icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
4. jan 2012

@ivetka1981
@dandelion18
@maxara baby tými nohami myslíte to že s nimi musíte stále hýbať a neobsedíte, neobležíte? neviem či je to isté, ale ja to volám mrle ... nenapúcha, nič nerobí, len proste si sadnem alebo ľahnem a neobsedím, nemôžem ležať, furt sa musím hýbať? manžel tvrdí že s nimi hýbem aj v noci ... tak neviem či je to to isté.

ivetka1981
4. jan 2012

@takitak v podstate je to niečo ako nepokoj nôh...stále musím s nimi mykať...hlavne a teda poväčšine vo večerných hodinách....ani vyvýšená podložka,resp.vankúš nepomáhajú...

urma
4. jan 2012

@maxara jeejda a to preco az 3 taxisluzby 😀 ? To sa uz clovek nemoze ani na to spoliehat? Ozaj a budu chciet vobec tehulu viest, aby to nedopadlo ako v tom filme taxi taxi 😀 😀

strihalka
4. jan 2012

@ivetka1981
@takitak me na ten neklid ohou pomaha studene, sundam ponozky a pokud ani to nepomuze tak si je jdu oplachnout studoenou sprchou a je klid

dandelion18
4. jan 2012

@takitak áno, asi to bude to, čo popisuješ, ono je to ako taký tlak v nohách, alebo šteklenie, neviem to popísať,ale musíš sa proste pohnúť..

maxara
4. jan 2012

@bambulka1010 rovno zbehni na Kramare na gyndu do hociktorej ambulancie a popytaj sa na nejakeho dr.. a pripadne chod rovno za nim. Taki v pohode su Turkota, Valent, Pruzinec .. oni su taki akoze ochotni.. aj ked sa mozno nezdaju na prvy pohlad 😅

@strihalka celkovo, co ti ma ona co nadavat, ked sa nijako nepricinila, aby to bolo skor.. odkial mas ty vediet, do kedy mas mat nejake vysetrenia, ked ti to nepovedia hned.. 😖

maxara
4. jan 2012

@takitak aj ja si myslim, ze je to to, co popisujes.. ale pokial ti to nevadi alebo sa nebudis, tak je to este pohodka

@urma no ved preto tri 😉 akoze vobec sa nepriznaj, ze rodis.. teda ked to bude tak. Mozno to ozaj bude tak, ze si prides na termin s taskou do porodky a na druhy den vyvolavacka a vecer bude maly vonku 😉

ivetka1981
4. jan 2012

@strihalka veru aj to som skúšala,veľakrát..ale to je len chvílkový kľud..po pol hodinke je nepríjemný pocit späť

urma
4. jan 2012

@maxara hm a to sa robi tak? Ze ked uz je den terminu, tak ides do porodky a oni ta zoberu aj 😕 bez "priznakov"?

carrie84
4. jan 2012

@maxara @sunday1 - ano, ano - ja som mala jane z o-baby.de a bola som velmi spokojna 😀 Konkretne jane slalom pro vo farbe amazon. Ak by si ho chcela, budem predavat 😉 Musim kupit nejaky kocik pre dve deturence 😀

Juj, baby, ja tak nic nestiham - ano toho konika, coz ma mrziiii ☹ ... Co sa tu deje noveho? Nepodujme sa niekto na kratke zhrnutie? Urcite nestiham precitat vsetko, co ste popisali 😝

andrejka1974
4. jan 2012

tak dnes som bola aj u toho kardiologa ano je tam arytmia ale nic zavazne zatial ale treba kazde dva tyzdne sledovat srdiecko u mojej doktorky predpisal mi magne6 denne 2 tablety tak ich teraz beriem + aktiferin 2 denne a materna vitaminy raz za den bola som aj u svojej doktorky tak mi povedala budeme srdiecko sledovat kazdy tyzden pre istotu ak by sa nieco nezdalo mam ihned ist na kardiologiu tam mi dali este kontrolu 29.2 inac babatko ma vsetko v poriadku srdiecko ma vsetko co ma mat vsetky organy su tam kde maju byt a vaha 1065 gramov mala buchticka tak dnes mam konecne dobru naladu a verim ze mi zostane az do konca 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 v utorok ma caka glukozovy test sladka vodicka a zajtra sa tesim na moj prvy vytuzeny 4D ultrazvuk dalsi ultrazvuk tento tyzden uz treti 🙂 🙂 🙂 🙂 idem aj s manzelom tesime sa bude to pekny darcek k mojim meninkam zajtrajsim 🙂 🙂 🙂

darinkazv
4. jan 2012

babulky, ktoré ste na fb, môžte dať hlas fotočke a zdieľať ju? nech nazbierame čo najviac hlasov 🙂 kujeeem 🙂
https://www.facebook.com/pages/Lunna/1171169616...

svistinka
4. jan 2012

ahojte, tak ja idem na glukozovy test v utorok a povedali mi , ze si tam mam doniest 1 cely citron a nieco na citanie, za tam budem od 7.30 do 10:00hod

zlatulienka
4. jan 2012

@darinkazv darinka dalo sa mi len "lajknúť", zdieľanie mi vyhlásilo dajakú chybovú hlášku

darinkazv
4. jan 2012

@zlatulienka ďakujeme 🙂 možno neskôr sa bude dať. ja to teraz hádžem na nástenky všetkým priateľom, tak možno tomu už šibe. lebo každé dve sekundy klikám na zdieľanie na niekoho nástenku :D

