icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

elfka.elfka
19. jan 2012

@amanda683 jasne ze sa otoci, ved ma na to este mesiac a pol! este maju deticky cas.. 😵

strihalka
19. jan 2012

@amanda683 ale tak clovek ma proad obayv, mozna ze to vazne prehanim, ze mam az taky strach...vcera se termin dle vseho posunul az na 4.5.......no a moja dr stale vidi jen ten 17.5., se ji zeptam na proadne v 30tt a vcera svagrina, ze co se srtechujes, sak to uvid na sono ze je vse ok, takproc by se meli ridit tim jendim terminem...nojen ja mam jen ten jeden termin napsany v knizce..
mozna moje chyba, ze malicksoti vidim ako velke probelmy, ale uz jsme taka, vzdy hend nervacim, ci je to vse ok, ci to bude ok,

odyseana
19. jan 2012

@brkabra ahoj, neovplyvni ti to matersku, PN mozes zatial dostat len zo zamestnania, z DNP az ked mas splnenu podmienku min. 26 tyzdnov poistenia DNP vkuse, a tolko ti staci na max matersku, kde sa ti do 270 dni zaratavaju aj dni ukonceneho poistenia od predchadzajuceho zamestnavatela (za posledne 2 roky).

sunday1
19. jan 2012

@urma Mini sú len preto, že je to mini balenie. Ja som tiež dlho nad tým rozmýšľala, kým mi to došlo 😀

amanda683
19. jan 2012

@strihalka jasne,ze obavy vzdy su a vzdy aj budu 😝 to mame asi kazda 😝 😝 😝 ja tiez,ale za ziadnu cenu si ich nepriznam a zahanam,ako sa len da 😀 😀 😀 Vsetko bude ok a hotovo 🙂 🙂 🙂

peka13
19. jan 2012

@amanda683 Ja cítim ze moja je stale priecne...dokonca viem kedy sa zapre..vtedy mi na oboch stranach narastie hrća 🙂 neboj je este kopu času...este si tam pokotrmelcuje 🙂

amanda683
19. jan 2012

@peka13 ja tiez dufam 😒 Doktor mi cely cas pise do knizky,ze je hlavickou a dnes na sone sme videli,ze je koncom panvovym a do knizky mi zasa napisal,ze je hlavickou 😒 😒 😒

peka13
19. jan 2012

@amanda683 tiez som sa stretla s tým , že maminka si myslela, ze je dieťako otočené opaćne, ale iba si to zle vyložila podľa sona...doktori v tom vedia čítať, keby niečo nebolo v poriadku, tak ti určite povie. Neboj 🙂

brkabra
19. jan 2012

@odyseana dakujem za odpoved. uz som rozhodnuta si vuziat dofcu, kazdopadne si ju chcem aj tak vycerpat pred odchodom na matersku. len cakat ci mi ju v praci schvalia 😒
tak od dnes necakane musim zostat doma a len lezat a oddychovat. ziadne cvicenia ani nic..uvidim ako to bude po dalsej poradni az vo februari ☹ hlavne aby bol malicky v poriadku a zostal v brusku pokial sa bude dat ☹

danka.chomka
19. jan 2012

@amanda683 otoci 😉 medzi 36-38 tyzdnom najcastejsie. Presviedcaj ju 😉 Mne sa maly toci este stale. minuly tyzden bol dole hlavou, povedala mi PA a vcera sa cely den krutil jak v cirkuse. Takze udaj v 30tom tyzdni ta vobec nemusi znepokojovat 😉 ma este mnozstvo casu 😵

strihalka
19. jan 2012

baby jsem unesena, je super.... kukejte 😀
ps...jsem se naucila vkladat videa na youtube, tak toho vyuzivam, kdybych otravovala tak me zastavte.-d
no jeste ty cudliky se musim naucit😀

https://www.youtube.com/watch?v=mdMSE-XVNqY
peka13
19. jan 2012

@strihalka super,...staci ked pustis a mas na par hodin pokoj 🙂

huterika
19. jan 2012

@strihalka 😀 😀 krasny kolotocik chichi

strihalka
19. jan 2012

@peka13 bohuzel ne hodiny, ale jen na 20minut 😀

efci
19. jan 2012

@huterika dneska prisiel kocik, uz aj stoji zlozeny 🙂 Sme velmi spokojni 😎

efci
19. jan 2012

@peka13 vyborne napisany prispevok 🙂 Plne suhlasim, ale oni uz ini nebudu, hold bude to len prepocut alebo naozaj sa odseparovat nacas.

