icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

sunday1
8. feb 2012

Baby, ja sa asi zbláznim. V pondelok som vydrhla celý byt (a to doslovne) a dnes je už všade kopec prachu 😠

pimpilla
8. feb 2012

Tak vám baby dakujem za poskytnuté informácie, a dúfam že to bude ok , tak zajtra mi držte palčeky 😉

darinkazv
8. feb 2012

@peka13 tak som sa trošku pohrala pre predstavu, ako to tam bude vyzerať. len s tým, že postieľka pre bábo ešte nevieme kde bude, tak len zatiaľ je tam pri okne. a farbu koberca ešte nevieme, tak som sa snažila trafiť odtieň podlahy, aký tam je 🙂 🙂 to v ľavom dolnom rohu je akože julkina posteľ a na pravej stene je tá zostava nábytku. tam, kde je teraz bábätkovská postieľka, pôjde veľká skriňa 😉

atreyu
8. feb 2012

@sunday1 to poznám...a dva mesiace som nebola doma, tak si nechcem predstaviť ako to tam vyzerá 🙄

strihalka
8. feb 2012

@darinkazv no ja jsem to tez zkusila,ale velice neodborne...no uvdime jak to zvladneme v realu🙂jeste mi chybi jedna skrin, kterou musim nekam narvat, mam to spatne rozvrhnute co se tyce veliskoti sten 😀
s tim ze ty kvetinky na prave strane budou tak ruzne rozhazene po te stene a prava stena pri dverich bude tez slabo ruzova

😀

dennkaa
8. feb 2012

Ahojte. Ja len ze som ok, sice teraz moc nepisem, ale mam vsetko precitane. Mam teraz nabity tyzden a myslela som si, ze buduci bude volnejsi, ale zistujem, ze bude este nabitejsi ... Buduci tyzden mam uz stretnutie s porodnikom, tak sa tesim a som zvedava, co mi povie (stretko mam den pred poradnou), potom ma caka diabetologia, alerogologia aj pokracovanie predporodnej pripravy.
Dnes som sa opat trosku vyblaznila a poobjednavala som nejake veci pre drobceka (spiralu na postielku, hrajuceho macika, ktoreho planujem zavesit na kocik ... flasky, odsavacku soplikov na vysavac, kefku na vlasky .... a kadejake ine potrebne blbosticky a teda pre seba manualnu odsavacku).
Stale mam vsak dilemu ci objednat sterilizator a ohrievac flias. Neviem si predstavit ako by som mohla fungovat, ak tieto veci nebudeme mat, kocky poradte.

peka13
8. feb 2012

@darinkazv s týmito farbami je to hned lepsie, a skrinova zostava je asi v pohode....lepsie to ukaze ked to budete mat hotove...ale hlavne ze je chuť 🙂 drzim palce

strihalka
8. feb 2012

No a ted kdyz na to koukam, tak uz vim, ze ten pokoj bude vypadat jinak 😀
ale aspon ty barvy baby vidite jake mam predstavy, rozozeni nabytku se doresi asi az namiste, takhle v hlave...je toho moc a vsechno se mi bije, vzdy je neco na psatnem msite, necona dobrem..☹

peka13
8. feb 2012

@strihalka Jéj u vás to tiez bude veselé 🙂 velmi pekne 🙂

urma
8. feb 2012

@dennkaa ja sa zatial od kupy sterilizatora zdrzujem 🙂 Ked budem kojit, tak ho urcite hned nepotrebujem a spolieham sa, ze kojit budem, ako povedala Janka 😉 ze lebo velmi chcem, tak budem. 😀
No a prilezitostne vyvarim, ak by trebalo riesit caj cez flasticku...alebo cumlik. Aj tak budem prevarat vodu na kupanie 🙄

dennkaa
8. feb 2012

@urma ja by som tiez velmi chcela kojit a ak sa bude dat, tak co najdlhsie ... takze je asi fakt blbost to teraz kupovat. Tym padom je aj ohrievac flias zatial zbytocny.

urma
8. feb 2012

@dennkaa myslim, ze je to tak 😉 A starsiemu uz nebude ani treba sterilizovat. 🙂 prinajhorsom nas ta kupa pocka...

takitak
8. feb 2012

stíhať Vás čítať je nemožné 😀 😀 😀

@dennkaa mňa zaujala tá špirála na postieľku... ja po nej dlho kukám ale neviem sa rozhodnúť - ukáž akú si vybrala prosím ...

