Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@amanda683 ale tak clovek ma proad obayv, mozna ze to vazne prehanim, ze mam az taky strach...vcera se termin dle vseho posunul az na 4.5.......no a moja dr stale vidi jen ten 17.5., se ji zeptam na proadne v 30tt a vcera svagrina, ze co se srtechujes, sak to uvid na sono ze je vse ok, takproc by se meli ridit tim jendim terminem...nojen ja mam jen ten jeden termin napsany v knizce..
mozna moje chyba, ze malicksoti vidim ako velke probelmy, ale uz jsme taka, vzdy hend nervacim, ci je to vse ok, ci to bude ok,
@brkabra ahoj, neovplyvni ti to matersku, PN mozes zatial dostat len zo zamestnania, z DNP az ked mas splnenu podmienku min. 26 tyzdnov poistenia DNP vkuse, a tolko ti staci na max matersku, kde sa ti do 270 dni zaratavaju aj dni ukonceneho poistenia od predchadzajuceho zamestnavatela (za posledne 2 roky).
@odyseana dakujem za odpoved. uz som rozhodnuta si vuziat dofcu, kazdopadne si ju chcem aj tak vycerpat pred odchodom na matersku. len cakat ci mi ju v praci schvalia 😒
tak od dnes necakane musim zostat doma a len lezat a oddychovat. ziadne cvicenia ani nic..uvidim ako to bude po dalsej poradni az vo februari ☹ hlavne aby bol malicky v poriadku a zostal v brusku pokial sa bude dat ☹
@amanda683 otoci 😉 medzi 36-38 tyzdnom najcastejsie. Presviedcaj ju 😉 Mne sa maly toci este stale. minuly tyzden bol dole hlavou, povedala mi PA a vcera sa cely den krutil jak v cirkuse. Takze udaj v 30tom tyzdni ta vobec nemusi znepokojovat 😉 ma este mnozstvo casu 😵
baby jsem unesena, je super.... kukejte 😀
ps...jsem se naucila vkladat videa na youtube, tak toho vyuzivam, kdybych otravovala tak me zastavte.-d
no jeste ty cudliky se musim naucit😀
@peka13 vyborne napisany prispevok 🙂 Plne suhlasim, ale oni uz ini nebudu, hold bude to len prepocut alebo naozaj sa odseparovat nacas.
@strihalka hlavu hore kocka, daj si daku cokosku, zapni dobru hudbu a zabudni co bolo vcera. Ja viem, mna by sa to tak isto dotklo, zvlast v tomto hormonalnom rozpolozeni, ale je lepsie sa nad to nejako povzniest a povedat si: Vy ma nesa.riete!!!
Ja som fakt preto niekedy rada, ze sme 3/4 roka sami. Nevravim, ked je dietatko male, je to niekedy o hubu, pomohlo by aspon na dve hodky keby niekto dobehol, ale... Nas prvy syn je fakt vychovany, len tak ako sme my s mm urcili. Ale este ked si oni takto posumru priamo pred tebou OK, horsie je ked su pred tebou ticho a robia tieto reci po znamych a ty sa to potom dozvies....to je len prijemne 😖
Takze zakladne pravidlo: nech si vravi kto chce, co chce, aj tak si urobim po svojom, ako ja ako matka uznam za vhodne 😀
tak po dnesnej poradni sme sa konecne dozvedeli, ze budeme mat dievcatko 🙂
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/6hc...
na co clovek nenarazi v bazaru, to je fakt humus
Ahojte idem smutná a sklamaná ☹ malinký sa nám nechcel ukázať najprv mal na hlavičke ruku a nie a nie ju dať preč a po polhodinovej prechádzke po chodbe sa otočil k môjmu chrbtu ☹
a žeby to nebolo málo tak mi lekárka spravila aspoň prietoky a sú zlé ☹ tak ja neviem...ešte aj mužík odišiel lebo od zajtra robia tak už nemôže byť so mnou u našich ☹
baby, ktoré máte znalosti viete mi povedať čo znamenajú tie zlé prietoky?
@atreyu jaj, to je mi lito, mela jsem babu v nemocke se zlyma prutokama, sla na hospitalizaci, byla v 30tt, ze ji na to neco daji....jen to nejde uplne vylecit, snad jen zastavit ci zpomalit a pokud se to bude zhorsovat tak bohuzel preruseni....ale neboj se moja, vsechno urcite bude v poradku, mozno jen mel maly spatny den, a nejak se mu nic nechtelo....kedy ides na dalsi sono?
Ahojte krasule,
ja som po zubarovi, z desiatich bezbolestnych minut to nakoniec bolo 25 bezbolestnych a jedna bolestna minuta 😒 ale nakoniec pohoda.. prezili sme. Mam teraz pokoj tak do septembra, potom sa mam dojst ukazat, ale teda len preventivka.
Laskonadka dnes bola velmi poslusne dievcatko, babka ju varovala a zobrala ju aj von na prechadzku, takze teraz spi, ale uz nejak podozrivo dlho, cize asi naozaj bola KO 😅
Som vas docitala akurat a co to pospamovala v stretkovani 😵
@strihalka my mame tiez chladnejsie, teda mame max 21-22 ale na noc aj 18, hlavne hore
ser na nich, peka ti to krasne napisala a hlavne .. babky a svokry a pod nie su krompac 😉 tj, jednym uchom dnu a druhom a zaroven neostane v hlave, krompac ano 😅
@atreyu ako zle prietoky? To ti len tak sucho povedala, ze prietoky su zle a chodte domov? Lebo prietoky su vlastne to, ako a kolko ti prechadza krvi z placky do babatka. Moze to svedcit o viacerych veciach. Kazdopadne si myslim, ze by si mala byt pod dozorom, ked su fakt ze zle. Ked je to akoze len horsie ako bezne, tak aspon zvysit frekvenciu kontrol
@strihalka ono mi tie prietoky (ako to voláš veľko morfo) zrobila dneska aby som sa už nemusela objednávať keď som tam bola...nepovedala ako zlé len, že sú zlé a zvýšila mi dávku magnézia a že si mám dať predpísať oxyphylin...malý je hlavičkou dole a je o týždeň väčší, má 1338g

@amanda683 jasne ze sa otoci, ved ma na to este mesiac a pol! este maju deticky cas.. 😵