icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
17. jan 2012

@urma inak my mame doma len taky ten megavysavac, taky vysoky, co je aj vodnik, ked sa mu chce a aj tepovac.. a kvoli soplu sme po rodine rozsirili, ze zhaname stary klasicky vysavac, staci hocijaky, len funkcny a mali sme hned tri 😀

maxara
17. jan 2012

@darinkazv pozri neprehovaram ta, ja z toho nic nemam 😀 navyse, ked mas skusenosti dobre s balonikovou, tak nemas vlastne co riesit 😉

janka273
17. jan 2012

@maxara cicka moja, tvoje písanie je vždy také "bombastické a úprimné" neskutočne dobré 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,
pod nami bývajú v rod.dome - babka s dedkom a oni to nočné vysávanie sopla vôbec nepočuli, a pri tom ak Tami v noci hučala - tak to áno.... zase niektorých ľudí hluk vysávača uspáva, mne sa tá odsávačka tak osvedčila, že by som nemenila....mne sa každú noc sníva ako periem vecičky, a keďže stále čakám na tú vstav.skriňu, môžem len o praní a hniezdení snívať / ale koncom januára by skriňa mala byť namontovaná / ešte dokúpiť vložky do podprdky, 2 nové podprdky / mám 3 po Tami/, podložky, sieťkové gatuše....košele nočné na rozopínanie majú dobre v Modre v galantérií na námestí vedľa papierníctva - dĺžka pod kolená, vpredu gombíky, vyrába Slovenka - cena okolo 10eur / čisto bavlnené/.

strihalka
17. jan 2012

@janka273 modra, velde galanterky, dobre vedet a cena tez super, bo tu v BA je to draheeee

janka273
17. jan 2012

@strihalka fakt sú super, ja ich mám doteraz - v lete som s kúpila ešte 1ks - mám 4ks lebo pri Tami som v noci stávala zamliekovaná - lepkavá - 1/2 košele bolo od mlieka 🙂

darinkazv
17. jan 2012

@maxara však ja nevravím, že ma prehováraš. ja len proste nad tým uvažujem. v noci by som isto nezapínala vysávač, ale tak cez deň by to bolo v pohode. my sme pri julke nikdy nemali také sople strašné, takže fakt bola balóniková postačujúca. no uvidíme ako bude pri lucke. však to sa dá dokúpiť aj potom. pre prípad núdze máme tú balónikovú 😀

janka273
17. jan 2012

@darinkazv niekde tu na MK je téma o odsávačkách aj o vysávačoch na aké to pasuje, musela by si to na tom vysávači vyskúšať niekde v predajni - a cez internet kúpiť / vychádza to lacnejšie/...ale keď Lucka bude ako Julinka "bezsoplíková "/ , tak neviem, či sa ti to oplatí kúpiť 🙂

brkabra
17. jan 2012

@takitak ahoj, aj ja planujem rodit na Antolskej. Tiez by som chodila na tie pripravy s cvicenim. Staci ked tam pojdem a objednam sa? alebo ma tam musi nahlasit gynekologicka? neviem ako to chodi 🙂

strihalka
17. jan 2012

@janka273 no ja koukala na nete a to je tak drahe a hlavne tam maji jen take ty s dirama a ja jak byla v nemocke, tak teda pohled na ostatni nic moc, vse je videt☹tak proto super ty knoflicky

takitak
17. jan 2012

@strihalka pred xy rokmi som pre neho niečo urobila a vtedy som mu povedala, že to je ok, že keď bude mimčo mi to vráti, ja som aj zabudla ale ma videl s bruchom ako si kupujem femibion a sám mi to navrhol ... a oni robia také tie balíčky 2+1 a pod. takže sme tu v sklade vyskladli všelijaké akcie ...a čo to sa našlo pri inventúre ako navyše - no nezober to... aj kamoška s dvojčatkami sa priživila 😀

@brkabra toto zatiaľ je len nejaké predpôrodné info a o epidurále ale je to bezplatné a bez nutnosti sa nahlásiť:

antolská 13.2.2012 - 3 poschodie, malá zasadačka (za bufetom)

ružinov 5.2.2012 - 2. gyn.pôr. klinika, 10 posch., seminárna miestnosť

potom sú tu ešte termíny 5.3. ružinov, 12.3. antolská a potom sú až aprílové termíny ....

na cvičenie mi povie asi v piatok - ak tak Ti napíšem potom ...

