icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
19. jan 2012

@maxara aano, taketo cosik mam...a nezdaju sa mi pohodlne 😉 mozno su mi male...ale neriesim zatial dako intenzivne

maxara
19. jan 2012

Dobre ranko krasky
my sme dnes vyspate.. aj ked teda ja pokracujem v rannych nevolnostiach.. dufam, ze nie az do aprila ☹ uz som schudla 1,5 kg.. takze som pribrala 2,5 za cely cas .. co by nevadilo samozrejme.. no tak ale.. keby to aspon nebolo take nechutne.. 😝 😝

@sunday1 🙂 mna nasrala Masiarova 😠
@bambulka1010 to boli hlavne prve, ktore mi gugl nasiel take, ake som mala na mysli 😉
@urma no akoze ani ja ked som si ich dala prvykrat, tak som si nemyslela, ze niekedy napisem, ze su v pohode 😉 😀
@sunday1 @urma uz ste pozerali do stretkovania?

maxara
19. jan 2012
darinkazv
19. jan 2012

@maxara peti, ja mám tieto trenkové nohavičky doma 1ks, čo som na skúšku kúpila, len mne to príde také, že tú vložku to moc nedokáže udržať na mieste. aké s tým máš skúsenosti? ja som ich pri prvom pôrode nemala. neviem, či to vtedy existovalo, ale jednoducho som o nich nevedela, tak preto vyzvedám teraz 😝

sunday1
19. jan 2012

@maxara Už som kukla 😀

bambulka1010
19. jan 2012

@maxara ty ešte stále vraciaš?alebo ti býva len zle? Mňa to nejako prešlo medzi sviatkami, ale tiež som vracala vlastne 5,5 mesiaca. teraz mi je len zle, keď sa ráno nenajem hneď. Ako náhle sa najem, tak je všetko v poriadku. Sem-tam mi potom príde zle, tak náhle, ale to zachvíľku odíde a zas je dobre.

urma
19. jan 2012

@darinkazv presne aj mne to tak pride...sice tie vlozky som este nenacinala, ako to vypada, ale na tom sietovanom materialy a mojich suchajucich sa stehnach 😝 no neviem neviem 😀
Preto som sa tu aj pytala, ci ste rovno tie plienkovacie jednorazovky origos niektora nemali. Ja inac vlozky nenavidim a skoro vobec nepouzivam v beznom zivote 😀 takze da sa povedat, ze nie som zvyknuta...

maxara
19. jan 2012

@darinkazv no ved to, ze ja som tiez cumela, ze toto?? no v porodke som bola milo prekvapena, mne osobne drzali dobre a boli mi aj pohodlne.. mala som zbalene pre istotu so sebou aj stare obycky, ze ked znicim vyhodim, ale tieto mi boli pohodlnejsie, vytiahli sa az na brucho a aj to mi potom pekne splaslo.. akoze ja z mojej skusenosti by som ich odporucila dalej kludne .. no ale vies ako, sto ludi sto chuti 😉

urma
19. jan 2012
maxara
19. jan 2012

@bambulka1010 ja este stale vraciam.. teda od 21 do 28tt som nevracala, iba tak raz za tyzden, vzdy len rano. A teraz uz dva tyzdne vraciam kazde rano a obcas nie.. nestihnem sa ist najest skor, lebo vacsinou ako sa zobudim, vstanem a spravim par krokov, tak uz pomaly pridavam, nech dobehnem na wecko. 😒 no pri ninke to bolo do 32tt a bez pauzy.. tak teraz neviem.. 😖

@urma draha, aj mne sa suchaju stehna predsa, ved ich mam 7krat take ako ty 😀 😀

urma
19. jan 2012

Prave mi prisla knizka, co ste tu niektore aj doporucovali..Nezna naruc rodicu 😀 Kupila som ju tu za polovicu a tak ked sa tu nebudem objavovat, tak sorry, ale studujem 😀 😀

urma
19. jan 2012

@maxara ale prd mas 😀

denaalubos
19. jan 2012

dOBRE RANECKO..
Baby a vlozky do porododnice ake? Klasika nejake alebo to su na to uplne extra ?

urma
19. jan 2012

@denaalubos ja som v lekarni pytala a dali mi Sentina tusim sa volaju? Takze nie su to klasika...volaju sa poporodne vlozky 😅

maxara
19. jan 2012

@urma ale tak urcite ze mam ich vacsie 😅
@denaalubos tie maju v lekarni, take vacsie su, resp skor hrubsie.. u nas v lekarni maju aj take dlhsie a to sa mi potom super spalo 🙂 nemala som stres, plus tie podlozky pod pacienta a konecne som sa vyspala na bruchu 😵 😵 na to sa aj teraz tesim, tak dufam, ze nebude cisarak, lebo ma drbne 😒

bambulka1010
19. jan 2012

@maxara tie baby dávajú ale zabrať 🙂 ja som bola tiež na tom tak, že ako náhle som sa zobudila, tak som utekala. Tak viem ako sa cítiš. Nie je to nič príjemné, skoro každé ráno takto vracať ☹

maxara
19. jan 2012

@urma @denaalubos http://www.maderna.sk/katalog/product/11488/
ale su aj Sane ci tak nejak a tie dlhsie su v takom ruzovom baliku..