@strihalka hlavu hore kocka, daj si daku cokosku, zapni dobru hudbu a zabudni co bolo vcera. Ja viem, mna by sa to tak isto dotklo, zvlast v tomto hormonalnom rozpolozeni, ale je lepsie sa nad to nejako povzniest a povedat si: Vy ma nesa.riete!!!
Ja som fakt preto niekedy rada, ze sme 3/4 roka sami. Nevravim, ked je dietatko male, je to niekedy o hubu, pomohlo by aspon na dve hodky keby niekto dobehol, ale... Nas prvy syn je fakt vychovany, len tak ako sme my s mm urcili. Ale este ked si oni takto posumru priamo pred tebou OK, horsie je ked su pred tebou ticho a robia tieto reci po znamych a ty sa to potom dozvies....to je len prijemne 😖
Takze zakladne pravidlo: nech si vravi kto chce, co chce, aj tak si urobim po svojom, ako ja ako matka uznam za vhodne 😀

svistinka
19. jan 2012

tak po dnesnej poradni sme sa konecne dozvedeli, ze budeme mat dievcatko 🙂

strihalka
19. jan 2012

https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/6hc...
na co clovek nenarazi v bazaru, to je fakt humus

urma
19. jan 2012

@strihalka kokso pustila som si par sekund z videa a skoro som zaspala 😀 😀 Bude isto ucinny 😉

atreyu
19. jan 2012

Ahojte idem smutná a sklamaná ☹ malinký sa nám nechcel ukázať najprv mal na hlavičke ruku a nie a nie ju dať preč a po polhodinovej prechádzke po chodbe sa otočil k môjmu chrbtu ☹
a žeby to nebolo málo tak mi lekárka spravila aspoň prietoky a sú zlé ☹ tak ja neviem...ešte aj mužík odišiel lebo od zajtra robia tak už nemôže byť so mnou u našich ☹
baby, ktoré máte znalosti viete mi povedať čo znamenajú tie zlé prietoky?

strihalka
19. jan 2012

@urma 😀

strihalka
19. jan 2012

@atreyu jaj, to je mi lito, mela jsem babu v nemocke se zlyma prutokama, sla na hospitalizaci, byla v 30tt, ze ji na to neco daji....jen to nejde uplne vylecit, snad jen zastavit ci zpomalit a pokud se to bude zhorsovat tak bohuzel preruseni....ale neboj se moja, vsechno urcite bude v poradku, mozno jen mel maly spatny den, a nejak se mu nic nechtelo....kedy ides na dalsi sono?

atreyu
19. jan 2012

@strihalka na 3D som sa už neobjednala...a o týždeň idem na kontrolu tých prietokov tak uvidíme...

strihalka
19. jan 2012

@atreyu no tak jsem to mylselal ze kedy ides na velky morfo, kde se koukaji prutoky..
o tyden, a nejde to skor? nerikala jak moc zle prutoky?

katkarv
autor
19. jan 2012

@atreyu ja som mala z dievcatami zle prietoky,hned ma nechali v nemocke na infuzkach a nakoniec sa museli skor narodit.Asi ich nemas az take zle ked ta hned neposlali do nemocky.

maxara
19. jan 2012

Ahojte krasule,
ja som po zubarovi, z desiatich bezbolestnych minut to nakoniec bolo 25 bezbolestnych a jedna bolestna minuta 😒 ale nakoniec pohoda.. prezili sme. Mam teraz pokoj tak do septembra, potom sa mam dojst ukazat, ale teda len preventivka.
Laskonadka dnes bola velmi poslusne dievcatko, babka ju varovala a zobrala ju aj von na prechadzku, takze teraz spi, ale uz nejak podozrivo dlho, cize asi naozaj bola KO 😅
Som vas docitala akurat a co to pospamovala v stretkovani 😵

@strihalka my mame tiez chladnejsie, teda mame max 21-22 ale na noc aj 18, hlavne hore
ser na nich, peka ti to krasne napisala a hlavne .. babky a svokry a pod nie su krompac 😉 tj, jednym uchom dnu a druhom a zaroven neostane v hlave, krompac ano 😅

@atreyu ako zle prietoky? To ti len tak sucho povedala, ze prietoky su zle a chodte domov? Lebo prietoky su vlastne to, ako a kolko ti prechadza krvi z placky do babatka. Moze to svedcit o viacerych veciach. Kazdopadne si myslim, ze by si mala byt pod dozorom, ked su fakt ze zle. Ked je to akoze len horsie ako bezne, tak aspon zvysit frekvenciu kontrol

atreyu
19. jan 2012

@strihalka ono mi tie prietoky (ako to voláš veľko morfo) zrobila dneska aby som sa už nemusela objednávať keď som tam bola...nepovedala ako zlé len, že sú zlé a zvýšila mi dávku magnézia a že si mám dať predpísať oxyphylin...malý je hlavičkou dole a je o týždeň väčší, má 1338g

@maxara @katkarv BPD 73 AC 240 FL 57 RI 0,71 S/D 3,41

urma
19. jan 2012

A to prietoky krvi ci o co ide? V dietati alebo v pupocniku?
@katkarv

katkarv
autor
19. jan 2012

@atreyu tak to nie je take zle ked je aj vacsi,moze byt ze doteraz bol dobre vyzivovany prietokmi,ale teraz by ta mali fakt sledovat lebo moze sa to zhorsit.

urma
19. jan 2012

@atreyu ja verim,ze to nebude moc vazne, ved inak by nebol este aj o tyzden vacsi 😉 ak by bol zle ziveny,nie?