icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ava11
22. jan 2012

Dobré ráno aj ja želám 🙂 Tak ako som minulý týždeň pindala, že nemôžem spávať, tak posledné dni klop klop úplne bez problémov. Ako večer zaspím, tak sa ráno zobudím, ani len cikať väčšinou nejdem. Konečne som si našla polohu, ktorá je pohodlná mne aj drobcovi, takže ma nebudí. No a čo dnes? Musím skočiť k mamine po bundu, lebo do mojej sa už fakt nezapnem a asi prehovorím chlapa, že dnes nevarím a pôjdeme na pizzu, mám hroznú chuť. A k žilám, hlásim sa aj ja, mám 😎

urma
22. jan 2012

@ava11 pizu som uz doost davno nemala a tiez ma minule tak napadlo, ze musime si s mm skocit niekedy...ked bude doma 😖 Ja idem na obed k nasim, uz automaticky kazdu nedelu 😉 takze vylihujem a konikujem. Ja to nechcem zakriknut, ale tiez spavam dobre a nevadi mi na chrbte, tak hadam tym dako neublizujem malemu. Hadam by sa ozval 😅

dennkaa
22. jan 2012

@ancovicka 30 @denaalubos @strihalka @nlula @huterika @giapetko @ivanka.7 @belissima85 @ava11 (snad som na nikoho nezabudla, s tych, ktore ste reagovali) - zakladam zilkaty tim :D Ale asi to bude naozaj taky prirodzeny prejav, pokial nas netrapi nic ine, tak toto je asi malickost.

Ja som mala pizzu vo stvrtok 🙂 my mame totiz restiku-pizzzeriu priamo pod balkonom 🙂 Takze obcas, ked mam vela behaciek po lekaroch a nemam navarene, je to nasa posledna zachrana 🙂

maxara
22. jan 2012

Dobre ranko nadhery
ja mam dnes absolutne otrasnu naladu, tak ma nenaserte 😝
Vcera sme boli u nasich poobede a ked sme sa dvihli vecer, ze ideme domov, tak toto nadherne snezenie, co sa vam tak pacilo, nam tak pokazilo cestu domov, ze sme isli asi hodinu. (18km) Soferovala som ja, lebo mm si zabudol papiere doma, dva krat som dostala taky smyk, ze sme skoro skoncili v jarku a to som isla celu cestu max 50, vacsinou 40 😒 . Ale nastastie som vsetko pekne ustala, no v Senkviciach som sa uz normalne citila tak vystresovane, ze ma mm vymenil aj bez dokladov. Cestari zrejme boli opat zaskoceni zimou a snezenim, ved kto by to v polke januara cakal, ze ano.. 😒
Nina spala celkom dobre, aj ja celkom.. ale rano si drbla hlavu, ked sa jasila a odvtedy striedavo reve a mrnci.. nudi sa.. ja som rano vracala opat a potom ako si buchla hlavu, tak sa z revu dogrcala, klasika.. takze akoby mi nestacila jedna grcka, musela som este aj zo zeme utierat.
No som rozladena.. co vam poviem. Ale inak vsetkym peknu nedelu 😉

dennkaa
22. jan 2012

Citam si spatne svoj prispevok z 10,45 h a zistujem, ze tam mam chybu - tak sa ospravedlnujeme a "s tých" opravujem na "z tych"

belissima85
22. jan 2012

@dennkaa take podobne preklepy aj ja nachadzam v mojich prispevkoch aaaaaaaaaaa uz to radsej ani neriesim🙂

janka273
22. jan 2012

@dennkaa tak aj ja sa hlásim " do klubu žilnatých" - najmä na prsiach ale i na brušku .-)
@maxara v Šenkviciach cestári niekedy neodhŕňajú - kašlú na nás, minule hlavné cesty odhŕňali pracovníci ver.prosp.prác - a tí majú mať na starosti len vedľajšie cesty😒 , už je po snehu - dobrá čľapkanica a teraz u nás fúka a dobre prší 😠

urma
22. jan 2012

@maxara ...a hlavne neodhranaju, pokial stale prisypava 😒

strihalka
22. jan 2012

@maxara moja a ko to vyzera po dnesni noci u vas?lebo tu v BA to vypada jak dkyz vcera nesnezilo....mam zabalit retezy? 😀

maxara
22. jan 2012

@dennkaa ja sice ovladam gramatiku celkom slusne, ale tu na koni nejako zasadne nepouzivam ciarky pred urcitymi spojkami, hoci viem, ze tam maju byt a aj opacne, pred A hocikedy dam a viem, ze tam byt nema.. a o preklepoch ani nehovorim 😝 inak si myslim, ze tu niektore baby pisu priam strasne 😅 ale odpustam, kedze ma viac zaujima pointa 🙂
A teda napriek mojej nadhmotnosti, prsia mam tiez viacej zilnatejsie, teda bezne ich take nemam, ale na bruchu mi nic take nevidno. 😒

