Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@elfka.elfka este to nie je na obdiv... len uz to uplne nezamietam a zacinam nad tym viac rozmyslat.. asi kupim len par kusov na vyskusanie - ako to vlastne pojde, ci sa to bude dat zvladat a babo nebude mat z toho vyhadzany, zapareny zadocek...
@ivanka.7 aj na mna vsetky tie veci boli dost matuce... ale ked to tak pekne ukazovali.. ze existuju uz plienkove nohavicky - vsetko v sebe, ze nemusim skladat, vkladat, vselijak sa tym trapit... tak to sa mi celkom pozdava 🙂 a uz som tomu viac naklonena..
ahojte, tak my sme už doma z prietokov 🙂 vážime 1170g 🙂 zodpovedáme 30tt 🙂 a babulka je hlávkou dole, ale priečne celým bruchom a ešte aj hlávku má ku pliecku ohnutú 😀 všetko je v poriadku, tak sa veľmi tešíme 🙂
my vážime 1620g,hlavičkou sme pekne dole,posunuli nám termín na 29.3. takže sa tešíme...najbližšia poradňa zajtra 🙂
@dandelion18 Musím si zaklopať, ale ja sa od začiatku tehotenstva cítim fyzicky veľmi dobre. Akože jasné, pobolieva ma chrbát, hlavne večer alebo keď musím dlhšie stáť na mieste, ale nie je to nič tragické. Žiadne také ako tu baby opisujú strašné bolesti. Takže kým vládzem, balím a sťahujem, lebo by to môj drahý po večeroch nestíhal a už nás celkom dosť súri čas.
@maxara hej, ja som bola v tom Pre deti a teda dosť nanič. Ja v podstate ani nemám už veľmi čo kupovať, že by som cielene za niečím išla, čo mi pre krpca chýba, skôr by som sa len tak pomotkala medzi detskými vecičkami a prípadne nejakú drobnosť kúpila. Ako napr. tie svetríky čo som chcela, lebo mám asi tri, ale všetky s kapuckami a to mi príde nahovno pre mimčo, ktoré v podstate len leží.
A inak som doma z Kramárov, na príprave som sa dnes nič moc nové nedozvedela, ale je tam vždy taká príjemná atmoška a aspoň nesedím furt doma na riti. Už aj do obchodu som stihla ísť a obed som si teraz dovarila - bravčové na šampiónoch, opekané zemiačky a uhorkový šalát. 🙂 A pračka stále perie 😀
TOTO MI PRISLO DO ZPRAV:
ahoj. keďže som súkromná pôrodná asistentka s viacročnou skúsenosťou aj s prípravami na pôrod, rada by som sa pripojila do tejto skupinky, určite rada pomôžem či už príspevkami, alebo osobne...
ďakujem
CHCETE NEZNAMOU PANI PUSTIT DO SOUKROME TEMY? TEDA ZLE NA TOM JE TO ZE JAKMILE JI TO POVOLIM, ZISKA VSTUP DO VSECH OSTATNICH TEM A TO NECHCI!!
TAKZE MA PANI SMOLIKA PACHOLIKA
@strihalka súhlasím s @maxarou ...
ináč som po poradni (6h som čakala .... ) a všetko vyzerá dobre, pochválil malého že ho dobre živím a krčok a všetko je zatiaľ uzatvorené - tomu sa teším najviac ...krv, moč, srdiečko, tlak a neviem čo ešte sú v poriadku
od 20.2. idem na prepôrodný kurz na antolskej - tešíííím
je zvláštne že keby som nebola tehu a mala tak dlho čakať, tak som na nervy, ale som úplne pokojná a vysporiadaná s tým, našťastie som mala so sebou kooopec roboty ... 😀
idem Vás dočítať ...
Dobry den!
Po konzultaci s apriílovkami, jsme se rozhodli, že Vás do soukromé témy nevpustíme a proto Vás i tímto žádáme, pomáhejte všem a ne jen nám....VYTVOŘTE si svoji tému, kde budete moci veřejně radit...
S podzravem pěkného dne
Ďakujem za aprílovky 🙂
@maxara ďakujem veľmi pekne určite vyskúšam 🙂
@certica22 jeej tak to je krááásna správa....máme prvé APRÍLOVČATKO!!!
SRDEČNE BLAHOŽELÁME....
@peka13 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10860...
kuk 😉 tak najblizsie 12.2. ale teda je to sobota a je to ked tak, vzdy v sobotu
@maxara peti, ty či ktoré babule ste to tu mali placentu na prednej stene? mne to dnes povedali na sone, že placenta na prednej stene. tak kým pôjdem k mojej dr. tak chcem vedieť, či to nejak moc vadí? alebo to vadí len vtedy, ak by zasahovala aj do krčka? bo ja tak strašne chcem normálne rodiť a nie cs
@darinkazv ja som podla sona v 20tt mala placentu na prednej strane. Odvtedy som na sono nebola, ale bola som na konzultacii s porodnikom ohladom sekcie (kvoli inemu problemu, nie kvoli placente) a ten nevravel nic take, zeby to vadilo. A mozem mat normalny vaginalny porod. Predpokladam, ze problem je len vtedy, ak placenta zasahuje do krcka.
Aj ja chcem strasne rodit normalne... hadam sa nase babo spravne otoci, zatial je priecne.

@maxara vdaka,muz prijde za chvili z prace, tak dkyz ve tri vyrazime, on bude vedet kde to je...aspon nejaky plan na odpoeldne mame...
a jeste jedna vec, ta "SLAPKA" tak muz o ni nevi, vi jen o tom fotbal pub.co je pizerka, teda ted uz neni, ale jinak nevi