icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

mimabulka
17. feb 2012

@zlatulienka ja čakam tiež tretie babo prve dva som mala celkom rýchlo tak verím že aj tretí prebehne tak hladko ale mam nejake obavy neviem prečo.

ivanka.7
17. feb 2012

@maxara aj ja idem na antolsku a termin mame narovnako :D akurat si myslim ze pojdem trosku skor, tak 30.3.-1.4., tak si prosim teba ako spolocnost :D ked nam manzelov nepustia dnu, aspon sa nasmejeme spolu :D

maxara
17. feb 2012

@ivanka.7 😀 no uvidime ci nam bude do smiechu 😅 ale tak snad hej, usmev si treba udrzat do poslednej chvile 😉

maxara
17. feb 2012

@ivanka.7 ked ti to uz nijak s tym usmevom nepomoze, aspon naserie neprajnikov 😉

zlatulienka
17. feb 2012

@mimabulka na rýchlosť sa ani ja nemôžem sťažovať, obavy budeme mať zrejme vždy, aj keby sme išli 10. krát rodiť 😉

ivanka.7
17. feb 2012

@maxara No mne je este dobre, ja neviem do coho idem :D (nie ze by som si teda robila iluzie, ale naco sa mam bat dopredu 😝 ).

maxara
17. feb 2012

@ivanka.7 tak tak.. ja viem do coho idem a tiez sa nebojim 😉 len sa mi obcas sniva to o tom zabudnuti niekde v samote.. ale to sa nestane, ved tam budes so mnou 😉 😀 budes ma ratovat

natuska999
17. feb 2012

@maxara čítala som ze si bola u kadernika,asi 5 kamosiek mi vravelo ze zena by si nemala farbit vlasy pocas tehotenstva,je to pravda ? Ja tu chodim uz zopar mesiacov s odrastenou hrivou z obav ze tou silnou blond palletkou ublizim malej ☹ nevies poradit ?

dandelion18
17. feb 2012

@maxara som sa zabavila na tvojich hlodoch-Martuska jedna vyprdena a spol.,hehe..Inak,ja sa snazim nestresovat a predstavujem si idealne scenare ale ak citam nieco podobne tvojmu zazitku,vzdy padnem spat na zem.tak ale hadam to vsetky zvladneme na jednotku a v plnom zdravi,nasom aj nasich deticiek 😵

maxara
17. feb 2012

@natuska999 no osobne si myslim, ze je to blbost, sice mi len robila melir, ale podla mna kludne mozes si farbit vlasy..

@dandelion18 jasne ze to zvladneme super.. to co som si presla bola naozaj ze nechutna zhoda vsetkych nahod.. martuska uz mala stopro pred dochodkom a funela jak stara lokomotiva v tych horucavach, dopotena ako prasa, tak preto sa jej nechcelo furt behat. Teraz keby tam nahodou este strasila, tak 1. ju nemusis chytit v sluzbe 😉 a 2. take teplo nie je a v aprili ani nebude, vtedy boli 40tky

dandelion18
17. feb 2012

@maxara 😀 😀 😀

mimabulka
17. feb 2012

@ivanka.7 no prvy krat je to najlepšie lebo sa nevie do čoho sa ide ale tie obavy či všetko dobre dopadne budu stale držim nam palčeky všetkým aby sme to zvladli čo najlepšie

dennkaa
17. feb 2012

@natuska999 ja si tiez myslim, ze si mozes v pohode farbit vlasy .... ale ak mozem v tomto Ti urcite lepsie poradi nasa zlata @strihalka ;)

dandelion18
17. feb 2012

Strihalka sa k tomu uz tusim vyjadrovala, vraj farbenie je ok,ak si dobre pamatam..

