icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

renca99
12. jan 2012

@beronsche tak to sme 3.... ja tiez este nic nemam.... nejak sa do toho neviem dokopat....

urma
12. jan 2012

@sunday1 chapem 😀 Teba a asi aj svagrinu, ze tie veci nevie docenit 😉 ked nema taky styl zivota

takitak
12. jan 2012

@sunday1 no v hoteloch je to super, tam to má každý, s neterkou sme to mali práve tie obojsmerné, a vieš s koľkými sme si pokecali v hoteloch... ono to totiž (neviem teraz možno už sú kvalitné) ide na rovnakých frekvenciách a to potom bola sranda ak sa nám ozvali nejaký taliani a pod. ako u vysielačiek, s tými cestujeme ak ideme dvoma autami, a to tiež býva vždy veľká sranda - na hraniciach nás rad odstavili asi piatich lebo sme im narušili nejakú frekvenciu - ale sme aj na hraniciach čakali asi 4 hod. tak kto by si nepokecal 😀 ???

@sunday1 ináč teda môj manžel nastavil aj kamery na dome, tak aby sme malého videli vo videovrátnikovi, na mobile, alebo na nete ... keďže monitorujeme dom, aj chalupu, tak tam prihodil kamery - aj ak bude väčší a bude sa hrať na dolnom pozemku nech na neho vidíme - sranda mi to príde, lebo kamery sme doteraz mali kvôli psom a zlodejom a teraz budeme mať kvôli malému ... ináč som ja pokukovala po angel care s monitorom, ale som si to rozmyslela ale bez monitorový angle care sa mi nový podarilo zohnať za super cenu - teda manželovi, ja som srab a nepýtam si zľavy ...

sunday1
12. jan 2012

@takitak 😀 😀 😀 Tie motoroly vraj majú viac kanálov, snáď nájdeme nejaký voľný 😀 😀 😀 Už len počkať, kým mi nabehnú nejaké peniažky na účet a hneď kupujem 🙂

takitak
12. jan 2012

@sunday1 no my máme motoroly tie vysielačky - som to šla kuknúť - majú 7 kanálov 🙂 ale vieš si predstaviť ticí áut na hraniciach, tak tých 7 kanálov sa rýchlo minulo 🙂 🙂 🙂
no mne naša mzdárka akosi neočakávane preplatila dovolenky za rok 2010, včera mi pípla sms s peniazmi a dnes som ich otrieskala na malého, ale vôbec neľutujem ... na potravinový nákup som dnes preventívne poslala otca

sunday1
12. jan 2012

@takitak A ktorý model máte? Ja vlastne míňam už len na malú, ešteže všetko ostatné zacvaká manžel 😀 😀 😀 Ale pomaly už budeme mať aspoň objednané všetko, len tie dodacie doby sú hrozné. Strašne sa dokážem tešiť z každého balíka 😵

beronsche
12. jan 2012

@dennkaa och to ma mrzi... vraj ponaha aj striedanie tepleho a studeneho - termo flasa a vrecko z ladom, raz jedno, raz druhe na par sec prikladat na krize (tam ten nerv zacina) po dobu asi 20 min... 3x denne. ja som to uz zacala skusat, ale nikdy nevydrzim 20 min... dufam, ze ta to prejde!
@urma vdaka, idem zacat surfovat, hadam nieco kupim.. 😉

andrejka1974
12. jan 2012

@pimpilla monitor nie je az taka hovadina ako pises ked ti zachrani zivot dietata tak je to lepsie ako ked byt neskoro ja som to zazila ked som ho nemala prisla som o dcerku v 4 mesiaccoch a pri mladsom synovi pipal a nastastie sa zobudil mal zistene apnoicke pauzy musel dostat lieky keby som nemala monitor nebol by tu uz ani on radsej mat monitor a nech radsej pipa omylom ale raz moze zachranit zivot nam zachranil nechci zazit to co ja 😒 😒 😒 prist o to najcenejsie nechcem to tu rozoberat ale musela som Dianka mi bude chybat vzdy uz by mala 15 rokov monitor je zaklad a nesmie chybat nikdy naozaj nikdy

atreyu
12. jan 2012

Baby neviem, ktoré ste tu riešili tie plachty do postieľky, ale v tescu majú zlacnené...aj nepremokavé aj obyčajné

sunday1
12. jan 2012

@andrejka1974 😢 😢 😢

sunday1
12. jan 2012

@atreyu Fakt? A čo stoja teraz?

takitak
12. jan 2012

@andrejka1974 chcela som odkliknúť páči sa mi to, ale žiaľ nepáči sa mi to... len to teda potvrdzuje, že práve na toto tie prístroje sú a ak to bude aj jedno z milión, aj to jedno je nevyčísliteľné ... ďakujem, že si potvrdila v čo na duhej strane tajne dúfam - že to zachráni dieťa a potom niet o čom ....

janka273
12. jan 2012

@andrejka1974 cicuška máš 100% pravdu, radšej sa niečoho iného zrieknem, len nech monitor mám ....dnes mi práve prišiel Angelcare 401 / monitor s pestúnkou, 2v 1+ 2 podložky/....pri malej som nemala, a neustále som ju počas spánku sledovala či dýcha- a ráno som vstávala nevyspatá, a pritom ona sa len raz budila na kojenie 😉

atreyu
12. jan 2012

@sunday1 3€ jedna obyčajná plachta a 3,50€ jedna nepremokavá

sunday1
12. jan 2012

@atreyu To je fakt výborná cena, budem tam musieť skočiť, snáď to dovtedy nevypredajú.

