Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@dandelion18 hej taky maly , ono to je vlastne testo to iste ako chleba, jen je to male 🙂 a krasne krupave ked je to cerstve..
tak ja si hodku a pul zdrimla u tv a jsem zvedava jaky budu mit kvalitni spanek vecer.....ale nedalo se vydrzet bnyla jsme ko..
@peka13 prosim ta a v ktorom meste ste boli na nakupy?
som straaaaaaaaaaaaaasne stastna, dnes som bola na kontrole v nemocnici, kvoli tomu, ze lekarka sa domnievala, ze mam malo plodovej vody a vraj mi treba skontrolovat prietoky, vsetko dopadlo ukazkovo, a je to v norme....lekarovi sa nezdalo, ze mam malo plodovky, vraj jej mam dost a aj prietoky su v poriadku....tak som cely den happy
ahoj babulky tak sa aj ja idem pochvalit mam konecne objednaný kocik.. ten po malej je nanic a verim ze aj ked sa mi zda tento skvely po pol roku zas pridem na nieco co je na... a kupim iny,,, este ze mame pivnicu veku ix
Inak chcem sa opitat.. mam taky divny pocit v pošve, ako pri zapale, ale ziadne svrbenie ani nic len sem tam taka bolest hlavne ked sa utieram po toalete.. treba k ženskemu?
@vajanika27 v Nowom Targu, v obhode BABYBOO...stránky majú naprd, nic sme na nic nenasli, len adresu 😀
Ešte jednu vec som chcela....dnes som bola po dlhej predlhej dobe, znovu videla našu malinku...je krásna...zamracená ( urcite po mne ) a velká...teda normálne velká má tesne pod 2kg a velkostou presne na nas tt...tak som spokojná.,...uz sa rozumne aj dolu hlavickou otocila a placenta jej robi fajny vankusik, pred okolitym svetom( na prednej strane) ...tak sa z nej tešim....len nech pekne rastie naše klbko... 🙂
Zajtra mam PA, tak potom napisem. papa, pekny vecer.
@peka13 no aj my sa tam chystame 🙂 suhlasim ze stranku maju urobenu hrozne...prosim ta na kolko vas vysla postielka a matrac?
@dandelion18 no prave.... tiez som sa v poslednych dnoch pristihla ze by som zozrala aj kona.... dojem a az by som tak za pol hodku zase jedla....
babyyyy,pomoc.Uz asi druhy tyzden nespim,boli ma lavy bok,stehenne klby pri lezani,dychcim,nemozem sa poriadne nadychnut...........o bolesti chrbta a krizov ani nehovorim.Boooooze,nech uz je to male vonku,lebo sa zblazdnim z tohto 🙄 🙄 🙄
No baby, tu sa to zacina podobat na lazaret, nie na spokojne tehulky. Vidim, ze kazdu do radu nieco trapi, ja som tiez nie vynimka. Rano som dnes vstala, nasrana na cely svet 😖 Total nevyspata, to nocne cikanie, ani uz radsej neratam. A hlavne ma boli lonove svalstvo, akoze pocit ako svalovka ale non stop, uz cez dva mesiace a len sa to stupnuje, No a rano to rozchodit, to je teda paradicka 😠 Alebo aj cez den, ked si lahnem na cca dve hodky, tak zas chodim ja 80 rocna zena, kym to rozhybem.
No ved ale vydrzime 😎
Dobré ráno žienky, moja noc tentokrát v pohode, nadránom mi síce dosť trebalo cikať, ale nevládala som vstať, tak som sa na to vyprdla 😀 A nakoniec po zobudení z toho aj tak boli tri kvapky. Nám už teraz ráno stihli priniesť ďalšiu skriňu, tak som rada, že sa to hýbe a o chvíľku už budeme v novom. Teraz idem lebediť a papať a poobede pôjdem počkať drahého do práce a urobíme si niekde valentínske posedeníčko 🙂
Dobre ranko zelam 🙂 tiez som mala celkom v pohode noc, len sa mi snivali kraviny, tak som si to zas az tak neuzila...
