Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
DIEVČATÁ, ČO IDETE RODIŤ na ANTOLSKÚ:
Dnes ráno som volala p. Ježíkovej / počula som ju ako z jaskyne/, poplatok za manžela pri pôrode je 30 euro, nie je povinná prednáška - ak chcete mať manžela pri sebe, / prednášky sa robia raz mesačne, a je to pre tých , ktorý sa nahlásia na predpôrodnú prípravu/...takže nemusíme chodiť na prednášky a cvičiť, ale kto by chcel môže sa u.tejto pani prihlásiť / ja som tom pred 4 rokmi už zabsolvovala/....prednáška pre oteckov je raz do mesiaca, a hneď dodala, že aj tak sa otecko k pôrodu nie vždy dostane / asi myslela zo zdrav.dôvodov u rodičky/...čo sa týka epidurálky poplatok je 152 eur - ale o nej mi viac nepovedala, to sa vraj máme spýtať svojho gynekológa, keď budeme chodiť posledné týždne na Antolskú od 34-35tt...takže tak, viac neviem....ešte dačo pozisťujem od pôrod.asistenky, to až na budúci týždeň/- čo budem mať pri pôrode 🙂
@sunday1 ja mam prave cez den taky slabsi vytok, ako urma pise, ale v noci bez gatiek som sa zobudila viac krat na cikanie a pocit mokra som mala...a nie len pocit, fakt som bola mokra. Ale tak hadam to nebolo nic vazne, malicky sa vrti od rana a uz mal treti krat stikutku...tak hadam je uplne okej...
@anabelleee no tak teda nezavidim, ked ta caka este stahovanie, tak oddychuj a naberaj nove sily. Ja by som tiez uz najradsej nepracovala, ale nemam este za seba nahradu, takze ina moznost nie je. A zatial to este zvladam, tak dufam ze nejako este tych 6-8 tyzdnov vydrzim.
aj ja som sa dnes zobudila mokra, lebo sa moja dcerka popisala v posteli vedla mna 😀 😀 😀 budi ma ze, mami som nedobehla na zachod,cvrkla som si aj na postel, ale to nevadi, ze? dosla po uterak a zacala to susit a vravi mi, mamka, ty mi chod po cokoladku, si zasluzim ked tak pekne pratam 😀 😀 ani hnevat sa nemozes na tie deticky take su rozkosne 😀 😀
Tak cekame.... Docent vypada velmi sympaticky cekam na utz pak bude konzultace. Jen teda ma vse na cas, minimalne 45min zpozdeni
@ivetka1981 uz to nejako dobojujeme 🙂 Ja som prve znasala este horsie ako toto,to som mala velke brusisko v tridsatstupnovych horucavach.To tiez nebolo bohvieco 😝 😝 😝
ahojte kocenky....no ja som bola prave s drahym na zdravotnej prechadzke a poviem Vam, ze riadna zima....aj nos mi mrzol a drahy si nezobral rukavice, tak hned sup do prveho obchodu nejake kupit.....ale namiesto 2 hodinovej prechadzky, co si robim kazdy den, bola len 3/4 hodina...no hruza... 😒
inak ten pocit mokra mam aj ja uz vyse mesiaca..moze vam uz zacat unikat moc, ako krpci tlacia na moc.mechur....ak je to len par kvapiek, je to ok...bola som min.tyzden u urologa...