Inak baby,ja som bola taka trochu na pochybach,ked som pozerala vo vasich albumoch prichystane veci pre drobcov, co uz vsetko mate..no ale teda,som asi total mimo,lebo teraz som zistila,ze nasa mala ma uz teda tiez slusnu garderobu - mala som pocit,ze som na tom v porovnani s vami biedne,ale veruze po jednoduchom pretriedeni veci uz ten pocit ani omylom nemam 😀

ava11
17. feb 2012

čaute babule, ani neviem, čo by som vám napísala, tak len takto bez témy, nech viete, že som tu 🙂 Dnes som robila veľký prd, akurát som bola s kamoškou na káve, nálada nič moc, keďže ona mi ju vie vždy spoľahlivo pokaziť. Ale tak čo už. Jediná pre mňa pozitívna info, že od posledného váženia (vždy v piatok) som pribrala len pol kila. Čo je teda pre mňa naozaj málo, keďže obvykle naberám aj vyše kila.

maxara
17. feb 2012

@ava11 no nahodou taka informacia, ze dnes si robila rovnake prd ako ja, ma tesi 😉 😀 dokonca tu boli nasi a teda ani o Ninku som sa netoto 😀 Joj a co je to za super kamosku? 😀 aj ja chcem taku, ze ked budem mat prilis dobru naladu, tak s nou zbehnem na kavu a zbohom rodina 😀

@dandelion18 no vidis, to je presne to, ze tu kupim tam kupim, toto este treba, toto som uz kupila? a ani nevies a malu budes prezliekat trikrat denne len aby vynosila vsetky vecicky 😀 😀

ancovicka30
17. feb 2012

ozaj baby, ma dneska napadlo, ze som sa tu na konovi docitala nahodou v teme o fusaku lodger, ze nejaka baba predava nove lodgery zo zrusenej predajne po 70e, ale mala tam len 3 farby v ponuke, sa mi zda ze take skor dievcenske, ale keby ste ho mali niekto vo vyhlade a zatial nemate kupeny, tak super cena, tak checknite tu temu...

ava11
17. feb 2012

@maxara Tak so rada, že si tiež robila prd. Kamoška je to veľmi dobrá, priam až najlepšia a dlhoročná. Len má zázračnú schopnosť neúmyselne povedať veci, ktoré veľmi mrzia.

mius.brcko
17. feb 2012

ahojte kocky 🙂

dnes som bola na pediatrickej klinike zapisat naseho drobca - teda zoznamit sa s lekarkou a zajednat sa, ze budeme patrit k nej 🙂 bola velmi mila, tak som z toho vsetkeho mala velmi dobry pocit 🙂

k tomu farbeniu vlasov - tiez som pocula take nazory, ze by sa nemalo bla blaaa... ale ze hlavne kvoli tym vyparom.. tak ja som uz sem tam sediva, tak by som vyzerala dost "zaujimavo", takze sa normalne farbim, ale len bezamoniakovymi farbami, normalne farby mi strasne smrdia - na omdletie (ked si maminka doma farbila), takze to ani neskusam...

doteraz som mala v podstate uplne bezproblemove tehotenstvo (ak neratam nejake krutenie hlavy a nevolnosti), no aj na mna prislo ☹ od pondelka sa trapim so zlatou zilou - a akoby sa to nelepsilo, praveze zhorsovalo... od vcera ma boli kazdy pohyb ☹ liecim sa s mastou z dubovej kory a dnes som k tomu pridala este nejake homeopaticke cipky (po pediatrii som isla rovno do lekarne), tak dufam ze to pomoze a nebudem sa takto trapit az do porodu 😢 lebo to fakt neprezijem... mate niekto s tymto skusenosti? co najlepsie zabera? teda ak vobec nieco... dufam, ze nie len porod a samo sa to potom da do normalu 😖

maxara
17. feb 2012

@ava11 😒 no tak to mam aj ja 😀 myslim tu schopnost 😅 a coze ti zapotila?

ava11
17. feb 2012

@maxara aaale to je na dlho, skôr tak do osobných výlevov 😒 Celkovo toto moje tehotenstvo jej nie je veľmi pochuti, ale za tým je fakt veľa, nie je to úlne čiernobiele. Dnes trepla len toľko, že už sa onedlho nebudeme stretávať na kávičkách, keďže sa nepohnem od malého, ja že veď príde k nám na návštevu nás pozrieť a ona na to, že nepríde, lebo tam budeme u svokry a to jej bude blbé. No proste argument ako sviňa. Ťažko vysvetliť, že tam predsa budem doma a môžem mať návštevy aké chcem. Tak som sa nasrala, že OK, dám jej vedieť, keď svokra zomrie, že už môže prísť, že už je to nie u svokry, ale u nás. Ach jo 😒

zonjushe
17. feb 2012

@mius.brcko tiez mam problem so zlatou zilou, kupila som si dnes homeopaticku mast, tak uvidim, ci to pomoze..ponukali mi aj capiky ale tak mast sa mi zda lepsia verzia 🙂..

