icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

atreyu
13. jan 2012

@aninka666 čo je občas?ak je to raz za 2-3 hodinky je to ok...

aninka666
13. jan 2012

@atreyu no niekedy aj menej.niekedy len 2-3 razy za deň. vtedy ešte netreba magnezium??

dennkaa
13. jan 2012

@amanda683 to maju celkom dobru spotrebu tie miminka 😀
@atreyu ja som tiez objednala aj latkove plienky biele (10 ks) a este chcem kupit aspon dalsich 10 ks takych so vzorom - urcite sa zidu, tak ako si napisala na prebalovanie, utieranie, odgrcnutie ...

atreyu
13. jan 2012

@aninka666 júúj tak to je v pohode 🙂 kúp si šumivé magnézium keby si mala pocit, že ti tvrdne viac...keby sa to zhoršilo zájdi za lekárom...mne tvrdne každé 2 hodiny a niekedy tak, že to bolí 😒

atreyu
13. jan 2012

@dennkaa a kde a za koľko si ich kupovala?

aninka666
13. jan 2012

@atreyu diky moc, si ma upokojila. 🙂

urma
13. jan 2012

@atreyu ja som objednala latkove tu www.plienky.sk 🙂 Maju aj rozne sirky, zobrala som tusim 70x70 este mi nedorazila zasielka, posielaju len 2x tyzdenne a dost im to trva zda sa mi 😉

dennkaa
13. jan 2012

@atreyu objednala som ich z detska-vybavicka.sk za 7,43 EUR, Tie vzorovane kupim asi v Tescu.

urma
13. jan 2012

@atreyu tak ja mam doost vacsie balenie 😀 80 ks. Takze asi by sme sa nemali bavit ze stacia 2 balenia, aby neprislo k omylu 😀

amanda683
13. jan 2012

@urma budes mat pre druhe,neboj nepokazia sa 😀 😀 😀

urma
13. jan 2012

ono aj plienky latkove su roznej kvality, tie moje boli drahsie cosi, hadam budu dobre 🙂 Rozlisuje sa tam asi gramaz tej latky, ze viac oprati vydrzia.
@dennkaa idem kuknut na tu stranku, co by sa mi hodilo 😀 este som na nej asi nebola

urma
13. jan 2012

@amanda683 ved to isto miniem, mam len 1 tento pakel 3-6 kg a ked pises, ze 10 denne, tak to mame na 8 dni 😉 no problem. Inak...asi skrachujeme na plienkach, nemate ten dojem? 😕

dennkaa
13. jan 2012

@urma len pokukaj 🙂 Ja som z tej stranky objednala aj 2 sady do postielky, dupacky (rozne velkosti), prebalovaciu podlozku a tie plienky. No dufam, ze budu dobre - nam tiez este nedosli, tak som nemohla poskusat kvalitu.

amanda683
13. jan 2012

@urma jaj,ja som myslela,ze si latkoviek nakupila 80 ks 😀 😀 😀 plienky su dost velka polozka do rodinneho rozpoctu,ale to je celkovo starostlivost o dieta,tak sa treba na to pripravit 😎 Ale nemyslym si,ze by to bolo ruinujuce 😉

dennkaa
13. jan 2012

Idem ja od vas dievcata - kuchyna vola, ked budem mat navarene a upratane opat sa ozvem 😀

urma
13. jan 2012

@dennkaa kukaaam akurat tiez postielkove sady, ale ja mam klasicku postielku 120x60 a nasla som len rozmer 120x90 😕 Teraz nechapem...co je "ine"

dandelion18
13. jan 2012

@urma aj ja som pozerala - a som si povedala, že asi to tak má byť 😀

huterika
13. jan 2012

@dennkaa Dobru ponuku mi poradila efci (snad sa nebude hnevat ze sme si aj my kupili tento 🙂 ) jane muum + matrix light, aj ked farba nie presne ako sme chceli, ale za tu cenu a novy ...na SR strankach mi odpisali len svetkocikov.sk ze poslu aj do zahranicia inak neposielaju, ale tam Xlander XA plus autosedacka a plus postovne podla cennika slov. posty max do 90eur nooo vychadzalo to o dost viac. Tak sme upustili odXlandera a este kdesi som nasla ze vazi az 18kg ale neviem posudit. Zda sa mi to vela ako sme si uz pisali 😉

sunday1
13. jan 2012

@urma Aj ja som si myslela, že by vankúš a perinka mali byť nejakých mini rozmerov, ale tiež som včera surfovala a všade sú také veľké ako píšeš. Ja dnes objednám veci z http://kojenecke-obleceni.eu, chcem odtiaľ návlečky, výplne a nepremokavé flanelové plienky, ktoré som nikde inde nenašla. Tie budú super do kočíka a do perinky pod hlavičku 🙂

urma
13. jan 2012

@huterika jane patria k tym lahuckym kocikom, aj ked ja som pocula, ze na nich vybleduje farba. A ja som mala zalusk na matrixcup na prevoz babatka, namiesto autosedacky v prvych mesiacoch, ale ked som sa dostala k testom bezpecnosti, velmi rychlo ma to preslo 😝 a predsalen klasicku sedacku budem mat, nie lezacku

urma
13. jan 2012

@sunday1 ja mam od nich doma kopu veciciek aj nepremokavu plachtu 🙂 Asi budem este objednavat, lebo som dostala za nakup kupon nieco okolo 3 eur tusim a ako tak pozeram aj ine strany, maju dobre ceny a mne este toho dost chyba 🙂

