Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte chcem sa opýtať vybavuje si už niektorá z vás doktora čo vás odrodí l
Baby dnes super den, teda rano tozacalo na hovno ze nad nami stale neco rezaji vrtaji bouraji a bordel po celem panelaku..
no a dnes se obejdnal dopravce na oblecko z anglicka, tak mam radost, o tri tydny to budem mit vsechno doma..
a jeste se zacal resit doktor k porodu, cekame na odezvu kdy nam da termin na konzultaci, joj se nemuzu dockat
Aj ja mam same skvele infosky dnes 🙂 Po 17-tej pride kurier s vecami pre drobceka, predchvilou mi volal nas kameraman zo svadby, ze kedze som na rizikovom, prinesie nam uz hotove DVD-cko aj vyvolane fotky (svadba bola v septembri, takze bolo na case) - ale super, ze sa nemusim po to nikam trepat. A tiez mi volala kocka z rodiny, ze mi vybavila alergologicku a aj ma rovno objednala. Uplne skvele spravy dnes.
Jedine co ma stve je, ze postielka stale nie je doma :( Ale dufam, ze aj to sa coskoro zmeni.
Pracka perie poslednu varku pre maleho (aspon na teraz), ja idem umyt riad a potom opat veget s vylozenymi nohami.
@zuzanka2905 ja uz mam vybrateho porodnika a zacnem k nemu chodit zaciatkom marca.
Baby aj vy mávate kŕče v nohách? Ja som včera nemohla kvôli tomu spať, strašné niečo ☹
@bambulka1010 ja mam iba sem-tam krce do noh, ale to som mavala obcas aj pred tehu
@bambulka1010 - obcas mavam. Mne nato pomaha jest vela bananov a ked uz to pride, tak natiahnem nohu tak, aby bola pata akoze vystreta - dufam, ze si tento divny navod pochopila 😅
@bambulka1010 aj ja som pocula ze zaberaju banany a zahrst mandli kazdy den...
@elfka.elfka fuha, ikeu milujem, ale toto jsem jeste nezahledla, to kde to tam maji?
@elfka.elfka http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0012... vypadato podobne, tu to maji jako rucnik, nebude to moc hrube?
@strihalka ano je to presne ono. neviem preco to volaju uterak/rucnik... ale na nete osm citala ze su to plienky, ale ze hrubsie.. vraj su pevne. neviem sa dopatrat k tym klasickym socikovskym hrubsim... tie moderne su makke, priesvitne a rychlo sa trhaju, na druhej strane chapem ze rychlejsie schnu.. viem ze si mamicky chvalia kikko ale len tie lux, ze ostatne su tiez o nicom... ja som plienky pozicala a povracalo sa mi vselico mozne, mam asi 6 druhov roznych tvarov a kvalit, chcem si teda dokupit aspon 5-8 normalnych..
@elfka.elfka xi ďakujem. Tie mandle ešte hej, ale banány bohužiaľ končia vždy v záchode. Neviem prečo, predtým som ich zbožňovala, a teraz nemôžem ani cítiť...
@dennkaa aj ja som to mávala pred tehu. No teraz to mávam častejšie a dlhšie. Keď som si vyložila nohy na stenu, tak mi to prešlo po takých 15 minútach, ale teraz to mávam aj 2 hodky, a hlavne večer. Je to fakt nepríjemné.
@bambulka1010 tak to veru nezavidim, ja to mavam kratucko.
@bambulka1010 to mi je ľúto, čo sa stalo..joj, my aprílky niektoré sme akési "začarované" 😒 Ale ak sa môžem vyjadriť, treba si to najmä vysvetliť.. Predsa len, 5 rokov nie je krátka chvíľa a odmietnuť vzťah pre jedno zlyhanie.. Na druhej strane, urobiť takú hlúpu chybu a takýmto spôsobom predr**bať 5 rokov... Niekedy treba na to dvoch, niekedy je to hlúpy egoizmus a uprednostnenie obyčajných pudov.. Hlavne sa treba o tom porozprávať a ak odpustíš, možno neoľutuješ, vzťah bude pevnejší, a ty o niečo lepší a zrelší človek.. 🙂 Držím palce, až to rýchlo prebolí a opäť sa môžeš plne venovať v myšlienkach drobátku..
Kŕče mávam aj ja, dokonca aj keď som brala magnezko ( 😲 ), niekedy aj 2-3 krát za noc.. To mi sval úplne vykrúcalo.. Ak tak budú kontrakcie, tak sa učím predýchavať, a aj keď sa mi nepáči, ale to je taká predpríprava aspoň 😎 A ešte som zistila, že keď ich mám, pomáha mi, keď sa ovievam, takže
na pôrodnú sálu či stonáreň beriem asi ventilátor.. No, minimálne vejár... a k tomu zohnať ochotného človeka, čo ma bude s radosťou ovievať 😀 😀
@bambulka1010 mrzi ma co sa ti stalo s priatelom ☹ Ono to zakyve aj s netehotnou zenou, nie to este takto. Drzim palce nech to cim skor preboli!!!
