icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

mius.brcko
18. feb 2012

@patka29 sedave kupele som neskusala, kedze si davam rovno ten gel z dubovej kory.. tak som myslela, ze je to to iste..

strihalka
18. feb 2012

Jsem zklamana, akoze fakt dost☹ obchody zejou prazdnotou, nic co chceme nemaji☹ alebo co horsi vubec neznaji 😀
takze zatim nakoupena ikea skrin a nejake malickosti, ale vidim to na velky nakup v brendone, prodeti.sk, a jinych slovenskych obchodech...jeste uvidme...ted relaxujem po 7hodinach shopovani a pote pokracujem do jednoho nakupniho centra....

ivka1.12
18. feb 2012

Ahojte mne to vychdza na 17.4 ale mam pocit ze do vtedy asi nevydrzime mala sa uz raz hlasila na svet len som dostavala infuzie teraz mame lezat uz sa neviem dockat uz nech je april a vsetko je v poriadku lebo uz nevladzem lezat

jennyna
18. feb 2012

@ivka1.12 ahoj, tak uz sme tu viacere co lezime, ja som sa zacala otvarat, takze lezim s podlozenym zadkom. ty si mala ake komplikacie??

jennyna
18. feb 2012

@strihalka obdivujem ta, ja ani za normalnych okolnosti,teda keby som nebola tehu, nezvladnem urcite 7hod nakupy, klobuk dole 😎 😉

dandelion18
18. feb 2012

@katkarv no, tak hádam máš dobrý pocit..naša mladá je podľa mňa dajako priečne, nohy má asi vpravo šikmo, tak uvidíme..

urma
18. feb 2012

Caute babenky, zda sa, ze vas nestiham docitavat...
Inak dnes ma okolnosti tak trochu donutili kupit magnezium. V porodnici mi ho dr. kazal vraj PREVENTIVNE uzivat 1x1 tabletu, ako istenie...co ja zas vobec neuznavam, ale je pravda, ze mi v poslednej dobe zacalo dost tvrdnut brucho, tak reku kupim to a prilezitostne si supnem, tak max 1 denne no ALE dnes rano som sa zobudila spuchnuta 😠 obrucka totalne zarezana az okolo obedu sa mi ju podarilo stiahnut 😠 a radsej si ju teda uz nedam. Tak neviem, ako to idem riesit, ci sa to bude opakovat, dnes som si dala prvu tabletku vecer, ale netesi ma to...este aj v pribalovom letaku je pisane, ze vo vyssom stadiu tehu sposobuje svalovu slabost novorodenca 😖
Pekny vecer vospolok

ancovicka30
18. feb 2012

ahojte baby, pekny vecer prajem, my sme mali dnes dost blaznivy den, lebo sme mali oslavu 2. narodenin nasho drobca, ale bolo to super, boli u nas kamosi s malou co sa s nasim Stevom dobre poznaju, takze sa riadne vyblaznili a vyhrali s darcekmi co dostal a dospelaci sme sa strasne prejedli, lebo mm piekol jelena a sa mu fest vydaril a ja som robila tortu plus este jeden kolac a tiez celkom uspesne...takze fajn dnik, aj vam sem supnem daku foto mojho dvojrociaka 🙂

@urma a magnezium pomaha aj na opuchy? som si myslela ze len na krce....ja ho mam aj predpisane, kvoli tomu skracovaniu krcka, ale pravdupovediac brala som ho sporadicky a posledny cca mesiac uz vobec...tiez ma trosku desi ta predstava, ze by mal mat maly z toho ochabnute svaliky, so starsim sme mali, resp. do urcitej miery stale mame taketo problemy a je to dost otravna zalezitost... 😖

