icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anabelleee
9. feb 2012

@vajanika27 ja sa tiez tesim na porod, lebo viem, ze uvidim svojho drobceka a budeme spolu

zuzulka298
9. feb 2012

@vajanika27 ved aj mi pomaly kupujeme ešte tiež nemame všetko,a porodnika si nevyberam myslim si že je to jedno ktory doktor tam bude,hlavne aby všetko bolo v poriadku aj malíčke 😀

vajanika27
9. feb 2012

@zuzulka298 no ja tiez uvazujem ze to necham na nahodu, nevies je tam niejaky doktor, ktory nieje velmi dobry?

renca99
9. feb 2012

@urma no neviem.... ja mam kyselinku aj ked len caj s medom si dam tak asi.... ale jem ho aj tak lebo ho mama strasne rada....

adik109
9. feb 2012

@pimpilla neboj, injekciu už môžeš, drobcovi neublíži a super že si to zvládla 🙂

jennyna
9. feb 2012

@katkarv mala som podobny stav, trocha horsi, vtedy som bola otvorena na dva prsty, teraz sa len troska otvaram, ale babatko boloo ok

jennyna
9. feb 2012

@janka273 dik za tu tabulku, celkom ma ukludnila, nie su v nej az take vysoke vahy, takze podla nej zaostavame len o tyzden a pise sa tam, ze medzi 31. a 40-tym tyzdnom dieta priberie 2kg, tak to verim stihneme dotiahnut aspon do troch kil 😉

darinkazv
9. feb 2012

babyyyy, aký je to košík podprsenky veľkosť DD? je to niečo medzi D a E alebo ako to je? nikde sa nejdem dopátrať :(

adik109
9. feb 2012

tak kočky aj ja mám už po poradni, všetko vyzerá byť v poriadku, malá má cca 1600 g, dr nám potvrdila dievčatko a už je otočená dolu hlavičkou. Inak dnes dr. toho dnes moc nenahovorila, aj záznam v knižke mám stručný, pri všetkom mám len poznámku - v norme... ach jo tak aspoň nepovedala nič negatívne. Len mi je divné že vôbec nekontrolovala krčok ale tak hádam vie čo robí. Doteraz mi ho kontrolovala len raz a to v 20 tt.

kukucka26
9. feb 2012

tak caute kocky moje stale som s vmai akoby by som bola stale no zial sakviete v 12 TG koniec ☹ , tesim sa s vami zatialsa nam nepodarilo pocat babätko ☹ uz neviem skusame stale a nic ☹ ☹

dennkaa
9. feb 2012

@ava11 hod foto do albumiku ;) Aby sme sa mohli pokochat.

ava11
9. feb 2012

@darinkazv Možno je to že jedno prso D a druhé tiež D 😀 Pekne symetricky 😎

srnqqa
9. feb 2012

@urma to tvrdnutie je zvládnuteľné, len je brucho také napnuté a nie je to až tak pohodlné, ale stále sa dá.. Ja mám taký problém, že ma už vyše mesiaca bolí niečo "tam dole", mala som pocit, že tam mi čosi puklo, bolí to, keď kráčam, zdvíham sa z postele alebo pretáčam.. nebolí to len, ak sa nehýbem.. Minulú sobotu som mala také bolesti, to som sa radšej fakt že nehýbala, len na wc a späť, a v kúpeľni, ako som si umývala zuby som ostala úplne zdesená z tej bolesti 😖 a to isté potom na večer v lidli v pondelok. Mali akciu na detské oblečko, však musím stále niečo kupovať, som šla, pomaly, lebo bolelo..lenže pri jednom regáli ma to tak chytilo, ani pohnúť, len bolesť ☹ v pondelok idem na poradňu, musím jej to povedať, hádam to nič neohrozuje.. Už som sa aj hnevala, že stále sa naťahujem s bráchom (nevie chodiť, 17 kg, 9 rokov), a strašne mi to ubližuje, on za to nemôže, veď mu musím pomôcť, keď sám nevie, ale zaráža ma postoj našich.. ☹ 😠 Najhoršie je, že som už im to aj vykričala, a potom ma tak rozbolela ako to povedať "trubica" od krčka až von 😝

darinkazv
9. feb 2012

@ava11 som čakala, že niečo také zahlodíš 😀 😀 😀

takitak
9. feb 2012

@srnqqa a nemáš náhodou zápal ? uvidíš na poradni - zistia to ak budeš mať nie moc dobrú moč. Pre istotu sa ale šetri, nikdy nevieš ... ale chápem aj to čo popisuješ, proste niekedy sa celkom nedá ... a nervy a hormóny si myslím že sú teraz ospravedlniteľné ...

