Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ďakujeme a termín máme 26.04.2012
tak dnes som absolvovala osobny nakum s bazarika z MK som nadmieru spokojna🙂
tak dnes som bola opat po tyzdni u svojej gynekologicky a aritmie a extrasystoly su opat a je ich viac hoci poctivo uzivam magneb6 2 krat denne ☹ ☹ ☹ poslala ma hned na Kramare zajtra som objednana k doktorovi Titelovi dnes operoval mala som k nemu ist az 29.2. ale ked je problem mam ist hned mam velky strach bojim sa neviem co mam uz robit ☹ ☹ ☹ strasne sa bojim o malu Rianku
@andrejka1974 moja neboj sa. držím palce, aby bolo všetko v poriadku a malá rianka bola zdravunké bábätko bez akýchkoľvek problémov 😉
@andrejka1974 drz te se baby a neboj vse bude ok...dr vedi a umi....
Kolac hotovy, janka jeste v pyzamku 😀 asi jdu ze sebou neco delat, mozno zahlasim uz predem ze pred bilou budu 14:05 - 14:10 😀 😀 😀 😀 😀 mozna i drive...
@andrejka1974 neboj sa, vsetko dobre dopadne.. drzime palce 😉
je to dobre...stiham...
@andrejka1974 Držím palce, aby bolo všetko ok 😉
@andrejka1974 Držím palce !!!!
Baby, ktoré ste sa zaujímali o tie monitory dychu, akurát na ČT1 v relácii Sama doma hovorili, že sa tomu zajtra budú venovať 😉
@lias dik, idem si to hned poznacit 🙂
@andrejka1974 veľmi držím palce!
@mius.brcko no neviem, obe deti som takto kojila, syna kojím doteraz (3,5 roka) a žiaden problém, dôvod v zápale by som hľadala inde, jedine, že by mamina pravidelým odsávaním po každom kojení mala zbytočnú nadprodukciu mliečka a ostalo jej tam veľa, problémy vznikajú, keď bábätko saje neefektívne, je zlá poloha pri kojení, atď...príčin môže byť naozaj mnoho
veľa žien som videla kojiť "v teréne" a žiadnu som nevidela po nakŕmení babätko ešte odsávať
he he tu je hlucho, vy asi stretkujete 😎 Tak potom hodte aj nejake foto zo zoslej zostavy 🙂
Ja si tu olovrantujem po poobednajsej sieste a zistila som ze mi dosiel balik, tak by som sa mala pren vymotat, mam tam dake tehu oblecko, co by sa mi dnes hodilo.
Kojenie verzus flaska, tazka tema. Ja sa priznam, ze sma mali flasu od 7 tyzdnov a nemala som s tym ziaden problem, ani moralny ani s nosenim "paksametov" na pripravu mlieka v terene.
A tych 7 tyzdnov kojenia som si ani raz neodsala mlieko, pritom som odsavacku mala, ale mna to v tom vsetkom humbuku ani nenapadlo, ze ked zostane dake mlieko alebo co. . Akoze je fakt, ze som bola menej informovana, vsetko som to nechavala na telo a mimco, ze sa s tym nejako prirodzene musi vysporiadat. A ziadny zapal sa nekonal, mlieko vzdy bolo. Teraz mam info uz viac a aj strachu z pripadnych zapalov a pod...
dnes som bola na sone a opäť mi upravila dr. termín pôrodu...na 29.3.2012....to je hrôza,ako sa mi to týždeň čo týždeň posúva..malinký má 1612g...a tých vlasov koľko má???!!! 😎 😎 😎
ahoj ,chem sa opytat co ste z okolia Ba kam pojdete rodit?mate vybraneho porodníka.
@elvo sice nie som priamo z BA, ale kedze som tam vacsinu zivota odzila a aj gynekologa mam tam, tak aj rodit chcem v BA (aj ked to mam blizsie k Dunajskej Strede)... moj gynekolog (Mudr. Dusan Stanislav) mi na poslednej poradni (ked som sa pytala, ci nerobi porody aj on) povedal, ze mi dohodne jedneho porodnika na antolskej (tam som aj chcela ist rodit), ze je to jeho celozivotny "asistent", takze budem v dobrych rukach... ale zatial neviem ani ako sa vola, ze vsetko dohodneme mesiac pred porodom.. ja tam vlastne nikoho nepoznam, tak sa spolahnem na radu mojho gynekologa 🙂
@darinkazv
@sunday1
@lias
@strihalka
@dandelion18 musim sa drzat nic ine mi nezostava len horsie je to ze teraz to bolo horsie ako pred troma tyzdnami vtedy som lieky nebrala teraz beriem a nepomohlo velmi sa bojim zajtra je pre mna duplovane tazky den pred 15 rokmi nas opustila nasa Dianka mala vtedy len 4 mesiaciky stale placem ja uz nevladzem bude dneska tazka noc bojim sa o Rianku velmi ☹ ☹ ☹ ☹
@andrejka1974 moja, je strašné, čím si si už prešla, nik by nemal prežiť svoje dieťa. bohužiaľ sa to stáva a stále viac. ale ty teraz vyprázdni hlávku a nemysli na to. resp. mysli len pozitívne. ja viem, mne sa ľahko hovorí, vždy sa ľahko hovorí tomu, čo nie je zainteresovaný priamo, ale keby som mohla, tak ti nejak viac pomôžem. takto aspoň na diaľku pekným slovom 😉
@andrejka1974 - Andrejka, cicuška moja...verím , že Rianka je v poriadku, a je to zbytočný poplach...veď pred týždňom - si myslím písala, že arytmia srdiečka bola v poriadku....možno len malá cicuška zle reaguje na sono...silno, moc budem na Vás myslieť, .....neplačkaj moja, je mi to ľúto, mysli trošku pozitívne / aj, keď viem, že je to veľmi ťažké/, aby aj Riuška bola v pohode 🙂
@ivanka.7 Dakujem. Presne tak. Taka učiteľka má smolu a na prípravu sa chystá až počas materskej dovolenky. Lebo by sa zrútila škôlka, nemám šancu odísť od nich. 🙂) Chystáš sa na Antolskú? Máš vybaveného lekára, alebo to nechávaš na náhodu? Nemáš strach z pôrodu? Ja som v 29. tt tiež rozmýšľam nad Antolskou ale je pre mna daleko tak uvidim. A na pôrod pre dobrú psychickú prípravu a nestresovanie radsej nemyslim.
@andrejka1974 Aké máš aritmie?
@mily7 Mna sa doktor pytal ci nechcem ist na matersku uz 8ho, ale v praci by som tiez nechala plno roboty pre kolegov potom, tak idem az 22ho (aj ked najradsej by som mala uz od 8ho pokoj, ale to vidim uz tie maily co by mi chodili :D). Idem na Antolsku, lekara este nemam, uvidim 🙂 Porod sice riesim, ale rodilo tolko generacii zien pred nami, tak co s tym uz narobim :D nejako uz bude 🙂

@wp tak vitaj. a kedy máš presne termín?