A k tym krcom - pomaha magnezko, vela vody a aj sol (slane tycinky napr).
Tych babycook-ov uz dnes existuje vela, tiez sa na nieco take chystam ked bude uz cas na prikrmy. Pred siestimi rokmi sme take este nemali 😎 Stacil aj ponorny mixer. Mne sa na tom najviac paci, ze to je pripravene v pare takze sa uchova viac vitaminov.
@elfka.elfka nedávno som čítala fotoblog o plienkach a sú tam spomenuté aj tieto ikeácke, je to hneď na začiatku 😉 :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zfidorka/cla...
@elfka.elfka skoda ze si az z Kosic, tu u nas v meste maju svokrovci obchod a tam predavaju klasicke komunisticke plienky, aj velky format ako osusky, dokonca aj s obrazkami, maju vela tovaru dojcenskeho co bolo za komunistov 😀 klasicke postolky a podobne........
Maju obchod aj v Trencine s tymito vecami, ale ceny neviem musela by som to ist obzriet.
tak dnes zacal den v pohode malu som odviezla elektrickou do skolky po ceste sme stretli pana co tam venci psika uz nas pozna mala bola nadsena psik jej nosil lopticku a ona mu ju hadzala tak cesta do skolky bola dlhsia 🙂 🙂 🙂 ale nevadi potom som sa stihla naranajkovat a uz mi volal ucitel zo skoly ze syna boli brucho bolo asi 9.45 isli sme hned k lekarke odtial na chirurgiu sonografiu nastastie zapal slepeho creva sa nepotvrdil iba mame drzat dietu domov sme dosli asi o 13.15. dala som si obed kuriatko so zemiacikmi a odpocivala som nic sa mi nechce robit vikend bol tazsi malovanie premiestnovanie nabytku tak posielam fotky postielky a farby steny uz je v tej izbicke kde bude je uz na svojom mieste 🙂 🙂 🙂
@bambulka1010 ja si davam vecer magne B6 a potom nemam krce,mala som ich aj pri synovy.
Ja obcas v noci mam tiez krc do lytka 😒 a vsimla som si, ze to vtedy, ked cez den mam trochu viac fyzickej aktivity. Niekedy silnejsi, niekedy to stihnem vcas akoby zastavit, lebo ono ja si to tak trochu sama privodim, ze sa v noci natahujem 😅
Ahooj dievčata tak hlasím sa už z domu .... maly sa narodil 26.1.13.11... sekciou nejako sa mu nechcelo už byť v brušku. okolo pol 10 mi začala odtekať voda. bez ničoho nič žiadne bolesti ani kontrakcie nič som take den predtym nerobila... v nemocnici mi potvrdili že je to plodova voda. a že sa otváram ale doktor pri vyšetrení zistil že mali ma zakliesnenu ručku alebo nožku a musi isť vonku sekcou.. no nezabudlu poznamenať že mam očakavať zo všetkym že s malym to može dipadnuť všelijako... podla MS som bola 29TT no mali svojou veeľkostou bol 32 tt.. pri narodeni dýchal aj plakal ... do dnes bol napojený na prístroje ktore zanho dýchali no dnes ho odpojili a dýcha sám...a papáme už 2 ml každé 3 hodinky .. dnes som drobca videla prvý krat je tak malinky že som sa ho bála chytiť..take maličke ma ručky aj uška pusu no ukáazal nám že ako krásne plače a.. od včera už máme aj mliečko zajtra začíname nosiť mliečku malému do nemocky teraz všetko záleži len na malom ako sa mu bude dariť... pri 1800gr.. by ho mali už vybrať z inkubatora a ked bude mať 2200 ideme domov.. zatial všetky výsledky boli v poriadku .. maly sa narodil s 1680 gr..a 40cm...no a máme aj žltačku takže malého ožaruju .. no ked bude maly krásne papať a rasť nebudu žiadne komplikácie tak možno o mesiac budeme doma ale nepredbieham hlavne nech je zdravy akrasne rastie..a dakujem vam všetkým za podporu 🙂
@certica22 tak to je super malinky je urcite silak a onedlho ho budes mat doma🙂drzim Vam
palceky a myslim na vas🙂
Mne sa pred pár minutami narodila neter 😀 😀 😀

@lias 😅 😅 ja som takaaaa vyplutaaaa a uz spi hodinu a ja tu len sedim bezprizorne a cumim ako krava na stenu 😝 😔 hlava ma normalne boli.. ale hryzla si prst na 5ke stolicke, tak asi jej ide a aj z toho je nervozna 😔