Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka Ja som kúpila najmenšie balenie Nutrilonu 1 (vydrží na 3 dni) a jednu fľašku. Pre istotu. A odsávačku tiež teda neviem, či mám kupovať teraz. Ono sa to dá kúpiť kedykoľvek, ak bude potreba, ale taká elektrická je riadne drahá. Teraz by som ju kúpila cez bazár za zlomkovú cenu. Potom v kríze nebudem mať čas čakať, kým mi príde z bazáru.
@strihalka ja si tiež nič také nekupujem, podľa mňa to nie je nutné. Keď som bola 1x tehotná, tak som si kúpila 2 fľašky, ale z čistej nevedomosti. Nikdy som ich nepoužila. Odsávačku som takisto nikdy nemala a v pohode som kojila vždy vyše roka. Presne ako vravíš, ak by došlo k najhoršiemu, tesco to istí 😀
@ava11 ja hlavne nevim, ci by jsem odsavacku chtela po nekom.....takze kdyby prisla chvile ze je potreba, tak bych sla asi koupit novou....pri predstave ze si to nejak jina pani davala na prsniky........nevim...akoze nutrilon a jednu flasu ze kdyby nahodu asi hej, to asi koupim aj ja...lebo nevis kdy se ti mleko rozbehne, ale zase v porodnici v prve dny se o male postaraji bud mlekem nebo laktozou.....ale s tou odsavackou bych asi pockala, az kdyz to bude kautni, to same aj nekolik flas, nekolik dudliku.....
Kocky mam taku jednu hlupu otazku... Naco je vlastne dobre, aby sa autosedacka - vajicko dala pripnut na konstrukciu kocika? Ved v tom by babo nemalo byt dlho, takze na vozenie to nie je vhodne... ci sa mylim? Nejako nevidim prakticke vyuzitie, ako to vlastne je? 😅
@beronsche Mne osobne to tiež nedáva veľkú logiku, ono v tom reálne mimčo nejakú tú hodinku môže byť, ale keď to mám niekam trepať aj s konštrukciou, tak mi to je asi jedno, či veziem vajíčko alebo vaničku. Jedine v tom aute to je šetriace priestor ak viem, že idem niekam len na skok, tak hodím do auta podvozok, mimčo do vajíčka a idem.
@beronsche ja som takto vajíčko využila napr. keď som išla na poradňu. Malá mi v aute vo vajíčku zaspala, parkovala som ďalej ako by som chcela, tak som ju len preklikla na konštrukciu a odviezla si ju k lekárke.
Bábo ti v aute zaspí raz-dva a prekladať ho v sladkom spánku do vaničky ja za moc príjemné nepovažujem. Keď som mala ešte vajíčko ktoré sa nedalo dať na konštrukciu, tak mi vždy trhalo srdce keď som musela bábo pri prekladaní nechtiac zobudiť.
@beronsche ono to mas opravdu usporu mista, si vem, ze maloktery kocik ma vanicku ktera muze byt upevnena v aute jako autovanicka, tudiz musis mit vajko....no a pak kdyz jdes jen na nejakymensi nakup, tak je zbytecne tahat se jeste s vanickou, tak vajko nakliknes a jdes...dite ti v nem muze byt max dve hodine, takze na delsi cestovani to rozhodne neni, proto u nas vyhral concord, ktery ma schvalenou autovanicku, ma i polohovatelne zadicka, takze na delsi cest a treba v 4mesicich uz nemusi jen lezet,ale muze aj trochu koukat kolem sebe....
@andrejka1974 ahojky, na akej strake si prosim ta objednavala rie veci avent?
Dobre ranko babulky, manzel me vyhnal z loznice, opet se mi vratil ten hnusny suchy kasel a ze chudak nemuze spat.....chjoo
ide do prace, idem pokracovat v spanku 😀
Baby, a taka ta novodoba zavinovacka, co ma vnutri vytvrdeny chrbat, ale neda sa to vytiahnut...mozem to normalne narvat do pracky? Nic sa tomu nestane? Nepolame, nezmakne? Ja som to tam uz teda narvala, ale prat idem az poobede, tak este je cas na zachranu 😀 😀 Ja mam aj klasicke perinky obdlznikove a stvorcovu, co som zdedila ani neviem po ktorej generacii, ale nebudem uz kupovat dalsie, len tuto jednu na suchy zips som kupovala.
Ahojte baby...možem sa ku vam pridat? Mam tiež termin na april (24,4) a po aktivnom čitani vašich prispevkov, sa vas chcem opytat....mnohe uz mate nakupených kopec veci...ja stale ešte nič.....čakam kým sa ONO dietatko spravne otoči, aby som mohla vyrazit na nakupi 🙂 tak snad zajtra bude mat dietatko lepši den a nieco ukaze 😀 Chcem sa hlavne opytat ake veci kupujete, kedze vonku na prechadzky vyrazim asi v maji, tak neviem ci mi treba aj teple oblecie pre male ako napr. fusak hruby overal a podobne...