sunday1
13. jan 2012

@urma Tak super, aspoň viem, že s nimi už niekto má skúsenosti 🙂

huterika
13. jan 2012

@urma Tak neviem kolko toho sa navozime v prvych mesiacoch v aute, asi tak do nemocnice hlavne casto a mozno cez leto na SR 🙂 myslim ze matrix cup je asi predchadzajuca verzia matrix light tak snad uz to maju poriesene viac tu bezpecnost ;) a kde si sa docitala taketo infosky? mne sa nepodarilo zistit doteraz, ze aky ten kocik je tazky, tento jane muum, len ze konstrukcia ma 6,6kg inak ostatne neviem. A kedze je aj jeden z lahsich ako vsade pisu tak sme sa rozhodli pren, pretoze co som tu bola v tomto pidi meste vcera pozerat kocare no bola som sklamana, tazke, velke, len sede cervene a divne farby a hlavne tie dvojite kolecka co sa mi nepaci absolutne, pripominaju mi totiz detsky kociarik taky ten pre male dievcatka 🙂

elfka.elfka
13. jan 2012

ja som neskutočne kľudná, že už máme všetko pre bábätko doma, kedže je to druhá naša kočka. presne včera som vravela manželovi, že už by sa mi veru nechcelo zas všetko nakupovať odznova, a je toho toľko.. nejde o to samotné nakupovanie, to je radosť, ale ono ti ju prekryjú tie nervy keď natrafíš na zlých predávajúcich. a naša skúsenosť - to že vieš presne čo chceš kúpiť ešte neznamená že to majú, alebo to bude bez komplikácií. poznám kopec mamičiek, čo museli reklamovať kočík keď ho poskladali a čakali mesiac na reklamáciu.. alebo sa im sľubovali že tovar dôjde a čakali 5 týždňov na vaničku. najlepší biznis je okolo svadby a okolo dieťatka, predávajúci si to uvedomujú a snažia sa zdierať budúcich rodičov, keď ti nezáleží na peniažkoch, dá sa asi nakúpiť všetko aj za jeden deň, ale keď si porovnávaš ceny a postupne nakupuješ a hľadáš zľavy ušetríš aj tretinu z celkových nákladov a je toho teda hodne. chvalabohu, dnešná doba nám praje v tom, že ak sa mi niečo nepáči, prípadne zistím že sa mi to nehodí, hodím to na net a vpohode predám, ja by som sa tak nebála kúpiť viac a potom po použití predať....
my sme dokupovali zatiaľ len bodinka, potom hygienicke vecičky v DM ešte zbehnem do lekarne a verím že padla.... už potom len preprať vecičky, zariadiť izbičku a dať všetko na miesto tak, aby bolo pre mňa čo najpohodlnejšie... 😵

urma
13. jan 2012

@huterika ano, matrix lihgt ja lahsi, aspon myslim 🙂 Je to super umysel, ze sa da polohovat, ale presalen v aute musi byt prvorada bezpecnost, ved nato v tej sedacke-vanicke je 😉 A ti uz neviem, kde som to citala, ale ja som snad dobre 2 mesiace cele dni nerobila nic ine, len smejdila okolo kocikov 😀 az som to uzavrela a prestala riesit asi v novembri. V decembri sme ten nas skoro idealny dotrepali domov a teraz ho mam v spalni zaparkovany 😀 ako sibnuta...sada tam nan prach, ale ked ja sa tak tesiiiim zo vsetkeho pre dietatko, co pribudne.Ani mne sa vpredu nepozdavaju zdvojene kolieska, myslim, ze hovadina to je, bez ohladu na to, ako to vypada... Take velke a tazke su vacsinou polske, je ich teraz fakt hodne znaciek ale jedno + im davam bez mihnutia oka a to farebnost 😵 Inak ked som este len zacinala po nete, nie po predajnach, tak som chcela aj ja jane slalom pro strata, ale nazivo bol uplne out pre nas, sme vysoki rodicia 😀 a ziadne Jane som nevidela take, co ked sa k nemu postavim, tak aj do kocika vidim a nevypadam ako s detskym kocikom...hlavne tatino co ma 189 cm...Ale urcite vam posluzi dobre, inak by ich nemalo tolko mamiciek

andrejka1974
13. jan 2012

@lias v posteli sa nevyspis ani ty ani babo a monitor dychu je potrebny moja starsia dcerka ho nemala a zaspinkala na stalo pocas obednajsieho spanku a starsi syn mal apnoicke pauzy aj pocas dna aj pocas noci keby som nemala monitor nebol by tu ani on neriskujem a nie to s tym ockovanim ja som dala vzdy zaockovat deti syn mi skoro umrel na pneumokoka vtedy sa este neockovalo takze s tymito nazormi po vlastnych skusenostiach absolutne nesuhlasim ked sa ti nieco taketo stane potom uz bude naozaj neskoro uz nebudu uvahy preco preco som nemala ten monitor preco som ho nedala ockovat porozmyslaj a zvaz pre aj proti

atreyu
13. jan 2012

@huterika ja som pôvodne chcela jane slalom s matrixom light, ale na nete som našla na ten matrix samé negatíva 😒

strihalka
13. jan 2012

Dobre ranko, dneska jsme si s malou trochu pospali 😀 😀 😀

urma
13. jan 2012

@strihalka dobree rano 😀 teda

strihalka
13. jan 2012

@urma no my sme koupili huggiesky, newborn s vyrezem, ale slysela sjem z enejsou fajn, ale zase otaka ze nekomu sedi nekomu ne....ale dalsi uz budem kupovat jine, sama chvala je dmkovy plenky, ty prvni plenky je baleni 27kusu, tak to hadam nak prezijem ked budu zle