huterika
18. feb 2012

Ahoj babulky, ja som trochu smutna, zamyslam sa nad zivotom trosku, okolnosti ma prinutili, aky je ten zivot nevyspytatelny strasne...
Maminina kamaratka, predtym kolegyna v 1kancli a sefova zaroven išla v oktobri do nemocnice s tým že ju bolí chrbát, davali jej iba lieky od bolesti, ale bolelo ju to stále viac a viac... išla od jednoho Dr. k druhemu na vyšetrenia a zistili že má rakovinu pankreasa v pokročilom štádiu, ale nepovedala to nikomu... Az uz nevladala a chodila na chemoterapiu a posledny tyzden uz ju poslali domov s morfiom ze jej uz nevedia pomoct.. Táto rakovina v začiatkoch nemá žiadne nejaké príznaky až už nádor metastázuje, objavujú sa bolesti chrbta, a rýchlo sa to šíri na pečen, žlčník , pluca a postupne na všetky vnútorné orgány...
A dnes rano o pol 4 sms ze Vierka zomrela 😢 Tento rok by mala 50, aspon ze sa dozila 2 malych vnucatiek...
Tak mi je z toho smutno, poznala som ju velmi dobre, vzdy po skole som bola u nich v praci pecena varena a pomahala mi aj s bakalarkou, bola som u nich na oddeleni na stazi. Uzasna, energicka zena s riadnym "brinkom", vedela dat kazdeho hned do laty... ale velmi pracovala a zaroven si dorabala Mgr. Nebola to moja rodina ale aj slzicky nejake vypadli, predsa len nie som z kamena.

ivanka.7
18. feb 2012

@huterika To ma mrzi, take veci sa stavaju, ale vzdy to boli. A velmi casto su to ludia, ktori si to nezasluzia (aj ked to je taky blby vyraz). Ja za najvacsiu nespravodlivost od zivota povazujem ocinovu smrt. Bol (okrem ineho) aj futsalovy rozhodca, kazdy tyzden tito rozhodcovia hravali rekreacne futbal. Na jednom z nich sa ocino zranil - natrhnuty predny krizovy vaz a meniskus alebo co to bolo. Robili mu magneticku rezonanciu, krivkal. Cca o mesiac ci dva, uz si to nepamatam siel piskat na rekreacny turnaj doktorov. Tam sa zadychal a doktorom sa to nepacilo, tak ho jedna z pani doktorovych vzala na pohotovost - ekg ciste, na rtg diagnostikovali zacinajuci zapal pluc, jeho obvodacka to potvrdila. O tyzden zomrel na plucnu emboliu v podstate pred nasimi ocami - 46rocny zdravy chlap s manzelkou a tromi dcerami (20, 14 a 6) - lebo zla diagnoza a nikomu nenapadlo to, co by inemu urobili - cievne vysetrenie po zraneni (futbalistom to po takychto zraneniach bezne robia, pripadne im davaju nieco na zriedenie krvi). Namiesto toho mu kazali lezat a embolus si pekne krasne prisiel presne tam, kde narobil najvacsiu paseku.

Lenze v takychto situaciach nie je ina moznost iba zdvihnut hlavu a ist dalej.

amore61
18. feb 2012

@huterika zlatinko nebud smutnucka, babatenko to citi, je mi to luto, zober si to z druhej stranky ze uz sa netrapi a mate hore anjelika ktory na vas bude davat pozor 🙂

srnqqa
18. feb 2012

@huterika to mi je ľúto a aj keď to bude možno znieť kruto, takto to je lepšie..v rodine z každej strany bola nejaká rakovina a keď umrela prababka, hovorili, že už mala veľmi veľké bolesti, na pohrebe som neplakala pre ňu, ale bolo mi ľúto mojej babky (jej dcéry), ako sa trápila.. Čo sa týka prababky (a teda nielen jej), brala som to tak, že teraz je niekde, kde už nič nebolí, už je len dobre a od nás by bolo veľmi sebecké, aby sme si priali, nech ostane.. pekne pospomínaj, ale netráp sa.. a vraj by sa nemalo príliš plakať a smútiť, lebo duša ostane pripútaná k zemi..

