icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
21. jan 2012

babulky, bambulky...nemate u sebe v zalozkach nejake stranky, kde bych nasla vlozky do tech "decek",,,jeste presne si namerim veliskot az mi to uschne a vyzehlim....ale nemam ani sajnu kolik to stoji a apod cim to najdu...velke vdaka

dennkaa
21. jan 2012

@maxara dakujem za rady 🙂

wwwphotokidssk
21. jan 2012

bratislavske tehulky pozrite si nas web, akcia 😉

darinkazv
21. jan 2012

babule, možno sa vám budem zdať šibnutá alebo čo, ale dám vám sem link na jednu súpravu do postieľky. ja straaaaaaaaašne túžim po ružovej a muž mi nedovolí kúpiť už ďalšiu súpravu, keď máme túto jednu :(
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk...

belissima85
21. jan 2012

@vajanika27 taky ako biela kava s hnedym taky neutralny🙂

giapetko
21. jan 2012

@srnqqa ahoj...ja som davala partnerove priezvisko...planujeme sa zobrat, takze by to potom bolo viac papierovaciek..... 🙂

janka273
21. jan 2012

@darinkazv ale veď je krásna 🙂 ladí ti k stene a ku kolotoču 🙂....ja mám po Tami ružovú Macka Pu a mackovú s hnedými macinkami, a ďaľšiu sme mali oranžovú....veď jedna súpravka d postele je málo, nie? Baldachýn a vreckár sme nemali, ani nebude mať, lebo sme všetci alergickí....oranžovú súpravu si nechám, a ružové po narodení bábätka predám/ keby sa náhodou z Riška stala baba....a po Julinke ti súpravy nezostali? 🙂

giapetko
21. jan 2012

@ava11 ahoj...tak to ti neviem povedat........treba,aby ste tam boli obaja, zobrat si OP....teta vyplnila jeden formular, kde sa nas len pytala na meno dietatka / priezvisko / v muz. a zen. rode...este sa spytala priatela, ci bude pocas terminu mojho porodu v zahranici, alebo v SR....potom to 3 x vytlacila, dala nam to obom podpisat, hodila podpis a peciatku aj ona.....jedno si nechala, jedno treba zobrat do porodnice a jedno si nechavame my....moj nazor je vsak, ze treba ist na matriku v mieste pobytu dietata.....ved sa jedna o neho 😉

janka273
21. jan 2012

@darinkazv veď túto súpravu - set do postieľky si nechaj, a časom si dokúpiš ružovú .-)...

atreyu
21. jan 2012

Ahojte 🙂 ďakujem,že na nás myslíte 🙂 v nemocnici mi nakoniec povedali,že tie prietoky sú dobré len v spojení s tým mojím častým tvrdnutím brucha to dobré nie je...a skracuje sa mi kŕčok ☹ takže beriem infúzie a ležím...ináč mám na izbe super baby,jedna nám možno čoskoro porodí 🙂 a čo sa týka lekárov a sestričiek som milo prekvapená-som v PO...dúfam,že vy sa všetky máte super a že drobčekovia poslúchajú 🙂

giapetko
21. jan 2012

@dennkaa ja davam tiez kyslu smotanu a aj dve, ked davam do vacsej misy.....zemiaky vela popiju a potom ostanu suche....inak ja som robila min.vykend bryndzove halusky , ktore ked som dorobila, tak boli super stavnate a o par hodin suche..... 😒

belissima85
21. jan 2012

baby mozno to bude smiesna otazka ale co je to vlasne ta sukromna skupina?k comu to je? viem ze tu to ma na starosti strihalka🙂ale ja som s toho mimo?🙂

gabika123456
21. jan 2012

ahojte babenky uš sa nam to blíži aké máte pocity?rodíte niektorá v galante?

giapetko
21. jan 2012

@urma neboj, nie si sama...ja som si tiez dnes zdriemla od 16,00 do 18,00 a hned ako som vstala vycikat a urobit papat....mliecko s medom a celozrnne zemlicky s masielkom.... 😉

darinkazv
21. jan 2012

@janka273 ee, nič mi po julke neostalo 🙂 my preto všetko musíme nakupovať. jedine postieľka nám ostala. aj to len vďaka tomu, že som ju bratovi požičiavala 🙂 a postieľka nebude tam, kde je teraz. bude pri nás v obývačke :( no, to sa snažím mužovi vysvetliť, že jedna nestačí. ale aj pri julke sme tak mali. len jednu súpravu. keď som ju ráno oprala, večer už bola suchučká 🙂

