozu aj moje tukove zasoby 🙂 Nieco nam napalil,ale nie je to bohvie co,ked urobi manzel z toho foto tak prilozim.Zabudli sme sa spytat ci to bude ozaj Adelka 🙂 ale mali sme ine starosti,kedze moja dcera predtym nemala polovicu srdiecka tak sme sa zamerali na toto a placentu mam este stale tam kde bola cize praevia marginalis ☹
ahoj tehulky..ja som bola dnes na glukozovom teste a nebolo to nic strasne...rano som naklusala nalacno k lekarke..uz o 6,45 som tam bola...zobrala mi krv normalne zo zily a potom z prsta...glukozu som si zarobila doma....po odbere som ju vypila tak za 5 min. a potom cakala 2 hodinky...pocas toho som nic nesmela jest a pit......alezobrala som si casopis a krizovky.....po 2 hodinach som sa ohlasila a zobrala mi opat krv z prsta....zajtra mi zavolaju ci je vsetko ok, ci sa mozem prezierat zakuskami.... 😉
ja mam tiez placentu v predu.. a pohyby sice citim, ale mame tiez maleho lenivca (je uplne po mne 😀 ) lebo vacsinou sa len trosku pomrvi, maximalne raz alebo dva krat kopne (velmi slabucko) a na pol dna si da pauzu 😀 ..mm musel mat ruku aj hodinu na bruchu (ked sme si v sobotu citali knihu) aby konecne aj on citil, lebo ked kopne a rychlo prilozi ruku, tak uz ma smolu, lebo viac sa uz "neozve", az o par hodin... ale citim ho/ju (nevieme), takze som spokojna a ze je kludas, je tiez uplne ok - hadam take ditko bude aj ked sa narodi 🙂
akurat dnes ma par krat kopkal niekde dovnutra - ako je mechur, tak to nebolo velmi prijemne, esteze to bolo fakt slabe..
uz sa neviem dockat sviatkov - konecne si oddychnem 🙂 odpocitavam dni
glukozovy test ma tiez caka 29.12.2011 - tak uz sa neviem dockat 😒 a tiez mi nic nepovedali, ze by som si mala nieco priniest (pitie, citron), len knihu - aby som sa dve hodiny nenudila... ale je to sukromna klinika, tak dufam, ze nic navyse nebudem musiet nosit a oni to budu mat.. ci mam si pre istotu zobrat ten citron?

@dennkaa cd nam kazal doniest 🙂 ale na morfo sme boli dnu dokopy asi 10min mozno ani tolko nie,je kus cudny ale vraj odbornik.Vy sa este nacakate do toho 16.1. ☹