@ava11 tak to som sa pobavila ... už rozmýšľam že keď si kupujem len jedno B tak to čo mám 😀 😀 😀 😀

@urma ak to nie je viac ako 4x za hodinu a pravidelne tak je to ok. aposň môj lekár to tvrdí a verím mu ... je zvláštne že mne tvrdlo viac v 20 tt ako teraz a to si dávam len jedno magnésium ráno ...

ava11
9. feb 2012

@takitak Otoč si to B doprava a máš tiež dokonalú symetriu 😀 Kočky vy ste tu dokonalé ženy tss 😎

takitak
9. feb 2012

@ava11 😀 😀 😀 😀

dnes som prišla z práce už o 19,00 tak sa nudím - poznáte túto stránku ?
http://www.mysiacik.sk/body-dlhy-rukav.aspx
bože úplne ma vecičky dostali, asi ešte niečo objednám ale neviem si vybrať ... juj idem kukať ďalej ...

strihalka
9. feb 2012

@takitak super stranka a aj lacna celkem se mi zda, super tip,jdu to prozkoumat do hloubky 😎 aha ale pozor na veliksoti....

ze veliskot 56 a delka je IBA 41cm...to je nejake divne?

ancovicka30
9. feb 2012

@strihalka to je podla mna v pohode s tou velkostou, lebo velkost napr. 56 znamena, ze babo ma 56 cm od hlavy po paty vtedy ked to nosi, no a oblecko je teda minimalne o tu hlavu kratsie, resp. bodynko aj o nozky....
a pekne su tam vecicky na tej stranke aj cenovo fajn podla mna, ale uz som sa dako nachystala, ze uz nic nejdem kupovat kym sa nenarodi, na ten zaciatok mam dost...

strihalka
9. feb 2012

@ancovicka30 nojo zase nezkusena promluvila😀no jasne vsak tam nestrka hlavu do toho😀
http://www.mysiacik.sk/zatepleny-overal-boboo-z... ale aj toho je treba s kapuckou...myslis teda ze ty veliskoti sedi?
ja jeste uvazujem nad nejakym overalem z porodnice, jen nevim jake bude pocko☹bych potrebovala neco jarniho

strihalka
9. feb 2012

Baby tu je nejak mrtvo dneska, to uz rodite???

takitak
9. feb 2012

@strihalka tiež sa mi zdá, ja konečne raz na MK a tu takto mŕtvo ... ešte aj manžel je na chalupe ... v telke ako vždy nič ... všetky pracovné serveri prechádzajú zálohou ...
ja ešte stále študujem tie oblečká na mysiacik.sk ... asi tri veci som sa normálne zaľúbila a rozmýšľam či kúpiť 62 alebo 68 na leto ...
ináč ja overal určite už nekupujem, si myslím že je to zbytočné, max prikryješ dekou ... cesta z pôrodnice určite bude raz dva ... akurát môže pršať a to je už potom jedno ... ja milujem apríl, pre mňa je to čas tulipánov, a svadby takže verím v dobré počasie.
Ináč to bude 1x apríl čo budeme doma... doteraz sme boli vždy na "svadobnej ceste" ... ale fakt mi to nechýba ...

andrejka1974
9. feb 2012

tak malej sa karneval pacil boli sme sa s manzelom pozriet mali aj vystupenie mala bola zlata hodim neskor foto 🙂 🙂 🙂

strihalka
9. feb 2012

@takitak pro me je april tez magicky mesic🙂, 2.aprila jsem spoznala muze, 2.aprila bola svtba, jeste by se aj druheho mohla mala narodit 😀

takitak
9. feb 2012

@strihalka tak to by bolo perfektné... ale asi bude jedno kedy to bude, nech je zdravá...
Vy ste mali svadbu nedávno, že ? Máš už niečo na výročie pre manžela? Okrem teda nádhernej zdravej dcéry (a čo už asi aj môže byť viac, že ? 😀) ....

strihalka
9. feb 2012

@takitak
@takitak jaaj, nemam😀 a asi nic kupovat nebudem, mozna nejaka fajn vecere ale tak uvidime jaky nam da termin pan doktor..fuha etusim co se na vyroci dava😀
Ano ted to bude prvni rok od svatby, 2roky od seznameni 😀

ivanka.7
9. feb 2012

@takitak Pekna stranka, ale ja uz radsej ziadne oblecenie nekupujem, mam toho uz nejako dost asi :D

@strihalka tak vy takto rychlo :D my sme sa s Petom spoznali v roku 2006, 2008 svadba a babo teraz 🙂 ale tak ja som vydavala ako studentka este, potrebovala som dokoncit skolu a chcela som nejaku prax v praci, aby som nesla rovno zo skoly na MD 🙂 takze vsetko pekne podla planu 🙂

takitak
9. feb 2012

@strihalka no u nás asi večeru nestíhame 😀 možno tak nakojiť malého 😀 ale teším sa na valentínsku ... dúfam že bude ok, lebo ráno na valentína idem do poradne, tak hádam bude čo sláviť ... joj už nech je utorok

ja som to vždy riešila dovolenkou ale tento rok by som asi mala spraviť nejaké to prekvapčo pre neho ... no uvidíme čo bude ...

denaalubos
9. feb 2012

@ivanka.7 @takitak @strihalka no ked vam mozem skocit do debaty a pridat sa, tak my s mm sme boli spolu 7mesiacov ked som ostala tehotna, teda podotykam,ze o to sme sa pokusali a jasne ze sme mimi chceli a planovali, a potom sme povedali,ze ked sa podari bude svadba, tak a o 3 ci 4m neviem to presne vyratat bola svadba, takze sme mali svadbu v oktobri a v decembri sme oslavovali este len vyrocie co sme spolu,lenze my sme od zaciatku aj spolu byvali,takze tolko ja 😀 ze co sa behom jedneho roka vsetko moze zomliet 😀

strihalka
9. feb 2012

@takitak aj ja idem 14.2. do poradny...tak snad hadam budou trochu dobre zpravy...🙂jeste pan docent, ze hmm, tak dame termin na valentina 😀, take pekne datum😀...