lias
17. feb 2012

pridávam sa do "klubu" čo majú problém so žilami. Nemám teda zrovna zlatú, ale stačí mi aj normálna kŕčová na ľavej nohe 😝 Bez špéci pančušky ráno ani nevstanem. Mám to už od druhého teho. Už pri treťom som si hovorila, že štvrté by som už kvôli nohe ani neprežila, no ale stále som tu 😉 Dala som si to pred rokom aj operovať, noha bola ako nová, ale hormóny a váha bábätka zase urobili svoje a som tam kde som bola 😖 Ale tých pár týždňov už nejako dobojujem, potom už bude lepšie 😉

ivanka.7
17. feb 2012

Mna teda nic velmi neboli, len sem tam kvapka krvi, ako som uz spominala. Ale teda ako keby napuchnuta okolo lonovej kosti som, takze tie zily su tam asi fest prekrvene, ale boli ma to malo a vobec nie na wc 🙂 Ale teda mam trochu obavy, co s tym spravi porod, kedze viem, ze tu zilovu nedostatocnost mame v rodine... takze ten detralex si pre istotu necham, kym mozem.

huterika
17. feb 2012

@beronsche Moj milacik v brusku sa tiez len vypucuje na pravej strane hlavne dnes, a pod pravym rebrom robi asi kotrmelce alebo co, a uz ma veruze boli riadne prava strana dokopana,.

K tej stikutke... tu mame tiez riadne casto, neviem co ten nas maly tam pije takeho 🙂 , ked sa mu stale stikuta 🙂 Ale neviem ci je to ono, akurat je to dost pravidelne akoby slabsie kopkanie a vzdy tam dolu... tak co ine by to mohlo byt, nepredpokladam zeby mal v sebe nejake umelecke sklony a do rytmu by si kopkal kazdy den niekolko minut 😉

patka29
17. feb 2012

@mius.brcko ahoj 🙂Ja so zlatou zilou bojujem uz spred tehu,ale v tehu sa to len a len zhorsilo.No v zasade sa snazim vyhnut problemom chodit na wc,kazde rano zacnem tym ze vypijem pol litra odstatej vody(pripravim si ju vecer)a musi byt izbovej teploty.Poradila mi to jedna mamina z mk a funguje to uzasne...jednoznacne uz to mam ako zvyk takze ci zilujem alebo nie,vodicku rano pijem 🙂Inak pekne po kazdom wcku(aj ked je to straaasna otrava)naklusem zospodu do sprchy a oplachnem sa.Potom natriem kremom dubova kora a ked mam dobre casy,tak preventivne potieram arasidovym olejom(to je dalsia vyborna prirodna vec).Teraz sa chystam zacat s kupelmi v dubovej kore aspon dvakrat do tyzdna tiez preventivne nech je to preliecene v case porodu.No a ked veeelmi krvacam,holt normalne musim vytiahnut cipky a krem so steroidmi,nastastie som bola za cele tehu donutena to pouzit len raz...Vela vela sil na boj s tymto neprijemnym ochorenim zelam 😉

denaalubos
17. feb 2012

Jaj baby tak dnes vas nejdem ani odcitat som uplne K.O.tak dufam, ze zajtra.
Inak fotenie s bruskom dopadlo super teda aspon myslim, a tesim sa na foto..
Idem do hajan, tak krasnu dobru noc vam prajem 😉

strihalka
17. feb 2012

Baby moje jen v rychlosti, cesta celkem ok, na vysocine stale dest se snehem, ale ok....
Tak aj jen ze ok🙂 docitam vas pozdeji

anickamatusiak
18. feb 2012

Dnes oficiálne nástup na MD :D

takitak
18. feb 2012

dobré ránko

hlásim krásnu noc. malý buntošil do 23,00 ale potom spinkal ako anjelik až do rána. teraz už poctivo pracujeme v práci, ale v sobotu to býva dobré ....pekný deň

@anickamatusiak teraz som si všimla meno malého ... veľmi pekné. a peknú MD prajem ...

@maxara za 609 strán som až teraz zistila že rodíš na antolskej !!! takže sa tiež možno vidíme ...