Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
uspesne pobalen do porodnice, este musim dokupit jednorazove plienky 😀
Baby , ja zas nemozem spat, pomoooc :(
krasne mrazive rano prajem..... vcera som nasla docela zaujimavu stranku... www.emimino.cz, je tam zaujimava cast "recenze" a prislo mi to fajn, lebo ja v tom vybere kozmetiky, kocarov, oblecka, prikrmovania, plienok a tak stale este stracam... tu to babenky z vlastnych skusenosti hodnotia.... skuste pozriet mozno zaujme....
@denaalubos vola sa wenice http://www.wenice.sk/ je to na hranicnej, ako je benzinka v takom dvore. Skus pokukat na tej stranke , alebo aj tu je mapa http://www.supernavigator.sk/navigator/profile_...
Inak dobre ranko 🙂
dnes nemam akoze nic na praci, takze klasika, navarit, upratat, ozehlit 😖
bréé ránko, ja práve letím na poradňu. Beriem rovno hrubú knižku, lebo tam vždy čakám aspoň 2 hodiny 😖
Aj vy toľko čakávate?
A ešte včera som sa zabudla pochválit ako ma potešil moj synček Samko ...mal krásné vysvedčenie..samé jedničky...dúfam že takto to bude ešte dlho 🙂
Dobre ranko babulky, tak ja mam za sebou otrasnu noc... neviem ci to z vas niektora uz takto mala, ale nas maly v brusku mi nedoprial snad ani hodinu spanku (po takom narocnom dni pre mna stravenym v Reims a chodenim po meste)...Nakupili sme sice krasne vecicky, tak som sa vytesovala pre maleho a on ma za odmenu strasne kopal celu noc mam pocit ze vkuse... raz az tak, ze som nechtiac zakricala od bolesti ako mi ustedril supu do rebier a priatela "zobudila", ale ani on nemohol zaspat a stale sa prehadzoval. 2hod som sa snazila takto nejako od polnoci zaspat a najst nejaku polohu co by mu vyhovovala, ale bol taky aktivny ze absolutne som na bokoch nemohla spat inak ma kopal do kosti alebo mechura... ked ma kopol do rebier, tak som to uz nevydrzala a tiekli mi slzy aj od unavy, aj z toho nekonecneho cakania kedy s tym uz prestane... nakoniec som rezignovala a lezala na chrbte, na ktorom ma vsetko boli a vytocena trochu do boku, no blbo sa mi dychalo a musela som sa stale "pukat" a teraz som dolamana... takze si neviem predstavit ako mam spat a stve ma to ze krpcek si nevie najst polohu... Mate to tak niektora?
@jenny605 Cez den mi to az tak nevadi, to sa nejako učičíka 😉 ked chodim hlavne ale ked si sadnem hned kopcuje ale nie je to az take bolestive ako ked lezim... v noci som z neho na nervicky 😒 presne tak tiez som na to myslela ze ako sme tu vyplakavali ze este nekopkaju a mamicky nam hovorili ze budeme este aj lutovat ze tak kopu 🙂
Dobré ráno 🙂 Ja som po v podstate dobrej, aj keď precikanej noci, musela som sa dvihnúť dvakrát, čo je na mňa veľa 😀 Dnes nám sem privezú skriňu a komodu, tak musím vypratať priestor, kde to dajú a poobede idem za maminou do roboty (škôlka), lebo jej tanečný krúžok má vystúpenie, tak idem podporiť 🙂 A niekde medzitým ešte chcem stihnúť kávu s kamoškou mojou najviac najlepšou, dnes meninkovou. A hladnááááá som!!!
dobre ranko babenky tak aj mna nas krpcek kopa vecsinou cez den, ale ked v noci nemozem spat je somnou hore a tiez sa mu nepaci ked lezim na jednej abo na druhej strane,najlepsie na chrbate🙂pekny den vsetkym🙂
Inak, ja som od toho kopania ušetrená - zatiaľ.. iba ak sa mierne zamrví, ale zrovna mi nie je príjemné,ak sa snaží "napchať" sa mi pod pravé rebrá.. zrovna tam, kde je minimum miesta 😎 Iba raz mi poskákal po preplnenom mechúri - ale moja chyba, mala som ísť na wc a nečakať do poslednej chvíle. 🙂
Ahooj dievčata ako sa máte?? ja som sa práve vratila od drobčeka niesla som muu mliečko už papáme 10 ml ...za par dni sme z ml..stuply na 10.... malinky je ešte pod svetlou každe 2 hodinky kvoli žltačke.. vysadili mu už antibiotika...a podávaju mu ešte nejake tabletky s mliečkom asi na spanie....Od zajtra nastupujem k drobcovi budem od neho len niekoľko metrov ...aspon budem odsavať mliečko každe 3 hodiny a nebudem musieť chodiť hore dole stokrat na den lebo najhoršie je na tom to že vždy musim niekoho pozhánať kto ma tam odvezie počka alebo príde pre mna takto 2krat za den ..a ževraj nie je ani dobre aby som chodila veľa lebo mlžem stratiť mlieko..tak sa tešíím viete ako krásne spinkal drobček na boku taky je chutnučky celého by som ho vybozkávala ...🙂
Ahojte 🙂 Už som stihla vydrhnúť novú komodu a trošku reorganizovať spálňu, tak večer asi dostanem od manžela pucung, ale proste som musela 😀 Ešte musíme kompletne celý byt vymaľovať, lebo drahému sa v lete nechcelo, tak sa teším 😖 Našťastie, nemám žiadne problémy a zatiaľ všetko vládzem, ale určite mi príde mama pomôcť s upratovaním. A keby nemohla (čo pochybujem), tak si niekoho zavolám aspoň na umytie okien, to momentálne odmietam.
Včera poobede sme sa boli pozrieť na neter, no zlatá je. A potom som večer rozbaľovala veci, čo doniesol kuriér, tak som mala o radosť postarané 😀
@certica22 super, ze mlicko se tvori a drobcek papka jak ma..aj super, ze ATB uz vyadili, je videt ze jeho stav se zlepsuje, za chvili ani svetlo nebude potrebovat nebude...Fakt skvele ze dela take pokrorky, jiste bude vse dobre...
Na jednus tranku ti neskutecne zavidim, ze mas drobceka uz u sebe, teda od zitra, ale vim jak tezke je to na psychiku, ale jsi silna tak to zvladnes
Tesim se na kazdou skvelou zpravu
@strihalka tak tak Alex je veľky bojovník ... a tak krásny ked spinka 🙂 ja verim že čoskoro priberie naspť toľko koľko mal pri narodeni a ešte viac 🙂 verim že čas v nemocnici bude letieť rýchlo ked budem pri maloM 🙂 a snad sa dočkam o paru dni aj toho že drobca mi daju už do náručia 🙂
@anabelleee ty sa uz asi nevies dockat co? ja chcem este do konca marca pracovat, takze dovtedy sa asi este balit do nemocky nebudem 😀

@maxara a prosim ta ako sa vola ten obchodik a kde na akej ulici sa nachadza?