icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
4. jan 2012

@atreyu no ja ju nastastie budem pit doma a o dve hodky sa mam hlasit v nemocnici.Tak tam nemusim tvrdnut niekde v cakarni 🙂 Pri prvom tehu som ju aj ja pila bez citronu a vela nechybalo,aby som ju vyhodila naspet 😝 😝 😝

atreyu
4. jan 2012

@amanda683 hmm, a to aký luxus doma piť 😀 ja som tam sedel od 7 rána do 11...o 8 odber a moč,o 9 sme ju vypili, o 10 odber a moč, o 11 odber a moč...
ale ináč zvládli sme to všetky štyri udržať ju v sebe...ono sa to dalo podľa mňa, nie je to nič hrozné akurát je toho naraz veľa...

sunday1
4. jan 2012

@atreyu Práve som im volala a teraz mi pre zmenu povedali, že možno až na jar. Keď sme tam boli, tak ma presviedčali, že hneď po sviatkoch 😖 Tak ešte chvíľu počkám a ak to nebude najneskôr na začiatku februára, tak využijem aspoň tú 10% zľavu 😒 Mne budú asi robiť CR už v strede marca.

atreyu
4. jan 2012

@sunday1 😠
a ako vieš, že ideš cisárskym? či to máš po dohode?

maxara
4. jan 2012

@sunday1 @atreyu inak tamten vami spominany super obchod je v tomto uplne typicky.. ake chcete kociky? lebo ak sa daju aj inde kupit, tak urcite tak urobte.. henti vas budu este natahovat a potom este vam hodia dodacie lehoty 6-8 tyzdnov a este aj toto vam natiahnu ☹ stalo sa to zopar julovkam. A aj do porodky isli bez kocika nakoniec 😒 🙄

bambulka1010
4. jan 2012

Bože toto chodenie po doktoroch ma absolútne nebaví ☹ A posúvajú si ma ako keby som mala nejakú chorobu. Tu v TO ma nechcú odrodiť, pretože pri pôrode potrebujem kardiológa, a samozrejme v TO je len jeden. Tak ma odporučili buď do BA alebo NR. Tu v TO mi povedali, že určite rodiť cisárskym a v NUSCCH v BA mi povedali, že určite mám rodiť normálnym spôsobom. Že je to pre mňa lepšie. Mňa len zaujíma, že čo keď ma tie bolesti chytia aj o 2 týždne skôr, že kde budem utekať, a nedajbože ešte keď bude priateľ v robote. Jaj ako už sa v tom nevyznám. V ničom. Tak nech sa dohodnú doktori čo so mnou spravia, nie len si ma takto podsúvajú. A robia mi zbytočné nervy ☹

atreyu
4. jan 2012

@maxara mne je jedno kde ho kúpim len by som chcela ten, ktorý sa mi tak veľmi páči...ak ho nezlacnia tak si vyberiem asi staršiu verziu...zatiaľ ma iný tak neoslovil...pozerala som aj na nurse, ale ten ma strašne blbú striešku...s4 je pekná, ale vpredu má dve kolesá čo sa bojím, že sa mi medzi ne bude sneh zatláčať a ostatné trojkolky majú umelé kolesá 😒

ivetka1981
4. jan 2012

babenky čím viac sa približujem k termínu(čo je ešte podľa niektorých ďaleko)..stále ma máta predstava,či to zvládnem,ako to bude prebiehať...nie som síce prvorodička,ale prvého syna som prenášala,takže v predstihu som šla do pôrodky...ale čo ak to teraz bude iné...fakt mám už dva dni nočné mory a dokonca sa mi snívalo o potrate...máte niektorá aj vy takéto stavy,pocity??? 😒 ☹ 😒

sunday1
4. jan 2012

@maxara Len oni sú dovozcovia a majú najlepšie ceny. Ja som ten svoj našla už dávno podstatne lacnejšie na českej stránke www.levne-kocarky.eu, len neviem o nikom, kto by s nimi mal skúsenosti, tak sa trošku bojíme. Nevieš o niekom?