@maxara ináč pekná fotka ... som zabudla už dávno napísať... 😀

strihalka
17. jan 2012

kdo ze to bude rodit na antolske? ze bych se pridala k tem kurzum, at nejdu sama.....

denaalubos
17. jan 2012

Baby a ktora z vas apriloviek je rozodnuta rodit na kramaroch??? hm?

strihalka
17. jan 2012

@denaalubos ja mam dilemu kramareXantolska
bo na kramaroch muzem mit prednostu...jen dr si nechcem platit, ale jeste se zjistuje, kde dela jedna porodni asistenka a mame pocit ze dela aj na kramaroch....pokud ta PA bude tam, tak rodim na kramaroch...
dr si platit nebudem lae PA ano

takitak
17. jan 2012

@strihalka ja na to predpôrodné info idem 13.2 ale kurzy čo tam majú sú už do apríla plné - posledný voľný termín je 31.3. a to už je trochu moc - klasicky som to presr.... no idem hľadať ešte nejaký - ja ale musím taký aj pre oteckov 😀

zabudla som na čas - 12,30 !!!!

strihalka
17. jan 2012

@takitak kurzy co se tyce dychani a pod?
to aj ja budem potrebovat teda na kramaroch pokud nemas razitko tak otecka nepusti k porodu...
sakra, chcem uz vedet kde budem rodiit

denaalubos
17. jan 2012

@strihalka dr si platit ani ja nemienim, a PA sa da si zohnat nejaku a zaplatit, ci co, to som este nepocula len tu som daco uz citala...

brkabra
17. jan 2012

@takitak aha dakujem 😉 ja by som chcela chodit aj na ten klasicky predporodny kurz, kde ti povedia aj ako to na antolskej funguje a na co sa pripravit pred a pocas porodu+teda aj tie cvicenia. tak by som to ho 13. feb tam zasla kuk. Ale ak budes mat nejake info tak mi daj pls vediet 🙂

jenny605
17. jan 2012

Baby a nebudete daktora v ruzinovskej nemocke rodit ??

takitak
17. jan 2012

@strihalka no taký nejaký potrebujem. ináč na to že či bude alebo nebude manžel pri pôrode mi nehovoril, že potrebujeme pečiatku, len na epidurálku potrebujem nejaký papier. ja by som nechcela ani tú epidurálku, ale ak by som to nejak nezvládla, tak radšej - na sále už bude neskoro ...a fakt je že kto vie ako to budem zvládať a či mi naozaj voda neodteče a drobcovi sa ešte nebude chcieť 😀

ináč na Kramároch je táto psychoprofylaktická príprava každý utorok, 11,00 - Limbová, Nár. centrum maternofetálnej medicíny, bezplatné, bez nutnosti prihlásiť sa . info katarina@jandova.kr.unb.sk

brkabra
17. jan 2012

@strihalka ja sa chystam 🙂

brkabra
17. jan 2012

@takitak ako je mozne,ze ich maju plne☹ ved by to malo byt podla terminu porodu, ci?

takitak
17. jan 2012

@brkabra no ale je to od 25tt - v 30tt vraj je to už namáhavé - no hlúpa som ... ešte uvidím

baby ja som sa dotrepala domov a tu obrovský balík od ségrinej kámošky z nemecka - veci asi tak do troch rokov - úplne nové a fakt samé gucci, hugo boss, dolce gabbana ... fakt ani jedno no name ... ježkove tie sú krásne ... sú síce až od 68 veľkosť ... sa tešííííím ... a doomoo seat tiež dostanem - no to máme dnes vianocééééé

strihalka
17. jan 2012

@takitak to razitko ej treba na kramaroch
@brkabra a kedy se chystas na to info? a kde presne z ba jsi?

