Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Placeeeem .... aj ked som povedala, ze nebudem, ale neda sa inak. Nelakajte sa, ja iba pozeram svadobne dvd-cko, co nam predchvilou priniesol kameraman.
@certica22 Tak som rada, že to dobre dopadlo. A dúfam, že malinkého budeš mať čoskoro domka a budete sa vytešovať spolu. Nech len dobre papká. Prajem veľa zdravíčka 🙂
@certica22 ešte raz veľké blahoželanie ku krásnemu chlapčekovi, a nech je čoskoro pri svojej mamičke 🙂
Dnes som akurát stretla kolegynku, ktorej sa malý narodil v 29tt 1250g 40cm, je nádherný, krásny, zdravý ...modrooký chlapček, ktorý bol mohol účinkovať v reklame, bucko - teraz má vyšše 6kg, líčka ako malý škrečok 🙂 🙂 🙂 ... a ako sa volá tvoj chlapček?
@pimpilla
@huterika
@bambulka1010
@janka273
@beronsche dakujem vam všetkym veľmi pekne všetko zaleži teraz od malom ako bude papať a ked sa podari a bude volne miesto v nemocnici tak pojdem k nemu aby som snim mohla byť čo najviac..len keby ste videli aky drobnučky ..všetko na nom je take male..dufam že všetko dobehne tak ako ma 🙂
Jeeeej blahoželám k malému Alexandrovi!!!!!! Veľmi vám držím palčeky, aby ste boli zdraví. Ja sa už pomaly pripravujem, veci do pôrodnice už mám nakúpené, a na budúci týždeň idem nakupovať pre drobca, ale chcela by som sa poradiť a spýtať vás čo máte pripravené vy pre svoje babuľky? A v čom ich prinesiete domov, myslím čo budú mať oblečené? Neviem či mám kupovať nejaké overaly alebo... prosím porad´te. Ďakujeeeeem 🙂
@certica22 tak tedy takto oficialne vsetko nejlepsi tobe a synackovi🙂 verim, ze bude v poradku, vsak to nejdulezitejsi ma uz za sebou a ted uz bude jen pribirat na vaze a za chvili bude doma s maminkou cekat na dalsi aprilovcatka....ale si nas prekvapila vsechny ze uz je aprilovcatko venku....
A jak to mas?mela si uz nejake veci pripravene, ci jsi byla na zacatku priprav?
Doufam,ze to vse velmi dobre zvladas po psychicke a fyzicke stranke... a vse je ok.
A jeste otazka, sekcii si mala se spinalem, ci komplet?Ako jizva, za jak dlouho si se postavila?
@strihalka dakujeme velmi pekne... tak veci zatial malemu mi netreba lebo je v inkubatore a tam ma len plienku na sebe ...tak do nemocky mu nosime plienky a vlhcene utierky zatial nič nepotrebuje..ale ešte mi treba dokupiť niektore veci ale to ešte mame času pokial nam malinkeho vyberu a budem ho mať v naruči..a mala som sekciu komplet. ked som bola na stole citila som ešte maleho ako kope a ked somsa zobudila maly už nebol b brušku tak vo stvrtok na obed ma robili v piatok som jedine musela zliezt z postele na vozik aby ma presunuli na izbu ..a zjesť obed po sediačky....a z postele som vstala a musela chodiť v sobotu ale možno preto až v sobotu že maleho som nemala pri sebe a nemusela som chodiť kojiť a tak ale od soboty som bola na nohach a najhoršie na tom všetkom bolo a je stavanie ,vyliezanie a lahanie do postele..ale dnes už celkom dobre ..ešte ked chodim tak citim že boli ..ale to najhoršie už je zamnou aspon dufam..
@strihalka no maju web stranku ale len informativnu, nepredavaju cez web
ale pojdem zajtra do mesta, odfotim co maju a poslem ti ceny, myslim si ze by to nebol problem ak by si nieco chcela, zabalim a poslem balik........rada pomozem, lebo viem co mam kamosky z blavy a anglicka tazko sa zhanaju take tie prakticke komunisticke veci a aj im som to kupovala a posielala ked cakali deti 😉
@certica22 aj ja sa pripajam ku gratulaciam a prajem vela zdravicka 🙂 vyhliadky su fajn podla toho co pises, tak uz len vela papat a bude vsetko dobre 🙂)
@elfka.elfka ja mam tie ikeacke plienky doma, ale pouzivali sme ich len na utieranie, prikryvanie a pod. (nie na cikanie), takze nejake podrobne referencie o nich ti nepoviem...ale na ohmat su hrubsie nez ine klasicke plienky co dnes kupis, avsak ked si predstavim tie klasicke stare plienky co ma este moja mama zopar odlozene po mne, tak podla mna su tieto take tvrdsie....i ked ta makkost tych komunistickych asi bude aj tym, ze boli stokrat vyvarane...
@certica22 velmi gratulujem, myslim nas vas. malinkemu nech sa paci na nasom svete a mamka nech ma cim skor svojho bubika doma. Miminka su uzasny bojovnickovia coskoro ste spolu domka. Drzte sa. len same dobre veci nech vas teraz stretavaju 😉
Ahojte..
ja som bola nakoniec poobede s Ninkou sa trosku pohrat o kamosky 🙂 takze prijemne popoludnie sme mali.. pozeram, ze aj vy ostatne ste mali povacsine rano naprd, ale nakoniec s hepyendom, co je super. Som strasne smadna a strasne sa mi nechce vstat :-/ ale hadam sa premozem 😀
@certica22 draha velmi mi odlahlo, ked som si precitala, ako sa mate. Super, gratulujem teda aj ja oficialne 😵 😵 tiez velmi drzim palce a dufam, ze vsetko bude v poriadku 😵 Nahodou fotocku nemas? 😵
Baby az nyni jsem zjsitila jake je, se oholit se zrcatkem, fakt fuska, no nevim, co budu delat za 14dni☹nejaky dalsi osvvedceny recept?krom toho nechat se zarust, to fakt neee

@certica22 blahoželám, a teším sa stebou, a držkám palce aj mne sa narodil moj prvý synček predčasne v 35t.t a tiež bolo v poriadku, také malinké deti sú až pažravučké vo svojich troch mesiacoch bol aj tučnučký, verím že aj tvoj malinký sa rýchlo rozpapká a bude z neho chlap...drž sa, vela síl a trpezlivosti aj tebe aj malinkému🙂