@urma ja som sterilizátor dostala k sedačke pre mimčo - odložila som ju lebo si tiež hovorím, že ju nebudem potrebovať 😀 😀 😀 máte špatnú vodu, že ju ideš prevárať ???,

@strihalka krááása - ja už mám izbu tak na 95% hotovú, už len závesy došijú, mažel namontuje lampu a otočím postieľku 🙂 a včera som objednala super vec - došla večer tak som sa vytešovala - magnetickú tabuľu. takú ktorá sa prekryje foliou a pod ňu sa dávajú fotky. Strašne som chcela drobcovi tabuľku kde budem dávať fotky a potom sa na to môžeme pozerať a pod. a táto ma zaujala lebo sa nešrobuje, netreba na to magnetky, proste som ju dala na dvere a do izby na stenu a môžem dávať fotky, alebo čokoľvek a nebudem sa báť že budú magnetky padať, alebo nejaké pripinačky ... a hlavne ju môžem ľubovoľne premiesťovať na akýkoľvek povrch ... a ešte som ju zohnala s modrým rámom 😀 😀 😀

dennkaa
8. feb 2012

@takitak mam ju v albume, ale pridam teda aj foto 😉

urma
8. feb 2012

@takitak mame studnovu vodu a nie je pitna 🙄 My sa v pohode kupeme vyse roka bez ujmy ale male sa budem bat 😝 Moja mama nam prevarala aj cinziakovu mestsku vodu do urciteho veku, tam zas asi koli chloru.

anabelleee
8. feb 2012

ked uz sme u toho zariadovania, ja mam v plane malovat medvedika Pu na stenu, predavaju k tomu predlohy a aj farby......skusali ste to niektora? troska sa toho obavam, i ked malovanie ma bavi

urma
8. feb 2012

Ludia, neprovokujte s tymi izbickami 😠 Ja neviem uz pol roka dostat kupit podlahu do detskej,konkretne bambusove parkety na podlahove vykurovanie vo farbe NATURAL 😠 Mame tuto podlahu v spalni, ked sme ju kupovali, tak to bolo na izbu len to drevo 400 E, takze sme detsku neriesili...ze ved potom...no a teraz ju od novembra stale nemaju na sklade. Uz som si dnes v noci zo zufalstva dala inzerat na modru strechu, ci niekomu nahodou neostali 4 baliky 😅 a este aj ten mi zrusili, ze nesplna pravidla....neviem ake su tam pravidla...asi vadilo to, ze KUPIM, lebo som tam nenasla rubriku na to 😒
Takze u nas detska izba=beton na podlahe a smuhova biela stena...asi to tak este aj dlho bude. Najnovsie mi odpisali z Dubnice (kde je ta firma s parketami), ze bude v aprili. Predtym to bol februar a takto asi pojdeme az do skolskeho veku maleho. By som sa na to vyprdla, lenze ostal nam skoro cely balik, co je vlastne stvrtina podlahovej plochy izby a je mi to luto, kedze dost drahy spas....a aj tak ked neni mm doma, nema kto polozit.

takitak
8. feb 2012

@urma a nebudeš v tom belgicku ? či tam je studňová voda ? som to nejak asi poplietla ...ináč ja sa malého chystám nekúpať každý deň (aj keď svokre sa až chlpy zježujú ak jej to poviem 😀 - ona deti kúpala a prezliekala akonáhle na nich padol trochu prach a ešte nosila aj rúšku ...)

@dennkaa presne po tomto pokukujem aj ja - do kolísky ... a ešte po jednej z premaman - jooooj asi si to na valentína kúpim

ozaj čo chystáte na valentína a tie o máte výročie svadby v apríli - niečo cyhstáte ????

anabelleee
8. feb 2012

@takitak my mame vyrocie na valentina a milacikovi prichystam dobru veceru pri svieckach a nejaku sladkost alebo poharik s niecim srandovnym 🙂

dandelion18
8. feb 2012

@urma nestresuj - aj u nás detská izba betón + šmuhy..ja len dúfam, že do mesiaca sa to zmení, lebo až potom ma šľahne 😠 😎

urma
8. feb 2012

@takitak zatial to vypada tak, ze nebudem v Be. Akoze keby silou mocou chcem, tak mozem tam byt uz aj teraz, dokonca aj s Baxom 😅 , ale nechcem. Mozno sa to utrasie s mm, ze nebude tak vela lietat po svete, tak potom tam pojdem uz s malym, co tiez nebude asi hned. Netusim...momentalne tam je totalne prazny dom, aj ke podlaha je vsade 😀 ale ziadne zariadenie. A mozno sa mm vrati na SK, mozno na urad prace...vobec neviem, co bude, takze zijem len tym, co je dnes 🙄 A uz sa rano budim s tym, ze chvalabohu dnes v noci som nerodila 🙄

lias
8. feb 2012

@anabelleee ja som malovala takto na stenu podľa obrázka v jednej knižke. Na stenu som si urobila s ceruzkou jemnú mriežku, potom som to tam tiež s ceruzkou jemne nakreslila - vlastne zväčšila a nakoniec som to vymaľovala temperkami. Vyzeralo to veľmi dobre. Ale to bolo cca 7 rokov dozadu, teraz sa to už robí asi profesionálnejšie 😀 Keď sme sa sťahovali, tak to tam zostalo na stene, neviem teda ani či to išlo novým nájomníkom v pohode premaľovať 😵