@atreyu Ja som riziková celý čas a už dávno mi neurologička povedala, že mi nedovolí prirodzene rodiť, mohlo by to ublížiť malej.

belissima85
4. jan 2012

dobry den kinderbabenky 🙂 vcera som bola na glukoze a vobec to nebolo hrozne sestricka nam ochotne do toho dala kyselinu citronovu tak sa to dalo v pohode vypit🙂boli sme tam tri a vsetky sme to zvladli bez akych kolvek problemov🙂prajem vam pekny den🙂

maxara
4. jan 2012

@atreyu a ten co sa ti paci je ktory? aka znacka a typ? nemaju ho inde?
@sunday1 a to chces teutonku? tak ta presne trvala az 8 tyzdnov u tohoto dodavatela.. s tou strankou ti neporadim, ale skus si to hodit ako verejnu kratku spravu a urcite sa ti baby poozyvaju.

maxara
4. jan 2012

@bambulka1010 ☹ boze.. a nechces radsej ist do BA? TO nie je predsa tak daleko a mozno aj na sanitku by si mala narok, ak ti musi byt kardiolog pri porode. A ono.. odporucat ist normalne rodit je jedna vec, ale ci si to aj tvoja maternica a babo myslia.. 😒

sunday1
4. jan 2012

@maxara Obe chceme Jané. Už som to pred časom nahodila ako otázku, ale nikto sa neozval ☹

maxara
4. jan 2012

@ivetka1981 Ivetka neboj sa.. urcite to zvladnes. Tiez som prvu rodila tak, ze som nastupila do nemocky a tam sa to uz potom vsetko odohralo. ALe teraz normalne dufam, ze ma to chyti doma a tam si pridem len lahnut na kozu a vytlacit 😅
Ja mavam teraz hrozne sny, minulu noc sa mi snivalo, ze som porodila drobacika a ze som sa ho nechcela ani za svet dotknut, ani dat mu prso.. nic.. tri dni mi trvalo, kym som sa nanho vobec pozrela a potom som revala, ze aka som strasna matka, ze si ani svoje dietatko krasne neobjimem a urobia to za mna cudzi ludia ☹ Samozrejme, ze som mala cely den zlu naladu a tato noc bola opat o hovne.. malo som spala, lebo sa mi nedalo.. strasne sa bojim na zajtra k zubarovi, tak asi som uz taka nervozna, ze ani spat nemozem ☹

atreyu
4. jan 2012

@maxara JANE Slalom Pro formula strata 2011...a samozrejme, že ho majú aj inde, ale nikde nieje lacnejší...všade stojí okolo 750€...akurát v hnedej alebo čiernej som ho u ž našla za 650€...ale ja by somc chcela v žltej 😝
ale ako sa poznám pri mojom šťastí budem mať nakoniec iný 😔

@ivetka1981 ja som nerodila, preto sa nejako nebojím pôrodu nejak si vravím, že keď toľko žien predo mnou porodilo prečo by som ja nemala, ale možno sa začnem báť keď budem mať bližšie k tomu...no začínam už nad pôrodom premýšľať...a ty sa neboj hlavné je aby všetko dobre dopadlo a aby ste boli s drobcom v poriadku 🙂

maxara
4. jan 2012

@sunday1 no tak na jane je bezkonkurencne najlepsia stranka nejaka nemecka.. baby to mali za par dni doma kurierom az pred dvere a aj s postovnym lacnejsie ako z obchodu na SK. Mam sa opytat? myslim, ze je to tato http://www.o-baby.de/agr/Jane_22500_2.html a myslim, ze aj nasa @carrie84 objednavala odtial a je spokofon..

maxara
4. jan 2012

@atreyu skus mojko pozriet tu stranku a prinajhorsom, da sa to riesit aj potahom alebo vlozkou..

ivetka1981
4. jan 2012

@maxara ešte aj ten hrozný syndróm nepokojných nôh do toho ☹ ☹ ☹ ...to sú také muky v noci...už 5 dní som nespala viac ako 1,5hod za noc...ten strach ma stále prenasleduje...chcela by som rodiť v BJ,ale bojím sa,že ked to už na mna príde,nebudem mať kde nehať malého(6r.) a nedajbože sa nám pokazí auto ako sa stále stáve...no poviem Ti...strach mám už asi zo všetkého... ☹

ivetka1981
4. jan 2012

@atreyu tak ako píšeš,pri prvom som to brala ľavou zadnou..fakt som bola celý čas pokojná,ešte aj v deň D som sa smiala,že to bude malina,ale po tej skúsenosti(rodila som 14h)....no neviem-neviem...fakt mám strach ☹

bambulka1010
4. jan 2012

@maxara No ako mne to je jedno, radšej by som išla kde majú väčších odborníkov. Len keď ma to chytí skôr, som zvedavá čo budú so mnou robiť.A malinká je v poriadku aj maternica, to je všetko super. Len ja mám problémy so srdiečkom a budú mi robiť operáciu. Som sa chcela spýtať aj doktorov, že keby som šla do BA, že či by mi aj nespravili hneď po pôrode tú operáciu so srdiečkom. Je to bežná operácia. Iba 2 hodky a pri vedomí. Nech to mám už hneď aj za sebou. A hotovo...