@janka273 to je ale vsade 😒 akoze ja chapem, ze cestarov je malo a hlavne makaju na inych miestach ako je nejaka dedina.. (tym nedehonestujem, len aj cajla je dedina a odbocka k nam bola ehm.. priserna) Nasu ulicu prechadzaju asi ako poslednu z celeho pezinka, lebo ta horna cast ulice je sama jama, hrbolata, niekolko krat rozkopana a zalepena a teda aj ked prejde radlicou tadial, tak tam ostavaju take zasnezene jamy, ktore v momente samozrejme mrznu, ze mas rovnomerne po celej ceste rozdistribuovane ladove plosky a mozes ist akurat tak do riti.. navyse sa po bokoch parkuje a ti trupici sa nedokazu dohodnut, ze by sa parkovalo len na jednej strane a tak ides ako krava striedavo po lade, striedavo po snehu, z kopca, pomedzi zaparkovane auta.. az sa doklzes do krizovatky a az tam zacina kultura parkovania 😀 u nas samozrejme. Nasi susedia parkuju na nasej strane a vsetci sme spokojni 😵

@urma veru 😖 ved naco, nie? aspon usetria za benzin.. 😖 podla mna, kazda obec mi mala mat nejaky vlastny pluh, ved to sa da aj za osobne auto zapojit, resp pred.. a pekne nastupit a odhrnat.. ved kedysi boli druzstva za dedinou, kazde malo traktori, nemoze byt problem, drbnut im jednu radlicu.. ved nech si zmluvy porobia a hotovo.. 😔 dost ze musim odhrnat sneh na mestskom pozemku ja a nie nejaky lamer za to plateny. 😠 a este sa budu vyhrazat a pokutovat, ked sa niekto pred mojim domom prizabije..
@strihalka draha, dnes uz poctivo rozprsalo cely sneh.. aj som chcela zobrat uvrestanu Ninu na dvor, ze by sa trosku ponahanala po snehu a prevetrala psov, ja by som zavesila nase nove krmitko pre vtaciky, co som natierala.. ale prd, najprv prsalo a teraz mame spongiovitu hmotu namiesto travnika, svieti slnko a zo strechy nam padaju kopy sneholadu na zem, tak ani nevychadzam nech ma neovali 😝
uff, no ja som dnes nejaka ozaj mrzuta.. 😝

strihalka
22. jan 2012

@maxara mrzi me tva nalada, ale taky ji obcas dosatnem, no bcas , me prijde ze celkem casto....uz jen co se probudim, tak dobry ale vstanu a bum, no zabiti a vsichni okolo mne☹ no dneska se musim premluvit a ostriaht muze a pak jen povleceni vyprat a vyzehlit veci pro malou...vic asi endelam...a vecer zkusim tu cockovou polivku 😀

strihalka
22. jan 2012

@dennkaa
@maxara ano ja se poctive halsim ktem, co pisu strasne, vim o tom, ale nekoukam se na to co pisi, je dulezite coi chi napsat nebo pak ztratim nit a je po slovech, bo je zapomneu :-d a kdyz uz vidim preklep taks e mi nece vracet a prepisovat 😀 navic mam klavesnici politounejakym sajrajtem, takze kolikrat to pismenko zmacknu a ono nic😀

dennkaa
22. jan 2012

@maxara ja preklepy inych neriesim - tiez mi ide hlavne o pointu v prispevkoch, ale na svoje preklepy som hakliva (choroba z povolania).

Ja som uz za to, ze ked tu doteraz poriadne nenasnezilo, tak by uz nemuselo vobec 🙂

strihalka
22. jan 2012

@dennkaa hlavne ze neskocime v prikope😀 v utery.....

maxara
22. jan 2012

@strihalka 😔 no mna hlavne rozladila Nina hned od rana.. zisla som dole (ona s mm uz boli dole) a isla som na wecko a ona cela natesena bezala po chodbe sa kuknut, ze kto je na wecku a ked zistila, ze ja, tak sa zacala jedovat, ze nie babka a dedo.. 😖 tak prepaaac, ze len blba mama je doma.. 😔 a potom som vracala, ako obvykle a potom sa Nina dovracala z revu, odvtedy prakticky dokola bola s niecim nespokojna a aj ked sa clovek prihovoril milo, tak skrek bola odpoved.. normalne mi pokazila naladu az ma hlava zacala boliet 😖 nastastie potom ju zobral mm chrapat a dufam, ze este dve hodiny budu.. nech mam pokoj

maxara
22. jan 2012

@dennkaa 😀 ja som tiez hakliva aj na moje, ale aj ostatne pozeram.. niektore ma az vytacaju, take zakladne chyby.. ale v tomto je napr @strihalka u mna uplne ospravedlnena, lebo sak to je iny jazyk 😉 a nerobi hrubky ale preklepy
a ja som uz tiez nejaka protisnehova.. ved ked som bola na sneh naladena a tesila som sa, tak sa na mna vysral, isiel sa vysnezil niekam na vychod a u nas velke clapkacie hovno.. a teraz keby nasnezilo a bolo aspon fakt ze zima a nasnezene aspon 2 tyzdne, tak dobre, ale toto??