sunday1
17. jan 2012

@denaalubos Ja pôjdem určite na Kramáre 😉

maxara
17. jan 2012

@janka273 🙂 dakujem za pochvalu 😵
tie kosele pojdem kuknut veru.. mama mi dala jednu pod kolena, velmi je prijemna, ale nie je rozopinacia, to mi na chodbu pre navstevy nevadi, to si vzdy pred navstevami prezleciem, a na doma mam take starsie aj rozopinacie a na doma mi ani kratka nevadi.. ale este zo dve urcite chcem, vdaka za tip 🙂

@takitak vdaka 😀 rada by som napisala, ze aj tvoja 😉 hod nejaku

@strihalka na kramaroch pustia otecka aj bez razitka 😉 akurat mu supnu krabicku na podporu porodnice a ocakava sa od neho 20e .. a ked mas od Jandovej razitko, tak pri pokladni zaplatis za otecka 16.60e tusim.. teda ak to nevzysili

@takitak ten mejl si hodila zly 😀 ale presne som ti chcela napisat, ze kludne chod za jandovou, povedz ze sa chystas rodit na kramaroch a zahlas sa k nej na cvicenie, to co pisala ava11. Akurat musis absolvovat ahj vstupnu konzultaciu, co zahrna prevazne pokec o kramaroch a ako to chodi tam, ale priblizne tak to chodi vsade, takze az tak zbytocne to nie je a potom sa zahlasis raz na to cvicenie a to ti bude stacit, lebo stale cvicia to iste.. a rodit mozes ist aj do kosic, oni to uz nesleduju potom

andrejka1974
17. jan 2012

tak dnes som bola opat u svojej doktorky pozriet malej srdiecko a dnes bilo ako ma ziadna arytmia je to super velmi sa tesim 🙂 🙂 🙂 ze magneb6 pomaha na kontrolu idem opat za tyzden teraz budem chodit kazdy tyzden potom som zvladla zubarku moj strach je vzdy velky 🙂 🙂 🙂 no a dnes som ozehlila veci pre Rianku nemali konca kraja zehlila som 2,5 hodiny a len jej veci mam plne 3 policky tesim sa 🙂 🙂 🙂 a dnes napadol konecne sniezik tak som sa bola sankovat so Sinduskou velmi sa jej to pacilo snad este zajtra bude sniezik 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
17. jan 2012

ja sa chystam ist rodit na antolsku ak bude babatko uplne v poriadku ak by sa este vyskytli tie arytmie tak budem musiet porodit na kramaroch koli kardiologii ale radsej by som na antolskej vsak uvidim 🙂 🙂 🙂

strihalka
17. jan 2012

@maxara hej hej otecko se plati 16€, teda co maji na nete...
@takitak o tech kramaroch sjem toto aj ja slylsela, ze muzes jit k jandove a nemusis tam ordit, ale tak apson vyuzit jejich sluzby

@takitak hod fotoooo, at vidime co to bude za krasavce

maxara
17. jan 2012

@strihalka noo ja ked som rodila, tak tam bolo 9 rozbehnutych porodov a 3 akurat na salach, cize viac ako full a pustali oteckov jedna radost (ale az k porodu, nie na cakacku, toto na kramaroch nie je mozne, ak je viacej rodiciek).. aj viacere baby mi povedali, ze otecka nemali vopred zaplateneho, ale dalo sa dohodnut ..

denaalubos
17. jan 2012

No baby citam tu vselico a som z toho vsetkeho domotana hrozne, takze zhrnutie: ked chcem rodit na kramaroch tak mam uz teraz ist tam sa nahlasit u dr Jandovej a dalej uz mi povie ona co a ako alebo mesiac pred terminom tam az ist?