maxara
19. jan 2012

@bambulka1010 no tak mne dava zabrat aj chalan 😅 aasi to s tym nesuvisi, hoci tajne som dufala, ze ano.. 😒

maxara
19. jan 2012

teda SAMU su tie vlozky

urma
19. jan 2012

@maxara pockat ja som to poplietla, ja mam dake ine na S...idem kuknut
SAMU klasic 🙂 ale nie su rozuve a su vraj mini, tak slak to traf....ja si myslim, ze nebudem moc krvacat 😅

urma
19. jan 2012

Ono tusim som citala, ze nesmu mat kridelka 😀

maxara
19. jan 2012

@urma no tie mini su asi jedine SAMU co som ja videla.. tie ruzove co myslim ja su ina znacka, vobec si to nepamatam a su take sirsie aj dlhsie, davala som si ich na noc, alebo ked som dostala oxytocinovu infuzku na vyplavenie zbytkov, co mi ostali v maternici po porode 😔 .. to je potom dost drsne 😝 to som potom vstala aj s tou podlozkou pod pacienta, tu som si pridrzala ako plienku a isla do sprch.. si vies asi predstavit ten masaker ☹ ale tak pohoda, tie infuzky davaju len ked je to fakt treba

maxara
19. jan 2012

@urma oni v podstate ani ten igelit nemaju, preto su hrube.. 😅

ava11
19. jan 2012

Tak mám za sebu ďalšiu poradňu, znova som tam bola se vším všudy asi 5 minút. Váha ostala bez komentára (jupi), krčok uzavretý, všetko v porádečku. V pondelok na krv a ďalšia poradňa spojená s ultrazvukom až o mesiac. Čiže u mňa sa žiadne zvyšovanie frekvencie návštev nekoná 😒

strihalka
19. jan 2012

@peka13 ale vcera tubyli svokrovci...aakoze fajn, jsou to skveli lide, mam je fakt rada, ale muz v praci a oni tu na mes pusti ze mame v byte zimu, ze proc netopime, ze tim neussetrime, a ze platime nejaky zakldni poplatek a ten stejne platiti budem a je jedno ci budem platit nebo ne, a ze si sousedi budou stezovat, ze musi kvuli nam topis vice, bo maji od nas studene zdi!!!!
Ja jsme zvykla z baraku na 19stupnu, v obyvce mame 19,5, v kuchyni mi svokra rekla ze tam vic jak 16 stupnu neni...bylo tam 18,5, na co tam budu topit, kdyz tam cely den nejsme?Ja uz jen v spalni jsem draheho naucila spat rpi 19-20stupnih,bo jak je vic, tak se dusim, me je zle z suchechu tepleho vzduchu, blbe se mi dycha, i pretopenem aute oteviram okenko a oni hned ze az bude dite, tak budu muset vytapet byt na 23stupnu, aby mela nebyla zima....sak to rovnou muzu odevzdat malou s nahlym umrtim a prehratim telicka..nebo mi snad bude v 23stupnovem pokoji lezet polonaha a ja ji nebudu oblekat? No a svagrina tomu dala korunu vecer, ze oni maji v byte 22stupnu, ze min nee, sak to je hrozna zima...
No a pak ukazuji svagrine fotky aona ze hmm, absolutni nezajem, pak ji rikam ze jak je mala poskladana, a oni nic, to bude dobre se otoi, vzdyt ma jeste, ak kam pospichas, deti se otaceji pozdeji, i kdyz ji rikam, ze s timto problem se vetsinou neotoci co ma dr zkusenosti, tak hned ze nesmim vsemu verit a vsichni se do me pustili znova, ze co to reim ted, ze pord je az za tri mesice a ze se ukaze v ten den......
Jooo,ale dneska je uz lepsi, teda svokrovci tu nejsou, viki kopka, ale pocity mam v sobe stale smisene....

svistinka
19. jan 2012

no dnes idem do poradne, tak sa uz mozno male dobre natoci a dozvieme sa co cakame 🙂

andrejka1974
19. jan 2012

@bambulka1010 vsak podla tej tabulky tak by mala mat v termine porodu okolo3700 gramov ona by bola najvacsia Jurko mal 2950, Dianka 3200, Simonko 2750, Matusko 3080 a Sinduska 2700 tak som zvedava 🙂 🙂 🙂 kto to bude tlacit ach jaj ☹

andrejka1974
19. jan 2012

tak neviem ako vam ale mne je stale zle rano zo zaciatku mi nebyvalo ale teraz je kazde rano som zvedava ci mi bude az do porodu je mi zle od zaludka aj vraciam ale potom mi je uz cely den dobre vsak tie baby robia sarapatu 🙂 🙂 dnes som bola v tesku a maju tam na vsetko pre male deticky zlavu aj na plienky oblecenie kozmetiku 🙂 🙂 🙂

huterika
19. jan 2012

Dobre ranko babulky 😉 ak by ste citili potrebu ze sa vam ma niekto ospravedlnit, tak vyskusajte toto 😀 kliknite a vlozte vase meno 😉
http://www.obtampons.ca/apology