Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Inak pridavam sa k zienkam, co sa necitia prave najlepsie... Kazdy jeden vecer a v noci ma strasne picha v brusku - raz jeden bok, raz druhy. Hocikedy mam pocit, ze ma brucho akoby tahalo dole ked chodim... Akoby som sa nemohla vystriet... A teraz som este aj poriadne nachladla..
Je v pohode liecit sa cajom s medom? Ked je med povazovany za alergen?
@strihalka ale bábo v tom sa kúpe tak, že hlávku má otočenú k tej pravej časti. ono to v skutočnosti vyzerá inak ,než na foto 🙂
chcela som pripojiť fotku našej "veľkej" vane. kde sa už ledva juli okúpe. no tento sprostý koník má zase očividne nejaké problémy, lebo mi to nejde 😠 ale tak chcela by som v lete, že by sme kúpili normálnu vaňu. dúfam, že sa podarí 🙂
@strihalka na ebay to vychádza aj s poštovným okolo 90 - 110 eur. To už kúpiš tu z obchodu. Ale to sú nové, nosené možno nájdeš o niečo lacnejšie, ale málokto posiela aj na Slovensko. Okrem toho sa na Anglickom ebay skoro vôbec nepredávajú, treba pozerať Nemcov. Však keby si sa náhodou rozhodla, daj vedieť, obvolávať shopy budem až zajtra 😉
Cafte zeny,
ako som sa vytesovala stale ze sa citim OK, tak po dnesnej noci uz vobec nie 😖 Akoze na to, ze mavam vecer kontrakcie som si uz zvykla, ale tuto noc, resp. vcera vecer som mala od siedmej hadam do jednej v noci, akoze nepravidelne ale teda niektore aj zaboleli ☹ Ja som uz bolka z toho na nervy, no nic, uz sme vo vyssom stadiu, treba sa setrit. A to ja si o sebe myslim, ze viac lezim ako vyvijam nejaku aktivitu 😖
Tak som myslela, ze to teraz cez den dooddychujem, ale rano maleho prehnalo, tak som ho nechala doma a mm mi tu tiez lazaretuje v posteli, tak bohovo 😠
Jedine co som urobila, rano som bola na krv, potom som dala dusit kapustu, ze na halusky kapustove - prihorela mi tak isla do kosa, tak som len teraz zbuchla lievance a idem si lahnut a najradsej by som sa uz do vecera nehla 😒
@strihalka manduca sa da vypozicat na tyzden...
Dnes veru MK trosku strajkuje, stale mi to doma pada ... ale neva, aspon stihnem popritom aj cosi porobit - popritom aspon spalim to co so popapala (meriam si dnes cukor, to len preto) a aj sa povenovat sama sebe (obocko, vlasy, nechty ...)
Zajtra nam ma prist vecer navsteva, takze dnes sa musim premoct a ist do tej zimy dokupit ingrediencie 🙂 Ale prechadzka na cerstvom vzduchu mi urcite dobre padne.
@sunday1 http://www.ebay.co.uk/sch/Baby-Carriers-Backpac... toto co hledas?
@elfka.elfka to fakt? a nejaky typ? ze kde?
tak konečne mi nahralo fotku. tak naša "úžasná" vaňa. dúfam, že v lete drahého prehovorím, aby sme ju vyšmarili a kúpili normálnu. však čo som ceny u nás pozerala, tak sa dá kúpiť aj za 100eur. lebo na dĺžku stačí aj tá 140ka, čo máme, len nech nemá od polovice to zdvihnuté sedenie 😠 keby som chcela vaňu dlhšiu, tak to už by musel byť väčší zásah do kúpelne, lebo tam máme takú vstavanú skrinku za vaňou ešte. ale tak do leta ešte času dosť a uvidím, k čomu sa nakoniec odhodláme 😀
Ja manducu mam (ale teda aj satku, nech mozem nosit odmalicka, lebo novorodeneckej vlozke verim tak pomenej), lebo mi to pride prakticke, ked mam chodit vencit psa. S tym, ze ja mam teda psa, ktoreho viem udrzat a nehrozi ze by ma zhodil na zem (ma 16-17 kil, sice je dost velky - 53 cm v kohutiku, ale je to take stihle tintitko). To bola aj moja zasada - aj teda stale je - nikdy nemat psa, ktoreho fyzicky nezvladnem - ci uz pri harajucej fene, zurivom druhom psovi alebo preniest nejaky nevyhnutny kus ked sa mu nieco stane. Takze psa nad 20 kil nehrozi (jedine ze by mi tento na stare kolena stucnel, ale to uz budem mat vytrenovane svaly od vlacenia decka :D).
Ale to som vlastne nechcela :D Pri prezentacii sa Manduca pacila aj manzelovi, takze spolieham na to, ze bude malu nosit aj on (vybrala som petrolejovu, aby sa pacila aj jemu, to bude ochotny nosit) a mali sme ju za lepsiu cenu ako je normalne, takze nebolo velmi o com. A mala si bude musiet zvyknut :D
@elfka.elfka Tak, a manducu chcem aj ja 🙂).vdaka za odpoved 😉
@sunday1 aha, no ja uz ted jen cekam na velky balik...a dalsi kolo nakupu bude porbihat nekedy v lete a to s vecma na podzim/zimu 😀 uz ted si zakazuji neco kupovat, bo uz to nestihne dojit tomu kamaradovi ...jinak by sme jeste mohly zkusit vydrazit tu v anglicku, oni by to poslali tomu kamaradovi a ten sem na svk v tom velkem baliku, ale skoda,ze si nerekla drive...mohly jsme zkusit..
@efci pripájam sa k tebe, neviem čím to je ale aj ja som od večera skoro do rána mala divné bolesti podbruška. Už som bola z toho taká vyytresovaná že som chcela volať záchranku,nakoniec sa to nejak ustálilo. Tiež si myslím že oddychujem dosť ale asi by som mala viac. Neviem ako predchádzať tým sťahom maternice okrem Magne
Aaaaach babeny,ja sa tiez citim pod psa.Ked lezim na lavom boku,tak ma strasne zacne boliet po rebrom,neviem preco.Na pravej strane mam uz prelezaniny,na chrbte lezat nemozem,lebo nemozem dychat.Ked sedim,tiez lapam po dychu,ako keby som mala stlacene pluca,no proste otraaaaaaas.Uz som taka nasrana na vsetko,ze az 🙄 🙄 🙄
@amanda683 ahoja, no ja to mam podobne, jen ja muzu lezet jen na zadech...tim jak je mala pricne, tak bud ji lezim na hlavicke alebo na volnem prostoru, kde me potom to bricho hrozne tahne dolu a boli to jak vrrrr, takze u me jedine zada, sedet nastesti muzu ale ne dlouho bez opirani, po pak boli zada..
@oxiba
@beronsche prene jak pises oxi, to same treba aj s citronem, kdyz jde od caje, vzdy az na konci...mekde jsem cetla a etd teda presne nevim jak, ale myslim, ze nejdriv med a tesne pred konzumaci pirdat citron, vtedy se vyuziji vsechny vitaminy v caji, ktere do toho das, samozrejme bez pouziti kovove lzicky😀, ktera znehodnocuje votaminy...

ahojteeee spachtošky 🙂 🙂 🙂 tak nám akurát pred chvíľou zazvonil ujo poštár a priniesol nám vaničkuuuuu 🙂 tešíííím hrozne 🙂 konečne môžme kúpiť matroš a spraviť tú konštrukciu. budúci týždeň už dorazí aj prebaľovacia podložka, tak budeme mať komplet výbavu na kúpanie pre drobku 🙂