@beronsche alebo ked byvas na dedine a za hociaku blbost musis ist do mesta kupit 😉 Nenechas predsa male doma same, takze sups do auta, kde musi byt vo vajicku, potom zaparkujes na parkovisku a do obchodu uz dovezies na koleckach. Teda neviem...ci si to lahko nepredstavujem, asi u nas stale do tych malych obchodov s kocikom ani nesmies 😅 Ale do dakych supermarketov hadam ano....
Tak dakujem ste ma ukludnili, ja tiez dufam ze uz bude celkom teplo tak snad 😉
Bre ránko baby 🙂
nepripájam sa, ale čítam vás o dušu celý víkend 😀
včera odišiel mužík a nechal mi tu hafana a ten je z toho taký nešťastný, že ja neviem čo mám robiť...len kňučí a zavýja ☹
ináč ako sa cítite tak celkovo?lebo mne sa nič nechce, absolútne 🙄 celú noc sa prevaľujem a v noci ma bolelo podbruško presne ako na menzes...prestalo mi chutiť, zjem, ale strašne málo...a mám zapálené hrdlo čo by ma zaujímalo z čoho keď na 95% sedím doma...
@atreyu mna kazde rano boli hrdlo, ale len chvilu. Mozno v noci chrapem 😀 ale my mame aj dost suchy vzduch, tak ratam, ze z toho. A ked si napr. dam mlieko z chladnicky, tak to je jasne, ze minimalne rano ma bude boliet.
Ak sa ti aspon trochu chce, zober hafana von na prechadzku, nech sa rozptyli a zabudne na panicka 😉
@urma tak suchý vzduch je aj tu už týždeň mám pustený zvlhčovač...a ja pijem len čajíky 🙂 ale musím poklopať je to lepšie ako včera, včera som sa dávkovala medom a citrónom tak očividne pomohlo...
a už som volala kamarátke tak pôjde aj ona so svojím hafanom tak sa snáď od samého šťastia nepobijú 😀
@atreyu ja sa citim celkovo dobre klop-klop, az som sama z toho prekvapena. Ale teda nic sa nechce ani mne, leniva som ako vos 😀 Ale aj teraz sa uz musim dokopat a trosku aspon tu po byte preriadit. A vonku ma tiez nejde dostat nic, ked uz ma niekto zavola na dake stretko, tak ok, to neodmietnem, ale aby som sa sama vychystala, ze potarat sa po meste, obchodoch...no ani ma nehne. Leniva som ist aj do lekarne po kremy co som si objednala.
A pripajam sa k nespavcom z minulej noci, ja som zaspala o jedenastej, o pol jednej hore, vsak WC... A znova som zapasla asi po tretej, mozno aj neskor, radsej som sa uz ani na hodiny nedivala. No ale mne sa v tu noc mal vratit domov aj mm...A to ked ja sa preberiem a zistim, ze tam nie je a uz by mal byt, tak ja zaspat neviem. A potom aj ked dosiel, mne sa nedalo zaspat ani za svet. A neznasam to, lebo viem ze o siedmej uz zacne pobehovat Patrick 😖
ahojte baby tak som citala ze ste kupovali ten monitor dychu... ja to neriesim lebo mne ho pozicia zdravotna poistovna zadarmo na pol roka 🙂 cize ten kriticky cas bude pod dozorom.aj som uz bola kupit nejake veci do porodnice teda plienky pre babo aj vlhcene ale zabudla som krem na ritku a kupaciu kozmetiku :( to tak s tou sklerozou 🙂 teraz uz len cakam do dalsieho utorka konecne bude poradna a dufam ze sa uz konecne dozviem co za poklad skryva moje brusko 🙂 rozhodne je to babo cule pohyblive 🙂 kope o106 🙂 co ma tesi ale zakonom schvalnosti ma kope do rebier ked som za pocitacom viac nez pol hodinky 🙂 asi mysli ze by som mala viac lezat 🙂
@ivanazv ahojky vitaj ďalšia zvolenčanka 🙂 tát zavinka vyzerá celkom fayn. len naša prvá by ju nebola zniesla, lebo chcela mať voľné rúčky. 🙂 ja s malou budem chodiť von už v apríli a budem mať len klasickú zavinovačku a na ňu dám ešte nejakú tenkú dečku a podľa počasia potom ešte uvidím, či aj nánožník dám na vaničku 🙂 ale fusak a overal určite nie. to kúpim až na zimu 🙂

@andrejka1974 ahoj, muzu se zeptat???na co kupujes uz ted odsavackua flasky?vzdyt nevis ci budes mit tolik mleka, aby si musela odsavat, ci je to nutnost mit uz ted?to same flase....pokud budu mit mleko, tak nemusim dokrmovat...pokud dojde, je cas tesco...nejak si rikam, ci toto mam vse kupovat, kdyz nevim ci to budu potrebovat...?