sunday1
4. jan 2012

@maxara Bolo by fajn, keby si sa popýtala, na tej stránke ho nemajú ☹ Asi začnem zase celé dni surfovať 😒

maxara
4. jan 2012

@ivetka1981 nuz draha, treba urobit vsetko pre to, aby si mala poistene vsetky moznosti.. skus sa dohodnut s nejakou kamoskou, susedkou alebo tak, ze ked to na teba pride, ci by maly mohol pockat na niekoho kto ho vyzdvihne. Skus si odlozit bokom prachy na taxik a zbalit tasku do porodky. Akoze je este velmi skoro, ale ked mas stres, tak to kludne urob, ved tie veci sa nepokazia. Takto sa vzdy mozes pekne ukludnit, ze ved prachy na taxik mam, tasku mam zbalenu, maleho necham susede a muz po neho pride, ked pride z prace. Neboj s draha, vsetko zvladnes s prstom v riti.. na ten syndrom nepokojnych noh mi nieco nedavno hovorila kamoska.. tusim je to nedostatok nejakeho prvku, opytam sa a dam ti vediet

maxara
4. jan 2012

@bambulka1010 no ved ano, ze maternica a aj mala je v poriadku, ale to este neznamena, ze sa ti bude dat rodit normalne.. niektore maminy proste tade dolkom neporodia 😒 preto vravim, ze take odporucanie je skvele. Ja neviem, ked pises, ze v TO je jeden kardiolog, tak by som sla urcite do BA, tu ich je na kramaroch isto viac a teda keby ta to chytilo kedykolvek, tak nie je problem. Tak som to myslela. A toto by bolo idealne ako pises ty.

maxara
4. jan 2012

@sunday1 akoze na tej stranke nemaju ten co chces presne? spytam sa na tu stranku levnekocarky.. ale osobne si myslim, ze aj na nich sa vztahuju podmienky eshopov.. ale zas, kto chce mat opletacky, ze?

katkarv
autor
4. jan 2012

@ivetka1981 co myslis pod tym ze nepokojne nohy?Nemas v nich nahodou krce?

sunday1
4. jan 2012

@maxara Veď práve 😖 Nenašla om na nich nič negatívne, predávajú aj cez mimibazar.cz, len 300 EUR rozdiel oproti babylandu je podozrivý 😕 Ale ak si to zase objednám na dobierku, ja fakt neviem 😒 Manžel má schladil, že by nerád naháňal peniaze po celých Čechách, ale je to na mne.

ivetka1981
4. jan 2012

@maxara si poklad...mooc mi pomohli Tvoje slová...všetko by sa dalo,len tu v PO sme novo-nasťahovaný,nikoho nepoznám,ani susedov ešte nemáme ☹
Na tie nohy mi dnes doktor poradil magnézium B6,ale ked som mu povedala,že ho už dávnejšie beriem,tak pokrútil hlavou,že to mi musí pomôcť..no a samozrejme nepomáha ☹
Budem Ti vdačná,za každú radu...

urma
4. jan 2012

@maxara moja a to treba na sanitku narok? 😕 Boooze, ja som si v duchu myslela, ze prinajhorsom sanitka....som pekne naivna a ze doktorova dcera 😀
Takze asi si niekde uschovam aj ja cislo na taxika, lebo tuto sluzbu fakt nezvyknem obvolavat

ivetka1981
4. jan 2012

@katkarv ono sa to tak aj originál volá:syndróm nepokojných nôh..je to niečo ako kŕče,prejavuje sa to hlavne v noci,ked mám nohy v kľude...laicky povedané,že mi od bolesti vykrúca nohy a preto s nimi musím stále pohybovať,ale aj tak je to na nevydržanie..nie raz som si poplakala...a to ja nie som žiadna padavka..

strihalka
4. jan 2012

tak jsem v lekarne vyfasovala sirup z brectanu na odkaslavani a septisan tabletky na desinfekci krku, vse vhodnep ro tehu