strihalka
18. feb 2012

No trochu nalada pookrela😀, neco malo sem nakoupila, ale uz se tesim, az budem doma v pokoji to vsechno ukladat na svoje mista, tudit do novych skrini, policek, nove veci...juuuuj, princezena nase, jeste chvili pockej, vse bude pripravene v rpavy cas,aby jsi mohla prijit mezi nas🙂

andrejka1974
18. feb 2012

@urma ahoj ja musim brat magneb6 2 x denne rano a vecer malej zistili arytmie v januari teraz ich skoro nema sem tam sa objavia beriem aj zelezo 2x1 a vitaminy pre tehotne a brala som este jedny lieky ale tie som uz mohla vysadit zatial je vsetko ok

amore61
18. feb 2012

Babulky nemavate niektora bolsti typu ako key sa vam slo nieco odtrhnut malo vam nieco prasknut? ja to mam od rana, a je to strasne nepríjemne a boli to ☹

andrejka1974
18. feb 2012

tak dnes sme mali rodinnu oslavu ja a manzel sme oslavovali narodeniny manzel mal 7.2. 44 a ja budem mat 20.2 38 prisla cela rodina deti sa spolu vysantili pojedli sme popili sme ja sampanske detske s detmi malej v brusku velmi chutilo kopkala vo velkom a kopka este aj teraz 🙂 🙂 🙂 ona sa skor prevaluje z boka do boku robi pravidelne mexicke vlny 🙂 🙂 🙂 zajtra idu deti na jarne prazdniny lyzovat so starimi rodicmi tak mi doma zostane len najmensia aj ta ma v skolke prazdniny aspon si ich uzijeme vo dvojici spolu manzel musi chodit do prace v pondelok idem na ultrazvuk a v piatok aj na monitor aj poradnu tak sa dozviem opat vahu som zvedava kolko mame 🙂 🙂 🙂 urcite dostatocne velku tlaci sa dobre mala Rianka

huterika
18. feb 2012

@ivanka.7 ☹ je mi luto tvojho ocina... je to fakt nespravodlive. Taketo nieco by sa vobec nemalo stavat, najma ak bol sportovcom a mohli to predpokladat, ved je to teraz coraz castejsie.. vidiet ako mlady hrac ci futsalu ci futbalu padne na zem a zrazu infarkt alebo hocico ine.
Ono najhorsie je podla mna ked zomrie este v podstate mlady clovek, polku zivota pred sebou, a ked to pride tak odrazu a ma to rychly spad ze tomu ani nikto nechce verit. Na druhej strane asi to bolo pre nu aj vykupenie kedze strasne schudla, nejedla a uz len na morfiu bola... @amore61 @srnqqa

maxara
18. feb 2012

Caute
my sme si dnes urobili brutalny vylet 🙂 rano sme vyrazili smer PD, zastavili sme sa v Hradisti, na obede v Dolnych Vesteniciach, potom v Prievidzi, odtial sme sa vratili do Partizanskeho, potom za kamoskou na Kolacno a odtial cez Skycov do Levic a odtial domov 😀 akozeeee, soferovala som do Hradista a potom z Levic domov, cesty boli super, ziaden bordel, husta premavka, proste prazdne suche odhrnute cesty.. domov som isla aj po kusku R1 😵 😵 krasne to svistalo pod kolesami ten novy asfaltik.. sme skonstatovali, ze keby boli vsetky take cesty na SK, tak by sme sa urcite citili bezpecnejsie na ceste.
A nakuknem sem a tu taka smutna tema ☹ ☹

strihalka
18. feb 2012

@amore61 mylsis bolestio v trislech?presne to iste mam po ranu ja, nemuzu ntahnout nohy do rovna, musim je mit pokrcene a je to vzdy do te doby, nez si dojdu na wecko...jakmile je mechur prazdny, tak je to ok...