asma
4. jan 2012

ahojte dievčatá, davno som sem neprispela aj ked vas čitam často nejak nestiham,,, sledujem ze uz kazda viete pohlavie a mi stale nist xiix nejake hamblive babatko mame... mam malinke babatko ktore zacina chodit a to ma totalne nici , niekedy ma tak bolí chrbat a brusko ze neviem ci nemam letiet k dokymu,,, potom ma mamina ukludní že to je z malej ma predsa len svoju vahu a aj ked sa snazim ju nenosit stale to tak neide..
Inak chcem sa opitat taku asi sprostu otazku.. ale mna tak strasne niekedy bolí dolu v podbrusku ako je panvova kost alebo uplne dolu akoby som sedela dve hodiny na bycikly... je to normalne? teraz mame poradnu 19,01 tak snad sa dozvieme uz pohlavie...
pripajam aj fotecku s bruskom a mojou malou babikou..
neviem ako vy baby ale ja sa uz teraz citim ako slon xixiixxi

asma
4. jan 2012

@svistinka no to ano sedi sa tam viac ako dve hodiny, hladna smadna brrr este si to pamatam,,, ja som pri malej mala silnu tehotensku cukrovku tak som teraz bola uz skoro na zaciatku, a stale chodim na kontroly a to si doma beriem krv len z prsta ale tak 7x za den kazde dva tyzdne ale zatial je vsetko ok...

ivanka.7
4. jan 2012

@asma Mne to pride dost normalne, ono predsa len, v tele ti koluje viac krvi ako inokedy, cievy su viac namahane a na tieto ti tlaci nielen zvyseny tok krvi ale aj to, ze nad tym mas babo a vsetko okolo neho 🙂 Aspon mne to pride logicke, od zaciatku tehotenstva si vsimam, ze oblast okolo rodidiel mam jemne vacsiu akoby trochu napuchnutu, ale kedze doktor na prehliadkach sa k tomu vobec nevyjadril, tak predpokladam, ze je to normalne.

asma
4. jan 2012

@ivanka.7 tak hadam to bude ok... ani neviem pri malej som sa nejak tak nesledovala ale teraz mam casto take tu ma boli tam ma pichne xixiixi a tak

svistinka
4. jan 2012

@asma ja mam tiez hamblive babatko a idem na kontrolu 19.1. tak tiez dufame, ze uz bude vidiet co to bude 😉, v podbrusku ma tiez niekedy pobolieva- je to take tvrdnutie bruska, dala som si potom Magne B 6 a pomohlo mi to.

ivanka.7
4. jan 2012

@asma Ja uz prave taketo veci vobec nevnimam, lebo sa pristihnem pri tom, ze sa ludom (blizkym) stazujem pomaly cele dni a potom pridem na poradnu a realne sa nemam s cim postazovat, ked mi dava rozne kontrolne otazky :D Tak som to vzala, ze to k tomu jednoducho patri. Holt nosim 9 kil navyse a na to som ja absolutne nezvyknuta, pretoze ja som s priberanim a chudnutim nikdy skusenosti nemala a este aj v sebe zivu bytost, ktora sa v mojom bruchu uspesne roztahuje - to si asi ziada nejake pichanie, tlacenie, bolenie :D

katkarv
autor
4. jan 2012

@andrejka1974 tesim sa stebou a k zajtrajsim meninkam vsetko naj...zelam 🙂

strihalka
4. jan 2012

POMOOOOOC, MAAAM MAAANIIIII

takitak
5. jan 2012

@andrejka1974 všetko najlepšie k meninám, hlavne zdravíčko, lásku, šťastíčko ...

aj ostatným Andrejkám ak tu nejaké sú ...

takitak
5. jan 2012

ináč sa chcem spýtať, neviete mi poslať nejaký link, kt. by som si mohla nastaviť aby mi odpočítavalo koľko dní ešte do pôrodu, aby som si to mohla dať na plochu ???
ďakujem vopred

maxara
5. jan 2012

@urma no to zalezi od vela veci, ked si v kondicii, prietoky su v poriadku a zamknuta si na sto zamkov, tak ta mozno chvilku este nechaju.. ale ak mas nejake pridruzene veci, opuchy, vysoky tlak, zhorsene prietoky.. alebo placka sa zacne javit prezreta a kadeco, tak ti nakazu prist aj skor. Proste ten posledny mesiac chodis k dr najmenej kazdy tyzden, niekedy castejsie a on si ta uz manazuje.
@ivetka1981 tak ta druha kamoska mi napisala, ze ona tehu cukrovku nemala a na tie nohy jej vyborne zaberalo zelezo, co dostala na predpis od dr.
@andrejka1974 vsetko naj k meninkam a uzi si dnesny 4D 🙂

A aj vsetkym ostatnym Andrejkam vsetko naaaaj 🙂

@carrie84 draha, ved tak co s tebou.. ja budem mat teraz tiez nabite, zacina mi to dnes o 11tej a skonci to az v nedelu konikovskym megastretkom, na ktorom ta vrelo ocakavam a velmi sa tesiiiim 😵 😵

bambulka1010
5. jan 2012

@maxara Dobre ďakujem. Včera som bola inak u mojej gynekologičky a povedala, že to je ešte zavčasu ale že riešiť to budeme. Tak neviem či mám čakať...Alebo čooo...Možno je ešte fakt zavčasu. Neviem.

maxara
5. jan 2012

joj baby, drzte mi dnes palce, ja som uz strasne nervozna ☹ idem zachvilu k tomu zubarovi a som straaasne nervozna, strasne sa bojim ☹ a potom vecer ten pohreb.. ale od zajtra pohoda, dufam, lebo cez obed mam volat po vysledky krvi

maxara
5. jan 2012

@bambulka1010 tak je to este skoro, ale pre pokoj duse.. opytat sa mozes 😉

ivetka1981
5. jan 2012

@maxara tak dobre...dnes si ho zabehnem kúpiť..za vyskúšanie človek nič nedá a každá rade je dobrá..pekne Ti dakujem..