andrejka1974
12. jan 2012

@janka273 ja by som to uz nezvladla mam slzy v ociach ze sa nam to stalo ale musim zit dalej mam dalsie 4 deti , ktore ma potrebuju monitor treba a pri malej ho budem mat aj do 3 rokov 🙂 🙂 🙂 aj ked zapipne 100 krat zbytocne nevadi hlavne ze zapipne 🙂 🙂 🙂 a ja budem mat to svedomie je to ok vsetko som spravila pre to aby tu boli vsetky deti s nami aj tie vase 🙂 🙂 🙂 🙂

strihalka
12. jan 2012

@atreyu to se mi libi ty ceny, zitra jdem mrknout.....
no a my dneska vyzvedli monitor dechu na poste a asi ho vecer aj hned vyzkoousime😀
@janka273 my mame taky angel care 2xpodlozka, jedna chuvicka, tu cez bazar za 30€ a jeste nam pani ktomu zabalila take roztomile plysatko😀 mojkatko😀

Joj jinak babulky, zoubek opraveny,az tolik to nebolelo, brala ohled na malou 😀, a mam se ukazat az s malou v kocarku, no to nebude problem, zubarka byldi naproti v panelaku.....😀 a na oslavu si jdu udelat ty palacinky, na ktere mam chut od uterka.....😀

janka273
12. jan 2012

@andrejka1974 je mi to ľúto ☹ ...ja kontrolujem ešte Tami teraz - a to mám 4roky....radšej zbytočne fakt ten monitor kúpiť / ako ho nemať....

janka273
12. jan 2012

@strihalka tak máme rovnaké monitory 🙂 aj pestúnku 🙂 , a ty máš tiež 401?alebo 300?...my ho cez víkend vyskúšame, uvidíme ako funguje 😉

strihalka
12. jan 2012

jaj nevim, idme mrknout, ale bezi mi auikce tak musim rychel 😀
zadne cislo tu nemam, tedy nevim kde ho hledat

uz vidim AC300

janka273
12. jan 2012

@strihalka a mala si k tomu i pestúnku Angelcare, či si si zvlášť dokúpila? My máme 401- len ešte sa s tým naučiť pracovať 🙂 A čo zase 🙂 vyhrávaš - akú aukciu?

strihalka
12. jan 2012

@janka273 ale zkousela jsme takovou deku, ale pak to slo uz hodne hore, tak jsem to ani nezkousela😀
mam tam jen jtu jednu zakladnu, chuvicky budem kupovat zvlast, asi take ty oboustrane

janka273
12. jan 2012

@strihalka ja mám k tomu monitoru tiež jednu vysielačku, dá sa to dáko spolu prepojiť, ale musím pozrieť návod alebo radšej video - Ako na to....Tami tu robí prevrat / vybaľuje tu všetky veci čo sme malému kúpili / dokolečka sa s tým hrá, a rozpráva ako to bude Riškovi svedčať, ....dobre, že som ich ešte neprala/.

strihalka
12. jan 2012

@janka273 jaaj, no ja to mam naplanovane tak ze, ze tu mam tu jednu zakladnu pistici a vedle toho dam jednu chuviku a druhou chuvu si dam k sobe....
mala se akorat vypucela, ji cely den slibuji palacinky, no jdu na ne 😀

dennkaa
12. jan 2012

@beronsche mne sa vzdy ulavi aj po teplej sprche 🙂 Prave teraz mi je fajn, ale viem, ze v noci sa to opat ozve a budem mat problem vstat z postele. A dakujem za dalsiu radu, urcite to vyskusam.

bambulka1010
12. jan 2012

@dandelion18 Ja ešte nemám nič 🙂 Dnes som si kúpila mojú prvú vec pre bábo 🙂 xixi...Ani kočík, proste ešte nič nemáme. Ešte máme čas 🙂

janka273
12. jan 2012

@strihalka mňam palacinky 🙂 dobre Vikinku nakŕm 🙂

anabelleee
12. jan 2012

Ahojte baby, co mate nove???? Mna trapia opuchnute clenky (nepribrala som velaa), dost pijem a celkom pestro jem a malo solim, ale mam pracu, ze som skoro cely den na nohach, tak to musim asi nejako vydrzat. Dnes som nezapla jedny cizmy. Tiez mavam obcas kyselinu, ale to sa da vydrzat.
Ale co je najhorsie, tak to je moja plet.....vyrazky, ktore sa mi spravili na zaciatku tehotenstva sa drzia stale na tom istom mieste (hlavne brada) a nechcu sa zahojit, mam to cele take zacervenale, kutiky sa sice zahojilim, ale tiez po nich zostali flaky, takze stale su vidiet a navyse sa mi urobil herpes na hornej pere.
Lekarka mi poradila Bkomplex forte, trocha sa to zlepsilo, ale fakt iba trocha.
A este som sa chcela spytat, chodim na zumbu a hra tam HLASNA HUDBA, neprekaza to dietatku? Nenarusi to jeho sluch?

anabelleee
12. jan 2012

Kedy vam vychadza nastup na matersku?

dandelion18
12. jan 2012

@renca99
@bambulka1010
@beronsche a ostatné kočky - ja teda sa čestne priznávam, že som taká nie 100% salámistka, lebo máme doma kočík 😀 od včera a neplánovane - mali bezkonkurenčnú cenu + na sklade posledný kus v tej "našej" farbe, tak som ho objednala na internete a ani nie do 24 hod som ho mala doma - kuriér priniesol. Kočiarik je pekne uložený v pivnici. Ale také to ostatné "príslušenstvo" k bábätku + niečo potrebné pre mňa zatiaľ nič moc..No ale dávam si záväzok, že pekne pomaličky pôjdeme na to, nech nás nešľahne v posledný mesiac 😉