strihalka
21. jan 2012

ufff, tak ze po obede pojedem s muzem jen na zahradku se podivat a najednou jsme bylo v brendone a v babymarkete😀, ale nic zavratneho, uz vime, ze koupat budem v detskem pooji, kd eje dostatek msita a proto hledame vhodny podstavec pro vanicku, jen ty kovove jsou tak nestabulni, tak asi skoncime u nejake lacne skronky, kde dame protismikovou podlozku a na to vanicku 😀
Idme vas pocitat, @janka273 skouknout linky, dakujem 😀a pak uz bude hotove jablkove pyte a vsechno pujdem snist 😀 😀 🙂

strihalka
21. jan 2012

@janka273 stranka pohodlne pri kave...je vitez si nejlacneji 😀idem ji celou prostudovat:-dze co se mi jetse hodi :D

strihalka
21. jan 2012

@atreyu joj, akorat jsem na tebe fakt myslela, jen jsme byla dole na strake po dopsani prispevku... 😎
tak super, ze mas aspon dobre spolubojovnice na pokoji, myslim, ze to je zaklad pro dobre preziti v nemocke. takze budes jen cez vikend?ci si te tam planuji nechat dele?
ten maly je fakt bojovnik a stale si bojujue o svoji pozici na svete coz je velmi dobre, ale ozaj to vypada ze budes prvni ktera porodi 😉

belissima85
21. jan 2012

ako vonku kraaasne sneziiiiii🙂

evulilik
21. jan 2012

ahojte bambule .. tak ja ešte neviem výsledky z cukru - vraj pri ďalšej kontrole to povedia ...Ale tušak mám strašne zlý .. kedže na papieriku pod svojim menom pri odovzdavani tretej vzorky moču som zbadala pod 0 znamienko + 😖 A navyše asi o 2 hodiny čo som odtiaľ odyšla som takmer odpadla ☹
Bola som aj na poradni a tam je našťastie všetko ok 😵 Bábo je otočené dole hlavičkou a už váži 1140 gram.

janka273
21. jan 2012

@darinkazv my sme pri Tamarke stihli vymeniť aj 2 súpravy za noc - keď nám ich ogŕcala 😒 / ale to bolo z toho soplíka, čo som ti spomínala/....dáko svojho mm presvedč na tú druhú súpravku - vytiahni ženské zbrane 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵
@strihalka pozri čo tam na tej stránke dobré majú, musím pokukať aj ja....minule som si objednala z dákej stránky podložku na prebaľovanie , a špongiu - ako lehátko do vaničky - a teraz pozerám, že mi vôbec neodpísali, a ja neviem, aká stránka to bola, demencia funguje na plné obrátky, .....ak mi do konca mesiaca tovar nepríde, musím objednať znovu 😉 ....mňam, mňam , mňam jablkové pyté - dopraj riadnu dávku Vikinke, ja idem Tami čítať na Dobrú noc 🙂 , nie rozprávku, ale encyklopédiu o zvieratách 🙂 / o žabách, rybách, hadoch a podobne/

evulilik
21. jan 2012

A ešte som zabudla kočík máme na ceste dodacia doba cca 10 dní 😵 😵 😵

janka273
21. jan 2012

@belissima85 aj u nás snežíííííííííííííí, aj som omylom stlačila " že sa mi nepáči", ale mne sa PÁĆI , že sype sniežik 😀

evulilik
21. jan 2012

@janka273 nestačia len dvoje obliečky ???? 😕 😕 treba aj dva paploniky a dva vankuše ???

strihalka
21. jan 2012

@janka273 no nic dalsiho zajimaveho tam nemaji a kedze chcem obejdnat vse z jednoho obchodu....tak hledam dale:-ale ceny jso celkem vsude stejne, jen ja nevim, co vsechno mi jeste chybi, si to msuim nekam psat, bo rpesne jak ty chvili vim, a za pet minut nevim co to bylo :-d
a tak to taky dopada v me kuchyni...jsem dala horni vrsttvu testa na nastrouhane jablka a v tu chvili, ze do ri.i skorice tam neni, a cukr jsem tam nedala😀, tak jsem to posypala hore na teste😀

janka273
21. jan 2012

@evulilik nie 2 paplóniky a 2 vankúše nie....my sme mali dvoje obliečky, lenže keďže Tami nám v noci zo zahlienenia vracala, tak za noc zašpinila aj dvoje, tak sme potom dokúpili i 3 súpravu....ale dvoje v pohode budú stačiť 🙂

janka273
21. jan 2012

@strihalka tak nie som s tou zábudlivosťou sama 😀 😀 😀 ....koláčik si výborne vyriešila 🙂 - keď si dala škoricu hore s cukrom, bolo to aspoň voňavejšie a chrumkavejšie 🙂 , muži tomu nerozumia, a tebe to nevadí - spapáte aj tak....utekám, lebo Tami už čaká 🙂 🙂 🙂

belissima85
21. jan 2012

idem si dat pudeling a do postielky...este kuk tv a dobru noc vsetkym🙂