@strihalka ani ja nemam nic do porodnice takmer kupene..tiez to idem riesit o tyzden, dva....a cekom sa aj tych veci nazbieralo..som si pisala zoznam a kedze mam len nohavicove pyzama a svetle, pekne uteraky, co lutujem zobrat do nemocky, tak sa musia kupit aj tie...+ papuce, zabky, kojen.podprdy.....no, konecne nieco nakupim aj sebe... 😉
@jennyna aha...tak si asi tiez kupim len jednu na skusku a potom dokupim, ked mi bude pasovat... 😉 ......no, tak to sme na tom teraz rovnako...ja podla PM by som mala 6.4. a podla velkosti 12.4....tak uvidime.... 🙂 ...poradnu a ultrazvuk mam 10.2. tak uvidim, ci sa nieco zmeni.....ale ja som bola tiez velmi mala a aj moji surodenci boli vsetcia krpaty, i ked mam normalnu velkost 165 cm a moj drahy cca 185 cm..a on mal 3,20 ked sa narodil, ja 2,50 kg.....mozno len nebude z neho vlibuk... 😉
tak jsme si s panem doktorem potrasla rukou, odprovodil me na utz a jeste nez mi ho stacili provest, odvolali docenta na ministerstvo....takze cekame na novy termin .....
ale mili ujo 😀
@maxara byla jsem se podivat ve wenice, a jedine co me zaujalo jsou ty plenky, osusky a vypln do perinky, kterou tam maji za levno, inak to oblecko...kojeneckeho moc nemeli, pry cekaji na zbozi, nekde jim zamrzl kamion:-d, ale to my aj tak tolik nepotrebujem, me jde o ty decky a pod....takze super tip, urcite tam toho pokoupime vice po vyplate😀
a neni to ani hodina, co jsem dojedla poeldni menu a uz do sebe cpu dalsi chleby se syrem...no pekne nam ten dnesek zacina...🙂
ahojte kočky, síce som dlho nepísala ale teda čítam poctivo 🙂 mne práve končí môj posledný pracovný deň tak mám také zmiešané pocity neviem či sa viac teším alebo mi je to aj ľúto... no nevadí... Inak popri ostatných problémikoch, nemáte niektorá problém s rukami? Ja už mám mesiac stŕpnuté prsty na oboch rukách, som totálne nemotorná a všetko mi z nich padá. Len najhoršie je to v noci, budím sa na bolesť rúk, nepomáha ani teplo ani chlad, vôbec neviem čo s nimi.... už dve noci som vôbec kvôli tomu nespala. Vraj by to malo po pôrode ustúpiť tak dúfam že to ustúpi hneď lebo inak neviem ako budem fungovať okolo malej keď mám problém sebe zapnúť gombík alebo zaviazať šnúrky... :(
@strihalka takže máč dobrý pocit z pána doktora? on Ťa bude rodiť ak. ... nejak som nepostrehla ... a napapaj sa veď si dnes mala náročný deň ... vidím že to čakanie je asi všade 😀
a aké osušky máte nakúpené? a akú veľkosť perinky ? mne totiž kamoška poradila nekupovať žiadnu lebo bude leto a vraj to nevyužijem, takže máme len jednu 90x70, a dve deky ... tak neviem neviem ...
mne dnes doniesli z lekárne balíček do pôrodnice - tak sa tu šúľam z tých jednorázových gatiek 😀 😀
a chcela som jednu vec - doporučuoval sa tu repíkový čaj po pôrode ? nemyslím na pitie ale na´"poranené miesta" - neviem to nájsť a to by som si chcela kúpiť. Ségra mi radí dubovú kôru ale ja som psovi ošetrovala čajom keď si roztrhol papuľku tak neviem či je to to isté ....
ináč si dnes malý vykopal byť doma ... v noci sme museli utekať za psami, lebo síce vydržia -12 ale videli sme že to klesá, takže sme šli spať až po polnoci a ráno som bola už o 7 v servise, takže sme sa na obed zbalili a sme doma v postielke - tiež najedený do prasknutia - zeleninová polievka ako od babičky s mrveničkou, zemiakový šalát s varenou cviklou - pre železo 😀 drobček kopečkuje a šaškuje v buršku - krááása

@jennyna wow ja pozeram, ze skadial ty pises zo Sibiri a to Stara Lubovna, riadna kosa brrr 😖 Mne stacilo tu rano nasich -10, aj to mi usiska omrzli, lebo ja zasadne nenosim ciapku 😝