ivanka.7
18. feb 2012

@huterika Urcite bolo, babicka zomrela teraz v septembri na nador na mozgu (prisli na to v juli a o dva mesiace bol koniec). Netrapila sa velmi, az posledne dni mala bolesti, to uz bola v liecebni, v podstate v hospici (ale chodili sme za nou kazdy den, bolo to blizko domu, len doma sa o nu nedalo starat, potrebovala uz infuzky a tak a ja v prvom trimestri, mamina sa este stara o 12rocnu sestru a velmi vela pracuje, druha teta sa zas stara o stryka, ktory ma sklerozu multiplex...). Tiez to pre nu muselo byt vykupenie a tak, hoci to bolo smutne, vlastne to skoncilo dobre...

amore61
18. feb 2012

@strihalka mna to boli ked si urobid vodorovne ciaru od pupka doprava az na bok kde konci brusko, neviem co to, ci sa mi tak maternica natahuje, no neviem veru ale je to neprijemne a boli ma to jak sa tomu zachce hlavne ked chodim

strihalka
18. feb 2012

@amore61 tak to vim tez co to je, mam to po dnesku po tom celmd ni chozeni a staci mi jakykoliv pohyb,...pravdepodobne to jsou vaty ktere drzi maternici a ty se dost natahuji a pokud jsou unavene tak je to jak namozeny sval...

denaalubos
18. feb 2012

Ozaj, od dnes som na MD 🙂

amore61
18. feb 2012

@strihalka 🙂 dufam ze mas pravdu 🙂 ale posledne dni som lenošila tak neviem, ja mam aj zrasty na tej strane tak mozno aj tie sa natahuju

amore61
18. feb 2012

@denaalubos uzivaj si matersku 🙂 ozaj a kde si sa dala fotit a kolko ta to vyslo:?

denaalubos
18. feb 2012

@amore61 bola som u: stanislava melcherova tusim tak sa vola, a v januari malla zlavu na tehule zo 60na 40 € a super aj myslom ze ava11 ma od nej foto,tusim aj v albume 🙂

amore61
18. feb 2012

@denaalubos a kde mas tie fotecky ? :D

denaalubos
18. feb 2012

@amore61 ved ich este nemam.ved len vcera som tam bola, to musi upravit, a potom mi ich posle na mail, potom sem nejaku supnem urcitee,rozmyslas aj ty ist? Podla mna to je super pamiatka

maxara
19. feb 2012

Ranko krasky
u nas nic nove.. akurat teda sa ma drapla nejaka pliaga a boli ma hrdlo a obcas sa mi pusti sopel.. potom sopel prejde akoby nic.. nechapem celkom, ale sak pohoda..
@urma zlatik na opuchy vyborne zabera tvaroh, myslim, jedenie tvaroh, nie obklady 😀 magnezium neviem ako si myslela 😕 ze by mohlo nejako suvisiet s opuchmi.
Ja nastastie tentokrat nepuchnem 🙂 lebo pri Ninke som chodila tri posledne mesiace ako pampuch 😔

Inak baby, musim vam povedat, ze mat dieta hlavou hore a hlavou dole je uuuzasny rozdiel. Teraz konecne mam pocit, ze vycikam vsetko naraz z mechura a nie po kuskoch. A moj zaludok neboli, netlaci, mozem jest co chcem a konecne zacinam mat pocit, ze sa citim ako tam dobre. 🙂 dost skoro, ze? Aj ked teda rapidne sa zhorsilo moje chodenie, uz naozaj chodim nasiroko ako kacica.. ale tak doteraz som mala problem s chodenim kvoli bolesti krizov, takze pre ostatnych ziadna zmena a pre mna zmena iba k lepsiemu, lebo ma konecne nic neboli 🙂 Dokonca sa aj vyspim lepsie 🙂 Tusim je nacase zbalit tu tasku do porodky 😒 😀

maxara
19. feb 2012

btw neveriiim, ze v takuto pokrocilu hodinu som tu dnes prvaaa 😲