urma
8. feb 2012

@dandelion18 ja nestresujem akoze 🙂 no a viem,ze sa to do mesiaca isto nezmeni a neriesim, lebo ja to sama nevyriesim aj tak. Postielka je v kute v spalni zlozena, tak asi teraz ked pride mm, tak tu posklada, keby zas ide na mesiac prec a ja porodim medzicasom, nech ho mam kam polozit 🙄 a dovidenia. Ved aj tak v noci nebudeme nechavat deti same v izbicke taketo male, ci ano? 😕 Ja teda urcite nie 😀 😀
No a dokonca nemam ani kasnu ani komodu ani nic, kde by som dala oblecko, takze ja som to prosim pekne vyprala, vyzehlila, supla do igelitovych saklov a mam v spalni pohadzane kade tade, v kociku, pod kocikom, no to je to hniezdenie hahaha. Ale fakt nemame ani nase veci kam dat...no proste nedokonceny malicky bungalow

beronsche
8. feb 2012

@dennkaa ja sterilizator nekupujem. na prilezitostne pouzitie flasu ci odsavacku vyvarim v hrnci. 🙂 Ak by som fakt nemohla kojit, sterilizator budem riesit az potom...

dandelion18
8. feb 2012

@urma jasné, u teba sú ešte iné veci na programe, chápem..ale pravdu povediac, mňa tá naša izbička štve, lebo ani už nevládzem upratovať poriadne a keď si predstavím ešte maliarsky bordel spratávať, tak ďakujem pekne..a ja tú izbu potrebujem - malá tam samozrejme nebude, ale chcem, aby tam mala svoje veci + prípadne veľká posteľ, ak by náhodou bola veľmi uplakaná,, aby sme mali azyl 😀 a hlavne, všetci ma varujú - čo potrebuješ urobiť, urob teraz, lebo potom to už bude o 100 % ťažšie..

beronsche
8. feb 2012

Kocky pozeram, ze riesite izbicky.. To budete mat babatka same v izbe uz od zaciatku?

Inak dnes som mala poradnu. Malicka sa sice otocila smerom dole, ale stale je priecne.. A cast s ktorou ma strasne tlaci do rebra je ritulka.. 😀 Aspon podla pohmatu, na scan idem az 21., tak hadam potom uz bude pekne dole hlavou...
Konecne sme zacali kupovat veci, doma je uz postielka, pestunka a vcera sa nam podarilo kupit z ebay za menej ako polovicnu cenu Respisense monitor.. 🙂 Este cez vikend kupime matrac, sedacku, vanicku a potom uz len malickosti.. joj a este som zabudla na kocik.... ale to este stale neviem, aky kupime... 😝

urma
8. feb 2012

@dandelion18 mna ti to uz nerozhadzuje...odkedy mame dvere 😀 Nevidim tam ten bordel a ajntak si tu zijeme so psom v obyvke, ciastocne v kuchyni, ale je to prepojene, takze tak. Jedno male skvrna sa zatial vojde aj ked mu kupim komodu a dam do spalne vedla nasej....zatial viac veci mat nebude hadam 😉

darinkazv
8. feb 2012

@peka13 dik 🙂 no, zostava má smolu, aj keby sa nehodila 😀 bo sme ju kupovali už keď mala júlia 1 rok a veru meniť si nábytok nemôžme dovoliť 🙂

ivanka.7
8. feb 2012

@beronsche My tiez neriesime izbu. Bude s nami v spalni, takze momentalne riesim len to, ze blba IKEA nedava vediet dopredu, ze vypredava nejaku seriu a ze uz nebude a ze je to cisto nahodou posledna seria vo farbe celej mojej spalne, kam ta postielka a prebalovaci pult patria. No comment. Este ze mam genialneho manzela, ktory vo vypredajovom kutiku zjednal na skvelu cenu dve kompletne postielky (takze mame jednu kompletnu a druha bez bocnice moze ist k svokrovcom ak bude treba alebo mame pre druhe babo) a ze prebalovaci pult vyriesil kupou kuchynskeho pribornika, na ktory sa da v pohode namontovat a este ziskam skrinku navyse (tiez vo vypredaji za lepsiu cenu, aj ked toto bol poskodeny kus, aj ked len na boku, takze v zastavenej spalnovej "stene" to nebude vidiet).

darinkazv
8. feb 2012

@strihalka je to fakt nádhera. taká princezničkovská izbička. len ja sa bielych a bledých farieb stránim od doby, odkedy začala malá chodiť 😀 ale keby sme čakali prvé a nemali by sme ešte predtým maľovanú izbu, tak by som sa tvojim návrhom inšpirovala, lebo je fakt sladučký 🙂