vcera som bola tiez na tej prednaske na antolskej, ten lekar - srandista sa mi pacil 🙂 po prednaske som este vyuzila, ze som v meste - bola som so sestrou na obed, pozriet par obchodov (presny par - dva 😀 ) - viac sa nam uz nechcelo.. potom ma manzel vyzdvihol a pokracovali sme do IKEI (kupit malemu komodu), na skok do Avionu (len do drogerie) a nakoniec do Hornbachu - no mala som dost, skoncili sme okolo siestej a bola som uplne KO... dnes to vidim na gauc a oddych 😀
@efci ja mam presne rovnaky problem, tiez ma okolo dvoch mesiacov boli lonove svalstvo a predpokladam ze sa to bude stupnovat 😠 je to priserna bolest, posledne dni som strasne uhundrana, muz je uz z toho na nervy, aspon ze idem na niejaky cas k mame 😀
maličká má už 1230 gramov a je už hlavičkou dole 🙂 jupíííííí
Dobre rano, dievcata 🙂
My sme dnes spali do 8.15 😕 Asi odmena zato, ze vcera ma to moje dieta zobudilo 4.30 😀
😕 Teda , ale fakt ze lazaret .... tak nech sa to aspon nezhorsuje, ked uz sa to do porodu asi nezlepsi 😝
Dobre ranko,
ja si uzivam posledny tyzden v praci, keby som mala robit do materskej tak sa asi zastrelim 😀
spat vdaka unave z prace mozem, to jedine je moja zachrana, na cikanie sa nebudim, asi to pride az neskor 🙂
dnes som dala prat dalsie oblecenie a takto budem pokracovat cely tyzden 🙂 uz sa neviem dockat tepla a hlavne aprila, lebo tato cast tehotenstva ma uz niejako extra nebavi 🙂 aspon ze maly je srandovny a vzdy sa bavim na jeho kotrmelcoch 😵
Zienky, krasny Valentin Vam prajem a vela zdravia pre nase srdiecka v brusku 🙂
Baby moje vecery a noci otres, pridam se, jen me az toik neboli telo, krom toho ze jsem vcera ucitila poprve radnoubolest lonove kosti, ale stale me trapi zaha☹ uz nevim co jist, abycch ji nevyprovokovala☹
no a dneska jsem chtela jit k dr, ze at mi ukonci PNku k 20.2., a ona ma dovolenou...mylsite ze mi muze ukoncit PNku zastup lekarky?
A kasneho Valentina🙂, ja mam nakazano dneska udelat krtkuv dort😀 se pokrtim a spravim 😀

Tak baby preletela som posledne dve stranky a pridavam prispevok aj ja....
Boli sme v sobotu v tom POLSKU. Zažila som pravý nákupný ORGAZMUS 😀 😀
Mala som napísaný zoznam , čo nám treba kupit a vravela som si , ak by sme nasli nieco za vyhodnu cenu, tak kupime podla zoznamu 🙂 tak si predstavte, vosli sme do obchodu ( inak predtym som okrem latkovych plienok, pre malu nemala nic kupené) A vysli sme s kompletnou výbavičkou ,uplne všetko sme kúpili...(teda okrem odsavačky na vysavač) ceny boli také, že bud o 30% lacnejsie, alebo aj o 50% lacnejsie ako tie co vidim na nete....
zavinovacky,osučky s kapuckou, spacie vaky, krasne cena po prepocitani na € cca 7-8€, oblecenie vychadza celkom vyhodne, komplety a krásne supravy do 13€ (znacky Koala)....kupili sme aj postielku aj dva matrace, lebo jednu drevenu postielku sme doma mali (po niekom 🙂 )...hniezda mi az take vyhodne nepripadali, ale nakoniec boli aj tak lacnejsie ako tu...nemala som uplne zbehnute ceny tu, tak som niekedy, len predpokladala, ze to bude vyhodne, ale ked som prisla domov a zistila, ze niektore veci mozem kupit na nete aj o 2nasobok drahsie, tak som bola spokojna....
Ak by ste tam mali ist len pre nejaku blbost, drobnosti a tak, asi sa neoplati cesta....ale ak chcete kupovat celu vybavu (ako my 😀) tak urcite odporucam...nakoniec som tam kupila aj veci do porodky pre mna, lebo som si vravela, ze ked uz nakupujeme tak aspon nebudem na to musiet mysliet neskor...a aj s tym som spokojna.
No a nakoniec sme to dorazili tym, ze sme kupili aj kozmetiku a prasky, co su u nas o par euro drahsie, ale ked uz sme tam boli no nekupiš? ?? ....potom som mala trošku aj vyčitky, že podporujeme cudzí trh, ale nakoniec, tu u nas vlastne kupujeme polske vyrobky, len za slovenske ceny, tak ma to neskor preslo... 🙂
Chceli sme aj kocik kupit ale uz sa nezmestil do auta, mali sme ho komplet plne, tak sme si povedali, ze si este spravime cestu na kočik, aj tak ho nemali vo farbe co sme chceli, tak ho aspon stihnu objednat ...
"Toď vsio" z mojho nákupného ošialu...ak by ste sa niekto vybrali, urcite chodte aj so zonamom, lebo my sme sli presne podla neho...keby nie tak nakupime aj to co nepotrebujeme 😀