dennkaa
22. jan 2012

@strihalka to zavisi od sofera 😝

dennkaa
22. jan 2012

@maxara u mna je @strihalka tiez ospravedlnena. Ja si samozrejme tie chyby v inych prispevkoch vsimam, ale vzdy si poviem, ze mozno niektorym nebol slovensky jazyk v skole velmi blizky.
A Ty uz nemaj zlu naladicku ... Ninka sa vyspinka a vsetko bude v pohode 😉

maxara
22. jan 2012

@dennkaa 😝 nina uz tri dni vstava ritou 😔 neviem preco.. som zvedava, co povies na nu v utorok 😅

dennkaa
22. jan 2012

@maxara som na nu zvedava, na fotkach je podarena. A ved aj my dospelaci mavame zle dni ... mozno na nu vplyva toto nestale pocasie, ktovie.

maxara
22. jan 2012

@dennkaa no asi 😒 ale ona sa z navstev tesi, jasi sa a predvadza 🙂 a ked pride aj Baxik, tak bude hotova 😅 nemala by byt urevana..

dennkaa
22. jan 2012

@maxara urcite bude rozkosna 🙂

dennkaa
22. jan 2012

No trielim ja nieco robit, v kuchyni vola na mna riad a aj zehlicka skace od radosti, ze sa s nou dnes pohram :D A vecer sa sem vratim 🙂

atreyu
22. jan 2012

@strihalka ešte neviem ako dlho tu budem a máš pravdu je to bojovník len nech takto vydrží aspoň do marca 🙂

elfka.elfka
22. jan 2012

krasnu nedelu prajem 🙂
brasko mi vcera priniesol vecicky co mal pre babo pozicane, takze v izbicke uz mame postielku aj komodu, len to treba poskladat... a krabice s vecami, dekami a oblecenim. tak som sa toho chytila a pomaly vsetko ukladam.......
dnes som nabrala aj odvahu pustit sa do prehrabavania sa oblecenim, no vytriedila som kvanta oblecenia a vybrala si asi metrovu kopu x 2metre na sirku 😀 uz len preniest k pracke a dat prat.. perinky dupacky, bodinka,hadam budem mat vsetko. povytahovala som veci do nejakych 4 mesiacov a zvysok som pretriedila na veci do roka a veci od roka. ale ako pozeram, vela veci sa mi vratilo tak spinavych a prepratych a potrhanych, ze budeme od roka dokupovat tak ci tak....
no ale odkedy sme tehotni, vecicky neposuvame, teda od velkosti 110 bude po Sandre vsetko vseticko 🙂 a tiez uz je okolo nas zopar dievcatiek, takze coto konecne aj my podedime 😵

efci
22. jan 2012

Ani Vas nestiham citat, bola tu navsteva, uz sice odisli, ale ja som od vcera rana taka opuchnuta, chodidla aj dlane 😠 ☹ Som z toho na nervy, akoze puchla som uz aj doteraz, ale nie az takto, tak neviem co to ma byt. Kontrolu mam az o dva tyzdne. Akoze beriem, ja uz koncim 7. mesiac podla echografie, uz su vyraznejsie opuchy asi normalne, ale predtym som to nemala, tak som na nervy. Ved sa pomaly ani do topanky nezmestim 😖 A vcera sme boli po dlhsom case trosku medzi ludmi a vsetci si uz myslia, ze idem rodit, kazdy len oci vyvaluje ze este 2 mesiace. Tak som z toho cela na nic a na nervy 😔

belissima85
22. jan 2012

@efci s toho si nic nerob mna ked zbadala moja babka rovno sa ma spytala ci nahodou necakam dve🙂no mile od nej co ti poviem🙂

maxara
22. jan 2012

@atreyu draha, dufam aj ja, ze krpcek bude posluchat a vydrzi v brusku, ved co su to za moresy 😉 hlavne nech vam to dobre dopadne

@efci mojko, ja som tak puchla pri ninke 😒 od zaciatku 7meho isla dole obrucka, ale to bolo vonku aj dost teplo.. teraz som zatial v pohode, obrucku dam dole v pohode, takze ju este nosim a toto je moj detektor opuchov 😉 neboj, snad to bude iba takto a nie horsie 😔

strihalka
22. jan 2012

Tak sme se byli projet autem do vysavace a do carfuru 😀auticko ciste aspon na prvni pohled, nakoupeno a jdu se pustit do moji prvni cockove polevky 😀, jako prvni vyzkousim recept od @janka273 😀, cocka je uz namocena, nevim kolik jsou dva male pohariky, ale tak jsem tam vysypala jeden maly cely sacek..... 😀

giapetko
22. jan 2012

@efci nic si z toho nerob....ja som bola v piatok u kadernicky a ona na mna...na kedy cakate ? ja, ze na april...a ona...budete mat dvojicky ??? 😠